evet canım benimde 2 gebeliğimde adet olucak gibi sancım vardı adetim gecikince test yapmak istedim öyle bildik yoksa adet olucakmış gibi oluyo şimdi bilmiyorum nolucak tüp bebekten sonra kalan çok var belki banada rabbim ol demiştir bakalım hayırlısı olsun 4-5 kasımda adet olmam lazım bakalım nolucak ay tamda bayrama denk geliyo bakalım rabbim neler göstericek bizee sen naptın canım ikimizde tolga hocanın hastasıyız demi öyle hatırlıyorum
merhaba kızlar. kötüyüm bugün oysakki güçlü olmak için çok çaba harcıyorum. buradan birinin hamilelik haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorum. sanırım aynı dertleri yaşadığımız için.sanki ben hamile kalmışım gibi hissediyorum. umut oluyorsunuz bana. ama bugün az önce bir tanıdığın hamilelik haberini aldım yüreğim cız dedi gözlerime yaşlar doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. bu duygu kıskançlıksa çok utanıyorum ama eimde değil. dualarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine . yeşerttiğim bütün umutlar bir anda sönüyor işte. isyan etmiyorum rabbimin var bir bildiği. beni bir tek siz anlarsınız diye umuyorum. allahım hepimize yardımcı olsun
mrb canım öncelikle çok geçmiş olsun ben de senin gibi pıhtılaşma nedeni ile 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.3.gebeliğimde bende iğneye başlamıştım ama iğne kullandığım halde olmadı onuda kaybettik ..4.ye hamile kaldığımda önceki gebeliğimden kalma iğneler vardı evde kan testi yaptırdım daha günümün geçmesine 4 gün vardı sonuç pozitif çıkınca doktora sormadan kendim başladım iğneye yani 4 haftalık bile değildi..ve nihayet bebeğimin kalp atışını duydum 6. haftada allah evlat hasreti yaşatmasın kimselere ne demek çok iyi bilirim şu an oğlum 2.5 yaşında ve ben 2. ye hamileyim daha çok yeni 4 haftalık aspirin le flik asit alıyorum sadece doktora gittim yine erken başlayamam iğneye dış gebelik olursa kanamayı arttırır diyo bekliyoruz yarın belli olacak hayırlısıyla bende bebeğimde clexsn iğne kuıllandım 0.4.lükten ilk düşük yaptığımla ikincide hiç değişmedi dozu falan aynıydı ..bana göre benimki geç kalınmıştı başladığımızda 6 haftalıktı 7. haftada kalbi durmuştu aynı yollardan geçmiş biri olarak sizin için de ve şu an kendim için de allahtan yardım diliyorum sabrın sonu selamettir hayırlısıyla inşallah kavuşursunuz bebeğinize
..
canım bitkisel ilaç dedğin ne oluyor yazarmısın
ah canım ben o kadar çok test yaptımki geçen ay umutla . hepsinin sonucu hüsranla bitti. olmadığını bile bile acaba dedim kırmızıları görene kadar. adetin gecikmişti dimi senin kanda mı baktırdım. eğer idrarsa yanılma payı var biliyorsun. umutlandırmak için söylemiyorum ama adet olmazsan bugün yarın birde kanda baktır gecikmeden iğnelere başlamak lazım. bu ayda kırmızıları görürsen birlikte bekleyelim canım kasım ayı bize uğurlu gelir umarımmmmmmmmmm
merhaba kızlar. kötüyüm bugün oysakki güçlü olmak için çok çaba harcıyorum. buradan birinin hamilelik haberini alınca inanılmaz mutlu oluyorum. sanırım aynı dertleri yaşadığımız için.sanki ben hamile kalmışım gibi hissediyorum. umut oluyorsunuz bana. ama bugün az önce bir tanıdığın hamilelik haberini aldım yüreğim cız dedi gözlerime yaşlar doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. bu duygu kıskançlıksa çok utanıyorum ama eimde değil. dualarım herkes sağlıkla kavuşsun bebeğine . yeşerttiğim bütün umutlar bir anda sönüyor işte. isyan etmiyorum rabbimin var bir bildiği. beni bir tek siz anlarsınız diye umuyorum. allahım hepimize yardımcı olsun
Bakarsın bayram hediyesi gelir :) Evet ben de Tolga hocaya gidiyorum doğru hatırlıyorsun. Bu ay biz de yoğun çalışıyoruz, bu aralar yumurtlama günlerim. Bu ay yine olmazsa herhalde ben de tüp bebek yapıcam o zaman senden detaylarını alırım. Ama umarım gerek kalmaz.
Kizlarrrr..kirmizilari gordum bugun...regl oldum...
üzülme cnm...önümüzdeki ay görürsün kırmızıları çifter çifter inş....çizgi halinde :)benimde adetime 4gün kaldı bakalım hepimiz için hayırlısı
CNM ÜZÜLME. inşallah en hayırlı zamanda olucak.
umudum ins bir dahaki aya hep birlikte cift kirmizi cizgileri goruruz
canım hiç üzülme zaten korunmasız ilk ayındı...bundan sonra olur inşallah..
ben de korunmasız iki aydır gebe kalamadım. bir de adet olmama bir hafta kala şiddetli göğüs ağrılarım oluyo ki önceden böyle olduğunu hatırlamıom hiç.4 aydır asprin kullanıom ondan mı acaba
canım aspirinden olduğunu sanmıyorum ama geçen ay benim stresten prolaktinim yükseldi rahat olmaya çalış ( demesi kolay biliyorum ama ) umarım hamilelikten ağrın olur canım
cnm seni çok iyi anlıyorum.ilk olarak yalnız değilsin hissettiklerinde bunu bilmen gerek.aynı sorunları yaşadığımız için bende burdakilerin hamile haberlerini okuyunca çok seviniyorum.ama ark.larımın veya komşularımın hamilelik haberlerini alıcam diye ödüm kopuyo.bu kıskançlık değil utanılacak birşey yok yaşadıklarımızın getirisi bu duygular,elimizde değilyeni evlenenleri takip ediyorum yada benden sonra,benle aynı dönemde evlenen tanıdıklarımı.hepsinin çocuğu var hatta ikinciyi doğuranlar.yeni evliler bile hamile.bugün doğum günündeydim komşunun kızının.ilk gebeliğimde aynı dönemde hamile kalmıştık.dedim doğsaydı şimdi benimde bukadar çocuğum olacaktı.sonra komşum artık bıraktık korunmayı 2.yi deniyoruz falan dedi boğazım düğümlendi.hergün görüştüğüm insanlar bunlar.hamile kalırsa naparım bilmem.şimdiden içim cız ediyo.allahım diyorum nolur ondan önce hamile kalayım ve bebeğime kavuşayım.nası bi psikoloji anlıyorsunuz beni biliyorum.herkez çocuk muhabbeti yapar,okula başlıycak,kreşe gidiyo,yok dişi çıktı,sen sezeryan mı olmuştun falan.bi ben suspus.ateş basıyo öle anlarda biri dönüp sende yok mu daha bişiler diye sormasın die erken kalkıyorum.offf daha ne anlatayım ki?inş bugünlerde geçecek bebeklerimize kavuşucaz,biliyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorum işte birde bildiğim beni en iyi burdaki arkadaşlarımın anladığı.herkesten soyutlayıp kendimi burda sizlerle olmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?