Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende başlarda bebe aspirini kullanmıştım lekelenme olunca kesti doktorum aspirinin yapabileceğini söyledi gerçi ben kaybettim ama keşke aspirini bırakmasydım diyorum şimdi çünkü aspirin içerken herşey yolundaydı

geçen hafta kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum malesef

geçmiş olsun canım..üzülme yine olucak inşallah.bencede senin iğne dozun az gelmiştir.benm 0,45 innohep bide coraspin alıorum hergün.benm tahlil sonuçlarım henüz çıkmadı ama yinede iğne ve coraspinin ii geldiğini düşünüorum.biliosun benm düşüğüm yok ama bebğim öldü 7 aylık karnımda... Allah büyüktür inşallah sende bi gün kucağına alıcaksın.dua edicem senin için..

arkadaşlar benim doktorumda iğne ve diyet verdi ama ben diyeti ilk zamanlarda tam olarak uyguladım son haftalarda hiç bir şekilde uymadım istediğimi tabi abartmadan yedim çünkü çalışıorum ve artık sinirlerim bozulmaya başlamıştı acıkıyorum ve yemekhane dışında yiyecek bişey yok işyerinde.kontrollerimde iii olunca doktorum zaten iğne kullanıosun hamilelikte diyete çok gerek yok ama doğumdan sonra dikat etmelisin dedi

clexan ın dozu kaç canım?benim de 3 heterozigotum var ayrıca gebelikten önce herhangi bir ilaç kullandın mı

Son düzenleme:

sağol canım inşallah sende bebeğine kucağına sağlıkla alısrn

canım benim mthfr 1298 ve 677 heterozigot ve factor 13 heterozigot...bildiğin gibi ben 0,4 kullanmıstım bende bir kadın dogumcudan cok hematologa mi gitsem acaba ya...

canım benim mthfr 1298 ve 677 heterozigot ve factor 13 heterozigot...bildiğin gibi ben 0,4 kullanmıstım bende bir kadın dogumcudan cok hematologa mi gitsem acaba ya...

ben gittim hepsine hiç uğraşma boşuna...hepsi aynı...ama dozun az gelmiş bana kalırsa .3 heterozigota bana 0,6 başlaman lazım dedi...senin de aynı 3 tane.ama gidip öneri alırsın gebelikte de kadın doğumcuna söylersin hematolog bunu önerdi diye....o şekilde olabilir....son gebeliğinde zeki akkum iğneye ne zaman başladı..gebe kalır kalmaz mı yoksa kalp atımları alınınca mı

bugün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür inşallah devamı gelir 2 hafta sonra kalp atışını görmek için gidecez ALLAH izin verirse,iğne dozum arttı 0,6 mg oldu ve bende diyet uygulucam benden şimdilik bu kadar...

gözünaydın canım darısı inşallah kalp atışlarını duymaya ...

CNM BENDE AYNI DRA gidiyorum. benimde dört mutasyonum ve dört düşüğüm var. şimdi hamileyim. iğnenin dozu 0.4 . kalp atışını duyunca timur beyin yanına gidicem.

canim harika bir haber. Rabbime binlerce sukurler olsun.
insallah guzel Allahim devaminida guzel eyler. Kalp atisinida bir an once hayirlisiyla duyarsin insallah.
Buarada kalp atisini duymak demek riski %2'ye indiriyormus demisti benim doktorum, Yani zor sureci atlatmissin Allahin izniyle. Daha oncekilerde keseyi gormusmuydun veya kalp atisini duymusmuydun? Dualarim seninle ve diger arkadaslarla insallah, hepimizin yuzu guler en kisa zamanda.

gözün aydın canım..allah tamamına erdirsin inşallah..daha öncekilerde dozun kaçtı?inşallah bu kez sağ salim bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…