sağlıklı bir gebelik dilerim. 17. haftamızı inşallah bugün dolduruyoruz. benim de mthfr 677 hetero mutasyonum var. kanamam olduğu için doktor aspirin vermedi. ben de tolga bey e gidiyorum. 0,4*2 clexane kullanıyorum. ilk 3,5 ay folik asit ve progestan kullandım. doktor vermediyse ki aynı şartlarda bana da vermedi- kesinlikle kullanmamalısın. diyet yapıyor musun?faktör v heterezigot
protrombin20210 heterezigot
mthfr 677 homozigot
diğer bebeğimi 16.hafta kaybettim.şimdi de 15 haftalık hamileyim ve 16. hafta yaklaştıkça çok korkuyorum.corasprin kullanmıyorum.kanamam oluyor acaba doktor o nedenle mi vermedi bilmiyorum.
sağlıklı bir gebelik dilerim. 17. haftamızı inşallah bugün dolduruyoruz. benim de mthfr 677 hetero mutasyonum var. kanamam olduğu için doktor aspirin vermedi. ben de tolga bey e gidiyorum. 0,4*2 clexane kullanıyorum. ilk 3,5 ay folik asit ve progestan kullandım. doktor vermediyse ki aynı şartlarda bana da vermedi- kesinlikle kullanmamalısın. diyet yapıyor musun?
Suanda kanama varmi hic ya da lekelenme falan? progeston kullaniyormusun ne olur ne olmaz diye onlem amacli?
Coraspin bence kafana gore kullanma doktoruna danis, cunku bu zamana kadar gelmissin masallah...doktoruna danis yanlis bisey yapma tatlim, endiselerini anliyorum..ama suda var cogu gebe bebeklerine kavusanlarda igneyle birlikde coraspin kullanmislardir...
Canım öyle tanıdık ki yazdıkların, öyle aşinayım ki yazdıkalrına.. Ne desem kar etmicek sana şimdi.. Bende 7. düşüğümden sonra kopmuştum hayattan o zamana kadar güçlü duran ben tüm birikintilerimi acılarımı kusmuştum bu defa. Kimse hiç bir şey umrumda değildi hayat durdu saatler durdu ben durdum.. Çocuksuzda yaşanırdı, aman dedim olmasın yeter dayanamıyorum. Demekki biz çocuksuz bir aile olucaz, öyle çok inanmıştım ki 7. seferde olcak diye olmadı ve ben güçlü duran ben bittim... Sonra zaman geçti aradan 2 yıl geçti Allahtan umut kesilmez dedik eşimle son kez deneyelim dedik . Ki bana kromozomal gentik hastalık tanısı kondu, pgt önerildi vs. neler neler oysa diğer bebeklerim sağlıklıydı. Neyse.. Ocak ayında hamile kaldım, sonra kanamalar korkular krizlere girmeler buda gidicek diye ağlamalar. Testler vs. Hepsi bahane, kurban olduğum rabbim verecekse veriyor işte. Şimdi Elhamdülillah 24 günlük bi kızım var rabbim emanet etti bu defa bana çok şükür, SANADA EDİCEK.....
Düşük yapıp çocuks ahibi olamanayn kimse yok etrafımda özellikle tekrarlayan düşük yapanlar illaki eninde sonunda kavuluyor bebeklerine :) Allahın izniyle.. Ağla üzül yasını tut ama vazgeçme inan olucak..
Hastalık şu bu hepsi birer sebep onların yiyecek ekmeği yoktu olmadı öyle iyi anlıyorum ki acını kimseyi istememeni ana bişi sormamasını konuşmamasını teselliler bile batar insana o anlarda.. eşine bakmanı onun sana bakmasını rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna ilk duam sizlersiniz. Bu yoldaki herkesi muvaffak etsin güzel rabbim..
Allahtan umudunuzu kesmeyin, o bize bizim yavrumuza duyucağımızdan daha merhametli.. Biz anlamıyoruz ama herşeyde hayır var, onlar meleklerimiz cennette bizleri bekliyorlar.. İnşalah tez vakitte yavrunuza kavuşun vuslata erin sizlerde...
sağlıklı bir gebelik dilerim. 17. haftamızı inşallah bugün dolduruyoruz. benim de mthfr 677 hetero mutasyonum var. kanamam olduğu için doktor aspirin vermedi. ben de tolga bey e gidiyorum. 0,4*2 clexane kullanıyorum. ilk 3,5 ay folik asit ve progestan kullandım. doktor vermediyse ki aynı şartlarda bana da vermedi- kesinlikle kullanmamalısın. diyet yapıyor musun?
canım tolga bey banada diyet verdi ama biray falan sıkı yaptım sonrada bıraktım açıkçası.zaten tolga beyde gebelikte bişey olmaz ama gebelik sonrası sağlığın için bu diyeti yapmalısın dedi.
Canım öyle tanıdık ki yazdıkların, öyle aşinayım ki yazdıkalrına.. Ne desem kar etmicek sana şimdi.. Bende 7. düşüğümden sonra kopmuştum hayattan o zamana kadar güçlü duran ben tüm birikintilerimi acılarımı kusmuştum bu defa. Kimse hiç bir şey umrumda değildi hayat durdu saatler durdu ben durdum.. Çocuksuzda yaşanırdı, aman dedim olmasın yeter dayanamıyorum. Demekki biz çocuksuz bir aile olucaz, öyle çok inanmıştım ki 7. seferde olcak diye olmadı ve ben güçlü duran ben bittim... Sonra zaman geçti aradan 2 yıl geçti Allahtan umut kesilmez dedik eşimle son kez deneyelim dedik . Ki bana kromozomal gentik hastalık tanısı kondu, pgt önerildi vs. neler neler oysa diğer bebeklerim sağlıklıydı. Neyse.. Ocak ayında hamile kaldım, sonra kanamalar korkular krizlere girmeler buda gidicek diye ağlamalar. Testler vs. Hepsi bahane, kurban olduğum rabbim verecekse veriyor işte. Şimdi Elhamdülillah 24 günlük bi kızım var rabbim emanet etti bu defa bana çok şükür, SANADA EDİCEK.....
Düşük yapıp çocuks ahibi olamanayn kimse yok etrafımda özellikle tekrarlayan düşük yapanlar illaki eninde sonunda kavuluyor bebeklerine :) Allahın izniyle.. Ağla üzül yasını tut ama vazgeçme inan olucak..
Hastalık şu bu hepsi birer sebep onların yiyecek ekmeği yoktu olmadı öyle iyi anlıyorum ki acını kimseyi istememeni ana bişi sormamasını konuşmamasını teselliler bile batar insana o anlarda.. eşine bakmanı onun sana bakmasını rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna ilk duam sizlersiniz. Bu yoldaki herkesi muvaffak etsin güzel rabbim..
Allahtan umudunuzu kesmeyin, o bize bizim yavrumuza duyucağımızdan daha merhametli.. Biz anlamıyoruz ama herşeyde hayır var, onlar meleklerimiz cennette bizleri bekliyorlar.. İnşalah tez vakitte yavrunuza kavuşun vuslata erin sizlerde...
ben artık şunu öğrendim ki hani derler ya agzı olan konuşuyo gerçekten de öyle geçenlerde annemlerin apartmanından bir kadın bana soruyo ne oldu diye bende malesef olmadı kalbi durdu dedim beni nasıl teselli etti biliyormusunuz üzülme benim yengeminde kaç sene çocuğu olmadı tüp yaptırdı ondada olmayınca evlatlık aldı tabi ben kaldım öyle sap gibi en sonunda agzımdan çıkan laf iyi hayırlı olsun tamamda herşeyin zamanı vakti ve söyleme biçimi vardır sanane be kadın beni teselli etmek sanamı kaldı ki onuda yapmayı beceremiyosun zaten
ben de bu iğnelerin yeterli olduğuna inanıyorum ama tabi yine de çok fazla et ve bakliyat yememeye çalışıyorum.ama ne kadar uyabilirim bilemiyorum.çünkü bunları çıkarınca yiyecek bişey bulamıyorum.diyeti tam yapanlar da nasıl yapıyor bilmiyorum:)
arkadaşlar şu diyeti bende yapmak istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdan neler yememem gerektiğini yazarmısınız..................................
Arkadaslar benimde bir çok düşüğüm var ve şimdi yaklaşık 6 haftalik hamileyim çok akıntım vardı ama son 3 gündür çok azaldı başka sitelerde araştırdım hamilelik ilerledikçe çoğalırmış bende azaldı bu beni çok korkuttu birde dün doktora gittim bebeğim 2 mm olmuş doktor salı gunü kalp atmaya baslar dedi ben daha hiç bir bebeğimde kalp atışı görmedim çok çok korkuyorum
arkadaşlar 8 haftalığim bebeğimin kalbi durdu. a 1298 heterzigot çıktı. şimdi yeniden hamileyim. gittiğim doktor değerlerinde bir sorun yok, sadece aspirin yeterli dedi. benim durumumda olup iğne kullanan var mı acaba?bana özelden mesaj atıp cevap verirseniz çoksevinirim. kolay hamile kalamıyorum. o yüzden çok endileşeliyim.
arkadaşlar 8 haftalığim bebeğimin kalbi durdu. a 1298 heterzigot çıktı. şimdi yeniden hamileyim. gittiğim doktor değerlerinde bir sorun yok, sadece aspirin yeterli dedi. benim durumumda olup iğne kullanan var mı acaba?bana özelden mesaj atıp cevap verirseniz çoksevinirim. kolay hamile kalamıyorum. o yüzden çok endileşeliyim.
kararsız kaldım canım ya. acaba bir tane düşüğü önemsiz mi görüyor doktorlar?ama kolay hamile kalamıyorum ben. zaten kolay olsun zor olsun, bebek kaybetmek çok kötü bir duygu.benim de 1298 heterezigot, gittiğim 2 profesör iğne kullanacaksın dedi, gebelik öncesinde de coraspin dediler, bir tane prof.de iğneye de aspirine de gerek yok dedi, ben u an sadece coraspirin alıyorum, hamile değilim henüz, kalırsam ne yapacağım onu da bilmiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?