Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarr kimse bana cevap vermemiş bi bilginiz varmıı

iğneyi haftada 1mi yaptırıyosun? doktorun herşey yolunda diyorsa yapıcak bişiy yok be canım.napalım onlara emanetiz.ama böle riskli gebeliklerde doktor seçimi çok önemli bence.ben 3 4 doktorla görüştüm ama bi türlü karar veremedim.hangisi olsun die.neyse canım sen içini ferah tut bu sefer olucak inşallah...Allah büyüktür..

seninle haftalarımız yakındı benim bebeğimde dursa bu zamanlar alacaktım kucağıma ama olmadı rabbim nasip ermedi canım çok az kalmış hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın dualarımız seninle sende bizlere dua et

kızlarr kimse bana cevap vermemiş bi bilginiz varmıı

tahlillerin normal gibi gözüküyor canım bildiğim kadarıyla mthfrler yapılmadımı

Canım evet haftalarımız yakındı. İnan hep duamdasiniz; Allah'ım kimseyi evlatla sinamasinn. İsteyen her kuluna nasip etsin.. Dogumhaneye girdigimdede sizler için dua edicem canım. Saglikla nasip olup, kucaklarımıza alırsınız insallah..

kuzucum bi avazda kurtulursun inş.
saglıcakla al kuzucunu kucagına
bizlerede dua etmeyi unutma
eşinden kan alınıp lenfositlrini ayrıştırıp sana veriyolar vücut bazen bebeği atmaya çalışıyomuş bağışıklık kazandırmak içinmiş tatlım
hım böyle bişi duymuştum ama
ben o kanın eşinden alındığını bilmiyodum
ama bu uygun olmaz ki kan grupları farklıysa

selam doktora gittim bugün kan sonuçlarım fena değildi vitaminlere ilave coaspirin FRAXİPARİNE 0.4 iğne verdi hergün vuracağım iğne kullanan varmı kol göbek fark ediyor mu bilginiz var mı???

kan sulandırıcıyı hergün kendim yapıyorum düşük iğnesini haftada bir canım napalım elimizden geleni yapıyoruz allaha emanet artık

benimde eşim le kan gruplarım farklı canım zaten hazırlıyorlar aşıyı 1 saat

Carnationn canım benim,Allah yardımcın olsun,evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bütün dualarım seninle.Güzel haberlerini ve kuzucuğun fotoğraflarını da bekliyoruz ona göre

Ah canım benim tüm dualarım sizinle rabbim sağlıkla kavuştursun hakkında hayırlısını versin kolay ve hayırlı bir doğumla alırsın İnşallah kucağına. Allahım nazarlardan saklasın

banada gebelik öncesinde zinkoc b12 vitamini kullandırdı

Bucu2 sagol canım,beni yanıtsız bırakmadıgın için..sen suan hamile misin yoksa dogum yaptın mı,diyet verdiler mi sana,doktor bana oyle bişey soylemedi ama burda okudugum kadarıyla bazılarına diyet de vermişler,heterezigot taşıyıcısı olmak belki farklı uygulamaya sebep oluyordur..gazideki doktoru arayacagım bakalım ne diycek,huysuz bi kadın rahat soru soramıyorumda,sinir oluyorum..

canım ben de mtfhr heterozigotum ve 2 düşüğüm var. 2.de 0,4 fraksiparin kullandım ama 8. haftada düştü. sen şimdi hangi doktorun takibindesin ve ne kullanıyorsun.

Canım çok teşekkürler. Rabbim en kısa sürede bu süreci sanada yaşatsın.. İnan hep aklımda va duamdasiniz. Dogumhanede mutlaka dua Edicem.
Carnationn canım benim,Allah yardımcın olsun,evladını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bütün dualarım seninle.Güzel haberlerini ve kuzucuğun fotoğraflarını da bekliyoruz ona göre
Çok saol canımm, az kaldı minik kurabiyeme kavuşmaya.. Karışık duygular içindeyim. Umarım hersey yolunda gider. Benimde duam sizinle. Fotografını gönderirim sizlere insallah teyzeleri :)

ikinizede teşekkür ederim. yarın doktoraa sordum bu zamana kadar içmediysen bundan sonra baslanmaz zaten dedi gerek yok dedi... suan 12 +3 olduk inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız..yarında 2li taramaya gireceğim Rabbim kötü şeylerle karşılaştırmasın inşallah..
hayırlı olsun arkadaşım umarım sağlıkla sıhhale bebeğini kucağına alırsın nasıl anladınız kan pıhtılaşması olduğunu merak ettim doktorunun dediklerine uymanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…