günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem
günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem
SESA ,ZEYTİNCİ ,FİGEN,GÜLYÜZLÜM,hepinize çok teşekkür ederim kızlar,darısı başınıza.. önce evde test yaptım çok silik bir çizgi çıkınca kanda baktırdım değerim 59 çıktı..daha 1 haftalık bugün dörtbuçukta randevum var,iğneye ve kortizona başlıcam dua edin bana kızlar...
SESA ,ZEYTİNCİ ,FİGEN,GÜLYÜZLÜM,hepinize çok teşekkür ederim kızlar,darısı başınıza.. önce evde test yaptım çok silik bir çizgi çıkınca kanda baktırdım değerim 59 çıktı..daha 1 haftalık bugün dörtbuçukta randevum var,iğneye ve kortizona başlıcam dua edin bana kızlar...
canım tebrikler kendiliğindenmi kaldın kuzum inş. bu sefer kucağına alırsın canım dualarım seninle
hadi bakalım allah yardımcın olsun.bizim gibi olup da hamile kalanları duyunca çok seviniyorum.çünkü hepimiz bu zorlukları çektik.bizi bizim gibiler anlar ancak.biz de tez zamanda hamile kalalım da iğnemize başlayalım inşallah
tebrik ederim canım çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin
kan sulandırıcıyı hergün kendim yapıyorum düşük iğnesini haftada bir canım napalım elimizden geleni yapıyoruz allaha emanet artık
aynı durumdayız kuzucum bütün testler yapıldı bişi yok
bizimde bi lenfosit aşısı kaldı
ama ankarada bunu yapan yer bulamadık bizde öyle bekliyoruz malesef
dr a gidince yaz bizede inşallah herşey yolundadır. sağlıklı bir 9 ay geçirir yine sağlıkla kucağına alırsın bebişini dua edicem sana. Allahım seni ve bebeğini korusun. hepimize umut ol inşallah.
inşallah canım..gelince yazarım aslında daha çok küçük bişey gözükmez ama ilaçlarım için falan mecbur gidicem..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..
canım benim çok sevindim.tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah yavrunu.dualarım seninle.bizi haberdar et.
kendin nasıl yapıyorsun ya zor olmuyormu?
inşallah canım..gelince yazarım aslında daha çok küçük bişey gözükmez ama ilaçlarım için falan mecbur gidicem..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..
anladım kuzucum bende denemek istiyorum ama
bu aşı hep istanbulda oluyo galiba ankara da yapan yer bulamadık
bide aşının fiyatı ne kadar kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?