Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim yaaa, o kadar korkmusum ki............. hayirlisi Allahdan.

canım benide eklermisin..

mthfr677 heterozigot
protrombin ga20210 heterozigot
4 düşük

şu anda 100lük coraspin hergün 1 tane folbiol ve 1 tanede becozyme-c vitamin alıyorum

hayır hamile değil. bazıları hamile, bazıları tedavi görüyor. bazıları doğum yaptı, bazıları da hamile kalmayı bekliyor.

Tesekkur ederim cevabin icin. bebegi kollarinda olan yaziyor zaten yanlarinda onu okudum, ama o gurubun disindakiler hamile mi yoksa beklemede mi diye merak etmistim.

merhaba, madem sadece hamileleri yazmıyosunuz benide ekleyin listeye...
Mthfr 677 heterozigot mutasyonu
Anti-toxo-G
Anti Rubella-G
PLT
Şu anda hamileliğe hazırlanıyorum,100 mg corasprin ve Folidoce kullanıyorum hamileliğimde 0,4 claxsane iğne kullanmıştım ama dozajı arttırabilirler ve 6 bebek kaybım var..

ne oldu canım doktora gittin mi?

gittim canim, idrardan gebelik testi yaptik her ihtimale karsi, bisey cikmadi, doktor 2 hafta icinde tekrar test yap dedi. Ama stresden de gecikebiliir o da normaldir dedi. Icim biraz rahatladi. Sen ne durumdasin canim?

gittim canim, idrardan gebelik testi yaptik her ihtimale karsi, bisey cikmadi, doktor 2 hafta icinde tekrar test yap dedi. Ama stresden de gecikebiliir o da normaldir dedi. Icim biraz rahatladi. Sen ne durumdasin canim?

bende beklemeye karar verdim ayın 5 ine pek bişey kalmadı zaten.

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim. Allahim yardimcimiz olsun. Benim acayip basim agriyor, 1 saat yurudum bugun fenayim anlayacagin. Laptop'u kucagima almis oturuyorum.

AMİN canım..ya benimde başım ağrıyo bugün artık sıcaktan mı, yoksa adet olacağım zamanda ağrır,ya adet mi olacam bilmiyorum.

AMİN canım..ya benimde başım ağrıyo bugün artık sıcaktan mı, yoksa adet olacağım zamanda ağrır,ya adet mi olacam bilmiyorum.

bizzim bu halimiz ne olacak yaaaa....

benimde adet donemimde basim agrir normalde...

sana dedimmi ben su genetik ve pihtilasma testlerimi yaptirdim ama sonuclarin gelmesi uzun surer dediler... bir Hormon testi kaldi o nu zaten adet olunca gidip yaptiricam. bir de Bu cumartesi ultrasound'la doktor tahlil yapicak, dusukler icin..

vallahi ne olcaz bilmiyorum..
evet canım genetik testler geç çıkıyo biz o zaman bir tanıdık buldukta hastanede,20 günde falan almıştık..siz ne zaman alacaksınız? birde bu ultrasond la tahlil nasılmış ya senden duydum..:97::97:

Canim ben Ingiltere'deyim suanda, ve burda boyle acayip seyler oluyor ama internetten baktim, turkiyede yapilan normal testlerin aynisi sanirim. yani kist falan varmi ona bakacaklar sanirim birde uterus'un sekli nasil falan, dusuklere neden olan bir tarafi varmi gibi seyler, bir de fibroid icin miyom varsa gibi durumlar falan sanirim

öyle mi? canım ben seni istanbul da biliyodum..
demek test dedikleri bizim burada yapılan hamilelikten önce yapılan,rahim içi muayenesi gibi bişeymiş ayrıca bendede miyomlar var ya...puff..bu kadınlık ne zor işmiş yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…