canım benim çok sağol,ALLAH sizlrede nasip eder inşallah,iyi dileklerin için sağol amin inşallah,zaten ayaklarımı uzatıp dinlenmem gerekiyomuş ama inşallah uyarım... sende haberler nasıl kuzum..[/QUOT
hayırlı olsun aman yat dinlen ayaklarnı uzat o kanal bu kanal gez çünkü ben öyle yapıyorum kocam sağolsun yapıyo işten gelice bende keyif yapıyorum en azından şu riskli dönemi atlatana kadar...
inan çok sevindim.kendine dikkat et canım.özellikle stresten uzak ol. bu sefer hiç sorun olmayacak.eskileri unut.bakım konusunuda stres etme bir şekilde olur inanıyorum.çok çok tebrikler gerçektennnnnn
çok teşekkür edrim kızlar çok sağolun ALLAH hepinizden razı olsun..
hadi hayırlı olsun canım sevindim valla.doktorun sıkı tutuyor tedavini bu kadar ilaç verdiğine göre garantiye almak istiyor seni doktorunu beğendim.bol dinlen bol sıvı tüketçyalnız birşey soracağım.progestanı ben de kullanmıştım 6.haftada geç kalmıştı benim doktotrum vermekte.sana hem ağızdan olanı hemde makattan olanı vermiş öyle mi anladım.neden peki açıklama yaptı mı.hani yanlış anlama ya ağızdan alıyorlar yada makattan diye biliyorum ben.serumu neden vermiş onu da söyledi mi?öğrenelim ki biz de doktorumuz vermezse söyleriz doktorumuza
selam kızlar, beydağlı nasılsın canım??? nasıl gidiyo hamilelik??
cnm progestanı tüm pıhtılaşma oalnlara veriyomu dr?? bana neden vermiyocanım benim asla yanlış anlamam birbirimize sorarak aydınlanıcaz tabiki..evet progestanı hem ağızdan hemde vajinal jel verdi,aslında bu jeli genelde tüp bebek yaptıranlara veriyolarmış ama doktor riske atmayalım sen ikisinide kullan dedi..serumda sadece 4 tane içine vitamin iğnesi ekleniyor,benim bünye biraz zayıf olduğu için hem bana ,hem de bebeğe iyi gelecekmiş beslenmesi açısından..
bel ağrısı bende de var yaasağol canım iyi çok şükür ilaçların sersemliği dışında,birde şiddetli bel ağrısı..sen nasılsın ??az önce okudum yazını korktum canım geçmiş olsun orayada yazdım okudun mu??sen progestan kullanıyomusun??
cnm progestanı tüm pıhtılaşma oalnlara veriyomu dr?? bana neden vermiyosadece kanamam olunca iğnesini yapıyo... birde sulandırcı iğne kanama yapar demişsin..be şekilde kanaması olupta sağlıklı doğum yapan varmı??*
bel ağrısı bende de var yaayatıyosun sürekli dimi aman ihmal etme... okudum ama burdaydın cvbını bekleyemedim peşinden buraya geldim :) progestan kullanmıyorum cnm iğne yapmıştı o kadar.
iğneden hiç bahsetmiyo dr valla, zaten kesede problem yok herşey iyi gözülüyo ama ben yinede yapıyorum iğne diye yaptı, kanamadan her şekliyle çok korkuyorum ilk bebğimin sonu da böyle gelmişticanım ben hapını içiyorum sabah akşam birde vajinal yoldan jelini verdi ..progestanı illaki pıhtılaşma olanlara vermiyolar kanama ve düşük riski olanlara veriyolar genelde sen birdaha gittiğinde sor bakalım doktorun nedicek..sancılı kanamalar tehlikelidir ama sancısızda olsa sen dikkat et iş falanda yapma canım
iğneden hiç bahsetmiyo dr valla, zaten kesede problem yok herşey iyi gözülüyo ama ben yinede yapıyorum iğne diye yaptı, kanamadan her şekliyle çok korkuyorum ilk bebğimin sonu da böyle gelmiştiallah korusun inşallah bu ona benzemez...ama ben çalışıyorum biliyosun, mecbur p.tesi başlıcam inşallah bişi olmaz
hap filan vermedi cnm, tek kullandığım hap elevit:) suan kesildi kanama moralim yerime geldi biraz,böyle olacaksa da alışıcam artık napayım,sonu olumlu olsunda önemli diil.canım ben iğne değil hap dedim..ama madem hiç bir problem yok (çok şükür) o zaman hiç kendine dert etme canım bzı hamileliklerde olur öyle çokta doğum yapan var sakın moralini bozma ve aklına kötü şeyler getirme ,baktın devam ederse rapor alır bir daha dinlenirsin..
canım benim hoşgeldin çok sağol darısı senin başına,nerelerdesin özlettin kendini sen neler yaptın bakalım..
Benim tahlil sonuclarimdan ogrendigim kadariyla.. MTHFR1298 Heterozigot cikti. yani kan pihtilasmasi...doktor gebelikden once folik asit+coraspin ve gebelikdede innohep igne onerdi. Baska bir doktorda coraspin'e gerek yok dedi.
Ben suanda folik asit ve coraspin'e basladim...
Ne dusunuyorsun....ya da benim gibi durumda olup bu tedaviyle bebek sahibi olanlari duydunmu hic?
hap filan vermedi cnm, tek kullandığım hap elevit:) suan kesildi kanama moralim yerime geldi biraz,böyle olacaksa da alışıcam artık napayım,sonu olumlu olsunda önemli diil.
canim hosbulduk...dun geldim memleket cok guzeldi... Senin haberlerini aldim cooookkkkk sevindim, rabbim yuzunu hep guldursun insallah..
Benim tahlil sonuclarimdan ogrendigim kadariyla.. MTHFR1298 Heterozigot cikti. yani kan pihtilasmasi...doktor gebelikden once folik asit+coraspin ve gebelikdede innohep igne onerdi. Baska bir doktorda coraspin'e gerek yok dedi.
Ben suanda folik asit ve coraspin'e basladim...
Ne dusunuyorsun....ya da benim gibi durumda olup bu tedaviyle bebek sahibi olanlari duydunmu hic?
ay canım benim çok sağol ,ben adanadayım sen nerdesin???tatlım kortizon bağışıklık sistemimdeki sorun için,yani vücut bebeği yabancı madde olarak görmesin diye,serum da 4 tane verdi ama kocaman içine vitamin iğnesi hem benim için,hemde bebek daha iyi gelişsin diyeymiş benim bünye biraz zayıf da..hem kusurabakmak nedemek canım istediğin herşeyi sorabilirsin bizler bunun için burda değilmiyiz???
canımm hoşgeldin :) elevit içinde birsürü vitamin olan bi ilaç destek gibi bişey.canim arkadasim bu elevitten bende kullanmsitim ama icerigi romence oldugu icin anlayamadim ne ise yariyor....
canımm hoşgeldin :) elevit içinde birsürü vitamin olan bi ilaç destek gibi bişey.
canım çok geçmiş olsun...nasılsın suan ? dr sende pıhtılaşma oldugunu nasıl anladı? gen testi sonunda öğreniliyor diye biliyorum sana yapıldımı o testten??? ankara gop tasın dimi yanlış anlamadım... ben mesa hastanesine gdiyorum, dr umdan çok memnunum, ama ssk-bağkurla anlaşması yok malesefmerhaba yazılarınızı okudum ben bir türlü iyi bir doktor bulamadım son bebeğimi dün kaybettim evde düşük yaptım.ve sonuş pıhtılaşma varmışş. ondan olabilir dedi doktor birdahaki hamileliğine iğne vercem dedi.yani bunu baştan düşünmedi.ve bana sadece progestan verdi ağızdan.okadar.folic asiti kendim içiyodum hamile kalabilmek için 3gebelik yaşadım hepside düştü nedenini çok merak ediyorum son hamileliğimde aşılama yaptırdık tutmamıştı ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştım oda dün düştü çok moralmen bittiğim günlerdeyim rabbim ne olur şifa ver diye dua edmekten başka bişey gelmio elimden ben gop ta oturuyorum bana önerebileceğiniz doktorlar varmı lütfeeeeeeenn :2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?