Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim asla yanlış anlamam birbirimize sorarak aydınlanıcaz tabiki..evet progestanı hem ağızdan hemde vajinal jel verdi,aslında bu jeli genelde tüp bebek yaptıranlara veriyolarmış ama doktor riske atmayalım sen ikisinide kullan dedi..serumda sadece 4 tane içine vitamin iğnesi ekleniyor,benim bünye biraz zayıf olduğu için hem bana ,hem de bebeğe iyi gelecekmiş beslenmesi açısından..

selam kızlar, beydağlı nasılsın canım??? nasıl gidiyo hamilelik??

sağol canım iyi çok şükür ilaçların sersemliği dışında,birde şiddetli bel ağrısı..sen nasılsın ??az önce okudum yazını korktum canım geçmiş olsun orayada yazdım okudun mu??sen progestan kullanıyomusun??

cnm progestanı tüm pıhtılaşma oalnlara veriyomu dr?? bana neden vermiyo sadece kanamam olunca iğnesini yapıyo... birde sulandırcı iğne kanama yapar demişsin..be şekilde kanaması olupta sağlıklı doğum yapan varmı??*

bel ağrısı bende de var yaa yatıyosun sürekli dimi aman ihmal etme... okudum ama burdaydın cvbını bekleyemedim peşinden buraya geldim :) progestan kullanmıyorum cnm iğne yapmıştı o kadar.

canım ben hapını içiyorum sabah akşam birde vajinal yoldan jelini verdi ..progestanı illaki pıhtılaşma olanlara vermiyolar kanama ve düşük riski olanlara veriyolar genelde sen birdaha gittiğinde sor bakalım doktorun nedicek..sancılı kanamalar tehlikelidir ama sancısızda olsa sen dikkat et iş falanda yapma canım

bel ağrısı bende de var yaa yatıyosun sürekli dimi aman ihmal etme... okudum ama burdaydın cvbını bekleyemedim peşinden buraya geldim :) progestan kullanmıyorum cnm iğne yapmıştı o kadar.

evet canım hep dinleniyorum meraktan bakayım dedim ne var ne yok diye..

iğneden hiç bahsetmiyo dr valla, zaten kesede problem yok herşey iyi gözülüyo ama ben yinede yapıyorum iğne diye yaptı, kanamadan her şekliyle çok korkuyorum ilk bebğimin sonu da böyle gelmişti allah korusun inşallah bu ona benzemez...ama ben çalışıyorum biliyosun, mecbur p.tesi başlıcam inşallah bişi olmaz

canım ben iğne değil hap dedim..ama madem hiç bir problem yok (çok şükür) o zaman hiç kendine dert etme canım bzı hamileliklerde olur öyle çokta doğum yapan var sakın moralini bozma ve aklına kötü şeyler getirme ,baktın devam ederse rapor alır bir daha dinlenirsin..

hap filan vermedi cnm, tek kullandığım hap elevit:) suan kesildi kanama moralim yerime geldi biraz,böyle olacaksa da alışıcam artık napayım,sonu olumlu olsunda önemli diil.

canım benim hoşgeldin çok sağol darısı senin başına,nerelerdesin özlettin kendini sen neler yaptın bakalım..

canim hosbulduk...dun geldim memleket cok guzeldi... Senin haberlerini aldim cooookkkkk sevindim, rabbim yuzunu hep guldursun insallah..

Benim tahlil sonuclarimdan ogrendigim kadariyla.. MTHFR1298 Heterozigot cikti. yani kan pihtilasmasi...doktor gebelikden once folik asit+coraspin ve gebelikdede innohep igne onerdi. Baska bir doktorda coraspin'e gerek yok dedi.

Ben suanda folik asit ve coraspin'e basladim...

Ne dusunuyorsun....ya da benim gibi durumda olup bu tedaviyle bebek sahibi olanlari duydunmu hic?

Benim tahlil sonuclarimdan ogrendigim kadariyla.. MTHFR1298 Heterozigot cikti. yani kan pihtilasmasi...doktor gebelikden once folik asit+coraspin ve gebelikdede innohep igne onerdi. Baska bir doktorda coraspin'e gerek yok dedi.

Ben suanda folik asit ve coraspin'e basladim...

Ne dusunuyorsun....ya da benim gibi durumda olup bu tedaviyle bebek sahibi olanlari duydunmu hic?[/QUOTE]

canım bende de mthrf 1298 heterozigot mutasyon var. 2 düşük yaptım. 2. de fraksiparin iğne ve aspirin kullanmama rağmen 8. haftada kalbi durdu. şimdi işin aslı kafam biraz karışık.

canım bende de mthrf 1298 heterozigot mutasyon var. 2 düşük yaptım. 2. de fraksiparin iğne ve aspirin kullanmama rağmen 8. haftada kalbi durdu. şimdi işin aslı kafam biraz karışık.[/QUOTE]

benim mutasyonumda aynı kızlar. bende 2. ve 3. düşüklerimde iğne kullanmıştım. bebektede genetik bir sorun çıkmadı şimdi tek umudumuz lenfosit aşısı.

hap filan vermedi cnm, tek kullandığım hap elevit:) suan kesildi kanama moralim yerime geldi biraz,böyle olacaksa da alışıcam artık napayım,sonu olumlu olsunda önemli diil.

canim arkadasim bu elevitten bende kullanmsitim ama icerigi romence oldugu icin anlayamadim ne ise yariyor....

sağol canım benim,bende hamilelik öncesi folik asit ve corasprin kullandım şimdide devam ediyorum sende hamile kalınca ilaveten iğneyede başlıcaksın,tabiki senin durumunda olupta çocuk sahibi olan çok insan var canım...
sen şimdi korunmayı bıraktın mı???

canım çok güzel ya dr ne düşünceli valla hayırlısı olsun canım saol bilgi verdiğin için

canımm hoşgeldin :) elevit içinde birsürü vitamin olan bi ilaç destek gibi bişey.

merhaba yazılarınızı okudum ben bir türlü iyi bir doktor bulamadım son bebeğimi dün kaybettim evde düşük yaptım.ve sonuş pıhtılaşma varmışş. ondan olabilir dedi doktor birdahaki hamileliğine iğne vercem dedi.yani bunu baştan düşünmedi.ve bana sadece progestan verdi ağızdan.okadar.folic asiti kendim içiyodum hamile kalabilmek için 3gebelik yaşadım hepside düştü nedenini çok merak ediyorum son hamileliğimde aşılama yaptırdık tutmamıştı ertesi ay kendiliğinden hamile kalmıştım oda dün düştü çok moralmen bittiğim günlerdeyim rabbim ne olur şifa ver diye dua edmekten başka bişey gelmio elimden ben gop ta oturuyorum bana önerebileceğiniz doktorlar varmı lütfeeeeeeenn :2::2::2::2::2:

canım çok geçmiş olsun...nasılsın suan ? dr sende pıhtılaşma oldugunu nasıl anladı? gen testi sonunda öğreniliyor diye biliyorum sana yapıldımı o testten??? ankara gop tasın dimi yanlış anlamadım... ben mesa hastanesine gdiyorum, dr umdan çok memnunum, ama ssk-bağkurla anlaşması yok malesef onun dışında başka bi dr tanımıyorum kadın doğum üzerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…