Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem

maaaşallah çok sevindim darısı bize olsun inş.evde test mi yaptın kan mı verdin?allah tamamına erdirsin inş

SESA ,ZEYTİNCİ ,FİGEN,GÜLYÜZLÜM,hepinize çok teşekkür ederim kızlar,darısı başınıza.. önce evde test yaptım çok silik bir çizgi çıkınca kanda baktırdım değerim 59 çıktı..daha 1 haftalık bugün dörtbuçukta randevum var,iğneye ve kortizona başlıcam dua edin bana kızlar...

günaydın hepinize,,MÜÜÜÜÜJJJJJJDEEEEEE ben HAMİLEYİİİMM,7 inci hamileliğim lütfen dua edin bana bugün dörtbuçuk ta doktora gidecem

canım tebrikler kendiliğindenmi kaldın kuzum inş. bu sefer kucağına alırsın canım dualarım seninle

hadi bakalım allah yardımcın olsun.bizim gibi olup da hamile kalanları duyunca çok seviniyorum.çünkü hepimiz bu zorlukları çektik.bizi bizim gibiler anlar ancak.biz de tez zamanda hamile kalalım da iğnemize başlayalım inşallah

canım tebrikler kendiliğindenmi kaldın kuzum inş. bu sefer kucağına alırsın canım dualarım seninle

sağol canım benim darısı senin başına,,ne olur sende kendini üzme herşeyin bir zamanı var herşeyin hayırlısı...
evet canım kendiliğinden oluyo benimki çok şükür ,sen isteyerek mi tüp bebek yaptırmıştın kusurabakma ne olur unuttum canım..

inşallah canım hepinizin haberleri arka arkaya gelir inşallah...çok zorlu bir süreç beni bekliyor RABBİM ne olur yardım et...ben bugün karmakarışığım kızlar yaa çok duygusalım zaten öyleydim daha beter oldumm..

aynı durumdayız kuzucum bütün testler yapıldı bişi yok
bizimde bi lenfosit aşısı kaldı
ama ankarada bunu yapan yer bulamadık bizde öyle bekliyoruz malesef

canım benim ailem istanbulda bende orda yaptırıcam ayda 1 yapılıyor. tanıdık biri varsa gidip gelebilirsiniz sizde. ama iyice bir araştır ben bahçeci de yaptırıcam ordaki tüp bebek merkezlerinden birinde vardır mutlaka diye düşünüyorum.

dr a gidince yaz bizede inşallah herşey yolundadır. sağlıklı bir 9 ay geçirir yine sağlıkla kucağına alırsın bebişini dua edicem sana. Allahım seni ve bebeğini korusun. hepimize umut ol inşallah.

dr a gidince yaz bizede inşallah herşey yolundadır. sağlıklı bir 9 ay geçirir yine sağlıkla kucağına alırsın bebişini dua edicem sana. Allahım seni ve bebeğini korusun. hepimize umut ol inşallah.

inşallah canım..gelince yazarım aslında daha çok küçük bişey gözükmez ama ilaçlarım için falan mecbur gidicem..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..

canım benim çok sevindim.tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah yavrunu.dualarım seninle.bizi haberdar et.

inşallah canım..gelince yazarım aslında daha çok küçük bişey gözükmez ama ilaçlarım için falan mecbur gidicem..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım..

ben de teşekkür ederim canım bize umut olduğun için. senin yazdıkların ihtiyaç duyduğum cesareti verdi bana. verdiğimiz kayıplara çektiğimiz acılara rağmen hamile olduğumuzu öğrendiğimizde içimize doğan umudu hatırlattın. hep güzel haberlerini okumak dileğiyle

canım benim çok sevindim.tebrik ediyorum.sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah yavrunu.dualarım seninle.bizi haberdar et.

çok teşekkür ederim canım sağol amin inşallah,haberdar ederim beni en çok sizler anlarsınız zaten .

anladım kuzucum bende denemek istiyorum ama
bu aşı hep istanbulda oluyo galiba ankara da yapan yer bulamadık
bide aşının fiyatı ne kadar kuzucum

canım zaten ayda 1 sefer yapılıyo başka bi yerde olsa insan çare nerdeyse arıyor benim yaptırdığım yerde 1 aşı 300 dolar

beydağlı tebrik ederim canım hakkındahayırlısı olsun.bende dün düşükten sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim tam 5 haftalıkmış çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim genetik araştırma için 2 ayın dolmasını beklerken bu haberle şok oldum kese gözüktü herşey normal iğnelere ve progestana başladım lakalenmeleri vardı 10 gün sonra inş. bebeğimide görürüm mucize gibi geldi mucize olarak devam eder inş. bebeğim ne olur dua edin allahım herkese hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasio etsin ya şafi ismini bol bol çekelim ki rabbim şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…