Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben de senin gibi düşünüyordum şehit haberleri dinlerken ben daha yüzünü görmeden kokusunu duymadan böyle ağlıyorum üzülüyorum o aileler nasıl dayanıyor diye. Allahım şehitlere rahmet eylesin ailelerine sabır ülkeme huzur versin İnşallah

Maşallah canım rabbim esirgesin Hayırlarla devam eder İnşallah diyeti doktor mu önerdi senin kendi kararın mı?

kızlar nasılsınız ben daha iyiyim tüp bebek negatif sonucundan sonra toparladım. şimdi adetimin 12. günü düzenli çalışıyoruz kocişle herşeyin hayırlısı olsun bakalım bu ay bize neler göstercek rabbim

Rabbim gerçekten sabır versin dualarımız onlarla ve aileleriyle umarız bu son olur başka annnelerin yürekleri yanmaz...

canım Uğur değere gittim ben 5. haftanın sonunda başladık daha kalp atımları alınmamıstı ama forumdaki diğer arkadaşlar adetlerinden 5 gün önce kan testini yaptırmaya başlayıp hamilelikten emin oluncada hemen iğneye başlamıslar bizimde bu sefer dikkatli olmamız lazım...

canım kullandığın iğnenin adı ve dozu neydi?doz mu yetersiz geldi
gebelik başlar başlamaz clexane 0.4 kullanmaya başladım 15. haftada gerileme var dedi dr burda profa gittik doça gittik pıhtıları plasentayı tıkamış suları kalmamış can parçalarımın bu yüzden büyüyememişler de iğneyi ikiye çıkardık 15. haftada fakat gerilemeyi engelleyemedik biri 2 hafta biri 3haftada sabitledi öyle de kaybettim yavrularımı sanırım yetersiz geldi. arttırdığımızda da geç kalmıştık bence

Canıım Gönlünden geçenler hakkında hayırlı olsun İnşallah. Kalbini temiz tut Allahım dualarımızı kabul eder.

gözün aydın cnm..inş.2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın çok sevindim..kesenin boyutunu hatırlıyormusun oda önemli demişti doktorum bana

inşallah canım ya inşallah duyarım ben daha önce keseyi hep gördüm kalp atışınıda sadece bir kez görmüştüm..yani zor süreç bitmedi daha yeni başlıyor tatlım hayırlısı..
gözün aydın canım..allah tamamına erdirsin inşallah..daha öncekilerde dozun kaçtı?inşallah bu kez sağ salim bebeğini kucağına alırsın
amin canım inşallah..en son 0,4 mg dı bu kez 0,6 oldu canım..
Maşallah canım rabbim esirgesin Hayırlarla devam eder İnşallah diyeti doktor mu önerdi senin kendi kararın mı?
inşallah canım...diyeti ben burdan okuyunca hemen doktora sordum zaten bizler herşeyi sormasak neyse hemen diyetede başlıyalım sana denemediğimiz bişey kalmasın zaten kortizonda kullanıyosun artık yapılacak başka bişey yok gerisi ALLAH akalmış dedi..ama bu diyette çok katı yaa ne yicem ben inşallah bebeğim beslenir((
çalış,tatlım çalış ALLAH boş duranı sevmez..
gözün aydın cnm..inş.2 hafta sonra kalp atışlarınıda duyarsın çok sevindim..kesenin boyutunu hatırlıyormusun oda önemli demişti doktorum bana

sağol canım inşallah...walla kesenin boyutunu sordum haftasına göre boyutu normal dedi sonra ben şu diyet konusunu sorunca kaç mm olduğunu öğrenemeden geldim o kadar soru vardı ki kafamda adam şaşırdı walla ben sordukça ama hep burdan öğrendiklerim iyiki buraya üye olmuşum ...

şehitlerimizden biri bizim mahallenin çocuğuydu yeni nişanlanıp askere gitmişti daha 4 ay olmuştu
çok üzgünüz hemde çok fazla rabbim ailelerine sabır versin inşallah çok zor
biz daha yolun başındayken evlatlarımızı kaybettikçe neler yaşadık
onları dşünmek bile istemiyorum

ALLAHIM SABIR VERSİN..ah canım insan ne diyeceğini bilemiyor çok üzüldüm yaa..

gerçekten çok zor ben bebeğimi kaybedince hep şehit annelerini düşündüm onlar kocaman evlatlarını kaybedip isyan etmiyorlar ben neden kendimi hırpalıyorum diyerek kendimi teselli ettim sürekli gerçektende biz minicik kalpleri duyunca aklımız çıkyo bişey olucak diye ya onlar ne yapsın rabbim sabır versin

gözün aydın canım keseyi görmüşsünüz allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin iğnenin dozunu neden artırdı tahlil falan yapıldımı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…