Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tesekkür ederim canım dualarında banada yer verdiğin için evet ben Mersin'liyim 9 hafta boyunca yenişehir hastanesinde tugrul beye gidiyodum iğnelere o başlattı.
9.haftadan sonra eski druma forum yasam hastanesinde ahmet ısıktan'a devam ettim suan hala ona gidiyorum...
seninde benim gibi 4 mutasyonunda sorun var benim ikisi homozigot ikisi heterezigot
rabbim nasip ettiyse bu sefer kucagıma alacagım inşallah...
darısı senin basına olsun canım en kısa zamanda...
rabbim kimsenin evini kucagını boş bırakmasınn..

birde umut dilek adında bir dr varmış ona iyi diyorlar kan pıhtılaşması konusunda mezitlide muaynehanesi varmış ama ben gitmediğim için tam olarak biilmiyorum yerini...

tesekkür ederim canım dualarında banada yer verdiğin için evet ben Mersin'liyim 9 hafta boyunca yenişehir hastanesinde tugrul beye gidiyodum iğnelere o başlattı.
9.haftadan sonra eski druma forum yasam hastanesinde ahmet ısıktan'a devam ettim suan hala ona gidiyorum...
seninde benim gibi 4 mutasyonunda sorun var benim ikisi homozigot ikisi heterezigot
rabbim nasip ettiyse bu sefer kucagıma alacagım inşallah...
darısı senin basına olsun canım en kısa zamanda...
rabbim kimsenin evini kucagını boş bırakmasınn..

birde umut dilek adında bir dr varmış ona iyi diyorlar kan pıhtılaşması konusunda mezitlide muaynehanesi varmış ama ben gitmediğim için tam olarak biilmiyorum yerini...

düşükle ilgili bi problem bulundumu ve hitereskopiden sonra korunma verdimi son olarakta nerde yaptırdın canım

canım bende kan pıhtılasması var ılk bebegım 6 haftalık ıkıncı bebegım 7 haftalık ucuncu bebegım 9 haftalık ılk ıkı gebelıgımde kan pıhtılasması oldugunu bılmedıgım için heparın ığnesı kullanmadım 3 gebelıgımde ığne kullandıgım halde kalbı durdu 4 gebelıgımde de yıne ığne kullandım onda da yasamadım bebegım esımden ve bende kromozon analız testı ıstedı doktor onlarda temız cıktı rahim fılmımde temız cıktı butun tahlıller yapıldı bır sorun cıkmadı bu arada doktorumu degısıtırdım şimdi prof doktor timur gürgana gıdıyorum doktor yönünden de çok sanssızdım bu benım 3 doktorum ınsallah bundan memnun kalırım hacetepenın doktoru ama ben klınıgıne gıdıyorum rahimimede o klınıkte bakıldı bır cok testıde o klınıkte yaptırdım allah buyuk ınsallah bızde bırgun bebegımızı kucagımıza alırız bende acaba ığnenın dozajımı fazla geldı dıye dusunuyorum 0.4 cleaxsan ığne kullandım bakalım bu doktor dozajı ne verecek şimdı hamıle kalmayı beklıyorum son düşüğüm 4 ay önceydi canım

düşükle ilgili bi problem bulundumu ve hitereskopiden sonra korunma verdimi son olarakta nerde yaptırdın canım

canım bende kan pıhtılasması var ılk bebegım 6 haftalık ıkıncı bebegım 7 haftalık ucuncu bebegım 9 haftalık ılk ıkı gebelıgımde kan pıhtılasması oldugunu bılmedıgım için heparın ığnesı kullanmadım 3 gebelıgımde ığne kullandıgım halde kalbı durdu 4 gebelıgımde de yıne ığne kullandım onda da yasamadım bebegım esımden ve bende kromozon analız testı ıstedı doktor onlarda temız cıktı rahim fılmımde temız cıktı butun tahlıller yapıldı bır sorun cıkmadı bu arada doktorumu degısıtırdım şimdi prof doktor timur gürgana gıdıyorum doktor yönünden de çok sanssızdım bu benım 3 doktorum ınsallah bundan memnun kalırım hacetepenın doktoru ama ben klınıgıne gıdıyorum rahimimede o klınıkte bakıldı bır cok testıde o klınıkte yaptırdım allah buyuk ınsallah bızde bırgun bebegımızı kucagımıza alırız bende acaba ığnenın dozajımı fazla geldı dıye dusunuyorum 0.4 cleaxsan ığne kullandım bakalım bu doktor dozajı ne verecek şimdı hamıle kalmayı beklıyorum son düşüğüm 4 ay önceydi canım

merhaba...düştü mü canım senin bebek? konuşmuştuk senle geçen hafta

Desene neredeyse aynı durumdayız. Haftaya ogrencez bakalım hamilemiyim degil miyim. Çok merak ediyorum ben de. Haber alır almaz paylaşırım. Umarım senin de tutar bu ay.

ay tatlım valla bilmiyom nolacak adetim bittiğinden beri gün aşırı çalışıyoz bakalım inş. denk gelirde buluşurlar ve bu ay hamile kalırım

canım zahmet olmazsa göndersen diyeti çok sevinirim...özel mesaj gönderemiyorum ama alabiliyor muyum bilmiyorum...bir de senin kullandığın iğnenin adı ve dozu neydi canım merak ettim

canım benim bugün geç girdim kusura bakma gönderiyorum...
METHİONİNDEN SINIRLI DİYET

BİR GÜNDE ALINMASI GEREKEN YİYECEK MİKTARLARI
SÜT VEYA YOĞURT 4 ÇAY BARDAĞI
BEYAZ PEYNİR VEYA ÇÖKELEK 2 KİBRİT KUTUSU KADAR
ET 1 KÖFTE KADAR
EKMEK 10 İNCE DİLİM
SEBZE SERBEST
MEYVE SERBEST
YAĞ SERBEST
BAL-REÇEL-ŞEKER SERBEST

ÖRNEK MÖNÜ
SABAH:
1 Çay bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5-10 adet zeytin veya 2 tatlı kaşığı yağ
Reçel veya bal
2 ince dilim ekmek

KUŞLUK:
Meyve

ÖĞLE:
1 köfte kadar et
Etsiz sebze yemeği
2 yemek kaşığı pirinç pilavı veya makarna
1 çay bardağı yoğurt
Salata,
meyve
2 ince dilim ekmek

İKİNDİ:
Meyve

AKŞAM:
etsiz sebze yemeği
1 kase pirinç çorba
1 çay bardağı yoğurt
salata,
meyve
2 ince dilim ekmek

YATARKEN:
1 Çay bardağı süt
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 ince dilim ekmek

1 ET DEĞİŞİMİ ORTALAMA ÖLÇÜ
ÖRDEK ETİ 1.5 KÖFTE KADAR
DANA ETİ 1 KÖFTE KADAR
KUZU ETİ 1 KÖFTE KADAR
KARACİĞER 3-4 KÜÇÜK PARÇA
BEYAZ PEYNİR 2 KİBRİT KUTUSU
YUMURTA 1 ADET
KURUBAKLAGİLLER 4 YEMEK KAŞIĞI
YUMURTAYI HAFTADA 2 KEZ 1 ET DEĞİŞİMİ YERİNE KULLANINIZ.

1 EKMEK DEĞİŞİMİ ORTALAMA ÖLÇÜ
EKMEK 1 ETİMEK BÜYÜKLÜĞÜNDE
MAKARNA 2 YEMEK KAŞIĞI
PİLAV 2 YEMEK KAŞIĞI
PİRİNÇ ÇORBASI 1 KASE
ŞEHRİYE ÇORBASI 1 KASE
SEBZE ÇORBASI 1.5 KASE

TÜKETİLMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER
Önerilenden fazla süt, yoğurt, beyaz peynir, et, ekmek Tüm yağlı tohumlar (Ayçekirdeği, ceviz, çörek otu, hardal, haşhaş, susam, yerfıstığı vb.) Beyaz peynir dışındaki peynir çeşitleri (kaşar, gravyer vb.) Kurufasulye, barbunya, nohut, bezelye, soya fasulyesi, bulgur Sakatatlar (karaciğer, beyin, böbrek, yürek, dil, dalak vb.) Salam, sosis, sucuk, pastırma Balık ve diğer deniz mahsülleri Sarmısak Ezogelin, mercimek çorba Tahin ve helva

kepekli ürünler yasak, bulgur yasak, sarımsak yasak. bal,reçel,şeker serbest

canım beni son düşüğümden sonra prof. doktor sinan beksaç a yönlendirdiler bu alanda çok iyi dediler fakat ne bizim kendisine ulaşma imkanımız olmadı yeni hasta kabul etmiyor bende bu forumdan onun hastalarına ulaştım ve benim durumumdakilere (mthfr 1298 ve 677 heterozigot, factor 13 heterezigot) bu diyeti vermiş bende bir diyetisyene ulaşıp diyetin içeriğini öğrendim. bu diyetle ilgili bu forumda baslıklar var bakabilirsin nettende araştır metioninden fakir diyet diye geçiyor valla ben birebir olmasada diyete genel olarak uymayı düşünüyorum...bebeğin beslenmesi konusunda benimde kafam karışık işin aslı...

canım zahmet olmazsa göndersen diyeti çok sevinirim...özel mesaj gönderemiyorum ama alabiliyor muyum bilmiyorum...bir de senin kullandığın iğnenin adı ve dozu neydi canım merak ettim

canım ben fraxiparine 0,4 (3800 IU) kullandım...5. haftanın sonunda kullanmaya başlamıştım ve 10. haftanın basında kaybettim. Bizim kafamızı karıstıran doz işi acaba yetmedi mi yada başlamakta geç mi kaldık gerçi ben coraspin kullanıyordum...

benimde 4.hamileliğimdi herşey çok güzel gidiyodu daha öncekilerde hiç kalp atışı alamamıştık bunda ilk kez duyunca umutlanmıştık başlarda aspirinde kullandım 5.haftada lekelenme olunca kesti doktorum benimde kromozom tahlillerim temiz bende senin tersine iğne dozunun az geldiğini düşünüyorum clexane 0.2 kullandım mthfr heterezigot

ee ben ne yiyeceğim şimdi :) Aç gezecez galiba bu listedekilerin hepsi de benim çok yediğim şeyler bir yerde çikolata falan da yasak diyordu bu vesileyle kurtulurum çikolatadan:) o değilde kızlarımı kaybetmeden önce son dönemlerde iki güne bir bulgur pilavı yiyordum sebzeli. benim anlamak istediğim bu diyet kim için foruma yazan bayanın mthfr 677 di mutasyonu.

canım diyet için sağol....ama ben kesin ölürüm birebir uyarsam bu arada bugün fakültede hematoloji bölümünden bir profla görüştüm...bana gebelikte 0.6 lık başlaman lazım dedi....aspirinle birlikte hem de...senin pıhtılaşma problemlerin hangisiydi?benim 3 tane heterozigot var...senin doz yeterli gelmemiş gibi bence

benimde 2 düşüğüm oldu birincisi 6 haftalık ikincisi 5 haftalıkken kaybettim sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim 4 tane heterizigot çıktı şimdi tekrar hamileyim şuan 10 haftalık haftaya kontrole gidecem 2li tarama testi yapılacak clexan kullanıyorum progeston kullanıyorum folbiol ve maltofer kullanıyorum şuana kadar Allah a çok şükür bi sıkıntım yok şimdilik ama haftaya gidip hemen kalp atışlarını duymak istiyorum...benim gibi olanlar var mı?sizler neler yapıyosunuz neler yiyip içiyorsunuz......

günaydın kızlar
kızlar yaa şuan hamileyim söylemiştim spiralle korunmama rağman hamile kaldım
neyse kalp atışları duyulunca spiral çıkarıldı,sorun yoktu
dün kahverengi akıntı geldi hep doktoruma sordum spiral çıkarıldığı içindir korkma dedi ama
içim rahat değil yaa napacağımı şaşırdım
progestan kullandıyorum günde 3 defa
dün iğneyede başladım birde bebe aspirini içiyorum
off alllahım yaa eskiden yaşadığım kötü tecrübeler geliyor aklıma korkuyorum hep
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
tüm isteyenlere de versin ne diyeyim

canım korkma inşallah bişey olmaz bebeğine belki yerleşme lekeleridir..

kızlar hakkaride çatışma olmuş 24 aker şehit 18 yaralı o da şimdilik çok kötü oldum nasıl insan bunlar,ALLAH ta onların canını yaksın öyle,kaç eve ateş düştü şimdi RABBİM sabır versin...

aynen katılıyorum sana allah ailelerine çok büyük sabırlar versin
biz daha yüzlerini görmeden kaybettiğimiz yavrularımıza bu denli üzülürken o analar nasıl dayanıyor acaba
allahım çok kötü bişey bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…