umudum_31 liste cok güzel olmuş eline sağlık. gaiba hamilelikte iğne kullanmayan bi tek ben varım galiba. allah hepimizin kuçağını bebeklerle doldursun
meraba arkadaşlar benimde kan pıhtılaşmasından dolayı 3 düşüğüm oldu..comadin kullandım uzun zaman şimdi çocuk düşündüğüm için iğneye başladım hayırlısı çok istiyorum...
inşallah canım rabbim yuzunuzu guldurur ıyı haberlerını alırızz ınsallahkızlar nasılsınız tüp bebekten sonra bu ay sıkı çalıştık 5 kasımda adet olmam gerekiyo bakalım nolacak bende adet olacağıma dair hiç belirti yok hamilelik olarakda belirti yok sadece yoğun bir şekilde sulu bir akıntım var ve gögüslerim çok acıyo onun dışında bi belirti yok adet olacağım zaman karın ağrım olurdu şu anda oda yok 5 gün kaldı bakalım neler olucak tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi tanıyorum inş. bende kendiliğinden hamile kalırım öpüyorum sizi
merhaba kızlar. kötüyüm bugün oysakki güçlü olmak için çok çaba harcıyorum. buradan birinin hamilelik haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorum. sanırım aynı dertleri yaşadığımız için.sanki ben hamile kalmışım gibi hissediyorum. umut oluyorsunuz bana. ama bugün az önce bir tanıdığın hamilelik haberini aldım yüreğim cız dedi gözlerime yaşlar doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. bu duygu kıskançlıksa çok utanıyorum ama eimde değil. dualarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine . yeşerttiğim bütün umutlar bir anda sönüyor işte. isyan etmiyorum rabbimin var bir bildiği. beni bir tek siz anlarsınız diye umuyorum. allahım hepimize yardımcı olsun
merhaba kızlar. kötüyüm bugün oysakki güçlü olmak için çok çaba harcıyorum. buradan birinin hamilelik haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorum. sanırım aynı dertleri yaşadığımız için.sanki ben hamile kalmışım gibi hissediyorum. umut oluyorsunuz bana. ama bugün az önce bir tanıdığın hamilelik haberini aldım yüreğim cız dedi gözlerime yaşlar doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. bu duygu kıskançlıksa çok utanıyorum ama eimde değil. dualarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine . yeşerttiğim bütün umutlar bir anda sönüyor işte. isyan etmiyorum rabbimin var bir bildiği. beni bir tek siz anlarsınız diye umuyorum. allahım hepimize yardımcı olsun
kızlar nasılsınız tüp bebekten sonra bu ay sıkı çalıştık 5 kasımda adet olmam gerekiyo bakalım nolacak bende adet olacağıma dair hiç belirti yok hamilelik olarakda belirti yok sadece yoğun bir şekilde sulu bir akıntım var ve gögüslerim çok acıyo onun dışında bi belirti yok adet olacağım zaman karın ağrım olurdu şu anda oda yok 5 gün kaldı bakalım neler olucak tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi tanıyorum inş. bende kendiliğinden hamile kalırım öpüyorum sizi
kıyamam sana üzülme.rabbim dağına göre kar verirmiş demekki biz bunları gögüsleyebiliyoruz demekki hepimizin gülümseyeceği zamanlar olacak sen bize bu haberi verdiğinde bizimde gözlerimiz dolabiir ama bu sefer kıskançlıktan değil tek tek neler yaşadığımızı bidiğimiz için üstesinden gelebildiğimize ağlıcaz belkide.gül gül ki: içimizden birileri gülebilsin hepimizin bi desteğe ihtiyacı var biliyosun...öptüm kib
canım hepimizde oluyor ara sıra yaşadığımız şeylerden olsa gerek ben inanıyorumki zamanla burda herkes bebeğini kucağına alacak sadece biraz sabır allhım sevdiği kuluna dert verirmiş bizim imtihanımızda böyle umutların sakın bitmesin güneş birgün bizler içinde doğacak
kuzum benim sakın üzme kendini ve ümidini kaybetme.. vardır RABBİMİN bildiği bizim elimizden gelen bişey yok ki lütfen haline şükret bak ben 6 kez yaşadım bu acıyı,RABBİM hepimizin yüzünü güldürür inşallah bir gün...
kıyamam sana üzülme.rabbim dağına göre kar verirmiş demekki biz bunları gögüsleyebiliyoruz demekki hepimizin gülümseyeceği zamanlar olacak sen bize bu haberi verdiğinde bizimde gözlerimiz dolabiir ama bu sefer kıskançlıktan değil tek tek neler yaşadığımızı bidiğimiz için üstesinden gelebildiğimize ağlıcaz belkide.gül gül ki: içimizden birileri gülebilsin hepimizin bi desteğe ihtiyacı var biliyosun...öptüm kib
canım hepimizde oluyor ara sıra yaşadığımız şeylerden olsa gerek ben inanıyorumki zamanla burda herkes bebeğini kucağına alacak sadece biraz sabır allhım sevdiği kuluna dert verirmiş bizim imtihanımızda böyle umutların sakın bitmesin güneş birgün bizler içinde doğacak
kuzum benim sakın üzme kendini ve ümidini kaybetme.. vardır RABBİMİN bildiği bizim elimizden gelen bişey yok ki lütfen haline şükret bak ben 6 kez yaşadım bu acıyı,RABBİM hepimizin yüzünü güldürür inşallah bir gün...
hamıle kalmaya korkuyorum iğne olurken yıne düşük olursa dıye :s cunku okudukca öyle olanları da göruyorum
Merhaba kizlar nasilsiniz??
Uzun zamandır giremiyorum belki bana sitem ediyorsunuzdur
gecen sene bu zamanlar meleğim içimdeydi şimdi şimdi her an benimle o yüzden tatlı bir koşuşturma icimdeyim bazense kendime sizi ihmal ettigim için kızıyorum((
biz çok iyiyiz Azram 5aylik oldu ve ilk dişlerin sinyallerini vermeye başladı biraz ateşli ve hasta günler geçirmiş olsakta onunla yaşadığım her an omre bedel çünkü çok zor ve yorucu süreçlerden geçtim hepiniz gibi iğne yaptığım yerlerin morlugu su gün olmuş hala gecmedi Rabb'ime hamdolsubki virajli yolların sonucu gunesimle beraber düz yola çıktık mutlu sona ulaştık
Lütfen umidinizi yitirmeyin Rabbime dua edin ve her zaman dualarımda oldugunuzu unutmayın Allah'a emanet olun ...
ayy inşallah iyi haberlerini alırız. Bu arada benim bi hamileliğimde adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrımıştı, birinde de kan gelmişti de adet oldum zannetmiştim, yani bazen belirtileri o kadar benziyor ki oldu mu olmadı mı, tuttu mu tutmadı mı bir türlü anlamıyorsun. Ama 3 hamileliğimde de ortak olarak göğüslerim çok acıyodu, belki sen de hamilesindir şimdi :) bu kadar çok çalışmanın karşılığını görmek lazım dimi :)
kızlar benimde bi desteğe ihtiyacım var az önce test yaptım sonuç negatif aslında beklemiyodum ama yinede küçükte olsa bi umudum varmış demekki sanırım stres yüzünden regli günlerimde değişti buna üzülmelimiyim bilmiyorum
Anlamaz olur muyuz, ara ara hepimize oluyordur eminim. Hamilelik haberini aldığım arkadaşlarım için hem mutlu oluyorum hem de bazen istemeden kıskanıyorum, aynen dediğin gibi elimde değil. İnşallah bu günler de geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?