Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

insallah amin canim...

evet canim hep bana boyle diyor, dedim kendisine zaten yeterince uzuluyorum, birde sen boyle soyleyince, daha da mahvoluyorum...

arkadaşlar ben bebeğimi yine kaybettim.bununla birlikte 5 ldu.kısmette olmayınca olmuyormyş demekki.bi süre psikolojik olarak toparlanana kadar gelmem mhtemelen.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.

canımm çok geçmiş olsun.yaşadığın son acı olur inşallah..seni okadar çok iyi anlıyoruzki..biliyorum hepimizinde olduğu gibi seninde içinde ne firtınalar kopuyo...sabırlı ol canım rabbimi düşün..herşey rabbimden olduğu için üzülmemeye çalışmamız lazım..gelecek günlere umutla bakmalıyız güzel düşünmeye çalışmalıyız.allahın izniyle gelecek... bizim içinde güzel günler gelecek... buna inanmamız lazım..allahın izniyle fırtınalarımızdan sonra bizim içinde güneş doğacak inşallah bu mübarek günlerin hürmetine inşallah...allaha emanet ol canım...

mathematician öncelikle çok çok geçmiş olsun. Allah sana sabır versin. Ama lütfen kendini bırakma. burada bulunan arkadaşların hepsi aynı durumdayız.
bizi bizden başka anlayan yok. mutlaka herşeyde bir hayır vardır diye düşünmeye çalış. ben en son martta kürtaj oldum. 2.ci kürtajımdı çıldırmıştım üzüntüden. hiçbiryere sığamıyordum. eve kapandım 2 -3 ay . yavaş yavaş rabbim yardım etti toparlandım. şimdi yeniden başladım. bu cuma yine aşılamam var. bu ikinci aşılamam olacak. rabbime havale ediyorum kendimi. o ne derse o oluyor gerisi bahane.
kendini toparla yine devam et. hep beraber mücadele edeceğiz arkadaşım. havlu atmak pes etmek yok.
allah yardımcımız olsun.
kendine dikkat et.

arkadaşlar ben bebeğimi yine kaybettim.bununla birlikte 5 ldu.kısmette olmayınca olmuyormyş demekki.bi süre psikolojik olarak toparlanana kadar gelmem mhtemelen.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.

canım aynı olayı ben tam 4 kere yaşadım
ama benim kürtaja gerek kalmadan kendiliğinden gitti
çok araştırdık çok uğraştık
çok yıprandık
iğneler bile buna engel olamadı
en son doktorun biri bu pıhtılaşmadan değil dedi
benim adetlerim düzenlidir kiloluda degilim
ama buna ragmen pko varmış
bu pkodan kaynaklanıyor
hemen şeker ilacı glukofen başla dedi
başlayalı 1 ay oldu
bakalım değişiklikler olursa işe yararsa yazarım tekrar

kuzucummm
inan bana çok çok çok üzüldüm bitanem
ne olur arada gel haber ver olur mu

Gunaydin herkese, Rabbim insallah hayirli bir gun nasip eder hepimize bu mubarek gunde.

Dun gece hepimiz icin epey dua ettim , Rabbim insallah kabul eder.

Arkadaslar aranizda Capa veya Zeynep Kamil'e gideniniz varsa, ive doktorunuzdan memnunsaniz, yazabilirmisin hangi doktor?
Simdiden tesekkur ederim

Arkadaslar aranizda Capa veya Zeynep Kamil'e gideniniz varsa, ive doktorunuzdan memnunsaniz, yazabilirmisin hangi doktor?
Simdiden tesekkur ederim

Sizlerede günaydın kızlar hayırlı günler inş..nasılsınız herşey yolundadır umarım.. ben 2 3 gündür rahatsızım belim ve bacaklarımdan yürüyemiyorum bile resmen kemiklerim ağırıyor..ilk ayağa kalkışım 4 5 adım sanki sakatım çok kötü yaa..iğnenin yan etkisinden biride kemik erimesi yapmasıymış bilmiyorumki ondanmı korkuyorumda şimdiden böyle ağrılar erken doğumu tetikler diye yada hamileliktenmi normalmi bu ağrılar hala anlayamadım.doktora gitmemede 15 gün var daha gerçi gitsemde bi çözüm bulacağını sanmıyorum olur böyle şeyler diyip başından savarlar.. 8 sene geçmiş üstünden haliyle hem hamileliği unutmuşum hemde yaş gitmiş rabbim hayırlısını versin bizlere cümlemize:26:

Gerçekten de sözün bittiği yer. Burada hepimiz aynı acıları malesef defalarca yaşadık ben de 5 kez aynı acıyı yaşadım uzun bir süre ara verdim uzaklaşmak istedim ama arkadaşların dediği gibi biz burada birbirimizin derdine derman olacağız. Allahım inşallah bu son olur bir daha böyle bir acıyı hiçbirimize yaşatmaz lütfen güçlü ol.

Cok gecmis olsun canim. Ayni problemde olan bir arkadasim vardi ondanda boyle ayni yuruyemiyordu hatta yatakda donemiyordu ozellikle kalca kemigi agriyordu. 2 aylik falan gebeydi, Ama nedenini ogrenemedi, kendisi pihtilasmadan oldugunu dusunuyordu, damarlarin tikali oldugunu falan dusunmus. Doktorada gitmedi...
bence sen ac bir doktoruna telefonda sor canim. Ihmal etme ne olur. Nacizane fikrim tabi, yanlis anlama lutfen

sanada günaydın..çok geçmiş olsun canım,evet bu iğneler kemik erimesi yapıyor ama,acaba ondanmı? ağrıyoki, daha önceki hamileliklerinde olmuşmuydu?

sanada günaydın..çok geçmiş olsun canım,evet bu iğneler kemik erimesi yapıyor ama,acaba ondanmı? ağrıyoki, daha önceki hamileliklerinde olmuşmuydu?

Kizlar bilmiyorum ama bu kadar cabuk kemik erimesi olacagini zannetmiyorum...ama doktora danismakda buyuk fayda var bence, onlar daha iyisini bilir... Cok hareketsizlikden dolayi kanin rahat dolasamamasi diye kulakdan duyma bir aciklama benimkisi, ciddiye almayin cok ama arastirin, bende merak ettim simdi....

canım bende zaten en son gittiğim doktora sorup ondan öğrenmiştim daha öncesinde bilmiyordum.. yani bu yan etki kesin ama ne zaman ve ne derecede yaptığını bilmiyorum tabiiki..

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım mtfr 677 ve 1298 heterezigot.doktorum iğne ve ilaçların dışında hayvansal gıdaları ve baklagilleri yasakladı sadece haftada bir öğün yiyebileceğimi söledi böle bişeyle karşılaşan veya uygulayan varmı lütfen yardım edincanım sıkıldı çünkü yiyecek bişey bulamıyorum

ya hani mutasyonlardan en tehlikelisi faktör V leiden ya
bu mutasyona sahip tanıdığım biri
normal olarak ilk bebeğini dünyaya getirmiş
şuan ikinciye 36 haftalık hamiş
ve bundada sadece coraspirin kullanıyomuş
bence bu yeterlidir diyor
şok oldum
ne diyosunuz bu konuya

ay canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin iğne kullandığın haldemi düşüo bebekler alla alla bunu bi araştırsınlar ya benimde 1 bebeğim iğne kullandığım halde kalbi durmuştu ve vücudumun bebeği kabul etmediğini söyledi drum kürtaj dan sonra hemen bana 1 ünite kan bağladılar başka birine ait vücudum bağışıklık kazansın die bak şimdi 7. ayımın içindeyim inş bu son kaybın olur canım

saolun kızlar desteğiniz için..bilmiyorum yan etkisini hemen gösterirmi benimkiside sadece şüphe bide iğneleri 15 günden beri bacaklarımdan vuruyorum bunlar belkide bahane oluyo..inş sorun çıkartmaz bana bu durum rabbimden gelenede başım gözüm üstüne ne diler ise onu yaşayacağız sabrıyla inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…