Allah sabırlar versin.. bugünlerde kontrolün olacağının biliyordum (benim de aynı günlerde olacaktı,) bakmadan geçmek istemedim şimdi gözyaşlarımı tutamıyorum. teselli edecek bir söz bilmiyorum sadece Allah'a sığınmaktan başka çare yok. cuma günü Allah'a dua ediyorum canım sen zaten güçlü birisin daha da güç ve sabır versin inşallah doğru zamanında bebeğini de versin diye. çok acı da olsa mutlaka bunda bizlerin göremeyeceği bir hayır vardır. Allahım bir kez daha bu acıları yaşatmadan kavuştursun bebeğine inşallah. seni ve tüm isteyenleri. hepimizi..size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef doktordan beri ağlıyorum şu anda bunları çok zor yazıyorum..yüreğim yanıyor içim acıyor 7 inci kez kaybettim bebeğimi yarın yine kürtaj olmak zorundayım RABBİM e yalvarıyorum bana sabır ve güç versin diye..kendimi bomboş hissediyorum sanki dünya benim haricimde dönüyor gibi ama ne yapalım elden gelen bişey yok...
aynı şekilde gidip lütfü beye dünyanın parasını bayıldım ve hiçte memnun kalmadım
bi daha da gitmedim
ben geldim size uzun uzun yazmak isterdim ama yazamıcam..hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim..ben çok kötüyüm bedenim kaskatı ,boş boş bakıp sadece ağlıyorum asla isyan etmiyorum ama üzüntüme engel olamıyorum kimseyle konuşmak ,görmek istemiyorum şu anda bile zor yazıyorum ellerim titriyor gözyaşından tuşları seçemiyorum..ama kısacası benim için çocuk sayfası kapanmıştır...
cnm bende napcamı şasırdım iyi diyolardı sende böyle söyleyince bütün şevkim kırıldı benim sorunum çok teferruatlı değil öyle sadece mthfr 1298 heterozigot ama burda okuyunca aslında önemli olduğunu farkettim kime güveneceğimi şaşırdım
kızlar ben iğneye yumurtlamadan itibaren başlasamda aynı sorun oluyo malesef
napalım alıştık artık 7. oldu bu
elimiz kolumuz bağlandık artık
ben geldim size uzun uzun yazmak isterdim ama yazamıcam..hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim..ben çok kötüyüm bedenim kaskatı ,boş boş bakıp sadece ağlıyorum asla isyan etmiyorum ama üzüntüme engel olamıyorum kimseyle konuşmak ,görmek istemiyorum şu anda bile zor yazıyorum ellerim titriyor gözyaşından tuşları seçemiyorum..ama kısacası benim için çocuk sayfası kapanmıştır...
Canim sen kromozom analizi testi yaptirdinmi? Kese gorunmeden olusmadan olan kayiplar kromozomlarla alakali olabilir diye eski yorumlar da yaziyorlardi...
benimde 5 kaybım var ve hiç kese göremedim kromozom sonuçlarım çıkmadı ama bende mthfr 677 heterozigot var ve çok korkuyorum
Canim sen kromozom analizi testi yaptirdinmi? Kese gorunmeden olusmadan olan kayiplar kromozomlarla alakali olabilir diye eski yorumlar da yaziyorlardi...
benim 3 tane 6-7 hafta iken düşen ama usg de görmediğimiz bird e 2 kerede dış gebelik geçirdimKimyasal gebelikmiydi seninkiler...? diger gebeliklerinden once bisey kullanmismiydin?
kızlar herkes iğneyle birlikte corasprin mi kullanıyor.bana doktor sadece clexan0.4 verdi.kullanmam gerekiyorsa onu da kullanmak istiyorum ama bişi olur diye de korkuyorum.
sorunun neydi tatlim??
Ben mthfr1298 heterozigotum..gebelikden once coraspin ve folbiol, gebelikle birlikde coraspin+folbiol+igne
suanda gebe degilim...
kızlar ben tolga hocaya gidiyorum.aynı diyetten o da bana verdi.uygulamaya çalışıyorum ama ne kadar dikkat etsem de proteinden kaçamıyorum.acaba bu kan sulandırıcı iğneler bu diyete tam uymasak da etkili olmaz mı.özellikle hamilelik döneminde böle bi diyet yapmak çok zor.yiyeceğimiz şeyler okadar sınırlı ki.siz neler yiyosunuz.ben tam uyamıyorum diyete ve sonra da pişman oluyorum.
hiç korkma canım bak tekrar hamile olduğumu öğrenmek için bekliyorum.sorunsuz sürmeside önemli ama şöye düşün en azından birinci basamağı geçtin ve tekrar hamilesin bende sadece mthfr 1298 heterozigot var . doktorlar sorunu bilmek önemli çözmü var dediler. yüreğini ferah tut ki bebişin sana tutunsun sıkı sıkı
sakin ol canım
bende ilk bebeğimi kaybettim benim değerlerimde seninkiler gibiydi
hamile kaldım iğnelerimi kullandım ve çok şükür kavuştum,oğlum 2 yaşında şuan
şimdi tekrar hamileyim yine iğnelerime devam ediyorum
bu durumumu sürekli tekrar ederek buraya yazıyorumki örnek olsun diye
bizlerde bebek sahibi olabiliyoruz canım korkma
hiç hamile kalamadığımızı düşünsene sanırım bu dahada acı verirdi
sonuçta hamile kalmışsın allaha şükür inşallah gebeliğinde sağlıklı ilerler ve kavuşursun bebeğine
faktör v heterezigot
protrombin20210 heterezigot
mthfr 677 homozigot
diğer bebeğimi 16.hafta kaybettim.şimdi de 15 haftalık hamileyim ve 16. hafta yaklaştıkça çok korkuyorum.corasprin kullanmıyorum.kanamam oluyor acaba doktor o nedenle mi vermedi bilmiyorum.
kızlar herkes iğneyle birlikte corasprin mi kullanıyor.bana doktor sadece clexan0.4 verdi.kullanmam gerekiyorsa onu da kullanmak istiyorum ama bişi olur diye de korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?