merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
merhaba canım.bende senin gibi 1.73 boyunda 75 kiloyla hamile kaldım.ama ben baştan beri clexane 0,4 kullanıyorum.aspirinde kullanıyorum.başta lekelenme oldu.aspirin kestik.bende progestan iğne kullandım.iğne+coraspin devam ediyorum.senin 0,8 çok fazla geldi?mutasyonun neydi?20. haftadan sonra ayrıntılı ultrasona bakıldımı?anneden bebeğe giden kan akışının iyi olup olmadığı nasıl anlaşılır?test veya ultrasona bakıldımı?çok soru sordum canım,kusura bakma.allah hepimize kısa sürede anne olmayı nasip etsin.amin..
canım merhaba,
doktorum iri bir anne adayı olmam sebebi ile 0,8 ile başlattı. riskli gebe olmamız sebebi ile 14.haftada detaylı ultrason için prof.a gittim. düşüklerimin pıhtılaşma ile alakasının olmadığını iğnenein dozajının çok fazla olduğunu kanamaya sebep olabileceğini söyledi. nitekim ara ara kahve lekelerim oluyordu. ama kendi doktorumla anlaştık, 0,4e düşürdük. çok şükür bu günlere geldik. 22.haftada deraylı ultrason için tekrar prof.a gittik ısrarla mutasyonum ile alakasının olmadığını iğne ile ilgili olmadığını söyledi. kan akışını görebiliyolar renkli ultrasonda.. ama ben yine iğneyi bırakamadım.. belki psikolojik belki şifa bilmiyorum ama ben elimden geleni yaptıüım için huzurluyum. kendi doktorum sen istiyosan devam edelim dedi. 34.haftada tekrar kontrol edip bırakma konusunda görüşeceğiz.. mutasyonum faktör V leiden heterozigot.. doktorlar 0,8 gibi dozajın normalde pıhtılaşma rahatsızlığı olanların gebelikte kullanması gerektiğini düşünüyolar. prof. bana; hangi kadına yapsan bu tahlilleri;%40nda heterozigot çıkar dedi. bunu bilmeden yüzlere insan doğum yapıyor dedi. kısmet ama ben risk alamam die düşünüyorum. minik kuzularımız Allah'a emanet..
sevgiler..
bu foruma yeni katıldım 26 yaşındayım pıhtılaşma nedeni ile 6 haftalıkken 1 düşük yaşadım biraz fazla kilom var veremiyorum. tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:18: sanırım bu pıhtılaşma olayı 2 türlüymüş benim genetik raporumda MTHFR C677T HETEROZİGOT ve MTHFR A1298C HETEROZİGOT MUTASYONLARA SAPTANMIŞTIR. diyor. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
iyi akşamlar kızlar pıhtılaşma testleri yaptırırken eşlere de yapılıyormu testler
hayır yapılmıyo canım,benim eşime sadece genetik ve sperm tahlili yapılmıştı.
tesekkürler cnm bir arkımın hem kendisine hem eşine yapılmış doktor ikinizde taşıyıcısınız muhakka iğne olman gerekir demiş o yüzden bnmde kafam karıştı
canım kusura bakma ya kafam karıştı oyü<den burdaki kızlara sorayım demiştim umarım yanlış anlamamışsındırÇesmeray ın bahsettiği kişi benim:)hani eşinede pıhtılaşma testi yapılan:)valla genetik de ikimizden de kan aldılar.ikimizin tahlillerini karşılaştırmalı baktılar.dr ların söylediği bu.
merhaba kızlar .. çok şükür kontrolum iyi geçti. 15 ağustosta sezeryan olucak. iğne 1 gün önce asprin bi hafta önce kesilecekmiş. doktorum sez. şeklini sonra anestezi uzmanıyla konuşursun dedi.. 9 ağustosta bi randevum daha var.. bakalım hayırlısı... sizinle hemen paylaşmak istedim..
canım kusura bakma ya kafam karıştı oyü<den burdaki kızlara sorayım demiştim umarım yanlış anlamamışsındırÇ
çokkkkkkkk alındım,darmadağın kırıldım:)))))yok ya olabilir canım bunda darılacak bişi yok:)ama bil teknoloji sayesinde ensendeyimmmmmmmm:)sanal olarakkkkkk:)
beydağlı sende hangi mutasyonlar var cnm bende mthfr 667 heterozigot sadece aspirin kullandediler kafam akrışıkgözünaydın... ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bu sorunu yaşayıp bebeksahibi olanları duyunca çok seviniyorum ,ayrıca umutlanıyorumda merakımı mazur gör hikayenden biraz bahsedermisin?burda yeniyim .Mesela bu ilk çocuğun mu?bundan önce düşüklerin oldu mu?benim 6 tane oldu mesela ve bir de iğnelere ne zaman ve kaç mg başladın?kusurabakma biraz fazla oldu.
valla daha bugün gttm dr a arkadaşım.şuan eşimin sonucu da var elimizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?