Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağlıklı bir gebelik dilerim. 17. haftamızı inşallah bugün dolduruyoruz. benim de mthfr 677 hetero mutasyonum var. kanamam olduğu için doktor aspirin vermedi. ben de tolga bey e gidiyorum. 0,4*2 clexane kullanıyorum. ilk 3,5 ay folik asit ve progestan kullandım. doktor vermediyse ki aynı şartlarda bana da vermedi- kesinlikle kullanmamalısın. diyet yapıyor musun?

İYİ BAYRAMLAR

Arkadaşlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum.Allahım bütün hamile arkadaşlarımın sağlıcakla çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.Allahım bütün melek annelerinin muradını tez zamanda versin.

Ya aslina bakarsaniz banada gebelikden oncesi icin 2 doktor coraspin kullanma dedi. sadece bir tanesi kullan dedi. Ve ben kullaniyorum. Yanlismi yapiyorum bilmiyorum ama kullaniyorum. niye biri kullan diyor digeri kullanma anlamadim...hangisini dinleyeyim derken kullanmaya karar verdim. sen gebelikden once kullanmismiydin?

gebelikde belki sadece igneyle devam ederim...bilmiyorum kafam cok karisik...

ben de zaten kafama göre kullanmaktan korkuyorum ama doktorum neden vermedi bilmiyorum.kanamam var.kanama alanım varmış.doktor bu konuya çok takılmadı aslında şu an çocuğa zararı yok dedi.ve bu hastalıkta bazen bu kanamaları görüyoruz dedi..progestan kullanıyorum.bu kanamalr falan çok kafamı karıştırıyor inş. bişey olmaz.

o kadar güzel şeyler yazmışsınki inş bize umut ışığı olasın.bebeğini her kucagına aldığında dualarını esirgeme bizlerden sen başarmışsın inanıyorum üstesinden gelicez yüzümüzün güleceği günler yakındır inş

benze noktalarımız çok fazla:)ikimiz de tolga hocanın hastasıyız ve sanırım senin de kanaman var.senin kanaman bitti mi?ben bundan çok korkuyorum inş kanamalar sorun yaratmaz.tolga hoca diyet konusunda uyardı tabi beni ama tamamen uyabildiğimi söyleyemem.bazen kaçamıyorum proteinden.elimden geldiği kadar uyuyorum.

canım tolga bey banada diyet verdi ama biray falan sıkı yaptım sonrada bıraktım açıkçası.zaten tolga beyde gebelikte bişey olmaz ama gebelik sonrası sağlığın için bu diyeti yapmalısın dedi.

ben de bu iğnelerin yeterli olduğuna inanıyorum ama tabi yine de çok fazla et ve bakliyat yememeye çalışıyorum.ama ne kadar uyabilirim bilemiyorum.çünkü bunları çıkarınca yiyecek bişey bulamıyorum.diyeti tam yapanlar da nasıl yapıyor bilmiyorum:)

ben artık şunu öğrendim ki hani derler ya agzı olan konuşuyo gerçekten de öyle geçenlerde annemlerin apartmanından bir kadın bana soruyo ne oldu diye bende malesef olmadı kalbi durdu dedim beni nasıl teselli etti biliyormusunuz üzülme benim yengeminde kaç sene çocuğu olmadı tüp yaptırdı ondada olmayınca evlatlık aldı tabi ben kaldım öyle sap gibi en sonunda agzımdan çıkan laf iyi hayırlı olsun tamamda herşeyin zamanı vakti ve söyleme biçimi vardır sanane be kadın beni teselli etmek sanamı kaldı ki onuda yapmayı beceremiyosun zaten

canım peki doktorun kimdi ve nasıl bi tedavi şekli uyguladınız

takma kafana tatlım senin hakkında hayırlısı bu demekki belkide hepimizin hakkındaki hayırlı olan şimdilik bu insanın zamanı nası değişiyosa bazı şeylerde değişiyo umut hergün başlıyo hepimiz için bak ne örnekler var önümüzde neler neler yşıyoruz yeri geliyo inatla yeri geliyo tutkuyla sil baştan bebiş duygusuna kapılıyoruz burda olmamızın amacıda o değilmi bizi bizden bide rabbimizden başka kimse anlamaz,kırma ümitlerini bizede kendinede bol bol dua et

Arkadaslar benimde bir çok düşüğüm var ve şimdi yaklaşık 6 haftalik hamileyim çok akıntım vardı ama son 3 gündür çok azaldı başka sitelerde araştırdım hamilelik ilerledikçe çoğalırmış bende azaldı bu beni çok korkuttu birde dün doktora gittim bebeğim 2 mm olmuş doktor salı gunü kalp atmaya baslar dedi ben daha hiç bir bebeğimde kalp atışı görmedim çok çok korkuyorum

arkadaşlar şu diyeti bende yapmak istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdan neler yememem gerektiğini yazarmısınız..................................

kızlar artık 36.haftamı doldurmak üzereyim allahın izniyle...
yarın bayram için köye gidiyorum..
bayramınız şimdiden mübarek olsun...
allaha emanet olun...
oğluşumda bende öpüyoruz sizi teyzeleri...

arkadaşlar şu diyeti bende yapmak istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdan neler yememem gerektiğini yazarmısınız..................................

canım benim doktorumun söylediklerini yazıyorum.ben de öyle çok kapsamlı bir diyet listesi yok ama kabataslak şöyle:
haftada bir et,haftada bir tavuk,haftada 2 kez balık yiyebilirsin.haftada 2 kez yumurta.gün içinde 1 bardak süt ya da 1 kase kadar yoğurt.bakliyat haftada sadece bir kez ve çok az yenebilir.özellikle bakliyattan sakınacaksın.sucuk salam sosiz vb..yenmeyecek.
yanı genel olarak proteinden uzak duracaksın canım.sebze ve yeşillik ağırlıklı olacak ama ben bunu pek başaramıyorum

canım panik yapma hemen herkeste aynı olacak diye akıntı olacak diye bi kural yok dünde doktorda olduğuna göre demekki herşey yolunda rahat ol lütfen

arkadaşlar 8 haftalığim bebeğimin kalbi durdu. a 1298 heterzigot çıktı. şimdi yeniden hamileyim. gittiğim doktor değerlerinde bir sorun yok, sadece aspirin yeterli dedi. benim durumumda olup iğne kullanan var mı acaba?bana özelden mesaj atıp cevap verirseniz çoksevinirim. kolay hamile kalamıyorum. o yüzden çok endileşeliyim.

canım bendede 677 heterozigot var şuan hamileyim hem iğne hemde coraspin kullanıyorum

benim de 1298 heterezigot, gittiğim 2 profesör iğne kullanacaksın dedi, gebelik öncesinde de coraspin dediler, bir tane prof.de iğneye de aspirine de gerek yok dedi, ben u an sadece coraspirin alıyorum, hamile değilim henüz, kalırsam ne yapacağım onu da bilmiyorum :S

kararsız kaldım canım ya. acaba bir tane düşüğü önemsiz mi görüyor doktorlar?ama kolay hamile kalamıyorum ben. zaten kolay olsun zor olsun, bebek kaybetmek çok kötü bir duygu.
bana trakyada ya da istanbulda bu konuda uzman olan bir profun ya da uzamnaın adını özelden yazabilir misiniz?
özellikle hamile arkadaşlar?gittiğiniz doktorları bana yolarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…