hayırlısı ile kucağınaza alırdınız tasadüfen gördüm ve kutlamak istedim.
esindirim özel mesaj gönderemiyorum sana canım, birkaç kez denedim ama kutun dolu boşalt istersen.
beydağlı tebrik ederim canım hakkındahayırlısı olsun.bende dün düşükten sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim tam 5 haftalıkmış çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim genetik araştırma için 2 ayın dolmasını beklerken bu haberle şok oldum kese gözüktü herşey normal iğnelere ve progestana başladım lakalenmeleri vardı 10 gün sonra inş. bebeğimide görürüm mucize gibi geldi mucize olarak devam eder inş. bebeğim ne olur dua edin allahım herkese hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasio etsin ya şafi ismini bol bol çekelim ki rabbim şifa olsun.
beydağlı tebrik ederim canım hakkındahayırlısı olsun.bende dün düşükten sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim tam 5 haftalıkmış çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim genetik araştırma için 2 ayın dolmasını beklerken bu haberle şok oldum kese gözüktü herşey normal iğnelere ve progestana başladım lakalenmeleri vardı 10 gün sonra inş. bebeğimide görürüm mucize gibi geldi mucize olarak devam eder inş. bebeğim ne olur dua edin allahım herkese hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasio etsin ya şafi ismini bol bol çekelim ki rabbim şifa olsun.
canım şimdi gördüm arkadaşların yorumlarından anladım ki hamilesinnnnnnnnnnnn çok sevindim inan kendim hamile olsam bu kadar sevinirdim. allahım bizlerede nasip etsin . umarım bu sefer alırsın bebğini kucağına umut olursun hepimize . dikkat et kendine uzat ayaklarını yat tadını çıkar sakaın stres yapma . ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa
ben geldim doktorun söylediklerini yazayım;iş yapmak,yemek yapmak bile,cinsel ilişki,gezmek,dolaşmak,stres,moral bozmak,yasak..
verdiği ilaçlar ; clexsan iğne 4 lük+kortizon+corasprin+elevit+folikplus günde 2 tane+progestan 200 mg günde 2 tane+progestan fitil+ve 3 tane kocaman serum 2 günde bir takılacak..
pazartesi kanda tekrar baktırıp bildiricem ve ayın 19 unda muayeneye gidicem zaten çok küçük diye bişey gözükmedi daha...
şimdi eşim kara kara düşünüyor sana kim bakacak diye ama RABBİM büyük ben O na emanet ediyorum..
anneciğim hasta olmasaydı bana bebekler gibi bakardı ama ne yapalım inşallah annecim iyileşsin bende iyi olurum o zaman benden haberler bu kadar kızlar..
canım çok sevindim.
allah tamamına erdirsin,kucağına alacağın günleride göreceksin inşallah.
canım hayırlı olsun inşallah bu sefer hepimiz bebeğimize kavuşuruz
Beydağlı nasıl sevindim anlatamamAllahım sağlıklı kolay hayırlı bir hamilelikle sağlıkla kavuştursun Aklı ruhu bedeni sağlam ve sağlıklı , ahlaklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bizim için de dua et olur mu? Hemen de kendimizi düşünüyoruz di mi:) Ama hamilelerin duaları kabul olurmuş derler :)
ah canım yakında olsak ben bile bakrdım sana . iş güç yemek yapılmasada olur. yat kafanı dinle kötü şeyler kurma kitap falan oku akını dağıt . umarım her muayneden sonra mutluluklarla gelirsin önümüzü sen açtın dualarımda olucaksın,dualarını eksik etme sen artık anne adayısın allahım duyar sesini :)
çok teşekkür ederim sağol.beydağlı tebrik ederim canım hakkındahayırlısı olsun.bende dün düşükten sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim tam 5 haftalıkmış çok korkuyorum üzülsemmi sevinsemmi bilemedim genetik araştırma için 2 ayın dolmasını beklerken bu haberle şok oldum kese gözüktü herşey normal iğnelere ve progestana başladım lakalenmeleri vardı 10 gün sonra inş. bebeğimide görürüm mucize gibi geldi mucize olarak devam eder inş. bebeğim ne olur dua edin allahım herkese hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasio etsin ya şafi ismini bol bol çekelim ki rabbim şifa olsun.
miniksincap genetik incelemede bebeğin DNA yapısı inceleniyor.Kan pıhtılaşması sebebiyle olan düşüklerde başka testler yapılıyor yani kan testi.kan pıhtılaşması anne sebebli bi düşük.inşallah anlatabilmişimdir
sağol canım benim darısı senin başına,,ne olur sende kendini üzme herşeyin bir zamanı var herşeyin hayırlısı...
evet canım kendiliğinden oluyo benimki çok şükür ,sen isteyerek mi tüp bebek yaptırmıştın kusurabakma ne olur unuttum canım..
ben geldim doktorun söylediklerini yazayım;iş yapmak,yemek yapmak bile,cinsel ilişki,gezmek,dolaşmak,stres,moral bozmak,yasak..
verdiği ilaçlar ; clexsan iğne 4 lük+kortizon+corasprin+elevit+folikplus günde 2 tane+progestan 200 mg günde 2 tane+progestan fitil+ve 3 tane kocaman serum 2 günde bir takılacak..
pazartesi kanda tekrar baktırıp bildiricem ve ayın 19 unda muayeneye gidicem zaten çok küçük diye bişey gözükmedi daha...
şimdi eşim kara kara düşünüyor sana kim bakacak diye ama RABBİM büyük ben O na emanet ediyorum..
anneciğim hasta olmasaydı bana bebekler gibi bakardı ama ne yapalım inşallah annecim iyileşsin bende iyi olurum o zaman benden haberler bu kadar kızlar..
Canım ne desem boş biliyorum ama yüreğini sıkma nolursun görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Allah'ım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyler İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?