canimsinn benim yaa rabbim insallah en kisa zamanda sana da nasip eder suan icinde burukluk oldugunu hisssediyorum ama rabbim buyuk bitanem umarim en kisa zamanda gobusun dolar ve sorunsuz bir hamilelik sonucu alirsin yavrunu kucagina
canım oncelıkle rabbım kızına saglıklı hayırlı uzun omurler versın hep bırlıkte....
ya benım de ılkınde sorun yoktu kurtajdn sonra adet duzenım normal bı seklde devam ettı.2.de ıse 2ay adet olamadım sımdıde az oldu korkuyorum kurtajdan kaynaklanan sorunmu oldu dıye.senın de boyle sıkıntın olmusmuydu canım.doktor parca kaldıgını nasıl anlıyo pekı.ben kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım muayne oldum sıkıntı yok dedı ama(((bılemıyorum...aklıma hersey gelıo yapısıklık mı oldu falan dıye??oofofoff:26::26::26:
merhaba
bende babyprin kullanmıştım yıllar önce...şimdi çocukaspirini 100 lük veriyor doktorlar coraspin veren çok az.
yinede doktorunuza danışın isterseniz.. coraspinin içeriği biraz daha farklı..
çocuk aspirinleri bağırsakta coraspin midede çözünüyor...
sanada çok geçmiş olsun canım. hepimize bugünleri unutturacak mutluluğu nasip etsin Allah. bizim bebeğin sonuçları çıkmadı henüz özel labratuarda 20 gün sürüyormuş çıkması bekliyoruz. ilk bebekte 7. hafta kalp atışı alamadık 2. de kimyasal gebelikti 5. haftada kendiliğinden düşük oldu. 3. de herşey yolundaydı 6. haftada kalp atışı duyduk 9 haftayı birkaç gün geçe gelişimi kalbi durmuş 10. haftaya 1 gün kala öğrendik iğne kullandığım için 2 gün bekleyip sonlandırdık. bizim karyotipede baktırıp ona göre devam edicez. sonuç temiz çıktığında nasıl bir yol izleniyor. şuan siz bir tedavi görüyormusunuz. gittiğim bir dr tüp bebek tavsiye edebiliriz demişti.
canım sağol.benim birinci 17 haftaydı.iki ve üçüncü seninkiyle aynı5 ve 9. haftalar.
benimkide daha çok yeni 20 gün oldu.bebeğin genetik test sonuçları 16 günde çıktı.eşimle ben karyotipi 2.den sonra yaptırmıştık.onlar normaldi.
bebekte sorun yoksa iğneyle devam demişti doktor ama sorun çıktığı için genetik danışmanlık alacağız.
canım senin doktorunun adın nedir aynı işlemleri banada yaptıda rahimi mi genişletti ben ankaradayım timur gürgana gidiyorm gürgan klinik 4 düşüğüm var benımde
ben ankaradan canım sen nerdensin
sağol canım hiçbirimize yaşatmasın bidaha. immunoloji testleri neler oluyor bilmiyorum. yaptıracağımız bazı testler var genetik dışında immunoloji testi varmı içinde bilmiyorum. tam olarak isimleri neler yazabilirmisin canım. artık sorun neyse bilsekte herşeyi kullanmaya razıyız.
sağol canım hiçbirimize yaşatmasın bidaha. immunoloji testleri neler oluyor bilmiyorum. yaptıracağımız bazı testler var genetik dışında immunoloji testi varmı içinde bilmiyorum. tam olarak isimleri neler yazabilirmisin canım. artık sorun neyse bilsekte herşeyi kullanmaya razıyız.
canım bizde buhafta sonu genetik danışmaya gideceğiz.
pgtyle tüp bebeğe sıcak bakıyorum.
henüz çok bilgim yok araştırıyorum. siz genetik danışma almışmıydınız
canım patalojiye ilk bebektede baktırmıştık 1 haftada çıkıyor sonuçlar. sadece mikrobik bir durum varmı o belirleniyor. ikiside temiz çıktı. şimdi karyotip analizi sonucunu bekliyoruz onda da kromozom sayısında bir anormallik var mı o belli olucak. trizomi 21- 13 gibi bir şey varsa o çıkıcak. bizede pgt yöntemi uygulamak için tüp bebek önerdiler. tabi herşey çıkacak sonuçlara bağlı. dualarına hepimiz adına amin diyorum. en çok ta senin için dua ediyorum. rabbim dünya tatlısı yavruna kavuştursun yaşadığın herşeyi unuttursun sana
tesekkur ederım canım cevabın ıcın.bız suan cocuk dusunuoruz oyuzden butun kotu durumlar aklıma gelıo sütten agzı yanınca ınsanın....ah canım ah..maalesef kürtajlardan dolayı adet sırasındaki kanamalarda azalma oluyor ben eskiden 1 hafta adet oluyodum şimdi taş çatlasın 3 gün sürüyor oda kanamam pek gelmiyor eee,5 kürtaj 1 de evde düştükten sonra olan bu,yani çok korkma canım düzene girer her ay olursun kürtajdan sonra bende 2 ay olmamıştım sonrasında her ay oldum ama azar azar bunada şükür neyapalım..
allah yardımcın olsun canım hayırlı ve saglıklı gebelıgın bebıslerın olsun ınsallahgenetik bi sorun çıkarsa pgt ile tüp bebek öneriyolar canım.
normal yolla sağlıksız bebek olma ihtimali normal çiftlerden daha yüksek
gecmıs olsun canım kuretaj zaten sıkıntılı bır süreç bır de parca kalıo ve hısteroskopı olmak zorunda kalıosun ınsan kıme guvenecegını bılemıo rabbı derdımıze derman olcak doktorlarla tedavılerle karsılastırsın ne dıyım...sanada geçmiş olsun canım benim sorunum uzun süren adet kanamamdı. beni kürtaj yapan doktor 15 gün sonra muayeneye çağırdı kürtajda pataloji ye gönderilen örneğin sonucuda çıkmtı aldım gittim sonuca baktı temiz çıkmış bi sorun yok dedi usg kontorlu yapmadı gerek yokmuş sinir kadınkürtajdan sonra 25 gün kanamam oldu aradım sordum normal dedi sonra adet oldum oda 25 gün sürdü isonra yine adet oldum oda 10 sürdü başka doktor arayışına girdim değiştirdim doktorumu 3 ay geçmişti aradan bu doktora anlatınca vajinal muayene etti hemen gördü zaten parça var dedi
bence de ihmal etme canım ınsallah onemlı bır seyın yoktur tez zamanda eskı duzenıne saglıgına kavusursun ınsallah nıgar50canım bende aynı şekilde oluyor kürtaj olalı 6 ay oldu ilk adetimi 45 gün sonra oldum sonraları zamanında oluyorum ama miktarı her adetimde iyice azlıyor eskidende az olurdum ama şimdi 1 gün bile sürmüyor bende doktora falan gitmedim en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum umarım bir problem yoktur
saol canım allah razı olsun duaların için..inşallahhh rabbim hepimizide kavuştursun sağlıkla sıhhatle yavrularımıza..hepimizede bu acıları unuttursun inşallah..zaman geçtikçe dahada zor oluyor dayanmasıpatolojide sadece mikrobik bi durum varmı diyemi bakılıyo sizin..bizim sağlıksız bi bebek olduğu için neden öyle oluyor diye araştırılıyor patolojide normalde bi sene içinde çıkıyomuş biz tanıdık aracılığıyla 6 aya indirmeye çalışıyoruz..karyotip analizi kromozom analiziyle aynı şey sanırım..üniversite hastanesindemi yaptırdın karyotipi özeldemi..inşallah sonuçlarınız temiz çıkar canım..allaha emanet ol...
şükocum ben test yaptırmadım.ama doktorum önlem olsun diye bebe aspirini kullacaksın ikinci gebeliğinde dedi.ama şimdide acaba yeterli olurmu diyorum sadece aspirin.bu test nerde nasıl ve ne kadara yapılıyor bilgi verirmisin.
mrb benim 1.gebeliğim moldü.2.cisinide 20 gün önce kalp atışlarını alamadık diye 8.haftada sonlandırıldı.enbriyoda gelişmiyormuş.genetik incelemeye gönderildi ve patolajiye gönderildi....
kendimi çook kötü hissediyorum.hayatın sonu değil ama öyle sanki....herkese çoook geçmiş olsun..
ben adanadayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?