beydağlı sende hangi mutasyonlar var cnm bende mthfr 667 heterozigot sadece aspirin kullandediler kafam akrışık
çokkk üzüldüm beydağlım ama unutmayalım ki RABBİM bizden daha merhametli.eşime olmayacak canım bana vurulcak sanırsam bide kan değerlei sonuçlarını alamadım ama dr baktı.romatizma hastalığın varmı dedi yok dedim şuana kadar ama beni romatolojiyede gönderdi ilginçtir.yarına randevu aldım bakalım ne yapacaklar.
esmeraycığım bende MTHFR C677 HETERZİGOT.
merhaba kizlar
ben cok uzgunum 10 gun once teyze oldum fakat benim kucuk melek yigenim suan yogun bakimda ölüm kalim savasi veriyor ben ki onu daha kucagima alip öpüp koklayamadim bile doktorlar Allahtan ümit kesilmez demis kizlarr nolur allah rizasi icin kim okuyorsa su satirlari melegim icin dua etsin lutfen
merhaba kizlar
ben cok uzgunum 10 gun once teyze oldum fakat benim kucuk melek yigenim suan yogun bakimda ölüm kalim savasi veriyor ben ki onu daha kucagima alip öpüp koklayamadim bile doktorlar Allahtan ümit kesilmez demis kizlarr nolur allah rizasi icin kim okuyorsa su satirlari melegim icin dua etsin lutfen
beydağlı sende hangi mutasyonlar var cnm bende mthfr 667 heterozigot sadece aspirin kullandediler kafam akrışık
merhaba kizlar
gözünaydın... ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bu sorunu yaşayıp bebeksahibi olanları duyunca çok seviniyorum ,ayrıca umutlanıyorumda merakımı mazur gör hikayenden biraz bahsedermisin?burda yeniyim .Mesela bu ilk çocuğun mu?bundan önce düşüklerin oldu mu?benim 6 tane oldu mesela ve bir de iğnelere ne zaman ve kaç mg başladın?kusurabakma biraz fazla oldu.
Hangi dr gittin adını ve numarasını yazarmıusın.
arkadaşlar iğneler için rapor çıkartırken ilacın adı, dozu falan yazılıyor mu?
arkadaşlar iğneler için rapor çıkartırken ilacın adı, dozu falan yazılıyor mu?
merhaba kızlar .. çok şükür kontrolum iyi geçti. 15 ağustosta sezeryan olucak. iğne 1 gün önce asprin bi hafta önce kesilecekmiş. doktorum sez. şeklini sonra anestezi uzmanıyla konuşursun dedi.. 9 ağustosta bi randevum daha var.. bakalım hayırlısı... sizinle hemen paylaşmak istedim..
merhaba kizlar
canımm, çok sevindim. çok şükür bu günleri gördük. Allah'ım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin..
ay seni şimdi doğuma az kalmış görünce, benimde yaklaştığını düşünüyorummm. aramızda aşağı yukarı 8 hafta vardı çünkü....
çalışmayı bıraktın mı? ara ara yine haber ver.. merak etmeyelimmm:).
sevgiler..
evet çok şükür dünkü kontrolümüzde kalp atışlarını duyduk. müthiş bir duygu. umarım sonuna kadar hep böyle güzel gider.canım kalp atışlarını duydunmu
proteinlerinize bakıldımı sizin.ben bugün dr a gttm sonuçları aldım.protein s düşük protein c yüksek çıktı.pıhtılaşmayı bunlar tetikliyomuş.5 tüp kan daha aldılar buda yeterli değilmiş hematolojisi olan bir hastahaneye gidicekmişim.
sizede sordularmı damar tıkanıklığı varmı die.bana sordular şaşırdım ileri düzeyde sanırım pıhtılaşma.ve netten bakıyorum bebğin gelişiminin geri olması ve düşük yaşanması bu proteinlere bağlıymış.bacaklarımda varis var.öğleden sonra tekrar dr a gidicem inş soracam bi belki buda ondandır.
merhaba kızlar,
dün saat 12:40 da oğlum eymene kavuştum
36+2 gece lekelenmem oldu sabahta suyum geldi
bebektede bendede sorun olmadıgı ıcın bugun cıkısımızı yaptılar
oğluşum ıyı hamldolsun bende ıyıyım hıc korkulacak bısey degılmıs
ne sonda ne acıklıga bakma hepsı sızde bıtıyo kendınızı kasmayın yeter
sıze ayrıntılarlar anlatırım sonra suan dıkıslerım bıraz acıyo
bu foruma yeni katıldım 26 yaşındayım pıhtılaşma nedeni ile 6 haftalıkken 1 düşük yaşadım biraz fazla kilom var veremiyorum. tekrar hamile kalmak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum:18: sanırım bu pıhtılaşma olayı 2 türlüymüş benim genetik raporumda MTHFR C677T HETEROZİGOT ve MTHFR A1298C HETEROZİGOT MUTASYONLARA SAPTANMIŞTIR. diyor. bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?