teşekkür ederim canım sağol..ben bundan öncekilerde hep 0,4 mg kullanıyodum şimdi 0,6 oldu tahlil yapmadı yetersiz olduğunu düşündü,bide bunu denicez bakalım..gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin iğnenin dozunu neden artırdı tahlil falan yapıldımı merak ettim
merhaba arkadaşlar ben de de 4 düşük var.1 aydır tahlilleri yapmaya çalışıyorum.immunoloji testleri kaldı..gerçi diğerlerininde sonuçları çıkmadı çoğu...ben bu immunoloji testlerini laboratuvarda sordum bir sürü var dediler .siz hangilenini yaptırdınız.yaptıranlar yazabilirmi..
gebelikten önce hiç bi ilaç kullanmadım clexan 4.0
cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez
clexane nı günde 1 doz mu yaptınız.
allah küçük meleğine kavuştursun seni bol şansss
cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
inşallah gitmez arkakaşım bende aşı yaptırdım bu ayın 29 unu bekliyorum herkes dua etsin lütfen inşallah herkes bu annelik duygusunu yaşar:)
inşallah canım seninde aşılaman pozitif sonuç verir..
canım inşallh bu sefer bebğin tutunur dularımız seninlecuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
slm arkadaşlar
ben bu siteye yeni üye oldum.ben 4 yıllık evliyim ve rahim içi kılcal damarlarda pıhtılaşma olduğu için gebeliklerim düşükle sonlanıyor.gebe kaldığımda 9 ay hergün karından iğne yaptıracakmışım .şimdi ise yumurtlama olsun diye klomen kullandım sonrasında yumurtalar çatlasın diye iğne yaptırdım son iki gündür ise sanki yumurtalıklarım yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor ama az kaldı ayın 29 unu bekliyorum belkide size hayırlı haberler veririm bu durumda olan arkadaşlarım farklı bişeyler biliyorsa lütfen benimle paylaşsın herkese sağlıklı günler:)
merhaba bende mthfr 677T ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var.bu iki parametrede heterozigot mutasyon olan var mı acaba?hamilelikte bu arkadaşlar iğne kullanıyor mu?kullanılması çok gerekli mi bu mutasyonlarda,çünkü bir arkadaşta mthfr 677t homozigot mutasyon var doktoru iğne kullandırmıyor sadece coraspin 100mg kullanıyor,bana ise doktorum ilk tüp denememde fraxiparin 0,6mg kullandırmıştı,1 hafta kadar sonra düşük oldu.merak ediyorummm....yardımcı olursanız çok sevinirim.
clexane nı günde 1 doz mu yaptınız.
merhaba bende mthfr 677T ve mthfr a1298c heterozigot mutasyonları var.bu iki parametrede heterozigot mutasyon olan var mı acaba?hamilelikte bu arkadaşlar iğne kullanıyor mu?kullanılması çok gerekli mi bu mutasyonlarda,çünkü bir arkadaşta mthfr 677t homozigot mutasyon var doktoru iğne kullandırmıyor sadece coraspin 100mg kullanıyor,bana ise doktorum ilk tüp denememde fraxiparin 0,6mg kullandırmıştı,1 hafta kadar sonra düşük oldu.merak ediyorummm....yardımcı olursanız çok sevinirim.
sagol kuzucum
canım genelde bir gün yapılıyor ama
doktor bazı arkadaşlara günde iki diyor
ama geneli hep günde bir
Selam arkadaşlar mutasyon sonucumu sizlerle paylaşmak istedimm doktor pek bilgi vermedi
faktör v leiden (g1691a)=normal
faktör v r2(h1299r)=normal
protrombin (g20210a)=normal
faktör xıı=heterozigot
b-fibrinojen(-455g>a)=normal
paı-1 4g\5g=5g\5g
hpa1 a\b=a\a
mthfr c677t=heterozigot
mthfr a1298c=heterozigot
ace ı\d=ı\ı
apo b=normal
apo e =e 3\3
fraxiparine 0.4 aspirin b12 folikasit elevit içiyorm.10 haftalık hamileyim 2 kürtaj var aynısı olmasından korkuyorum
ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?