Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tahlil sonucun çıktı mı var mı güzel haberler?

Arkadaşlar merhaba

bişey soracaktım bende mthfr (c677t) heterozigot mutasyon varmış bu durumda olanlar iğnemi kullanıyor corasprinmi

bazılarına soruyorum corasprin bazıları iğne diyor merak ettim

canım bendede 677 heterozigot var ben hem iğne hemde coraspin kullanıyorumm..

kvrck aşılama yaptırdın dimi ne zaman sonucunu alıyosun? hic sesin cıkmıyo bu ara, yoksa yazdın da ben mi görmedim. hersey yolunda mı?

sözlerimin bittiği an sunda canım ne söylesek boş ama umudunu yitirme rabbim zamanı geldıgınde mutlaka bebeğiğmizi kucagımıza verecek senın yasadıklarını burda bircok arkadas yasadık bnde yasadım ama asla isyan etmedık herişte bir hayır vardır hayır dedıklerımız şer şer dedıklerımızde hayır oluyor yanı allahım hakkımızda hayrılısını verıyor herzaman bunda da bir hayır mutlaka vardır bızım ilacımız SABIR ve beklemek dualarım ALLAHIM HERKESIN GÖNLUNE GÖRE VERSIN hayırlısı neyse onu versın AMİN

Allahım sabır versin canım...ne desek boş...elimiz kolumuz bağlı...sabır iste allahtan bol bol...

canım allah yardımcın olsun sabır versin ne desek boş çünkü

sevgiliye_34
canim cok sagol, hatirlayipda yazdigin icin...umudumu kaybetmek istemiyorum ama beydagli'nin haberi beni cok uzdu...bu forumdaki her hamile benim icin bir umut..kayiplarda bir umutsuzluga itiyor malesef biraz..Allaha siginiyorum insallah bizlere acirda tez zamanda hayirli evlatlar bizlerede nasip eder insallah. Seninda hayirlisiyla bebegine kavusmani diliyorum,. COk opuyorum. Dualarini eksik etme, Allaha emanet ol

b-hcg baktırdım bugün sonuç negatif arkadaşlar.rabbim sesimizi duysun tez vakitte bebeklerimize kavuştursun inş...kötü haberler alıyoruz buara.malesef bendede sevindirici birşey yok...yoruldum artık ama sabrediyorum.sabrın sonu selamet olucak umarım

hayırdır ne oldu ki

bir iki sayfa önce doktorumun adı geçtiğini duydumda öle bi yazasım geldi.daha önce iki düşüğüm vardı önceki gittiğim doktorlar hep normal tekrar dene falan dediler ama tolga bey bütün testleri istedi ve sonuç pıhtılaşma. belirsizlikten kurtardı bzii.

anladım canım bendede 677 homozigot var gittikçe aklım karişıyo pıhtılaşmadan dolayı en mantıklısı sabit bi doktor bulup detaylı gitmem gerekiyor tüm bunlardan kurtulmam gerekir ya değilse her dinlediğime acaba diyorum

kızlar daha öncede sormuştum istanbul anadolu yakasında iyi bi doktor bileniniz varmı tüm bu testler için zeynep kamili önerdiler ama belki daha iyisini bulurum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…