günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
peki daha sonradan hamile kalıncamı iğne kullanılıyor
yemin ediyorum ki hergün aklımdasın....sanki kız kardeşimsin ve hergün seni düşünüyorum...3 ünde kalp atımları için gideceğini bile hiç unutmadım....hep dua ediyorum senin için....allahım yardımcın olsun...umudunu kaybetme....herşeyin hayırlısı...inşallah bu kez herşey güzel olur...
yemin ediyorum ki hergün aklımdasın....sanki kız kardeşimsin ve hergün seni düşünüyorum...3 ünde kalp atımları için gideceğini bile hiç unutmadım....hep dua ediyorum senin için....allahım yardımcın olsun...umudunu kaybetme....herşeyin hayırlısı...inşallah bu kez herşey güzel olur...
Kızlar bide benim kayıplarım 2 si dış gebelik ve diğerleride normal düşükle sonuçlandı ama ben hiç kese görmedim yani ondan korkuyorum ya olmazsa diye
ersucum merhaba oncelikle cok gecmis olsun ve birdaha yasamazsin.benim bildigim kadariyla anlatman gerekirse gebe kalmadan 3ay corospin ve folbiol kullancaksin gebe kalir kalmazda heparin ignelerine baslicaksin tabi bunu doktorun belirlicek 0,2 mi 0,4mü ve0,6mi allah hepimize acil sifalar versin
ARKADAŞLAR BEN 5 KERE HAMİLELİK GEÇİRDİM AMA HİÇBİRİSİNDE KESE GÖZÜKMEDİ mthfr 677 heterizigot VARMIŞ BENDE BUNDAN DOLAYIMIDIR
günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..
benim de çevremde benimle birlikte amile kalıp çocklarını kucaklarına alan o kadar çok insan var ki....artık hamile birini görmekten nefret eder hale geldim..birtek biz birbirimizi anlıyoruzz....kimse gerçekten bizi anlamıyor...en azından ben sizlerin dışında kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum..eşimin bile..psikolojim altüst durumda...artık ne gebelik belirtileri,ne hamilelik,ne aşılama,ne tüp bebek,ne hormonlarım hiçbirşey umurumda değil....ruhum hasalandı artık çünkü....hele siz daha düşünmüyor musunuz bebek,yada sen de birşey yok m diye soranlardan nefret eder hale geldim....geçenlerde sende bişey yok mu yeter artık apın bir tane kısır mısın yoksa diye gülen bir tanıdığa beddua bile ettim içimden...allah sana da aynı derdi versin dedim....anlayacağınız ben artık pes ettim sanırım....allah yardımcımız olsun...
canım özelden yazamadım 10 dakika geçmesi gerekiyomuş..cevabını burdan yazayım bende mthfr 677 heterizogot ve bağışıklık sistemimde sorun var onuda immünoloji testlerimden anladık..Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G...
bende kese hep gözüktü ama kalp atışı sadece 1 gebeliğimde gözüktü..
peki sen şimdiye kadar hiç iğne kullanmadın mı?? gebeliği planlamaya başladığında folicasite ve corasprine başlaman gerekiyo gebeliği öğrenir öğrenmezde iğneye tabi doktorun daha iyi bilir ve karar verir..
peki daha sonradan hamile kalıncamı iğne kullanılıyor
arkadaşlar bana lupus testi yapıldı ve pıhtılaşma yok dendi.sizde hangi testler yapıldı.bu test yeterli mi acaba??
bendede yapılmıştı ve bunun sonucuna görede pıhtılaşma yok denmişti ama daha sonra genetik olarak faktör testi yapıldı ve pıhtılaşma çıktı
arkadaşlar bana LUPUS TESTİ yapıldı ve pıhtılaşma yok dendi.sizde hangi testler yapıldı.bu test yeterli mi acaba??
arkadaşlar bana LUPUS TESTİ yapıldı ve pıhtılaşma yok dendi.sizde hangi testler yapıldı.bu test yeterli mi acaba??
inşallah bişey yoktur canım korkma daha önce düşük yaptınmı pekiFAKTÖR 5 TESTİ SANIRIM DEDİĞİN.ÇIKMADI 2 AY OLDU DEVLET HASTANESİ İŞTE.şu an hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
inşallah bişey yoktur canım korkma daha önce düşük yaptınmı pekiFAKTÖR 5 TESTİ SANIRIM DEDİĞİN.ÇIKMADI 2 AY OLDU DEVLET HASTANESİ İŞTE.şu an hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?