inan canım bende bu 5736 sayfanın 5000 inini okudum. haklısın umutsuz olmamak lazım ama çevremde çok bebk var gördükçe yüreğime bir acı giriyor galiba tek ilacı tekrar hamile kalmak o da olmyor işte . kendi adıma henüz başaramadım
umudum hemen kan testini yaptir ve ignelerinebasla bence ins bebis geliyordur
bilmiyorumki selincim hayırlısı bakalım inş öyedir ama oldum olacam diye bakmaktan usandım artık streslerdeyim:)
selamlar..ben de kan pıhtılaşması nedeniyle ilki 7 haftalık ikincisi 10 haftalık düşük ve sonucunda kürtaj yaşadım..bu 2 düşükten sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu..çok zor ve üzgün zamanlar geçirdim,umusuzluğa kapıldığım çok oldu ama isyan eetmedim..hayırlısı dedim..çok şükür ki şimdi de hamileyim ve 20. haftamdayım..iğnemi aksatmadan vuruyorum, ilaçlarımı içiyorum..ve şimdilik Allahıma şükür hiçbirsorun yok..tabiki yaşadıklarından dolayı insanın korkusu geçmiyor ama ben umutla kızımı bekliyorum.Umarım sorunsuz kucağımda görürüm...Allah tüm isteyenlere özellikle sizlere de vermesini diliyorumm..Sabretmek zor ama sabırdan başka bişey gelmiyor eldeenn.hepimiz için hayırlısı olsunn..Umutsuz olmayınn..
canım kaçırmışım arada ama şüphe duyuyoran hemen yarın kan testine. ihmale gelmez iğnelere başlıyacaksın ve bize umut olacaksın.iyi haberlerini bekliyoruz ..
inanmak basarmanin yarisidir bizimde olcak insallah minislerimiz.ben sen ve celendeden cok etkilendim sende okuduguna gore taniyorsunsundur o 2008 yilinda yasamis bu heycanlari ve bebisi olmus kimbilir simdi konusuyordur bidir bidir allah isteyen herkese versin dualrim hem kendime hem size
merhaba canlar evet ümitlerinizi sakın yitirmeyin çooook arkadaşımız bu sayfalarda belki nice ümitsizliklerden sonra bebeklerini kucaklarına aldılar.onlardan biride ben kızımda hiç bir sorun yaşamamışken ona kardeş isteyince iki düşük ark arkay geldi sorun kan pıhtılaşması çıktı(faktör v leiden heterezigot mthfr homozigot)ve dualarla iğne tedavisi ile oğluşum beş aydır kollarımda binlerce şükür...yılmak yok yola devam.
kıvırcığım hayırlı haberlerini bekliyorum..
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamaz ve bebeklerinize kavuşursunuz. bende bu güne kadar dört düşük yaşadım. dört mutasyonum heterozigot. şimdi beşinciye hamileyim. gebelik öncesi coraspirin , folik asit ve bitkisel ilaçlar kullandım. şimdi iğne, coraspirin, folbiol, progestoron ve bitkisel ilaçlara devam ediyorum. umudunuzu yitirmeyin ve sakın strese sokmayın kendinizi.
kuzucum arife günü test yaptır dedi doktor 15.gün
ama ben o gün yola çıkıcam o yüzden cuma yaptırırım herhalde bilmiyorumki
ama bence saçmaydı bana aşılama yapmak
zaten hamile kalabiliyorum sorun sürekli kimyasal olması
neyse ya nasip bakalım bide bunu deneyelim
sen ne durumdasın canımcım
ooo çok fazla fiyatı ya nerdeyse 5 tane olucan 3 küsür milyara geliyor
benim eşim doktor biz bu lenfosit aşısını araştırdık
hiçbir geçerliliği olmayan bişey yani o kadar klinik araştırmalar ve çalışmalar sonucunda hiçbi sonuç elde edememişler
inş. sana vesile olur kuzucum
hatunlarım:)şu anda istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu kan pıhtılaşması sorunuma yardımcı olabilecek iyi bi jinekoloğ bileniniz var mı aranızda
malesef canım ya ben avrupa yakasındayım ama eminim arkadaşlardan biri yardımcı olur sana
Benim değer 40 canım.Benim heterozigottan çok protein s önemliymiş. Az önce bir arakadaşım aradı kendi doktoruna danışmış. Protein s düşük olduğu için gebelikten 2 ay önce iğneye başlaması gerekiyor öncelikle protein s yi yükseltmesi lazım demiş gebelikte geç kalınabiliyormuş.Herkes birşey söylüyor. Sen hamileliğinde sadece coraspin mi kullanmıştın iğne de varmıydı senin değer kaç canım? Amin canım hayırlısı hakkımızda.
arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşey var.kısaca tekrar anlatayım 4düşük yaşadım.sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşılınca hamileyken 0.4lük clexana başladım tabi coraspin ve folbiolde aldım.ama 9.haftada yine öldü bebeğim.bidahakina dozu artıcak dedi dr.yani 0.4ten 0.8e çıkacak.benm merak ettiğim benm gibi iğne kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş fakat daha sonaki gebeliğinde bebeğine kavuşmuş ark.lar iğnenin dozunu mu arttırdı?yoksa ilaveten kullandığınız ilaçlar var mıydı?bitkisel,doktorun verdiği vs. gibi ilaçlar?yani merak ettiğim bu işin tek çözümü iğne midir?her kaybedişte doz mu artacak?şuanda gebelik için bekliyorum.adetime 5gün var bakalım hayırlısı.bu konuda bana lütfeeeennnn yardımcı olunn.cevaplarınızı bekliyorum
arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşey var.kısaca tekrar anlatayım 4düşük yaşadım.sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşılınca hamileyken 0.4lük clexana başladım tabi coraspin ve folbiolde aldım.ama 9.haftada yine öldü bebeğim.bidahakina dozu artıcak dedi dr.yani 0.4ten 0.8e çıkacak.benm merak ettiğim benm gibi iğne kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş fakat daha sonaki gebeliğinde bebeğine kavuşmuş ark.lar iğnenin dozunu mu arttırdı?yoksa ilaveten kullandığınız ilaçlar var mıydı?bitkisel,doktorun verdiği vs. gibi ilaçlar?yani merak ettiğim bu işin tek çözümü iğne midir?her kaybedişte doz mu artacak?şuanda gebelik için bekliyorum.adetime 5gün var bakalım hayırlısı.bu konuda bana lütfeeeennnn yardımcı olunn.cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?