Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende varımmm A1298C MTHFR HOMOZİGOT FAKTÖR 5 LEİDEN ŞİMDİ FOLİK ASİT VE BEBEK ASPRİNİ GEBELİK OLURSAAAAA HEPARİN İĞNE OLSUNDA İĞNELER OLAYIM

merhaba kızlar, bir süredir tatildeydim bu yüzden mutasyon listesini güncelleyemedim...beni merak eden arkadaşlarım olmuş çok şükür iyiyim herşey yolunda hepinizi çok özledim daha sık uğramaya çalışıcam...azracım doğum ne zaman ağustosun ilk haftası die yazmışsın tam günü belli oldu mu? derya2807,tgbesr redmask,tarfil,omman,nergis60,azra3437 nasılsınız kıslar gelişmelerden uzak kaldım redmask doğum yaptı mı? bu arada e_melisin çınarı doğmuş 13 temmuzda faceden öğrendim:)haberi olmayıp merak edenlere duyrulur:)

merhabalar bende 11.haftalık gebeyim clexane 0,4 iğne çocuk aspirini kullanıyorum. Sizlere sormak istedğim bir şey var geçen akşam yazlıkda komşularım beni ağlatacak derecede bu iğne hakkında olumsuz şeyler söylediler araştırdım soruşturdum fakat dedikleri türde bir şeye denk gelmedim hiç duyan varmı çok endişeleniyorum bebeğe zarar verdiğini söylediler bana annede de kemik erimesi yapıyor dediler doktor bebek tutunsun beslensin diye bu iğneleri kullandırıyor bebeğe zarar verecek olsa kullandırılırmı dedim ama dinletemedim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen içim çok sıkılıyor

merhaba öncelikle RABBİM hamileliğini tamamına erdirsin..bende kan pıhtılaşması yüzünden 6 bebek kaybettim,en son gittiğim doktoruma sordum bu iğnelerin yan etkilerini çünkü bende birçok şey duydum..iğnenin en kötü yan etkisini kemik erimesi yaptığını söyledi ,ama bebeğe bir zararı olduğunu duymadım..benim kuzenim bu iğneleri sabah akşam vurularak çok sağlıklı bir çocuğa kavuştu şimdi 8 yaşında..bence sen bol,bol calsiyum alarak ve yüreğini ferah tutarak kendini ve bebeğinin sağlığını düşün..benim doktorumun dediği gibi :insanların hepsi doktor olmuş,bize iş bırakmıyolar diyor.

ohh bacım yaptın tatili geldin bakıorum bizde kaldık istanbullarda bu sıcakta bizim yerimizede eğlenseydin hayatım

canım benim sende soraydın ya onlara hangi tıp fakültesini bitirdiklerini allahım ya bunların hepsi cahil topluluğu canım boşver sen burda ki hemen hemen herkes prof a gidio bende dahil olmak üzere bu adamlar boşuna okumuşlar yaa kulak tıka sen bunlara ağlama lafı yapıştır kalk git uyuz oluorum böle insanlara

cnm benı merak etmışsin cok saol
biz dogduk teyzesı durmadı oglum ıcerde
firar etti yaaaa
22.07 12:40 da dogdu eymenim 15-20 gün önce dogdu
suyum geldı hemen doguma aldılar
sende tatıl yapmıssın ohhhh sefan olsun bu sene bız tatıl yapamadık ama olsun
ikimizde ıyıyız teyzesı sizlere dua ettik hep
herzamanda duamızdasınız
biz yavaş yavaş büyüyoruz
herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun
dualarınız oruçlarınız kabul olsun
hepinizi öpüyoruzz
rabbim hepinize yaşatsin bu güzel duyguları
allaha emanet olun

merhaba arkadaşlar, bu topik dikkatimi çekti,sizlere sormak istiyorum. gebelik zehirlenmesinden 7. ayda acil doğumum oldu. doğumdan sonra hastanede yatarken bir kaç gün kanı sulandırıcı iğne yaptılar. nedenini bilmiyorum. bir şey söylemediler. hamileliğimde de bir şey söylenmemişti. neden bu iğneden yaptılar sizce?

ayyy canim gozunaydin.... super bir haber...

Rabbim insallah tamamina erdirir hayirlisiyla..Darisi hayirlisiyla biz olmayanlarin basina...insallah.

Nasil oldun? bir degisiklik varmi? hayirlisiyla guzel haberler verirsin insallah, olmasada umudumuzu kaybetmiycez..yola devamm edicez...olursa da bayram edicez

Nasil oldun? bir degisiklik varmi? hayirlisiyla guzel haberler verirsin insallah, olmasada umudumuzu kaybetmiycez..yola devamm edicez...olursa da bayram edicez

vallahi bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..ayın 5 ine az kaldı bekliyorum bakalım hayırlısı durmadan kendimi kontrol ediyorum yaa..kendimi çok ümitlendirmemeye bakıyorum.

vallahi bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum..ayın 5 ine az kaldı bekliyorum bakalım hayırlısı durmadan kendimi kontrol ediyorum yaa..kendimi çok ümitlendirmemeye bakıyorum.

kan testi yaptirsaydin canim..icin rahatlardi en azindan. hakkimizda hayirlisi...

git,git iyi edersin problem varsa öğrenirsin hiç değilse ay,birde hamile çıkarmışsın..SÜRPRİİİİZZZ...

Evet, ben de endiselenmeye basladim. Gebeligi butun tahlillerimi yaptikdan sonra hayirlisiyla olsun isterim insallah, ama biliyorsun hicbir tahlil daha yok, dolayisiyla yaptigim dusuklerin nedenini bilemiyorum tam olarak. hakkimizda hayirlisi.

Evet, ben de endiselenmeye basladim. Gebeligi butun tahlillerimi yaptikdan sonra hayirlisiyla olsun isterim insallah, ama biliyorsun hicbir tahlil daha yok, dolayisiyla yaptigim dusuklerin nedenini bilemiyorum tam olarak. hakkimizda hayirlisi.

evet canım çok haklısın tabii..ben seni biraz neşelendireyim dedim,hep bu konuları düşün,düşün ne olacak bizim bu halimiz..ama RABBİM sana böyle birden bire habersizce gönderirse,hiç bir sorun olmadan sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek ne güzel olur dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…