Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Beydagli canim, umarim operasyon iyi gecmistir. Lutfen bizi haberdar et durumundan.

Benim de uzun yıllardır gittigim doktorum üçüncüden sonra bile normal bu düşükler, moralini bozma aynen devam et demişti. Çok güvendiğim biriydi de 3e kadar inandım, sabrettim olacak diye. Sonra birine daha gittim o da aynı şeyleri söyledi. Bir sürü moral bozuklugu, zaman kaybı...Niye böyle bilgisizler ki anlamıyorum. Peki bebeğin oldu mu veya hamilemisin şimdi? Sanırım aynı doktora giden 5 kişi olduk.

canım geçmiş olsun...üzüldüm...üzülüyorum..kendime..hepimize...sorunsuz hamilelik yaşayanları kıskanır oldum artık..hatta kıskanmayı da geçtim gıcık oluyorum artık...millet bir de acıyarak çocuğunu kucağıma veriyor...daha beter içim parçalanıyor....bucu2 doğru söylüyor...bence de iğnelere gebelik öncesi başlamalısın...dr una sen söyle...sen iste....onlara kalsak ölsek umurlarında değil zaten....bence ara da verme...korunma yani...kanaman bitsin...başla iğnelere...kısmet inşallah bu kez olur,allah kucağımızı boş bırakmasın.

bucu2 geçmiş olsun tatlım.kısmet değilmiş belkide bişeylerin bi yerde vakti saati vardır güzel allahım kucaklarımızı boş bırakmasın bunlarda geçicek inş.dualarım birimiz değil tüm bu sorunları yaşayanlar için tek yürek tek gönülden oldu artık bu aralar birlikte üzülüyoruz ama gün gelicek mutlu haberlerden gülücüklere boğulucaz.....

kızlar selam.beydağlıdan haberi olan varmı?? birde çok alaksız olacak ama ankarada lütfi önderoğlunu tanıyan varmı?? dün sanki adının geçtiğini görmüştüm..

kızlar ben tolga hocaya gidiyorum.aynı diyetten o da bana verdi.uygulamaya çalışıyorum ama ne kadar dikkat etsem de proteinden kaçamıyorum.acaba bu kan sulandırıcı iğneler bu diyete tam uymasak da etkili olmaz mı.özellikle hamilelik döneminde böle bi diyet yapmak çok zor.yiyeceğimiz şeyler okadar sınırlı ki.siz neler yiyosunuz.ben tam uyamıyorum diyete ve sonra da pişman oluyorum.

]hepimizden de bu aralar pek iyi haberler gelmiyor malesef canım doktorunla konuşsanda iğnelere öncesinde başlasan belki bi faydası olur

kızlar ben iğneye yumurtlamadan itibaren başlasamda aynı sorun oluyo malesef
napalım alıştık artık 7. oldu bu
elimiz kolumuz bağlandık artık

kızlar selam.beydağlıdan haberi olan varmı?? birde çok alaksız olacak ama ankarada lütfi önderoğlunu tanıyan varmı?? dün sanki adının geçtiğini görmüştüm..

dumannncimmmm dun mesajini aldim cevap yazdim ama gonderilmadi bir turlu. Ben sinan beksaca gidiyorum kendi isinin ehli bir insan ama bugun duyduguma gore bir kac kisiden artik yeni hasta kabul etmiyormus diyorlarlutfu beyide cok met ediyorlarcok ilgili bir doktormus ama maddi bir sıkıntın yoksa cunku benim bildigim kadariyla dogumuda ozel hastanede yaptiriyor

burcu gen meraba yazdıklarını okudum benim doktorumda tolga bey bizde bu ay tüp bebek tedavisi yaptırdık.test günümü bekliyorum.sana bi sorum olucaktı bendede mthfr 1298 hetorozigot var sendede anladığım kadarıyla aynı genin homozigot mutasyonu var tolga hoca bana neleri yememem gerektiğini söyledi ama senin bahsettiğin gibi diyet listesi almadım ben. sence homo..hetero... durumundanmı listeye gerek görülmedi .sadece protein ve baklagilleri yememem gerektiini konuşmuştuk okadar diyetinle ilgili bilgi verebilirsin teşekkürler

Son düzenleme:

canım sizleri tanımasamda aklımdan hiç çıkmıyorsunuzki ve hep dualarımdasınız...beydağlı kardeşime gelince üzülmemek elde değil elbette.. dün tesadüf sizleri çok merak ettiğim için girdim ve özellikle beydağlının hamileliği nasıl gidiyor diye düşünürken okuduklarımdan şok oldum çok etkilendim.. ve ruyama girdi bende bebeğimi kaybetmişim karnıma elliyorum yumuşacık okadar üzülüp ağlıyorumki ruyamda..ama dediğim gibi bizler sadece emanetciyiz rabbim ise gerçek sahibi herşeyin yeryüzünün kainatın bizlerin yavrularımızın aklımıza gelemeyecek herşeyin sahibi. eeee bu durumda bizler sadece sabır ve duayla geçirmeliyiz günlerimizi isyan asla yok unutma bacım aslaaaaaaaaaaa isyan insanı dahada felakete sürükler çıkılmaz yollara iter.. şükür sabır ise açılmaz denilen kapıları açar rabbim sabrından cümlemize nasip etsin inş..bizlere açılmayacak kadar zor gelen kapıları kolaylıkla açmayı nasip etsin..içimizdeki umut ateşimizi söndürmesin...bu duyguyu tatmak isteyen tüm din kardeşlerimede en kısa zamanda nasip edip önce göbüşlerini sonrada kuçaklarını doldurmayı nasip etsin inş AMİİNNN..çok uzattım ALLAHA emanet ol bacım asla umudunu yitirme dualarımdasınız sizlerinde dualarında olmak ümüdiyle..

merhaba arkadaşlar.ben düzenli burayı takip eden ama sürekli yazamayanlardanım.
burdaki herkesin iyi haberi bana da umut oluyor...kötü haberide korkumu tekrarlatıyor.
bir kaç gündür açamamıştım beydağlının kürtajını okuyunca ağlamadan tutamadın kendimi..sabır diliyorum arkadaşım sana...bir çok kiyiye olduğu gibi bana da umut olmuştun....kendini toplaman zaman alacak biliyorum ama ne olursa olsun yürekten yanındayız...
herkese sevgiler...

canım teşekkür ederim, ben 2 kez bebeğimi kaybettim ilkinde anladık pıhtılaşma oldugunu 2.de iğne kullanmama rağmen kalp atışı hiç görülmedi o yüzden geçen hafta salı kürtaj oldum...lütfü beyi bi arkadaşım tavsiye etti, onun eşindede pıhtılaşma vardı, muayene 300 tl mış diye duydum ama hiçbişeyi gözüm görmüyo yeterki artık sorun yaşamayım... ben sigortam gereği özel hastaneden başka yere gidemiyorum zaten ssk filan yok bende,isabet olur benim için... ama kendi dr umuda seviyorum,cemil kaya benim dr um sadece baskılara dayanamıyorum herkes bi başka dr a daha görün diyo... sırf içimi rahatlatmak için bayram dönüşü gitmeyi düşünüyorum lütfü beye... tşk ederim ilgine.

kızlar bugün lütfü hocaya mail attım hemen geri dönmüş saolsun tahlil sonuçlarımı yazmıştım gebelikten 2 ay önce bebe asprini ve folbiol kullan gebelikte seni bi görüp iğne ilave edebiliriz dedi

kızlar bugün lütfü hocaya mail attım hemen geri dönmüş saolsun tahlil sonuçlarımı yazmıştım gebelikten 2 ay önce bebe asprini ve folbiol kullan gebelikte seni bi görüp iğne ilave edebiliriz dedi

lütfü bey maillere bakıp hemen cevap veriyor banada geri dönmüştü lütfü beyin tedavisi belli herkese aynı tedaviyi veriyor geblikten önce coraspin folbiol keseyi görüncede fraxparin 0.3*2 şeklinde açıkcası ben pek mumnun kalmadım herkesin pıhtılaşma problemi farklı hiç değişiklik yapmıyor yinede sen bilirsin

aynı şekilde gidip lütfü beye dünyanın parasını bayıldım ve hiçte memnun kalmadım
bi daha da gitmedim

ben geldim size uzun uzun yazmak isterdim ama yazamıcam..hepinize desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim..ben çok kötüyüm bedenim kaskatı ,boş boş bakıp sadece ağlıyorum asla isyan etmiyorum ama üzüntüme engel olamıyorum kimseyle konuşmak ,görmek istemiyorum şu anda bile zor yazıyorum ellerim titriyor gözyaşından tuşları seçemiyorum..ama kısacası benim için çocuk sayfası kapanmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…