Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah sabırlar versin.. bugünlerde kontrolün olacağının biliyordum (benim de aynı günlerde olacaktı,) bakmadan geçmek istemedim şimdi gözyaşlarımı tutamıyorum. teselli edecek bir söz bilmiyorum sadece Allah'a sığınmaktan başka çare yok. cuma günü Allah'a dua ediyorum canım sen zaten güçlü birisin daha da güç ve sabır versin inşallah doğru zamanında bebeğini de versin diye. çok acı da olsa mutlaka bunda bizlerin göremeyeceği bir hayır vardır. Allahım bir kez daha bu acıları yaşatmadan kavuştursun bebeğine inşallah. seni ve tüm isteyenleri. hepimizi..

aynı şekilde gidip lütfü beye dünyanın parasını bayıldım ve hiçte memnun kalmadım
bi daha da gitmedim

cnm bende napcamı şasırdım iyi diyolardı sende böyle söyleyince bütün şevkim kırıldı benim sorunum çok teferruatlı değil öyle sadece mthfr 1298 heterozigot ama burda okuyunca aslında önemli olduğunu farkettim kime güveneceğimi şaşırdım

Canim...ayni seyleri donup dolasip soyluyoruz ama iste bu..cunku ayni seyleri yasadik..yasiyoruz...

Ne diyeyim sana, benim nasil dunya basima yikilmisti, herkesden ve herseyden nefret ediyordum, kimsenin tesellisini bile kaldiramiyordum, geceler boyu agladim, hergun gozlerim sisti....insan icine cikamaz oldum...Dunya bana anlamsiz geliyordu....ta ki biraz toparlanana kadar...Zaman herseyin ilaci derler...biz de ilaci olmuyor ama en azindan acimiza alisiyoruz... En kisa zamanda aramiza donmeni istiyoruz...

Canim bendede seninkiyle ayni problem var....mthfr1298 heterozigot....

Bende lutfu beye gecenlerde e-mail attim...bana da sana dediginin aynisini dedi, yani kelime kelime aynisi..mailimi kontrol ettim ve kopyala yapistir mi yapmis nedir? Ayni mesaj cunku....

ben suanda coraspin ve folbiol kullaniyorum..baska bir doktorum gebelik basladiginda igne demisti zaten...

Ya herkese bence ayni yontemi uyguluyorlar...Ben sasirdim kaldim...

Rabbim Yar ve yardimcimiz olsun...O'na inanmakdan ve dua etmekden baska elimizden hicbisey gelmez....

kızlar ben iğneye yumurtlamadan itibaren başlasamda aynı sorun oluyo malesef
napalım alıştık artık 7. oldu bu
elimiz kolumuz bağlandık artık

Canim sen kromozom analizi testi yaptirdinmi? Kese gorunmeden olusmadan olan kayiplar kromozomlarla alakali olabilir diye eski yorumlar da yaziyorlardi...

allah sabır versin

Canim sen kromozom analizi testi yaptirdinmi? Kese gorunmeden olusmadan olan kayiplar kromozomlarla alakali olabilir diye eski yorumlar da yaziyorlardi...

benimde 5 kaybım var ve hiç kese göremedim kromozom sonuçlarım çıkmadı ama bende mthfr 677 heterozigot var ve çok korkuyorum

Canım öyle tanıdık ki yazdıkların, öyle aşinayım ki yazdıkalrına.. Ne desem kar etmicek sana şimdi.. Bende 7. düşüğümden sonra kopmuştum hayattan o zamana kadar güçlü duran ben tüm birikintilerimi acılarımı kusmuştum bu defa. Kimse hiç bir şey umrumda değildi hayat durdu saatler durdu ben durdum.. Çocuksuzda yaşanırdı, aman dedim olmasın yeter dayanamıyorum. Demekki biz çocuksuz bir aile olucaz, öyle çok inanmıştım ki 7. seferde olcak diye olmadı ve ben güçlü duran ben bittim... Sonra zaman geçti aradan 2 yıl geçti Allahtan umut kesilmez dedik eşimle son kez deneyelim dedik . Ki bana kromozomal gentik hastalık tanısı kondu, pgt önerildi vs. neler neler oysa diğer bebeklerim sağlıklıydı. Neyse.. Ocak ayında hamile kaldım, sonra kanamalar korkular krizlere girmeler buda gidicek diye ağlamalar. Testler vs. Hepsi bahane, kurban olduğum rabbim verecekse veriyor işte. Şimdi Elhamdülillah 24 günlük bi kızım var rabbim emanet etti bu defa bana çok şükür, SANADA EDİCEK.....

Düşük yapıp çocuks ahibi olamanayn kimse yok etrafımda özellikle tekrarlayan düşük yapanlar illaki eninde sonunda kavuluyor bebeklerine :) Allahın izniyle.. Ağla üzül yasını tut ama vazgeçme inan olucak..

Hastalık şu bu hepsi birer sebep onların yiyecek ekmeği yoktu olmadı öyle iyi anlıyorum ki acını kimseyi istememeni ana bişi sormamasını konuşmamasını teselliler bile batar insana o anlarda.. eşine bakmanı onun sana bakmasını rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna ilk duam sizlersiniz. Bu yoldaki herkesi muvaffak etsin güzel rabbim..

Allahtan umudunuzu kesmeyin, o bize bizim yavrumuza duyucağımızdan daha merhametli.. Biz anlamıyoruz ama herşeyde hayır var, onlar meleklerimiz cennette bizleri bekliyorlar.. İnşalah tez vakitte yavrunuza kavuşun vuslata erin sizlerde...

kızlar herkes iğneyle birlikte corasprin mi kullanıyor.bana doktor sadece clexan0.4 verdi.kullanmam gerekiyorsa onu da kullanmak istiyorum ama bişi olur diye de korkuyorum.

kızlar herkes iğneyle birlikte corasprin mi kullanıyor.bana doktor sadece clexan0.4 verdi.kullanmam gerekiyorsa onu da kullanmak istiyorum ama bişi olur diye de korkuyorum.

sorunun neydi tatlim??

Ben mthfr1298 heterozigotum..gebelikden once coraspin ve folbiol, gebelikle birlikde coraspin+folbiol+igne

suanda gebe degilim...

sorunun neydi tatlim??

Ben mthfr1298 heterozigotum..gebelikden once coraspin ve folbiol, gebelikle birlikde coraspin+folbiol+igne

suanda gebe degilim...

faktör v heterezigot
protrombin20210 heterezigot
mthfr 677 homozigot
diğer bebeğimi 16.hafta kaybettim.şimdi de 15 haftalık hamileyim ve 16. hafta yaklaştıkça çok korkuyorum.corasprin kullanmıyorum.kanamam oluyor acaba doktor o nedenle mi vermedi bilmiyorum.

canım tolga bey banada diyet verdi ama biray falan sıkı yaptım sonrada bıraktım açıkçası.zaten tolga beyde gebelikte bişey olmaz ama gebelik sonrası sağlığın için bu diyeti yapmalısın dedi.

canım benim çok teşekkürler çalıştığım ve bu siteye çok fazla giremediğim için aranıza çok sık katılamıyorum. umarım herşey yolunda gider bugün tam 6 haftalık oldu şu an tek düşündüğüm kalp atışını duyabilmek

saol canım. çok tebrik ederim senin adına çok sevindim benimki su an 6 hafta oldu:) sen hangi iğneyi hangi dozda kullanmıştın biliyomusun. umarım dediğin gibi olur ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım cevabın için çok teşekkür ederim inanki şu an tek düşündüğüm bebeğimin kalp atışını duyabilmek:18:

Suanda kanama varmi hic ya da lekelenme falan? progeston kullaniyormusun ne olur ne olmaz diye onlem amacli?

Coraspin bence kafana gore kullanma doktoruna danis, cunku bu zamana kadar gelmissin masallah...doktoruna danis yanlis bisey yapma tatlim, endiselerini anliyorum..ama suda var cogu gebe bebeklerine kavusanlarda igneyle birlikde coraspin kullanmislardir...

Canım çok geçmiş olsun. Zaman umarım acını biraz olsun azaltır. Kendine dikkat et. Umarım böyle bir acıyı bir daha yaşamak zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…