Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canimsinn benim yaa rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip eder suan icinde burukluk oldugunu hisssediyorum ama rabbim buyuk bitanem umarim en kisa zamanda gobusun dolar ve sorunsuz bir hamilelik sonucu alirsin yavrunu kucagina

Selammm,
Naber nasılsın...prensesin doğmuş çok uzun zamandır bakamadım nete vaktim olmuyor..Hayırlı olsun analı babalı büyüsün canım sağ salim gelmiş çok şükür..
Bende doğurdum burdan yazmayı çok istedim ama fırsatım hiç olmadı benim biraz meşakatli oldu erken doğum yaptım ben,
iğneyi kesemeden doğuma girdim hep yazıyorduk burdan 4 hafta kalamı 15 gün kalamı bırakacağız diye
hiç sorun yaşamadım iğneyi kesmeden girdiğim için ameliyattan 9 saat önce vurduğum için sorun olmadı zaten limitte 9-10 saatmiş..
epidürel oldum eğer iğneyi vurmuş olupta 1-2 saat içersinde doğuma girilirse tamamen uyutuyorlarmış belde kıpırdama olupta sinirden beyine pıhtı
gitmesin diyeymiş.çok şükür sorun oladı bende çok daha önce vurduğum için..

ama Allahıma çok şükür şimdi herşey yolunda kızımda bende çok çok iyiyiz.. 4 ay 2 haftalık oldu kızım..
sen nasılsın nasıl geçti zamanındamı doğum oldu ?
geçmişi okumaya vaktim yok pek zaten olsada o kadar çok geçmiş ki oohooo oku oku bitmez..
çok öpüyorum caanım seni..

canım bende aynı şekilde oluyor kürtaj olalı 6 ay oldu ilk adetimi 45 gün sonra oldum sonraları zamanında oluyorum ama miktarı her adetimde iyice azlıyor eskidende az olurdum ama şimdi 1 gün bile sürmüyor bende doktora falan gitmedim en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum umarım bir problem yoktur

merhaba kıslar 3 kez dusuk yaptım .arastırma hastanesın testler yapıldıu ama ne testı oldugunu soylemedıler degerlerım cıkmış doktoruma gıdemedım henuz sizler belkı anlarsınız ne testı ve degerler normalmı_

anti-kardiyolipin lgm : negatif
anti-kardiyolipin lgG : negatif
dna eldesi (kan) : başarılıdır
faktör V leiden mutasyon analizi : normal

mthfr c677tmutasyon analizi : normal

protrombin fıı-20120 mutasyon analizi : normal

Coraspinin özelliği bağırsakta çözünmesidir. Bunun dışında çocuk aspriniyle bir farkı yoktur. Mide rahatsızlığı olanlara ve uzun süre kullanmak zorunda olanlara bağırsakta çözünmesi dolayısıyla Coraspin verilir.

merhabalar arkadaslar ara ara gırıp okuyorum yazılarınızı.cunku bende bu duyguları ve yasanmıslıkları cok ıyı bılen bır kadınım.benımde kan pıhtılasması sorunum var.heterezıgotum ben.ılk bebegımı 10.haftasında kaybetmıstım sonra kurtaj oldum .ondan sonra tranbofılı panelı testı yapıldı.veee kan pıhtılasması cıktı.allaha cok sukurkı kızımı sagsalım kucagıma aldım tabı kabus gıbı bır 9 ay coraspın ve fragmın 5000 ıgne ıle.ama hamılelıgım yenıden kaybederım korkusuyla cok cok zor gectı psıkolojım alt ust oldu.hamılelıgımdede buraya baya yazdım o zamankı arkadaslarla paylasımlarımız oldu.cunku cekenın derdınden zaten bılen anlıyor.sımdı kızım 21 aylık oldu ve ben ara ara halen okuyorum yazdıklarınızı.sıze bırkac sey soylemek ıstıyorum moralınızı sakın bozmayın allaha bol bol tevekkul edin yuce rabbım sonunda aydınlıga cıkarıyor ınsanı.suan sıze sabretmek emınım cok zor gelıyor bazen .bır hamıle gorsenız yada cocuklu bır arkadas hemen ınsanın moralı bozuluyor bılıyorum .ama ınanıyorumkı burdakı bekleyen tum arkadaslar en kısa surede sagsalım bebeklerını kucaklarına alacak .onemlı olan tanı,guvenılır bır doktor ve sabır...
sımdı ıkıncı bebegı dusunuyorum ama bazen bu yasadıklarımdan dolayı korkuyorum ama ıns ıstıyorum .eger yardımcı olabılecegım bısey olursa cevaplayabılırım.bekleyen herkese sagsalım bebegını gondersın ıns allahım.ıyı gunler

canım sağol.benim birinci 17 haftaydı.iki ve üçüncü seninkiyle aynı5 ve 9. haftalar.
benimkide daha çok yeni 20 gün oldu.bebeğin genetik test sonuçları 16 günde çıktı.eşimle ben karyotipi 2.den sonra yaptırmıştık.onlar normaldi.
bebekte sorun yoksa iğneyle devam demişti doktor ama sorun çıktığı için genetik danışmanlık alacağız.

cevabın için sağol canım. bende sonuçlar çıkınca burdan paylaşıcam.benimkide daha çok yeni önümüzdeki perşembe 2 hafta olucak.

evet canım çok haklısın...immünoloji testleri bağışıklık sistemiyle alakalı testler şu anda ayrı ayrı isimleri aklıma gelmiyo daha sonra yazarım canım benim Anti_Kardiopilin_M diye bir mutasyonum çıktı yani vücut gebeliği yok ediyor,bunun içinde kortizon içecekmişim ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemek zorundaymışım..

evet canım çok haklısın...immünoloji testleri bağışıklık sistemiyle alakalı testler şu anda ayrı ayrı isimleri aklıma gelmiyo daha sonra yazarım canım benim Anti_Kardiopilin_M diye bir mutasyonum çıktı yani vücut gebeliği yok ediyor,bunun içinde kortizon içecekmişim ve sağlıklı bebeği bulana kadar denemek zorundaymışım..

canım bizde buhafta sonu genetik danışmaya gideceğiz.
pgtyle tüp bebeğe sıcak bakıyorum.

henüz çok bilgim yok araştırıyorum. siz genetik danışma almışmıydınız

canım ben ankarada bi genetik tanı merkezine gittim..konuştuk ve kesinlikle pgt yaptırmamı söyledi doktor..benim kendi doktorumda doğal yoldan denemen lazım dio kafam allak bullak..şuan beklemedeyiz bilmiyorum ne yapıcam.pgt istiyorum ama şuan maddi olarak hazır değiliz ona..13 milyar civarı miktar çıkardı doktor..tek herşey sorunsuz olsun parası önemli değil..bide bebeğimin patolojiden sonucu çıkmadı daha ona göre yolumuza devam edeceğiz bakalım.senden haber bekliyorum ne dicek bakalım doktor pgt hakkında banada anlatırmısın..allaha emanet ol canım herşey gönlünce olsun...

saol canım allah razı olsun duaların için..inşallahhh rabbim hepimizide kavuştursun sağlıkla sıhhatle yavrularımıza..hepimizede bu acıları unuttursun inşallah..zaman geçtikçe dahada zor oluyor dayanması patolojide sadece mikrobik bi durum varmı diyemi bakılıyo sizin..bizim sağlıksız bi bebek olduğu için neden öyle oluyor diye araştırılıyor patolojide normalde bi sene içinde çıkıyomuş biz tanıdık aracılığıyla 6 aya indirmeye çalışıyoruz..karyotip analizi kromozom analiziyle aynı şey sanırım..üniversite hastanesindemi yaptırdın karyotipi özeldemi..inşallah sonuçlarınız temiz çıkar canım..allaha emanet ol...

istanbuldaki arkadaşlar bu düşükle ilgili testler hangi devlet hastanelerde tam anlamıyla yapılıyor ?özel çok pahalı

Son düzenleme:
tesekkur ederım canım cevabın ıcın.bız suan cocuk dusunuoruz oyuzden butun kotu durumlar aklıma gelıo sütten agzı yanınca ınsanın....
genetik bi sorun çıkarsa pgt ile tüp bebek öneriyolar canım.
normal yolla sağlıksız bebek olma ihtimali normal çiftlerden daha yüksek
allah yardımcın olsun canım hayırlı ve saglıklı gebelıgın bebıslerın olsun ınsallah
gecmıs olsun canım kuretaj zaten sıkıntılı bır süreç bır de parca kalıo ve hısteroskopı olmak zorunda kalıosun ınsan kıme guvenecegını bılemıo rabbı derdımıze derman olcak doktorlarla tedavılerle karsılastırsın ne dıyım...

bence de ihmal etme canım ınsallah onemlı bır seyın yoktur tez zamanda eskı duzenıne saglıgına kavusursun ınsallah nıgar50

canım bildiğim kadarıyla patolojide mikrobik bir durum varmı birde mol gebelik varmı diye bakılıyor. 1 sene çok uzun bir süre değil mi? belki daha detaylı bir inceleme yapıyorlardır. biz bebeğin genetiğini özelde yaptırdık. 20 gün sürüyormuş daha sonuç çıkmadı. bizimkini nerde yaptırıcağımıza karar vermedik. üniversite evime çok yakın ve hiç sıra olmuyor burda heralde orda yaptırıcaz. zaten hepsi sonuçta aynı laboratuara gönderiyormuş. inşallah çıkacak sonuç bizim için iyi olur. inan bir sorun çıksa mı iyi çıkmasa mı bilmiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

mrb benim 1.gebeliğim moldü.2.cisinide 20 gün önce kalp atışlarını alamadık diye 8.haftada sonlandırıldı.enbriyoda gelişmiyormuş.genetik incelemeye gönderildi ve patolajiye gönderildi....
kendimi çook kötü hissediyorum.hayatın sonu değil ama öyle sanki....herkese çoook geçmiş olsun..

cnm mrb nerde oldugunu yazarsan ben sana bu konularda bılgı verırım ama hematoloji bakıyor ankarada zekaitahır burak hasatanesi ve atatürk egitim araştarma yapıyo genetik tramboz analizi diye gecıo 1 2 ay suruyo cıkması sonucun

istanbuldana okmeydanı ssk yapıyo su anda bende o testereden gecmıs tedavısı bıtmek uzare olna bırıyım cok zor allah yradıcmız olur

canım çok geçmiş olsun. her seferinde daha büyük yıkım oluyor ama umutla yolumuza devam edicez. ben 3. bebeğimi kaybedeli 2 hafta bile olmadı. şimdi sorsan bir daha denemeye cesaretim yok derim ama biliyorum ki birkaç ay sonra tekrar cesaretimi toplıycam. sende toparlanıp devam ediceksin. daha sonra keşke dememek için mutlaka kendinizede genetik baktırın. inşallah hepsi temiz çıkar sonuçların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…