benim ilk gebeliğimdeki doktorumdu cüneyt evrüke
merhaba kızlar.ben şimdi coraspin kullanıyorum gebelik istediğim için.peki hamile kalamazsam bu hapı içmeye devam mı edeceğim hamile kalana kadar.ya uzun sürerse hamile kalmam yine de içmeye devam mı etmeliyim?
günaydın kızlar kan pıhtılaşması hamileliği geciktirirmi ben 1yıl arayla hamike kalabildim tabi bbişlerimi kaybettim sanki hemen hamile kalamıyormuşum gibi
scuba;ben de aynı şeyleri yaşıyorum 3.bebeğimi kaybedeli 3hafta oluyor..ve hala cesaretim var gittiği yere kadar da deneyeceğim allahta ümit kesilmiyor benim cesaretim var ama eşim 1sene bekleyelim bir daha aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum diyor..benim aklımı karıştıran o oluyor..bir de sana bir sorum var ; bebeği olan arkadaşlarımı duydukça,hamileleri gördükçe içim kötü oluyor kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilmiyorumacaba sadece benmi böyle hissediyorum sana da oluyormu?şimdiden teşekkürler...:97::97::97::97::97:
cnm su an hala cumadin kullanıyorum cumadinle hamile kalmak yasak düşük yaptırıyo ekim 9 gibi ilacı kesecekler igneye başlayacam ondan sonra calısmalar başlayacak
cnm ben istanbuluyum ama su anda eşimin işinden dolayı ankarada ikamet ediyoruz benim dr arkadaşım ankara etklik zübeydehanim dogum evinde tüpbebekte calışıyo bana bunların dedıgı bu ama ekim 9 dan sonra ıgnelere başlayacagız ve hamile kalirsin diyo ondan sonra maraton başlayacakmıs hem hematolojiye gıdıp 15 gınden bır ptn inr ye baktırıyorsun ıgnede fazla gelebılıp düşük yapma ihtimalinde oluyormu yanni uzun bi maraton bizleri bekliyo
sana tramboz analizi yapıldımı yada ne gıbı testlerden geçtin
kaç aydır içiyosun sen canım,bende hamilelik istiyorum 3 aydır içiyorum doktorum içmemi söyledi..
1 aydır içiyorum doktor hamilelik düşünmeden 1 ay önce iç dedi.ama bu aylar sürerse(allahım korusun)sürekli içmek zarar verir diye korkuyorum
sorularımıza cevap vermeye çalışalım.burada herkes birbirine yardım etmeli.hepimiz bu konulardan muzdaripiz ve derdimize derman arıyoruz
merhaba herkese bende de kan pıhtılaşması varmış 11+3 günlük hamileyim 10. haftamda öğrendim ve iğne vuruluyorum hergün. bebe asprini kullan falan demedi doktor ben alıp kullansam mı? fikri olan var mı?
çok şükür ihiç düşüğümolmadı bu ilk gebeliğim.. inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz dünyaya getiririz bebeklerimizi..
öncelikle hayırlı olsun tebrikler. kanaman falan olduysa aspirin vermez dr. belki de senin pıhtılaşman hafiftir o yüzden iğne yeterlidir ki bence öyle çünkü iğne kullanmadan sağlıklı bir şekilde 10. haftaya ulaşmışsın çoğunlukla daha küçük haftalarda düşük olur pıhtılaşmadan dolayı. dr una güveniyorsan tekrar bir sor aspirin alıyım mı diye ona göre kullan. kanın fazla sulanmasıda sorun olabilir çünkü. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.merhaba herkese bende de kan pıhtılaşması varmış 11+3 günlük hamileyim 10. haftamda öğrendim ve iğne vuruluyorum hergün. bebe asprini kullan falan demedi doktor ben alıp kullansam mı? fikri olan var mı?
çok şükür ihiç düşüğümolmadı bu ilk gebeliğim.. inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz dünyaya getiririz bebeklerimizi..
merhaba herkese bende de kan pıhtılaşması varmış 11+3 günlük hamileyim 10. haftamda öğrendim ve iğne vuruluyorum hergün. bebe asprini kullan falan demedi doktor ben alıp kullansam mı? fikri olan var mı?
canım çok geçmiş olsun. her seferinde daha büyük yıkım oluyor ama umutla yolumuza devam edicez. ben 3. bebeğimi kaybedeli 2 hafta bile olmadı. şimdi sorsan bir daha denemeye cesaretim yok derim ama biliyorum ki birkaç ay sonra tekrar cesaretimi toplıycam. sende toparlanıp devam ediceksin. daha sonra keşke dememek için mutlaka kendinizede genetik baktırın. inşallah hepsi temiz çıkar sonuçların.
Ben de toplayabilsem keşke cesaretimi daha 11 eylülde kaybettim kızlarımı bir an sanki ben yaşamamışım bir başkasının hikayesi gibi herşey, ama bazen öyle bir an geliyor ki nefes almak bile zor geliyor yaşlar gözümden fışkırıyor. Hamilelere bakamıyorum nazarım değer diye. küçük çocuklara bakarken yüreğimden birşeyler akıyor sanki... Allah sabır ve cesaret versin yardım etsin İnşallah hepimize
Ben de toplayabilsem keşke cesaretimi daha 11 eylülde kaybettim kızlarımı bir an sanki ben yaşamamışım bir başkasının hikayesi gibi herşey, ama bazen öyle bir an geliyor ki nefes almak bile zor geliyor yaşlar gözümden fışkırıyor. Hamilelere bakamıyorum nazarım değer diye. küçük çocuklara bakarken yüreğimden birşeyler akıyor sanki... Allah sabır ve cesaret versin yardım etsin İnşallah hepimize
Amin canım. bende 15 eylülde kaybettim yavrumu. geçicek inşallah bugünlerde arkadaşım. hasretle beklediğimizi kucağımıza aldığımızda kayıplarımızın yerinede sevicez sevinicez. yaşadıklarını malesef hepimiz yaşıyoruz için nasıl yanıyor tarifi imkansız acını biliyorum. tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze almak çok zor ama vuslatımızın yolu birtek bu cesaretten geçiyor başka yolu yok ki tercih hakkımız yok. anne olmak kolay değil ama bizim gibi anne olmak en zoru. sabrımızın ve bu uğraşlarımızın sonunda anne olduğumuzda alacağımız haz mutlulukta kimseninkine benzemiycek. gelecek güzel günlere konsantre ol canım Allah bize deniycek sağlığı verdiği sürece durmak yok yola devam. bir gün burda sende güzel haberlerini yazıp aynı durumda olanlara umut olucaksın inşallah.
canım kaderdaşlarım acınızı yürekten paylaşıyorum benimde 4 kaybım var.ben inadına hemen başlıyorum denemelere ama malesef 15 aydır gebe kalamadım..sizlerde umudunuzu kaybetmeyin nolur kendinizi iyi hissettiğiniz anda denemeye başlayın bence bizlerin kaybedecek zamanı yok rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Amin canım. bende 15 eylülde kaybettim yavrumu. geçicek inşallah bugünlerde arkadaşım. hasretle beklediğimizi kucağımıza aldığımızda kayıplarımızın yerinede sevicez sevinicez. yaşadıklarını malesef hepimiz yaşıyoruz için nasıl yanıyor tarifi imkansız acını biliyorum. tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze almak çok zor ama vuslatımızın yolu birtek bu cesaretten geçiyor başka yolu yok ki tercih hakkımız yok. anne olmak kolay değil ama bizim gibi anne olmak en zoru. sabrımızın ve bu uğraşlarımızın sonunda anne olduğumuzda alacağımız haz mutlulukta kimseninkine benzemiycek. gelecek güzel günlere konsantre ol canım Allah bize deniycek sağlığı verdiği sürece durmak yok yola devam. bir gün burda sende güzel haberlerini yazıp aynı durumda olanlara umut olucaksın inşallah.
Canım benim de bununla 3. gebelik 4. bebek kaybım ne yazık ki bu sonuncu da iğne de kullandık tam hastalığı öğrendik şifası varmış Allahın izniyle dedik ama olmadı kısmetimiz böyleymiş hayırlısı olsun. Ben en az 3 ay beklemedeyim zaten öyle hemen de olmamıştı son ikisi ama gecikmesi benim stresimden kaynaklıydı resmen. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
canım eşlerimizin yaşadıklarıda kolay şeyler değil. ilk bebeğime 9. ayda hamile kalmıştım. 1. de 3 ay korunma vermişti dr 4. ay hamile kaldım o zaman eşime hemen olmaz demiştim öyle ikna etmiştim. 2. düşükten sonra kimyasal olduğu için korunma vermemişti dr. ama eşim istemedi 6 ay çok dikkatli korunduk. 7. ay biraz dikkatsiz davranınca yine hamile kaldım. bu seferde dr 1. adetten sonra izin vericem ara vermek moralinizi bozar dedi. eşim 6 ay düşünmüyoruz dedi. oda kendini hazır hissedene kadar bekiliycez. kaç yaşındasın bilmiyorum ama mol gebelik dışında 1 sene beklemek çok uzun. belki birkaç ay sonra eşinle tekrar konuşsan fikri değişebilir. benim eşim 2. den sonra hiç istemiyorum bile demişti. ama hamile kaldığımda tepkisi olumsuz olmadı. canım o duyguyu tarif etmek imkansız gibi. çok yakın arkadaşlarım benimle yakın zamanda hamilelik yaşayıp Allaha şükür sağlıkla doğum yaptılar. rabbim yavrularına uzun ömür versin. kıskançlık olduğunu zannetmiyorum ama insan düşünmeden edemiyor benim yavrumda doğsaydı şimdi şu kadarlık olucaktı. sunları yapıcaktı emekliycekti belki yürüycekti diye insanın aklına geliyor. her bebek gördüğünde insanın acısı tazeleniyor. inan hepimiz yaşıyoruz bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?