Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bu durumları yaşayan tek sen değilsin benimde kürtaj olduğum bebeğimin kalbinin durduğu gün eltim doğum yaptı ne kadar acıdır kimse anlayamazz yüreğim yandı bebeği görmek istemedim bugün bayramdı ve bebeği gördüğümde neler hissettiğimi nasıl boynu bükük kaldığımı sizlerden başka kimse anlayamaz diğer eltiminde 2 çocuğu var ve etrafa sahte gülücükler saçmaktan inanki çok yoruldum ve tek şansım eşim beni mutlu edebiilmek için elinden geleni yapıyor eşim her zaman dua ederken bizim için hayırlısıysa olsun der bizim için hayırlı olanıda mevlam bilir yanlış düşünüyosun kendinde söylemişsin eşinin çocuğu olmasaydı ne olacaktı yada senden ayrıldığında çocuğu olacağının garantisi varmı bazen umutlarımız bitiyor ama mecburuz onları yeniden yeşertmeye rabbim bizide bununla sınıyor inşallah alnımızın akıyla bu sınavdan biribirimize destek olarak çıkacağız

daha düne kadar sen değilmiydin bize yol göstermeye çalışan,sen değilmiydin bildiğinin fazlasını anlatan,evet umutlar tükenir hayaller yıkılır bazen ama en olmadık yerden bişey çıkıverir karşına asıl bu senin değil eşinin sınavı bence ve o ilk fırtınada gemiyi terk etmeye çalışıyo sana tek diyebileceğim şey elbet karaya vuracaktır.sabret arkadaşım her kapının yanlışta olsa anahtarı vardır,dilerim doğru anahtar sendedir seninde hepimizinde hakkında bazı şeyler hayırsızsa bile rabbim hayırlıya çevirip tez zamanda nasip eylesin inş(amin)

Canim öyle iyi anlıyorum ki seni ben evlenirsen cocuk olanlar şimdi evlendi kendi cocukları oldu onlar için çok seviniyorum ama onları gördükçe çok imreniyorum ama bazı giciklarda var doğurdukca doğuruyorlar birde kıskandırmak için gözümün icine sokuyorlar birde basıma gelen en kötülerden biri şimdiki evliliğim benim ikinci evliliğim ilk evlendiğim kisiyi başka biriyle yakaladım ve onu boşadım oda başkasıyla evlendi ve şimdi 2 oglu var bazen görüyorum onu oda cocuklarını gözümün icine söküyor ve çevredeki insanlara benim onu boşadığımi söylemiyor cocuğu olmadıgı için ondan ayrıldım diyormuş.Her olmayan bir iste hayır varmış derler ya şimdi diyorum iyi ki ondan cocuğum olmamış yoksa hayatım daha kötü olurdu şimdi ki esim o kadar iyi ki onu çok seviyorum bazen ona diyorum evlâtlık alalım oda bana senin cocuğun olmadıktan sonra senin icinde buyumedikten sonra istemem diyor canim kocacim iyi ki var onun çok seviyorum.o yüzden sende hic üzülme tatlım eğer esın sana bu sözleri söylüyorsa bu esinden cocuğunun olmaması daha hayirlidir belki biliyorum suan çok acı çekiyorsun ama ins olmaz ama eğer ayrılırsanız bir zaman geçtikten sonra bunu kendinde göreceksin ondan cocuğun olmadığına çok sevineceksin

Ayy Allahim senin durumunda zormus tatlim. Benim gebe olup dusukler yaptigimi kimse bilmiyor . Bende senin gibi sahte gulucukler atmakdan, gerci onu da cok beceremiyorum, ama guclu durmaya calisiyorum...Ezilmemek icin cok mucadele veriyorum. Esim icin uzuluyorum daha cok ben. Zaten daha oncede dedim ya esim de sorun olsaydi benim onu birakmak asla aklimin ucundan gecmezdi...insanin esinin destegi olmazsa cok zor...Ama hayat bu iste demekki..

Sagol canim amin insallah. ne guzel seyler yazmissin...moral veriyosunuz bana...

canim esimi cok seviyorum cokkkk...Bu iyimi kotumu bilmiyorum, bence insan ne kadar cok severse o kadar cok uzuluyor da ayni zamanda. Benim icin hic sorun degil esim bana destek oldukdan sonra ben daha guclu olurumdumda..ama onun destegi yok kendimi yalniz hissediyorum, bu sorunlar karsisinda tek basima mucadele ediyorum, tek basima dua ediyorum,,,,

Yani kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun..iyi ki varsiniz...sizin kalpleriniz cok temiz hepinizin.

Hayat bu sınav işte.. Benimde kürtajımdan 2 gün sonra halamın kızı doğum yaptı ve ertesi günde eltimin hamile haberini aldık.Hepimizin başında.Yaşadıklarımız kolay değil fakat eşlerimizde insan,tek değiliz bu sınavda.Elbette ki onlarda tökezleyecek onlarında sabrı taşacak ama en büyük görev yine malesefki bize düşüyor bu talihsiz olayların evliliğimizi yıpratmasına izin vermememiz gerekiyor.Bu aralar bir akrabamın kemoterapi tedavisi nedeniyle sürekli hastanedeyim çok sık giremiyorum internete.Orada ne insanlarla karşılaştım. Ben bu durumuma üzülüyorken 33 yaşındaki bir bayan kanser nedeniyle rahminin alındığına çok fazla ömrünün kalmadığına üzülüyor ve her dert çeken insan gibi önce niye ben diyoruz.Yapacak birşey yok yaşandı geri getiremeyiz zamanı.Bize düşen başımıza gelen bu olaydan en az zararla kurtulmak olmalı çabalamak olmalı bilsemki eşimden ayrılınca daha az üzüleceğim eyvallah.Çocuğum olduğunda da yine çok mutlu olacağımın garantisi yokki.Herşeyin hayırlısı diyorum herşeyin hayırlısını istiyorum hepimiz hakkında..Hayat acısıyla tatlısıyla herşeye rağmen çok güzel :)

evlenirken iyi gün kötü gün diyoruz
evlendikten sonra erkeğin başına bir şey gelse her türlü desteği veriyoruz
sıra onlara gelince yokkkk
yok öyle.bunu kabul etmiyorum kızlar.
sadece iyi günler için mi varız biz.
umudum 31 canım kendin de kabul ediyorsun sanki eşin haklı gibi.ben en azından bunu hissettim.yapma haklı değil ne olursa olsun senin yanında olmalı.
çocuk olayını bizden başka en çok kim ister.tabiki sen de istiyorsun hem de ondan daha çok.zaten sıkıntıyıda sen çekiyorsun.eşin haklı değil bunu sen bari kabul etme..

canıımm cok üzüldüm yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım durumun gercekten zor ama allahtan ümit kesilmez umarım bir mucize olur ve herkesi sasırtır....eşinin seni cocuk için bırakması cok kötü bende iki defa düşük yapınca artık olmayacagını düşünmeye başladım eşime benim yüzümden sende cocuk sahibi olamıyosun dedim beni konuşturmadı bile hiç cocugumuz olmasa bile bunu aklından gecirme dedi ve rabbime şükürler olsun suan 28 haftalık hamileyim darısı sana ve burdaki tüm arkadaşlara olsun umudunuzu kaybetmeyin...

yani eşin senden boşanınca başkasından cocugu olacagını nerden bilio allah ona öyle bir ders verirki neye ugradıgını sasırır sonuçta senin durumun allahtan gelen bişey elinde değilki bunu düşünemiyormu insanlara cevaplarını veremiyormu....neyse arkadasım hepsini boşver sen kendini üzme kimseye bişey olmaz sen kendini üzdüğünle kalırsın bu sınavı umrarım basarıyla tamamlarsın rabbim herseyin vaktini saatini biliyorrr....

Son düzenleme:

canım okudum ama inanamadım söylediklerine. hüzünlü ve zor bir bayrama hepimiz için haklıısn bütün sülalemde bir sürü bebek var onları sevmeye korkuyorum. çünkü herkes acıyarak bakıyor gibi geliyor bana . kıskanmazlar çocuklarını benden ama bana acımalarınıda ben istemiyorum. eşimin tarafındaysa durum tam tesris hiç küçük çocuk yok denebilir merakla benim doğum yapmamı ve bu konuda ne düşüdüğümü merak ediyolar ama sormuyolar allahtan. eşim konusunda ise bebek istemesinin tek sebebi bendim aslına çok ısrar ettim . şimdide acıma dayanamıyor. ama bazen bende bunalıma girip ben sana evlat veremezsem ayrılırmıyız gibi soruları sorabiliyorum. ama hayat bu kadar basit değil ne evlatlar var ana baba döven bencil düşüncesiz . allahım böyle bir evelat verse eşin mutlu olurmu acaba . yada senden ayrılsa başka birini bulması sevmesi saygı görmesi çok mu kolay olur. bence eşinin bu konuda haklı olduğu tektaraf yok. lütfen bu psikolojiye seni sokmasına izin verme . gereken cevabı ver . eşini sevdiğini tahmin edebiliyroum. kimse sevmediği birinden evlat sahibi olmak istemez bence. ama yaptığı hatayı ona göster bunu ona anlatmak için mücadele et canım. hayat bun kadar basit değil. benim annemin 3 evladı var 2 evliliği hüsranla bitti. 40 yaşında 3. evliliğini yaptı. sebep mi ben evlendim yanında yokum kardeşim üniversitede ve uzakta ufk olanda yakında uçacak yuvadan. annem yanımda can yoldaşı olsun istedi. yani evlat güzel iyi hoş ama seninle geçireceği zaman 25 yıl sonra onunda kendi ailesi olacak sığınacağı bir eşi. ve sen yine eşine eşin yine sana kalacak. bunları eşine anlatmaya çalış nacizane fikrim. çok yazdım saçmalamış yada konudan konuya atlamış olabilirm canım ama bak senin nicknamein UMUT. bizlere umut veriorsun pes etmek yok vazgeçmek yok allahım bizi bununla sınıyor. isyan etmek te yok.

canim arkadaslarim sagolun. Cok guzel seyler yazmissiniz, Rabbim hepinizin gonlune gore versin insallah. Biraz daha iyiyim kendimi toparladim biraz.

Canim bebegin dunyaya gelmis hadi gozun aydin, Rabbim anali babali buyutsun, det keder vermesin insallah. Cok sevindim, insallah benim ve diger arkadaslarim icinde bir mucize gerceklesir hayirliisiyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…