Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bakarsın bayram hediyesi gelir :) Evet ben de Tolga hocaya gidiyorum doğru hatırlıyorsun. Bu ay biz de yoğun çalışıyoruz, bu aralar yumurtlama günlerim. Bu ay yine olmazsa herhalde ben de tüp bebek yapıcam o zaman senden detaylarını alırım. Ama umarım gerek kalmaz.

aynı şeyleri bende yasamıstım ama sadece bana oluyor sanmıstım...yzadıklarını okuyunca gozlerım doldu bende yenı dusuk yapmıstım o sıralar etraımdakı en yakınlarım tek tek hamıle kalmıstı sankı... karsı komsum hamıleydı sonra kayınvalıdemlere gıttık tatılde onunda karsı komsusu hamıleydı onları her gordugumde ıcım parcalandı acım tazelendı ama dua edıp sabretmekten baska yolum yoktu...dogum yapan yakınlarımıza arkadaslarımıza gıttık bebek gormeye...onların bebıslerine mınık cıcıler aldım.alırken dua ettım ''allahım kendı cocugumada bu guzel gıysılerden almayı nasip et'' dıye hem agladım hem duaettım sabretmekten teslımıyetten baska bır yol yok...kimi cocuklarıyla sınanıyor kımı de bızım gıbı evlat hasretıyle...

canım kayıpların için çok üzüldüm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın iğneye rağmen gebelik kayıpları maalesef oluyor ama burdaki arkadaşlardan sağlıkla bebeğini doğuran çok arkadaş var bazen iğnenin dozu az gelebiliyor benimde birdahaki hamileliğmde iğnenin dozu artacak hayırlısı artık inşallah bebeğin seninledir canım[/QUOTE]

cnm çok tşk ederim.güzel temennilerin içinde ayrıca tşkler.inş allah en kısa zamanda meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.umarım bidahakine bu doz yeterli olur ve bebişlerimize kavuşuruz ikimizde.burda bizim gbi olup bebeklerine kavuşanlar umut oluyor bize.ayrıca burdaki ark.larımın beni en yakınlarımdan bile daha çok anladığını düşünüyorum.üzüntülerimiz,beklentilerimiz,hassiyetlerimiz hep aynı çünkü.çok sancılı bir dönem ama hep beraber allahın izniyle atlatıcaz

elifffff öncelikle cvp yazdığın için çok tşk ederim,inan çok büyük bir umut oldun bana.benimde adetime 5gün var acaba test yaptırıp varsa iğnelere başlasam mı?beni çok ii anladığını biliyorum allah öncelikle oğluna uzun ömürler versin ve 2.bebeğinede sağ sağlim kavuşmanı nasip etsin.rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun.aspirin,iğne ve folik asit bunun dışında ilaç kullanmadın değil mi?yarın güzel haberlerini bekliyoruz,hakkında hayırlısı olsun cnm

yok balım ya ikidir yapıyorum testi ama negatif stres yaptım galiba yada günüm değişiyo bakalım artık hem bi doktor bana söyle bi cevap yazmış bi doktor sitesinede üyeydim tam manasıyla bi açıklama yapmamış ama 7 -8haftalığa kadar kan pıhtılaşması bebeğe etki etmiyomuş nasıl bi doktor bu anlamadım gitti:)))iyiki varsınız artık bi yanım daha güçü galiba şu yaşadıklarımıza gün gelip tebessümle bakarız inş

cnm seni çok iyi anlıyorum.ilk olarak yalnız değilsin hissettiklerinde bunu bilmen gerek.aynı sorunları yaşadığımız için bende burdakilerin hamile haberlerini okuyunca çok seviniyorum.ama ark.larımın veya komşularımın hamilelik haberlerini alıcam diye ödüm kopuyo.bu kıskançlık değil utanılacak birşey yok yaşadıklarımızın getirisi bu duygular,elimizde değilyeni evlenenleri takip ediyorum yada benden sonra,benle aynı dönemde evlenen tanıdıklarımı.hepsinin çocuğu var hatta ikinciyi doğuranlar.yeni evliler bile hamile.bugün doğum günündeydim komşunun kızının.ilk gebeliğimde aynı dönemde hamile kalmıştık.dedim doğsaydı şimdi benimde bukadar çocuğum olacaktı.sonra komşum artık bıraktık korunmayı 2.yi deniyoruz falan dedi boğazım düğümlendi.hergün görüştüğüm insanlar bunlar.hamile kalırsa naparım bilmem.şimdiden içim cız ediyo.allahım diyorum nolur ondan önce hamile kalayım ve bebeğime kavuşayım.nası bi psikoloji anlıyorsunuz beni biliyorum.herkez çocuk muhabbeti yapar,okula başlıycak,kreşe gidiyo,yok dişi çıktı,sen sezeryan mı olmuştun falan.bi ben suspus.ateş basıyo öle anlarda biri dönüp sende yok mu daha bişiler diye sormasın die erken kalkıyorum.offf daha ne anlatayım ki?inş bugünlerde geçecek bebeklerimize kavuşucaz,biliyorum ama bazen ümitsizliğe düşüyorum iştebirde bildiğim beni en iyi burdaki arkadaşlarımın anladığı.herkesten soyutlayıp kendimi burda sizlerle olmak istiyorum :)

ay inş. canım bayram hediyesi gelir inş. gerek kalmaz ama tüp bebek yaparsan ne istersen sorabilirsin canım

ben de korunmasız iki aydır gebe kalamadım. bir de adet olmama bir hafta kala şiddetli göğüs ağrılarım oluyo ki önceden böyle olduğunu hatırlamıom hiç.4 aydır asprin kullanıom ondan mı acaba

üzülme cnm...önümüzdeki ay görürsün kırmızıları çifter çifter inş....çizgi halinde :)benimde adetime 4gün kaldı bakalım hepimiz için hayırlısı

CNM ÜZÜLME. inşallah en hayırlı zamanda olucak.

umudum ins bir dahaki aya hep birlikte cift kirmizi cizgileri goruruz

canım hiç üzülme zaten korunmasız ilk ayındı...bundan sonra olur inşallah..

sagolun kizlar iyiki varsiniz.. Rabbim gonlunuze gore versin insallah. hepinizi opuyorum.

Kizlarrrr..kirmizilari gordum bugun...regl oldum...

canım benim kırmızılar gelince bir yılgınlık oluyor bitince tekrar bir umut allahım çok bekletmez inşallah bizi 24 kasımı bekliyorum bu ay öğretmenler günü hediyem olucak kısmetse. umarım kasım ayı hepimize şans getirecek

ben de korunmasız iki aydır gebe kalamadım. bir de adet olmama bir hafta kala şiddetli göğüs ağrılarım oluyo ki önceden böyle olduğunu hatırlamıom hiç.4 aydır asprin kullanıom ondan mı acaba

canım aspirinden olduğunu sanmıyorum ama geçen ay benim stresten prolaktinim yükseldi rahat olmaya çalış ( demesi kolay biliyorum ama ) umarım hamilelikten ağrın olur canım

benim de çevremde benimle birlikte amile kalıp çocklarını kucaklarına alan o kadar çok insan var ki....artık hamile birini görmekten nefret eder hale geldim..birtek biz birbirimizi anlıyoruzz....kimse gerçekten bizi anlamıyor...en azından ben sizlerin dışında kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum..eşimin bile..psikolojim altüst durumda...artık ne gebelik belirtileri,ne hamilelik,ne aşılama,ne tüp bebek,ne hormonlarım hiçbirşey umurumda değil....ruhum hasalandı artık çünkü....hele siz daha düşünmüyor musunuz bebek,yada sen de birşey yok m diye soranlardan nefret eder hale geldim....geçenlerde sende bişey yok mu yeter artık apın bir tane kısır mısın yoksa diye gülen bir tanıdığa beddua bile ettim içimden...allah sana da aynı derdi versin dedim....anlayacağınız ben artık pes ettim sanırım....allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…