Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim devamli gidip geldigim icin,(ilk mesajlarimi istanbuldan atmistim buraya sanirim) istanbul da kaliyorum gitmelerimde. bidahaki ay Rabbim kismet ederse gitmeyi dusunuyorum yine, testleri falan yaptiririm ordada.

Evet sanirim o, bizde burda hic bir test yapmiyorlar hamilelikden once, kan testi bile yapmiyorlar, yani kendin ozel istersen israr etmen lazim, o da doktorun musade etmesi zor, direk dene diyor sana.

Sabir ne zor bir sinavmis meger...

Ozlem ne buyuk bir duyguymus...

Gecmis bir pismanliksa

Gelecek umut olsun...

Gel bebegim, hayirlisiyla gel...

Merhabalar,
Bu siteye yeni üye oldum, benimle aynı problemi yaşayan insanları bulup onlarla dertleşmenin iyi olacağını düşündüm. Şu anda çok umutsuz ve mutsuz günler geçirmekteyim.
Şubat ayında hamile kaldım herşey çok iyi mutluyuz uçuyoruz falan derken gebeliğin adetle uyumsuz olduğu çıktı ortaya derken yolk kesesini gördü doktor ve birden tekrar umutlandık ama daha sonra gebelik durdu gelişmedi kalp atışı olmadı ve 10 haftalıkken kürtaj yoluyla gebelik sonlandırıldı. Doktorum bana acaip titzlendi sağolsun ve hemen tüm tektiklerden geçmemi istedi yapılan testler sonucu bir genimde mutasyon ve homozigot saptandı. Doktor bunun hiç önemli olmadığını iğne tedavisiyle bunu halledeceğini böyle şeylerin bazen olduğunu söyledi,kahrolmuştum ama yapacak başka bişey yoktu.
Sonra gene güzel bir haber geldi ve haziran ayında hamile kaldım hemen adetimin gecikmesinin 7 gün sonra doktorum beni çağırdı gene adetle uyumsuz olduğunu söyledi hemen heparin iğneye başladım yaklaşık 5 doz iğne yaptım hergün 1 tane ama malesef bir gelişme olmadı kese bile denemeyecek küçüklükte birşey oluştu bu arada doktorum her 2 günde bir betahcg testi istedi ama gereken artış olmadı ve en sonunda geçen hafta gene kürtajla kese alındı. Doktor bu seferkinin tamamen şanssızlık olduğunu homozigota bağlı olmadığını ve doğal seleksiyon olduğunu bunu saymamam bile gerektiğini söyledi şimdi cuma günü tekrar kontrole gidip aklımdaki tüm soruları sorucam, ama çok korkuyorum acaba denemelerime bir son mu vermeliyim aynı şeyleri yaşamk isanın hem moralinin bozuyor hem de acı veriyor. Sonsuza kadar deneyip durmakta saçma,iki seferde de farklı komplikasyonla karşılaşmam zaten yeterince şanssızlık. Siz ne dersiniz? Benim durumumda olup vazgeçmişler ya da vazgeçmemiş ve sonunda istediklerine ulaşmış olanlar var mı? O kadar umutsuzum ki......((

merhaba canım öncelikle hoşgeldin..
geçmiş olsun çok üzüldüm ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum canım..çünkü bende bu acıyı tam 6 kez yaşadım,bu acıyı yaşayanlar bibirini çok iyi anlar ,iyikide katıldın buraya bende yeni sayılırım,bende buraya katılana kadar,bu acıyı yanlız benmi yaşıyorum derdim..ve sana asla umutsuzluğa kapılma ve vazgeçme derim ,bende her kürtajdan sonra gözyaşları içinde bu son bir daha çocuk falan yapmıcam diyordum ama bak şimdi yine deniyorum..elbetteki ömrümüzün sonuna kadar böyle sürdüremeyiz,ama denemekten başka çaremiz yok..ALLAH çok büyük vardır yüce RABBİMİN bir bildiği,O yeterki ol desin her şey o anda oluverir..MEVLAM herşeyin hayırlısını versin.

Cok cok teşekkür ederim,inan bir ses duymak bile o kadar iyi geldi ki hiç sanmıyordum bu kadar iyi geleceğini buraya içini dökmenin. Bende senin durmuna üzüldüm peki senin sorun tespit edilebildi mi? Neden olduğu ya da bir tedavi önerildi mi? Gerçekten çok zor aslında, üstüste yaşamak çok çok daha zor, ben 2 kere yaşadım diye umutsuzlanırken senin umutlu olman inanki çok iyi geldi bana. Umarım herşey çok iyi olur ve istediğine kavuşursun. Peki başka doğumun var mı hiç yoksa senin de ilk çocuk denemen mi?

arkadaşlar ben bebeğimi yine kaybettim.bununla birlikte 5 ldu.kısmette olmayınca olmuyormyş demekki.bi süre psikolojik olarak toparlanana kadar gelmem mhtemelen.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.

evet canım benim sorunum kan pıhtılaşması 2 inci kürtajdan sonra bütün araştırmalar yapılmıştı ve hamile kalır kalmaz hemen tedavi sürecim başlıyor her gün kan sulandırıcı iğne,corasprin ve diğer rutin ilaçları kullanıyordum ama olmadı maalesef..henüz hiç çocuğum yok ama bu sorunu yaşamış ve çocuk sahibi olan birsürü insan var..mesela bana en yakın örnek kuzenlerim ve sonrasında burada okuyup öğrendiğim çok kişi var.

arkadaşlar ben bebeğimi yine kaybettim.bununla birlikte 5 ldu.kısmette olmayınca olmuyormyş demekki.bi süre psikolojik olarak toparlanana kadar gelmem mhtemelen.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.

çok,çok üzüldüm geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum..kendine çok iyi bak ALLAH büyüktür canım ,yazacak hem çok şey var,hemde yok,inanki çok üzüldüm çok üzme kendini ne olur..

Arkadaşım. bu durumda ne söylenir bilmiyorum. çok üzüldüm. sözün bittiği yer. Allah tekrar yaşatmasın, sabırlar versin sana.

s.a canım aramıza hoş geldin..buraya katılmakla çok iyi ettin çünki bu site gerçekten başka bişey bazen doktoruna güvenemediğin kafana takılıpta etrafındakilere bile söyleyemeyip açıklayamadığın tüm soruların cevapları burada..öncelikle başımıza herne gelir ise rabbimden diyip sabırla metanetli olmak bu çok önemli.ve çok çok geçmiş olsun seninle aynı sorunları yaşadık bu topikteki herkez belki farklı rahatsızlıklar ama sonuçta aynı şeyler kayıp bebekler ...sana tavsiyem sakın pes etme elbet sonunda bebişin gelicek iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi olsun ve bol bol dua et..ALLAH yar ve yardımcın olsun senin ve senin durumunda olup annelik özlemi çeken herkeze en kısa zamanda bebişlerinizi alırsınız inş kucağınıza..

Çok üzüldüm bende,kendine dikkat et,biraz hava değiştirmeye çalış bende yeni kürtaj oldum ama benim ikinci oldu, bende aklıma getirmemeye moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Herkes için söylemesi kolay ama elden başka birşey de gelmiyor malesef umarım bu kötü günler çoook geride kalır ve çoook mutlu günlerin olur,onlarda bu üzüntülerini unutturur.Öpüyorum.

canım çok çok geçmiş olsun..aynı durumları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ..rabbim sabır versin inş en kısa zamanda tekrar bebeğini kucağına alman nasip olur şu mubarek aylar hürmetine inş... şuan acın çok büyük biliyorum ama neden nolduki kaybettin bebeğini kaç aylıktı..

Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim destekleriniz için şimdiden ışık oldunuz bana,hiç ayrılmıycam sizden :) nefes almama sebep oldu ilginiz alakanız. Umarım herşey iyi olur sadece benim için değil herkes için sorunu olan ve bu duyguyu tatmak isteyen herkes için. Burda dertleşmek başka şeymiş hakkatten. İnsan böyle şanssızlıklarda hep neden ben diye soruyor ama aslında neden sen olmayasın değil mi,herkes yaşayabilirken neden sen yaşayamayasın. Hepinizi sevgiyle öpüyorum. Kendimle ilgili tüm gelişmeleri bildireceğim ve sizdeki gelişmeleride burdan takip etmeye destek olmaya çalışacağım. Tabiki şu an hiçbirinizin hikayesini bilmiyorum ama umarım zamanla herkesi tanırım herkesin hikayesini öğrenirim.

Hosgeldin arkadasim; dogru adresdesin, burdakilerden Allahim binlerce defa razi olsun, Rabbim hepsinin gonlune gore versin...Benim de normale donmeme yardimci oldular. Her ne kadar aralarda kendimi kaybetsemde, yine bu sitede buluyorum kendimi....

Kayiplarin icin bende cok uzuldum, Rabbim acilarini hafifletsin, umut versin sana, guc versin ve pesinden de bebisler versin hayirlisiyla...

Ben 3 dusuk yasadim, ikisi kurtaj ve biri kimyasal gebelik. Ilk bebegimi kaybettigimde, Allahim beni affetsin, acimdan kendimi kaybettim, ve bundan buyuk aci yok dedim, pesinden dusuklerim devam etti...Allahim buyuk acilar var, sen benim acizligimi bagisla diyorum. Ve anliyorumki, Rabbim isterse hersey olur. Insallah bizde gunun birinde anne olacagiz, saglikli ve hayirli evlatlarimiz olacak.

Moralini bozmamaya calis, burda paylasimlarda bulundukca daha da iyi hissedecksin sende kendini...

canim bende ne diyecegimi bilemiyorum diger arkadaslarim gibi...Burda her hamile bana umutdu cunku...ama umudumuzu kaybetmiycez, dua edicez, rabbim inaniyorum bizim yuzlerimizide guldurecek, anliyorum seni belki bir sure girmek istemeyebilirsin buraya, ama inanki, yine burada toparlanicaksin, lutfen cok uzaklasma...hepimiz yasiyoruz ayni acilari, rabbim sabir ve guc versin. Ve dilerim yuce rabbimden en kisa zamanda toparlanirsin.

biraz once cok yakin bir arkadasimin gebelik haberini aldim ikinci cocuguna... niye aglamak istiyorum, niye icim buruk???

biraz once cok yakin bir arkadasimin gebelik haberini aldim ikinci cocuguna... niye aglamak istiyorum, niye icim buruk???

çok doğal canım ,hem arkadaşın adına seviniyosun,hemde bastırdığın duygun depreşiyor,seni çok iyi anlıyorum..ağlamak istediğin zaman ağla rahatlarsın tatlım,: ama çok değil hee..

çok doğal canım ,hem arkadaşın adına seviniyosun,hemde bastırdığın duygun depreşiyor,seni çok iyi anlıyorum..ağlamak istediğin zaman ağla rahatlarsın tatlım,: ama çok değil hee..

cok sagol canim, iyiki varsin...
arkadas ayni zamanda esimin akrabasi, biraz da o yuzden cok kotu oldum sanirim,,, yani bu sitedeki hamilelik haberleri bana umut veriyor, gucumu arttiriyor...ama disardan birisi heleki esimin akrabaasi...sarsildim... ustune esimin yorumuda daha da sinirlerimi bozdu...miller catir catir doguruyor diyo bana...oturdum hungur hungur agladim zaten. Ben hamile kalabildigim icin sorunun kendisinden kaynaklanmadigini biliyor o yuzden cok rahat rahat konusuyor sanirim

aaa..eşine sinirlendim vallahi senin bu konudaki hassaslığını bilmiyomuki..boşver canım takma kafanı belkide boş bulunmuştur oda,
erkekler bizim kadar duygusal düşünemiyorlar..ALLAH büyük, elbet bizlerinde yüzünü güldürür hayırlısı ise inşallah..
ya birde şu erkek tarafları varya,,neyyssee..sen sakın üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…