merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun. size birşey soracağım;
şu anda yumurtlama iğnesi oluyorum yarın son iğnemi olacağım. cuma veya pazartesi günü aşılama yapılacak oruç tutmamda bir sakınca varmı? bir bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi?
kızlar merhaba.dün doppler ultrasonda kan akışına bakıldı.çok şükür herşey yolunda.bundan sonra 15 günde bir kontrol ve haftada bir nst var.doktor normal doğum olursa iğneyi 38.haftada keseceğini söyledi.normal mi sezeryan mı olur bilemiyorum.bebişim ters duruyormuş bi de.37.haftada normal pozisyonunu alır dedi doktor.sıcaklarda çok bunaltıyor dimi.umarım sizler de çok iyisinizdir.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
merhaba yazını okuyunca çok heyecanlandım bende 7 senelik evliyim 1 negatif tüp denemem var karyotip testler oldu sonuçlar henüz çıkmadı sadece benim ilk çıkan sonuçlarıma göre ne yazık ki homozigot mutantımsonucu aldığım günden beri çok üzgünüm büyük ihtimalle ilk negatif bu yüzden oldu çünkü testten 1 gün önce az bir kanama ile düştü diye düşünüyorum....yaklaşık 1 hafta sonra 2.denemem olacak moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum senden bilgi istiyorum neler yaptın neler kullandın bana da doktorum gebelik olursa 36.haftada iğneyi kesecez dedi ama o güne kadar her gün iğne olacakmışım perşembe günü kalp damar bölümüne gideceğim homozigot olunca riskli grupta olunuyormuş varis problemimde var anlıyacağın işler istediğim gibi yolunda gitmiyor maalesef ama her şeyde bir hayır vardır inşallah herkes için iyi olur benimle yaşadıklarını deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim ve tabiki morale çok ihtiyacım vardı hamile olduğunu öğrenmek beni inanılmaz mutlu etti inşallah sağ salim sıhhatle kucağına alırsın Allah sizi korusun sevgiler....
ben 26 mayis da dusuk oldu, kimyasal gebelikdi son dusuk. 2 ay oldu sanirim,, sence ne kadar beklemeliyim?
öncelikle geçmiş olsun bende kürtaj olmuştum 3-4 ay yeterli diyor doktorlar.zaten hemen istediğin zamanda olmadığını düşünecek olursak bence herşeyi akışına bırakın. benim bir arkadaşımda düşük sonrası 2. ayında hamile kaldı şimdi gebeliği sağlıklı şekilde devam ediyor.hakkında hayırlısı olsun.
[QUOTE
ncelikle geçmiş olsun bende kürtaj olmuştum 3-4 ay yeterli diyor doktorlar.zaten hemen istediğin zamanda olmadığını düşünecek olursak bence herşeyi akışına bırakın. benim bir arkadaşımda düşük sonrası 2. ayında hamile kaldı şimdi gebeliği sağlıklı şekilde devam ediyor.hakkında hayırlısı olsun.
merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun. size birşey soracağım;
şu anda yumurtlama iğnesi oluyorum yarın son iğnemi olacağım. cuma veya pazartesi günü aşılama yapılacak oruç tutmamda bir sakınca varmı? bir bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi?
sevgiliye34
Rabbim devamina erdirsin, saglikli hayirli birsekilde kucagina alirsin insallah. Darisi biz olmayanlarin basina...
Rabbim kimseyi evlatla sinamasin. Insallah yuzumuzu guldurur.
Canim Rabbim istedikden sonra istersen en agir kosullarda calissin insan, o bebek dunyaya geliyor, yani ev isi falan aslinda bo$... sonucta koylerde yasayan butun gun tarlayi eken bicen gebe kadinlar, su tasiyan, camasiri elde yikayanlar var hicbisey olmuyor...Allahim istesin yeterki, o her kosulda gelir, "O" eylerse guzel eyler...
Mesela ben!... cok elimden geleni yaptim, agir birsey kaldirmadim, hep uzandim, hic biseye yorulmadim, evi bile temizlemedim, bisey olmasin diye, taksiyle gidip geldim hastaneye, hani otobusler cok sallar falan diye...ama hepsi bos...olacagi varsa oluyor....onune gecemez insan... Tabi bu su demek degil, rahatsizligimiz var tedavi olmayalim degil, biz elimizden geleni yine yapmaliyiz, gerisi Allaha kalmis ama...ne kadar titiz olursan o kadar basina insanin kotu seyler geliyor...hani derler ya SAKINAN goze cabuk batarmis...o misal....
evet haklısın canım sakındığın göze çöp batar... ama bizim durumumuzda malesef sakınmamız gerektiren durum eski analarımız ninelerimiz gibi değilizki bizler nedense çürümüşüz yaaave herhalde adet olmamışsın hala inşaallah rabbim gönlüne göre verir zamanı varsa gelecektir biraz daha sabır canım ve bol boll dua rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş en kısa zamanda isteyen tüm anne adaylarına rabbim tattırır bu güzel duyguyu
amin canim insallah.....
evet canim sakindigin goze cop batarmis :)
evet canim adet olmadim, olmak istiyorum hormon testini yaptirabilmem icin adet olmam lazim... korkuyorum uzuntuden menaposa girmis olmayayim Allah korusun, cunku gecen ay hic kendime iyi bakamadim, hep cok stres oldum, hemde cok kotu rahatsizlandim, 10 gun bisey yiyemedim...korkuyorum..bir arkadasim yillar once bu yuzden erken menaposa girmisti...
öncelikle sakıncası yoksa yaşın kaç ? ve aklına öyle şeyler getirme arkadaşım sende yaşadıklarından dolayı iyi biliyorsunki stres üzüntü bunlardan uzak durmak bunlar birinci ilaç..en azından uzak durmaya çalış bide çok üstüne düşmemeye gayret et farklı konulara adapte olmaya çalış söylemesi kolay ama inanki uygulamaya başlarsan gerçekten faydasını görüyor insan ben senden beterdim neler çektim neler tam artık kendimi bıraktım eskisi gibi kafama takmadımki bebişim geldi şükür herşeyde şimdilik yolunda sende rahatlamaya çalış olurmu canım...sakın sana akıl verdiğimi düşünme haddime bile değil sadece bir nebzede olsa rahatlatmak amacım çünki hepimizin başından geçti yaşadıkların ve hala geçecek belkide eee nede olsa sınav dünyası ne yaparsak yapalım zamanı gelmediyse eger çekeceklerimiz var ve hala bitmedi sadece sabır rabbim cümlemize sabrından ihsan eylesin amiinn
amin canim.
ya$im 31....zaten birazda ya$dan dolayi daha cok endiseleniyorum..ya$ geciyor diyorum..cevre baskisida cabasi
tavsiyelerinden oturu cok tesekkur ederim. aslinda biliyorum tabiki ama zaman geliyor sabrimin azaldigini goruyorum...Rabbim affetsin insallah.
Rabbim gonlune gore verir insallah seninde. anladigim kadariyla gebesin suanda demi? Sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. Dusuk falan yasadinmi canim ? hepimizin basindan gecti demissin...
ya bende 40 falan sandım yaşınıyaşıtmışız zaten canım yaaa...ve bende 2 kaybımdan sonra araştırılma yapıldı kan pıhtılaşması saptandı ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beride clexan 04 kullanıyorum ve şuan şükür rabbime 19 haftalık gebeyim bir kızım olucak inşaallah teyzesi diğer gebeliklerim ilki 9 haftalıkken kürtaj oldum 2.ci side 11 haftalıkken.. böyle işte rabbim şu mubarek günler hürmetine sizlerede nasip etsin inş dualarım sizlerle ama dediğim gibi sabır
slm kızlar günaydın dün kan testi yapıtırdım hamileyim darısı isteyen herkesin başına ama esas stres şimdi başlıyor dün ankaradaki dr.um lütfü önderoğlunu aradım istanbulda kime gideyim diye rıza madazlı dedi ben anadolu yakasındayım adam nişantaşında birde 350 tl muayenesi kredi kartıda geçmiyor:)ya hadi muayene neysede bunlar şimdi bir sürü test isteyecek ben nerde yaptırcam o testleri yarına randevü verdiler cumaya kadar doluyduda ben önemli falan dedim çarrşamba gelin 3 de beklersiniz dediler. iğneyi neye göre veriyor arkadaşlar dr. Kan testimi istiyor. Bu arada sol kasıkta ağrı varsa kendinizden şüphe edin benim geçen seferki hamişliğimde hiç ağrım sıızım olmamıştı bende korkuyordum başka bişeymi diye.iki sabahtır çok erken uyanıyorum hepinize şimdiden günaydın
merhabalar uzun süredir yoktum....ama geldim işteeeee :)
nasılsınız arkadaşlar.....biz iyiyiz çok şükür 24 haftalık olduk :)oğlum maşallahçok hareketli hiiiççç durmuyor kerata çok güzel olağanüstü bi duygu....rabbim her kuluna yaşatsın ne kadar şükretsem az....görüşmek üzre kızlar
slm kızlar günaydın dün kan testi yapıtırdım hamileyim darısı isteyen herkesin başına ama esas stres şimdi başlıyor dün ankaradaki dr.um lütfü önderoğlunu aradım istanbulda kime gideyim diye rıza madazlı dedi ben anadolu yakasındayım adam nişantaşında birde 350 tl muayenesi kredi kartıda geçmiyor:)ya hadi muayene neysede bunlar şimdi bir sürü test isteyecek ben nerde yaptırcam o testleri yarına randevü verdiler cumaya kadar doluyduda ben önemli falan dedim çarrşamba gelin 3 de beklersiniz dediler. iğneyi neye göre veriyor arkadaşlar dr. Kan testimi istiyor. Bu arada sol kasıkta ağrı varsa kendinizden şüphe edin benim geçen seferki hamişliğimde hiç ağrım sıızım olmamıştı bende korkuyordum başka bişeymi diye.iki sabahtır çok erken uyanıyorum hepinize şimdiden günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?