Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlısı ile kucağınaza alırdınız tasadüfen gördüm ve kutlamak istedim.

esindirim özel mesaj gönderemiyorum sana canım, birkaç kez denedim ama kutun dolu boşalt istersen.

Canım bütüüüüün mesajlarımı sildim gönül rahatlığıyla gönderebilirsin:) esindirim111@gmail.com face adresim eklersin istersen oradanda görüşebiliriz öptüm

Beydağlı nasıl sevindim anlatamam Allahım sağlıklı kolay hayırlı bir hamilelikle sağlıkla kavuştursun Aklı ruhu bedeni sağlam ve sağlıklı , ahlaklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim bizim için de dua et olur mu? Hemen de kendimizi düşünüyoruz di mi:) Ama hamilelerin duaları kabul olurmuş derler :)

cuma gününün hürmetine bugün ne güzel haberler alıyoruz canım senide tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin

tebrikler canım ne güzel birgün güzel haberler geliyor. hamileliğin sonuna kadar güzel devam etsin inşallah. mucizeni sana bağışlasın rabbim.

canım şimdi gördüm arkadaşların yorumlarından anladım ki hamilesinnnnnnnnnnnn çok sevindim inan kendim hamile olsam bu kadar sevinirdim. allahım bizlerede nasip etsin . umarım bu sefer alırsın bebğini kucağına umut olursun hepimize . dikkat et kendine uzat ayaklarını yat tadını çıkar sakaın stres yapma . ay çok mutlu oldum yaaaaaaaa

canım senide tebrik ederim .ne güzel mucizen erkenden gelmiş . umarım sorunsuz geçer 9 ayın sağlıkla alırsın bebişini kucağına

ben geldim doktorun söylediklerini yazayım;iş yapmak,yemek yapmak bile,cinsel ilişki,gezmek,dolaşmak,stres,moral bozmak,yasak..
verdiği ilaçlar ; clexsan iğne 4 lük+kortizon+corasprin+elevit+folikplus günde 2 tane+progestan 200 mg günde 2 tane+progestan fitil+ve 3 tane kocaman serum 2 günde bir takılacak..
pazartesi kanda tekrar baktırıp bildiricem ve ayın 19 unda muayeneye gidicem zaten çok küçük diye bişey gözükmedi daha...
şimdi eşim kara kara düşünüyor sana kim bakacak diye ama RABBİM büyük ben O na emanet ediyorum..
anneciğim hasta olmasaydı bana bebekler gibi bakardı ama ne yapalım inşallah annecim iyileşsin bende iyi olurum o zaman benden haberler bu kadar kızlar..

canım benim çok sağol,ALLAH sizlrede nasip eder inşallah,iyi dileklerin için sağol amin inşallah,zaten ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyomuş ama inşallah uyarım... sende haberler nasıl kuzum..

ah canım yakında olsak ben bile bakrdım sana . iş güç yemek yapılmasada olur. yat kafanı dinle kötü şeyler kurma kitap falan oku akını dağıt . umarım her muayneden sonra mutluluklarla gelirsin önümüzü sen açtın dualarımda olucaksın,dualarını eksik etme sen artık anne adayısın allahım duyar sesini :)

çok teşekkür ederim canım,güzel dileklerin için kocaman bir aaaammmmiiiiiinnnnnnn diyorum RABBİM kabul etsin,zaten herşeyin hayırlısı ,canım benim dualarım sizlerle sizde dualarınızı eksik etmeyin ne olur..iyiki varsınız hepiniz bugün çok duygusalım yaa zaten sulugözlüyüm bugün iyice gitti okudukça gözlerim akıyo durmadan..

ah canım benim çok sağol ya walla ağlıyorum bak,iyiki varsınız hadi bakalım ben başlattım sizide bekliyorum arkamdan dualarım hep sizlerle sizde eksik etmeyin dualarınızı benden..bu benim 7 inci hamileliğim,inşallah bu sefer olur,nasıl bir duygu ve istekse bu herseferinde okadar acı ve zorluk yaşamama rağmen yinede umutlu ve heyecanlıyım..
ne olur RABBİM yardım et...AAMMMİİİİİNNNN...

Maşallah şu mübarek günde ne güzel haberler alıyoruz hayırlı uğurlu olsun rabbim en hayırlısından en güzelinden en iyisinden nasip etsin ikinize de İnşallah. Binlerce şükürler olsun. Sizin haberlerinizi gördükçe mutlu oluyorum Allah sizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin

çok teşekkür ederim sağol.
ay canım sen de mi hamilesin çooooooooookkkkkkk sevindim..sevin canım ümidini kaybetme vardır bunda da bir hayır... hadi bakalım inşallah diğer kızlarda güzel haberler verir de topikte patlama yaşanır..

Canım ne desem boş biliyorum ama yüreğini sıkma nolursun görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
Allah'ım gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyler İnşallah.

miniksincap arkadaşım ben dede aynısı olsu bursadayım uludağ ünv gittim kadın doğuma genetik araştırma yaptırmak istiyorum dedim yaptırdım sonuçlarım çıktı ve kan pırtılaşması sorunu dediler trombofilin şimdi coraspin ve folikasit kullanıyom 3 ay denicez kendliğimden kalabilirsem kalıcam olmaz ise tüp bebek hakkımızda hayırlısı mutlaka 2 düşük yapanların yaptırması gerekiyor

canım tüp bebeği dr istedi yani kistlerden dolayı direk tüp bebek yapalım dedi ama ben şimdi tüp falan düşünmüyorum yani en azında yılbaşına kadar kendimiz denicez maddi anlamda çok zor oldu bize bu tüp bebek çünkü ben stresden dolayı işten çıktım çalışmıyorum. herşeyde vardır bi hayır

maşallah canım yat dinlen hiç bişey yapma boşver hangi ildeydin kız valla ben evdeyim artık sana bakardım ay kuzuzm inş. herşey cok güzel olcak
canım bide kortizon neden veriyo dr bide serum neden verdi yanlış anlama merakımdan soruyom

canım ben çok iyiyim valla ruhum gönlüm o kadar rahatki inanıyorumki rabbim daha hayırlısını nasip ediceği için bu sefer ol demedi ben sabırla beklicem merak etme herşeyin hayırlısı olsaydı iyi olurdu tabi ama olmadı neden diye asla sormuyorum rabbim zamanı gelince bana meleğimi göndericek zaten sizin gibi doslarım olduktan sonra ben niye üzüleyimki beni düşünem tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun

canım benim çok sevindim inş bu sefer bebişin seni bırakmıcak ben 16. haftam bitti evde yeni yeni yürümeye başladım yat boşver şunun şurasında 9 ay yatıp bebeğine kavuşacaksın onu düşün sonra yattığın günleri ararsın Rabbim bebeğini sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…