Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çokkk üzüldüm beydağlım ama unutmayalım ki RABBİM bizden daha merhametli.eşime olmayacak canım bana vurulcak sanırsam bide kan değerlei sonuçlarını alamadım ama dr baktı.romatizma hastalığın varmı dedi yok dedim şuana kadar ama beni romatolojiyede gönderdi ilginçtir.yarına randevu aldım bakalım ne yapacaklar.

esmeraycığım bende MTHFR C677 HETERZİGOT.

beydağlı sende hangi mutasyonlar var cnm bende mthfr 667 heterozigot sadece aspirin kullandediler kafam akrışık

canım bende mthfr 677heterozigot var birde anti kardiolipin m ve plt yüksek çıkıyor her hamileliğim de iğne ve asprin kullanıyorum son ikisinde cortizon dahi kullanmıştım.

çok haklısın bende her seferinde ALLAH a sığınıp asla isyan etmiyorum, elbette çok üzülüyorum ama yapılacak şeyleri yapıp gerisini RABBİM e havale ediyorum vardır, O nun bir bildiği ve umarım sonuçlarında iyi çıkar canım.

merhaba kizlar

ben cok uzgunum 10 gun once teyze oldum fakat benim kucuk melek yigenim suan yogun bakimda ölüm kalim savasi veriyor ben ki onu daha kucagima alip öpüp koklayamadim bile doktorlar Allahtan ümit kesilmez demis kizlarr nolur allah rizasi icin kim okuyorsa su satirlari melegim icin dua etsin lutfen

cnm rabbim küçük meleğe sağlık sıhhat versin ve sevdiklerine bağışlasın. Allah yardımcısı olsun. dualarım onunla

ALLAH şifa versin ve o küçük meleği sevdiklerine bağışlasın neden yoğun bakımda

beydağlı sende hangi mutasyonlar var cnm bende mthfr 667 heterozigot sadece aspirin kullandediler kafam akrışık

esmeraycım sen hamilemisin?ayrıca mesajın için çok teşekkür ederim mesaj sayım 100 olmadan sana oradan cevap yazamıyormuşum

ahhhh canımmmm kıyamam ben ona.. tabi dua ederiz.. allahh şifa versin tez zamanda sorunu neydi bebeğin..

çok sağol canım .. ben de bu topiği takip edip bebek sahibi olanları duydukça umutlanırdım. çoğu arkadaş peşpeşe güzel haberler aldık.. sıra sizler de allah tez zamanda sağlıklı güzel bi hamilelik nasip eder inşallah, sonrasında mis kokulu bebişler..

hikayem şöyle.. 2 kez 7-8. haftalarda kalp atışı alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. 2. kürtajtan sonra pıhtılaşma testi genetik testiyle birlikte yapıldı. mutasyonyum faktör v leiden.. 2010 haziranından itibaren corasprin+folbiol, 5 haftalıkken kese göründüğünden itibaren sabah akşam fraxparine 0,3lük iğne.. bi de ilerleyen haftalarda demir ilacı.. onun dışında herhangi bi ilaç, diyet yok, vitamin bile kullanmıyorum... ilk bebğim olucak allah kısmet ederse 32 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim.

canım 6 tane kaybın olduğunu okuyunca içim sızladı.. derdi veren allah dermanını da verir inşallah. ne diyeyim söz bitiyo.. en kısa sürede güzel haberlerini almak dileğiyle..

arkadaşlar iğneler için rapor çıkartırken ilacın adı, dozu falan yazılıyor mu?

hayır ilacın adı ve dozajı yazmıyor...

etkin maddesi diye bir bölüm var, orda enoksaparin sodyum/parenteral yazıyor, karşılığında günlük kullanman gereken adet yazıyor (ilacın dozajı değil)

umarım yardımcı olabilmişimdir.

canımm, çok sevindim. çok şükür bu günleri gördük. Allah'ım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin..

ay seni şimdi doğuma az kalmış görünce, benimde yaklaştığını düşünüyorummm. aramızda aşağı yukarı 8 hafta vardı çünkü....

çalışmayı bıraktın mı? ara ara yine haber ver.. merak etmeyelimmm:).

sevgiler..

canım, çok geçmiş olsunn. Allah'ım tez zamanda şifasını versin. Dualarım sizinle..

sağol canım eksik olma. bu cuma son iş günüm olucak hayırlısıyla. 2 hafta evdeyim. evde de internet var yazarım tabi gelişmeleri..
zamn içindeyken geçmiyo ama dışardan bakınca insan şaşırıyo di mi.. allah sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin herkese..

çok opuyorum...

proteinlerinize bakıldımı sizin.ben bugün dr a gttm sonuçları aldım.protein s düşük protein c yüksek çıktı.pıhtılaşmayı bunlar tetikliyomuş.5 tüp kan daha aldılar buda yeterli değilmiş hematolojisi olan bir hastahaneye gidicekmişim.

sizede sordularmı damar tıkanıklığı varmı die.bana sordular şaşırdım ileri düzeyde sanırım pıhtılaşma.ve netten bakıyorum bebğin gelişiminin geri olması ve düşük yaşanması bu proteinlere bağlıymış.bacaklarımda varis var.öğleden sonra tekrar dr a gidicem inş soracam bi belki buda ondandır.

sanırım bnm o değerlerime bakılmadı cnm
bende o varis ilk hamileliğimde cok az olmuştu belli bile değil belki sennde gebeliğinden kalmıştır

ay canım benim çok sevindim allah analı babalı büyütsün darısı buradaki herkesin başına inş

slm canım benim mutasyonlarımda seninkiyle aynı hamileliğim boyunca clexane 0,4 iğne ve coraspirin kullanıorum şuanda 6,5 aylık hamileyim bebeğimde gayet sağlıklı merak etme en yakın zamanda sende hamile kalıp anne olursun

wie cim rabbim en kısa zamanda şifasını versin inş dualarım minik meleğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…