Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaşlar... benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.. her ikiside negatif sonuçlandı.. sonunda genetik araştırması yapıldı bende mut. analizinde hetorozigot çıktı. kanda pıhtılaşma oluyomuş. coraspin ve folik kullanmaya başladım..gebelik olusursa iğne olmam gerekiyomuş.. sürekli kullanılan bir iğnemi bu? bu şekilde olup normal yada tüp bebek ile h:2::2::amile kalan varmı? bilgilerinizi paylaşır mısınız çok tedirginim:2: :2:

kızlar bu konuda bilginiz yok mu?rahim filmi çektirenler cevaplasın bari.hangisini yaptırmalıyım?

slm canım öncelikle geçmiş olsun bunların hepsi farklı şeyler... rahim filminde tüplerde tıkanıklık var mı diye bakılıyor.. tıkanıklık yok ki gebe kalabiliyosun benim fikrim bu bunu yaptırma derim... histeroskopi rahim içine kamerayla giriyolar rahimde gebeliği engelleyici, tutunmaya engel bi sorunmu var ona bakıyolar bunu isterse doktorun yaptırmanda yarar var... laporoskopi hakkında bilgim yok yanlış yönlendirmim seni....

scuba;ben de aynı şeyleri yaşıyorum 3.bebeğimi kaybedeli 3hafta oluyor..ve hala cesaretim var gittiği yere kadar da deneyeceğim allahta ümit kesilmiyor benim cesaretim var ama eşim 1sene bekleyelim bir daha aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum diyor..benim aklımı karıştıran o oluyor..bir de sana bir sorum var ; bebeği olan arkadaşlarımı duydukça,hamileleri gördükçe içim kötü oluyor kıskanıyormuyum imreniyormuyum bilmiyorum acaba sadece benmi böyle hissediyorum sana da oluyormu?şimdiden teşekkürler...:97::97::97::97::97:

canım bende 1 ay oldu kimyasal gebelikmiş bende anca cesaretimi topladım pazartesi günü tıpa gittim araştırma yapılmaya başlandı vücudum bebeği virüs olarak mı görüyor diye ona bakılacak birde pıhtılaşmaya bakılacak carsambaya hem rahim filmi hemde genetik testler yapılacak sonuçlar 2 ay sonra cıkacak ama olsun sende bir baktır ben daha beterını yapıyorum cocuk sesıne bıle tahammülüm yok oturup aglıyorum sokakta kı kadınların yüzüne bile bakmıyorum kıskançlıktan allah inşaallah bizede nasip eder en kısa zamanda inşaallah

mrb cnm bendede dışgebelik sonucu belli olan hem phtılaşma var ve tedavı goruyorum su anda cumadin 5kullanıyorum ve önümüzdeki ay keseckek bende aşılama yaptımayı düşünüyorum dr bana dedıklerı hamile kalmayı planlamadan önce claxane igeye başlayacam ve dogumdan sonrakı 2 haftadaha kullanacagım

bu igne hergün aynı saatlerde bacak kol ve göbekten olunuyo kendin yapıyorsun aynı insilün ıgnesı gıbı merak etme allahsana nasıp etmişşe o bebegı herturlu hamile kalırsın bırde hangı sehırde yaptırıyorsun yada hangı hasatanede gecmiş olsun cnm insallah annelik duygusunu bıran önce allahım nasip etsin

saol canım cvbın için
ben istanbuldayım maslak acıbadem prof.dr. bülent tıraş hastasıyım ya sen?

bi sorum daha olacak bu şekilde hamile kaldınızmı? çocuğunuz varmı?

evet canım doğuma kadar kullanman gereken bir iğne insülin iğnesi gibi hergün kol bacak ve karından kendinin yapacağı bir iğne merak etme bu şekilde iğne kullanıpta sağlıkla bebeğini kucağına alan çok arkadaşımız var bu topikte normal hmaile kalanlarda kullanıyor en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

günaydın kızlar kan pıhtılaşması hamileliği geciktirirmi ben 1yıl arayla hamike kalabildim tabi bbişlerimi kaybettim sanki hemen hamile kalamıyormuşum gibi

günaydın kızlar kan pıhtılaşması hamileliği geciktirirmi ben 1yıl arayla hamike kalabildim tabi bbişlerimi kaybettim sanki hemen hamile kalamıyormuşum gibi

günaydın canım kan pıhtılaşmasının hamile kalmayla ilgisi yok ben korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım

merhaba kızlar.ben şimdi coraspin kullanıyorum gebelik istediğim için.peki hamile kalamazsam bu hapı içmeye devam mı edeceğim hamile kalana kadar.ya uzun sürerse hamile kalmam yine de içmeye devam mı etmeliyim?

sennle aynı kaderı paylasıyrz aynı durumu bende yasadım11 haftada olmam gerekırken leke geldı ve gıttım 8.hafatad kalbı durmus.aynı seyı yasama dusunmesı benı cok korkutyr pekı daha sonrasında bı test feln yapıldımı neden oldu dıe ve takrar hamıle kalabıldn mı gecen zamandan sonra?

patolojıdekı bu 1 sene ne oluyor ben anlam veremedım arkadaşim ya patolojı hemen verıyor ben de yaptırmıştım bebekten alınana parcayı yollamıştık nıye 1 sene ve de kromozon yolladık oda 1 aya cıktı ozelde yaptım kurtaj tabıkı ozel lab gıttı sonuçlarda bana ozelden bıldırırsen sevınırımmm buraya gelmıyorum pek

saol canım cvbın için
ben istanbuldayım maslak acıbadem prof.dr. Bülent tıraş hastasıyım ya sen?

cnm ben istanbuluyum ama su anda eşimin işinden dolayı ankarada ikamet ediyoruz benim dr arkadaşım ankara etklik zübeydehanim dogum evinde tüpbebekte calışıyo bana bunların dedıgı bu ama ekim 9 dan sonra ıgnelere başlayacagız ve hamile kalirsin diyo ondan sonra maraton başlayacakmıs hem hematolojiye gıdıp 15 gınden bır ptn inr ye baktırıyorsun ıgnede fazla gelebılıp düşük yapma ihtimalinde oluyormu yanni uzun bi maraton bizleri bekliyo

sana tramboz analizi yapıldımı yada ne gıbı testlerden geçtin

merhaba kızlar.ben şimdi coraspin kullanıyorum gebelik istediğim için.peki hamile kalamazsam bu hapı içmeye devam mı edeceğim hamile kalana kadar.ya uzun sürerse hamile kalmam yine de içmeye devam mı etmeliyim?

sorularımıza cevap vermeye çalışalım.burada herkes birbirine yardım etmeli.hepimiz bu konulardan muzdaripiz ve derdimize derman arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…