canım aslen bnde adanalıyım adanada hangı doktora gıdıyorsun
kızlar bu konuda bilginiz yok mu?rahim filmi çektirenler cevaplasın bari.hangisini yaptırmalıyım?
canım çok geçmiş olsun. her seferinde daha büyük yıkım oluyor ama umutla yolumuza devam edicez. ben 3. bebeğimi kaybedeli 2 hafta bile olmadı. şimdi sorsan bir daha denemeye cesaretim yok derim ama biliyorum ki birkaç ay sonra tekrar cesaretimi toplıycam. sende toparlanıp devam ediceksin. daha sonra keşke dememek için mutlaka kendinizede genetik baktırın. inşallah hepsi temiz çıkar sonuçların.
scuba;ben de aynı şeyleri yaşıyorum 3.bebeğimi kaybedeli 3hafta oluyor..ve hala cesaretim var gittiği yere kadar da deneyeceğim allahta ümit kesilmiyor benim cesaretim var ama eşim 1sene bekleyelim bir daha aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum diyor..benim aklımı karıştıran o oluyor..bir de sana bir sorum var ; bebeği olan arkadaşlarımı duydukça,hamileleri gördükçe içim kötü oluyor kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilmiyorumacaba sadece benmi böyle hissediyorum sana da oluyormu?şimdiden teşekkürler...:97::97::97::97::97:
slm arkadaşlar... benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.. her ikiside negatif sonuçlandı.. sonunda genetik araştırması yapıldı bende mut. analizinde hetorozigot çıktı. kanda pıhtılaşma oluyomuş. coraspin ve folik kullanmaya başladım..gebelik olusursa iğne olmam gerekiyomuş.. sürekli kullanılan bir iğnemi bu? bu şekilde olup normal yada tüp bebek ile h:2::2::amile kalan varmı? bilgilerinizi paylaşır mısınız çok tedirginim:2: :2:
mrb cnm bendede dışgebelik sonucu belli olan hem phtılaşma var ve tedavı goruyorum su anda cumadin 5kullanıyorum ve önümüzdeki ay keseckek bende aşılama yaptımayı düşünüyorum dr bana dedıklerı hamile kalmayı planlamadan önce claxane igeye başlayacam ve dogumdan sonrakı 2 haftadaha kullanacagım
bu igne hergün aynı saatlerde bacak kol ve göbekten olunuyo kendin yapıyorsun aynı insilün ıgnesı gıbı merak etme allahsana nasıp etmişşe o bebegı herturlu hamile kalırsın bırde hangı sehırde yaptırıyorsun yada hangı hasatanede gecmiş olsun cnm insallah annelik duygusunu bıran önce allahım nasip etsin
mrb cnm bendede dışgebelik sonucu belli olan hem phtılaşma var ve tedavı goruyorum su anda cumadin 5kullanıyorum ve önümüzdeki ay keseckek bende aşılama yaptımayı düşünüyorum dr bana dedıklerı hamile kalmayı planlamadan önce claxane igeye başlayacam ve dogumdan sonrakı 2 haftadaha kullanacagım
bu igne hergün aynı saatlerde bacak kol ve göbekten olunuyo kendin yapıyorsun aynı insilün ıgnesı gıbı merak etme allahsana nasıp etmişşe o bebegı herturlu hamile kalırsın bırde hangı sehırde yaptırıyorsun yada hangı hasatanede gecmiş olsun cnm insallah annelik duygusunu bıran önce allahım nasip etsin
slm arkadaşlar... benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.. her ikiside negatif sonuçlandı.. sonunda genetik araştırması yapıldı bende mut. analizinde hetorozigot çıktı. kanda pıhtılaşma oluyomuş. coraspin ve folik kullanmaya başladım..gebelik olusursa iğne olmam gerekiyomuş.. sürekli kullanılan bir iğnemi bu? bu şekilde olup normal yada tüp bebek ile h:2::2::amile kalan varmı? bilgilerinizi paylaşır mısınız çok tedirginim:2: :2:
öylemii..canım ben şimdi ilk gittiğim doktora gidiyorum faruk demire ama daha önce prof cansın demir ve prof cüneyt evrükeyede gitmiştim..
günaydın kızlar kan pıhtılaşması hamileliği geciktirirmi ben 1yıl arayla hamike kalabildim tabi bbişlerimi kaybettim sanki hemen hamile kalamıyormuşum gibi
bi sorum daha olacak bu şekilde hamile kaldınızmı? çocuğunuz varmı?
bende aynı durumu yasadım gecen bu zamanda tekrar hamıle kalabıldn mı pekı cnmcanım çok çok geçmiş olsun dilerim bi daha yaşamazsın.benim ilk hamileliğimdi 6,5 haftada kalp atışlarını duymuştuk doktor hiç bi problem yok demişti ama 8,5-9 hafta arası kalbi durmuş.11.hafta kotrolümde öğrendim.ne bi akıntı ne ağrı hiç belirti yoktu.bilmiyorum sebebi pıhtılaşmamı.canım sen bu testi nerde yaptırdın ve maliyeti yüksekmi.
saol canım allah razı olsun duaların için..inşallahhh rabbim hepimizide kavuştursun sağlıkla sıhhatle yavrularımıza..hepimizede bu acıları unuttursun inşallah..zaman geçtikçe dahada zor oluyor dayanmasıpatolojide sadece mikrobik bi durum varmı diyemi bakılıyo sizin..bizim sağlıksız bi bebek olduğu için neden öyle oluyor diye araştırılıyor patolojide normalde bi sene içinde çıkıyomuş biz tanıdık aracılığıyla 6 aya indirmeye çalışıyoruz..karyotip analizi kromozom analiziyle aynı şey sanırım..üniversite hastanesindemi yaptırdın karyotipi özeldemi..inşallah sonuçlarınız temiz çıkar canım..allaha emanet ol...
bi sorum daha olacak bu şekilde hamile kaldınızmı? çocuğunuz varmı?
saol canım cvbın için
ben istanbuldayım maslak acıbadem prof.dr. Bülent tıraş hastasıyım ya sen?
merhaba kızlar.ben şimdi coraspin kullanıyorum gebelik istediğim için.peki hamile kalamazsam bu hapı içmeye devam mı edeceğim hamile kalana kadar.ya uzun sürerse hamile kalmam yine de içmeye devam mı etmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?