Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

umudum_31 liste cok güzel olmuş eline sağlık. gaiba hamilelikte iğne kullanmayan bi tek ben varım galiba. allah hepimizin kuçağını bebeklerle doldursun

Canim listeyi begendigine sevindim. Evet canim sen igne kullanmiyorsun ama zaten heterozigotlar igne kullanmasada olur diye bir gorus epeydir var biliyosun.Yani coraspin yeterli oluyomus demekki mthfr heterozigotlar icin. Gerci benim doktorum gebelikde igne kullanmam gerekli dedi bendede mthfr1298 heterozigot var.... cok az biseyde antithrombinIII yuksek. ya da coraspin kullanmayip sadece ignede olabilir, cunku doktorlarimdan birtaneside coraspin kullanmana gerek yok, sadece gebelik basladiginda igne kullan demisti.. Aslinda muhim olan heterozigotlarda kani cok sulandirmamak yani, ne bileyim coraspin ve igne kombinasyonu biraz fazla gibide olabiliyor kimi bunyelerde. Bilmiyorumki benimde kafam karisti :44::44:hayirlisi olsun hakkimizda, Rabbim tum isteyenlere, en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin senide sag salim saglikli bi sekilde bebegine kavustursun.

kızlar nasılsınız tüp bebekten sonra bu ay sıkı çalıştık 5 kasımda adet olmam gerekiyo bakalım nolacak bende adet olacağıma dair hiç belirti yok hamilelik olarakda belirti yok sadece yoğun bir şekilde sulu bir akıntım var ve gögüslerim çok acıyo onun dışında bi belirti yok adet olacağım zaman karın ağrım olurdu şu anda oda yok 5 gün kaldı bakalım neler olucak tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi tanıyorum inş. bende kendiliğinden hamile kalırım öpüyorum sizi

canım coumadini neden kullandın pıhtılaşman hangi faktörlerde biraz bilgi verirmisin

inşallah canım rabbim yuzunuzu guldurur ıyı haberlerını alırızz ınsallah

merhaba kızlar. kötüyüm bugün oysakki güçlü olmak için çok çaba harcıyorum. buradan birinin hamilelik haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorum. sanırım aynı dertleri yaşadığımız için.sanki ben hamile kalmışım gibi hissediyorum. umut oluyorsunuz bana. ama bugün az önce bir tanıdığın hamilelik haberini aldım yüreğim cız dedi gözlerime yaşlar doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. bu duygu kıskançlıksa çok utanıyorum ama eimde değil. dualarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine . yeşerttiğim bütün umutlar bir anda sönüyor işte. isyan etmiyorum rabbimin var bir bildiği. beni bir tek siz anlarsınız diye umuyorum. allahım hepimize yardımcı olsun

kıyamam sana üzülme.rabbim dağına göre kar verirmiş demekki biz bunları gögüsleyebiliyoruz demekki hepimizin gülümseyeceği zamanlar olacak sen bize bu haberi verdiğinde bizimde gözlerimiz dolabiir ama bu sefer kıskançlıktan değil tek tek neler yaşadığımızı bidiğimiz için üstesinden gelebildiğimize ağlıcaz belkide.gül gül ki: içimizden birileri gülebilsin hepimizin bi desteğe ihtiyacı var biliyosun...öptüm kib

Son düzenleme:

canım hepimizde oluyor ara sıra yaşadığımız şeylerden olsa gerek ben inanıyorumki zamanla burda herkes bebeğini kucağına alacak sadece biraz sabır allhım sevdiği kuluna dert verirmiş bizim imtihanımızda böyle umutların sakın bitmesin güneş birgün bizler içinde doğacak

kuzum benim sakın üzme kendini ve ümidini kaybetme.. vardır RABBİMİN bildiği bizim elimizden gelen bişey yok ki lütfen haline şükret bak ben 6 kez yaşadım bu acıyı,RABBİM hepimizin yüzünü güldürür inşallah bir gün...

ayy inşallah iyi haberlerini alırız. Bu arada benim bi hamileliğimde adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrımıştı, birinde de kan gelmişti de adet oldum zannetmiştim, yani bazen belirtileri o kadar benziyor ki oldu mu olmadı mı, tuttu mu tutmadı mı bir türlü anlamıyorsun. Ama 3 hamileliğimde de ortak olarak göğüslerim çok acıyodu, belki sen de hamilesindir şimdi :) bu kadar çok çalışmanın karşılığını görmek lazım dimi :)

canlarım hepiniize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
umudum24 bütün gözyaşlarımız mutluluktan olsun umarım .haklısın hepimizin desteğe ihtiyacı var o yüzden kopamıyorum sizlerden

nigar50 amin diye diye okudum yazdıklarını. çevremdekiler içinde üzülüyorum . özellikle annem benimle bir kahroluyor her ay ama banada destek olmak için hiç belli etmiyor. kıyamam ona.

beydağlı sabır gücüne hayranım zaten. dualarımdan hiç eksik etmiyorum seni.bu sefer bebeğini koklayacaksın allahımın izniyle. bak teselli ararken kendimi bıraktım sizler için dua etmeye başladım .

Son düzenleme:

canlarım hepiniize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
umudum24 bütün gözyaşlarımız mutluluktan olsun umarım .haklısın hepimizin desteğe ihtiyacı var o yüzden kopamıyorum sizlerden

nigar50 amin diye diye okudum yazdıklarını. çevremdekiler içinde üzülüyorum . özellikle annem benimle bir kahroluyor her ay ama banada destek olmak için hiç belli etmiyor. kıyamam ona.

beydağlı sabır gücüne hayranım zaten. dualarımdan hiç eksik etmiyorum seni.bu sefer bebeğini koklayacaksın allahımın izniyle. bak teselli ararken kendimi bıraktım sizler için dua etmeye başladım .
keşke böyle tanışmasaydık ama iyik tanımışım sizleri. sağolun kızlar

hamıle kalmaya korkuyorum iğne olurken yıne düşük olursa dıye :s cunku okudukca öyle olanları da göruyorum

Canım ya aynı korku sanırım hepimizde var. Geçen doktoruma da söyledim, korkuyorum ya yine düşerse diye ama önlemini alıyoruz merak etme sen dedi. Bu işi halledicez dedi. Bir sürü kişi var tedaviyle tek seferde sonuna kadar götüren, benim 2 sınıf arkadaşım var mesela biri doğurdu, biri son 4 haftasında. evet tekrar düşük yaşıyanlar da var aramızda ama zaten başka çaremiz yok ki, çocuk istiyorsak sonuna kadar doktora güvenmeli ve ne deniliyorsa yapmalıyız.

Anlamaz olur muyuz, ara ara hepimize oluyordur eminim. Hamilelik haberini aldığım arkadaşlarım için hem mutlu oluyorum hem de bazen istemeden kıskanıyorum, aynen dediğin gibi elimde değil. İnşallah bu günler de geçecek.

ne güsel bişiy yaa inşallah bizde bi gün buraya böle güsel şeyler yazarıs..senin hangisi kan pıhtılaşması? ve bebeğinden önce kaybın varmı

evet canım benimde 2 gebeliğimde adet olucak gibi sancım vardı adetim gecikince test yapmak istedim öyle bildik yoksa adet olucakmış gibi oluyo şimdi bilmiyorum nolucak tüp bebekten sonra kalan çok var belki banada rabbim ol demiştir bakalım hayırlısı olsun 4-5 kasımda adet olmam lazım bakalım nolucak ay tamda bayrama denk geliyo bakalım rabbim neler göstericek bizee sen naptın canım ikimizde tolga hocanın hastasıyız demi öyle hatırlıyorum

kızlar benimde bi desteğe ihtiyacım var az önce test yaptım sonuç negatif aslında beklemiyodum ama yinede küçükte olsa bi umudum varmış demekki sanırım stres yüzünden regli günlerimde değişti buna üzülmelimiyim bilmiyorum

ah canım ben o kadar çok test yaptımki geçen ay umutla . hepsinin sonucu hüsranla bitti. olmadığını bile bile acaba dedim kırmızıları görene kadar. adetin gecikmişti dimi senin kanda mı baktırdım. eğer idrarsa yanılma payı var biliyorsun. umutlandırmak için söylemiyorum ama adet olmazsan bugün yarın birde kanda baktır gecikmeden iğnelere başlamak lazım. bu ayda kırmızıları görürsen birlikte bekleyelim canım kasım ayı bize uğurlu gelir umarımmmmmmmmmm

inşallah canım bugünlerde geçsin hepimizin güzel haberlerini paylaşalım 40 hafta sayalım sağlıkla hep birlikte. alış veriş listeleri yapalım sağlıkla büyütelim bebişlerimizi allahım bizede nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…