Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım,sanada hayırlı ramazanlar..bildiğim kadarıyla iğne orucu bozuyor,doktorunada bir danış bence aşılama sırasında ve sonrasında bir zararı olur mu?diye.

merhaba yazını okuyunca çok heyecanlandım bende 7 senelik evliyim 1 negatif tüp denemem var karyotip testler oldu sonuçlar henüz çıkmadı sadece benim ilk çıkan sonuçlarıma göre ne yazık ki homozigot mutantım sonucu aldığım günden beri çok üzgünüm büyük ihtimalle ilk negatif bu yüzden oldu çünkü testten 1 gün önce az bir kanama ile düştü diye düşünüyorum....yaklaşık 1 hafta sonra 2.denemem olacak moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum senden bilgi istiyorum neler yaptın neler kullandın bana da doktorum gebelik olursa 36.haftada iğneyi kesecez dedi ama o güne kadar her gün iğne olacakmışım perşembe günü kalp damar bölümüne gideceğim homozigot olunca riskli grupta olunuyormuş varis problemimde var anlıyacağın işler istediğim gibi yolunda gitmiyor maalesef ama her şeyde bir hayır vardır inşallah herkes için iyi olur benimle yaşadıklarını deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim ve tabiki morale çok ihtiyacım vardı hamile olduğunu öğrenmek beni inanılmaz mutlu etti inşallah sağ salim sıhhatle kucağına alırsın Allah sizi korusun sevgiler....

merhaba canım.öncelikle moralini bozmamalısın.pozitif düşünmelisin.ben hamilelikten 2 ay önce folik asite başladım.ve ilk 3 ay boyunca folik asit kullandım.0.4 lük iğne kullanıyorum aynı zamanda.bana da doktorum normal doğum olursa iğneyi 38.haftada keseceğini söyledi.acaba erken mi olur diye düşünüyorum? sezeryan da olursa iğneyi 1 gün önceden keseceğini söyledi.bende varis problemi yok.hamilelikten önce folik asite başladın mı?bence rahat olmalısın .doktorunun tavsiyelerine dinle.canım bi de ben bol bol yürüyüş yapıyorum.kafana takılan bişey olursa sorabilirsin.rabbim yardımcın olsun.inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına alırsın.

amin canim insallah.

Son düzenleme:

hayırlı ramazanlar herkese...canım istersen bir doktoruna sor oruç tutma meselesini çünkü yumurtlama iğnelerini olduğun zaman büyüklüklerine falan bakılıp çatlatma gibi aşamaları falan oluyor benimde kabaca bildiğim belki yeni iğne veya girişimler yapılır.hayırlı haberlerini almak umuduyla kolay gelsin..

herkezin ramazanı şerif ayı mubarek olsun rabbim bu en kutlu en mubarek ay hürmetine kalplerimizdekileri bütün dileklerimizi nasip etsin inşaallah amiiiiinnnnn

evet haklısın canım sakındığın göze çöp batar... ama bizim durumumuzda malesef sakınmamız gerektiren durum eski analarımız ninelerimiz gibi değilizki bizler nedense çürümüşüz yaaa ve herhalde adet olmamışsın hala inşaallah rabbim gönlüne göre verir zamanı varsa gelecektir biraz daha sabır canım ve bol boll dua rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inş en kısa zamanda isteyen tüm anne adaylarına rabbim tattırır bu güzel duyguyu

amin canim insallah.....

evet canim sakindigin goze cop batarmis :)

evet canim adet olmadim, olmak istiyorum hormon testini yaptirabilmem icin adet olmam lazim... korkuyorum uzuntuden menaposa girmis olmayayim Allah korusun, cunku gecen ay hic kendime iyi bakamadim, hep cok stres oldum, hemde cok kotu rahatsizlandim, 10 gun bisey yiyemedim...korkuyorum..bir arkadasim yillar once bu yuzden erken menaposa girmisti...

öncelikle sakıncası yoksa yaşın kaç ? ve aklına öyle şeyler getirme arkadaşım sende yaşadıklarından dolayı iyi biliyorsunki stres üzüntü bunlardan uzak durmak bunlar birinci ilaç..en azından uzak durmaya çalış bide çok üstüne düşmemeye gayret et farklı konulara adapte olmaya çalış söylemesi kolay ama inanki uygulamaya başlarsan gerçekten faydasını görüyor insan ben senden beterdim neler çektim neler tam artık kendimi bıraktım eskisi gibi kafama takmadımki bebişim geldi şükür herşeyde şimdilik yolunda sende rahatlamaya çalış olurmu canım...sakın sana akıl verdiğimi düşünme haddime bile değil sadece bir nebzede olsa rahatlatmak amacım çünki hepimizin başından geçti yaşadıkların ve hala geçecek belkide eee nede olsa sınav dünyası ne yaparsak yapalım zamanı gelmediyse eger çekeceklerimiz var ve hala bitmedi sadece sabır rabbim cümlemize sabrından ihsan eylesin amiinn

amin canim.
ya$im 31....zaten birazda ya$dan dolayi daha cok endiseleniyorum..ya$ geciyor diyorum..cevre baskisida cabasi
tavsiyelerinden oturu cok tesekkur ederim. aslinda biliyorum tabiki ama zaman geliyor sabrimin azaldigini goruyorum...Rabbim affetsin insallah.
Rabbim gonlune gore verir insallah seninde. anladigim kadariyla gebesin suanda demi? Sag salim kucagina almayi nasip eder insallah. Dusuk falan yasadinmi canim ? hepimizin basindan gecti demissin...

ya bende 40 falan sandım yaşınıyaşıtmışız zaten canım yaaa...ve bende 2 kaybımdan sonra araştırılma yapıldı kan pıhtılaşması saptandı ve hamile kaldığımı öğrendiğimden beride clexan 04 kullanıyorum ve şuan şükür rabbime 19 haftalık gebeyim bir kızım olucak inşaallah teyzesi diğer gebeliklerim ilki 9 haftalıkken kürtaj oldum 2.ci side 11 haftalıkken.. böyle işte rabbim şu mubarek günler hürmetine sizlerede nasip etsin inş dualarım sizlerle ama dediğim gibi sabır

ne var, ne yok,ben bugün çok sıkılıyodum ya...anneme gittim hem ramazanın ilk günü, hemde ilk defa anneciğim rahatsızlığından dolayı bu sene orucunu tutamıyor..yaprak sarması yaptım birde onlara(çok güzel yaparım ayıptır söylemesi) kardeşlerimde oruç çünkü neyse.. kafam birazcık dağıldı yani, he bu arada bizim burada iftara 1 saat 10 dakika kaldı..ALLAH herkesin oruçlarını kabul etsin.

ve birde şunu kısaca anlatmak istiyorum rabbim ol dedikten sonra yaş stres üzüntü hepsi bahane eltim 45 yaşında ve ilk çocuğu 17 yaşında erkek ve zihinsel özürlü 2 tanede kızı var kızları şükür sağlıklı ve eltim yıllarca çocuğu olsun diye uğraştı durdu gitmediği doktor görmediği tedavi kalmadı en sonunda gittiği doktor kendisine kızdı dedi sen bu yaşta menepoza girmişsin ne çocuğu yumurtalıkların çürümüş diye ve eltim ümidini kesti aylar sonra kendininde haberi olmadan hamile kaldı hepimiz şaşırdık nasıl olur diye buseferde dedik sakat olur yaşı epey olduğu için ama yok rabbime şükürler olsun 45 yaşında nur topu gibi bir oğlu oldu yani anlatmak istediğim herşey rabbimin dilemesiyle rabbim senin verdiğin sıkıntılara kederlere binlerce şükürler olsun sen dayanma gücü ver biz aciz kullarına aminn..

insallah amin canim...SABIR SABIR SABIR..YA SABIR

canim yaa masallah ne guzel, insallah hayirlisiyla o gunleri gormek bizlerede nasip olur.

slm kızlar günaydın dün kan testi yapıtırdım hamileyim darısı isteyen herkesin başına ama esas stres şimdi başlıyor dün ankaradaki dr.um lütfü önderoğlunu aradım istanbulda kime gideyim diye rıza madazlı dedi ben anadolu yakasındayım adam nişantaşında birde 350 tl muayenesi kredi kartıda geçmiyor:)ya hadi muayene neysede bunlar şimdi bir sürü test isteyecek ben nerde yaptırcam o testleri yarına randevü verdiler cumaya kadar doluyduda ben önemli falan dedim çarrşamba gelin 3 de beklersiniz dediler. iğneyi neye göre veriyor arkadaşlar dr. Kan testimi istiyor. Bu arada sol kasıkta ağrı varsa kendinizden şüphe edin benim geçen seferki hamişliğimde hiç ağrım sıızım olmamıştı bende korkuyordum başka bişeymi diye.iki sabahtır çok erken uyanıyorum hepinize şimdiden günaydın

merhabalar uzun süredir yoktum....ama geldim işteeeee :)
nasılsınız arkadaşlar.....biz iyiyiz çok şükür 24 haftalık olduk :)oğlum maşallah çok hareketli hiiiççç durmuyor kerata çok güzel olağanüstü bi duygu....rabbim her kuluna yaşatsın ne kadar şükretsem az....görüşmek üzre kızlar

hadi gözün aydın canım ALLAH tamamını erdirsin inş şu mubarek günlerde ve olmayanlarada nasip etsin.. sen kan pıhtılaşmasına neden olan testlerini yaptırdınmı canım şayet yaptırdıysan vede kan pıhtılaşması saptaddıysa gittiğin doktor hemen başlatır iğneye ve progestan düşüğü önlemesi için ilk 3 ay kesin içmen gereken ilaç ama senin mutasyonların nedir bilemiyorum ne olursa olsun iğne ve bu şart yanında yedek ilaç oda doktorunun kararı..doktor olayına gelince ve ben avrupa yakasında oturuyorum gittiğim doktor dalında uzman normal bir özel hastahanenin doktoru ve ben memnunun kadın doğum uzmanı olupta bu durumu anlamayan çok nadirdir bence.. çünki çok yayğın bir durum artık bizlerin durumu kısaca diyeceğim tabiki sana kalmış ama okadar para dökmene gerek yok inş bebişin gelecekse seni bırakmaz merak etme tekrardan gözün aydın HAKKINDA HAYIRLI OLAN OLSUN İNŞ

canım çok sevindim rabbim kucağınada almayı nasip etsin senin benim ve cümlemizin rabbim olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin...

Gözünaydın..ALLAH,sağlıkla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin..İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…