canim sorununun detaylarini ogren burada paylas canim...
Canim hamile kalmakta sorunum yok iste doktora gittim iğne vurulacaksın hergüne dedi ben şimdiye kadar hic bir bebeğimin kalp atışını duymadım tam kalbi atacağı zaman veya oluşacağı zaman gidiyor elimden
arkadaşlar tanımasamda sizleri birbirimizden belkide klometrelerce uzaktada olsak biliyorumki ortak bi noktamız var nolursunuz bu bayramda dualarınızda benide unutmayın ilk sizin bayramınızı kutlamak istedim rabbim tekrarlarına eriştirsin inş edilen dualarımızı kabede edilen dualardan eylesin ve bebişsiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun dilerim rabbim benim ve sizlerin dualarını duyar.edilen dualara tüm içtenliğimle aminnnnnnnnnn diyorum hayırlı bayramlar arkadaşlar
Hercal'cim gebeliklerinden once coraspin ve gebelikle birlikde ignemi uyguladin bu gebeligin icin simdi? Kusura bakma su noktayi kacirdim sanirim yani ilk defa bu asamaya kadar geldim diyosun ya canim, yani bui sefer farkli olarak ne yaptin? gebelikden once coraspin gebelik basladigindada ignemi?
arkadaşlar tanımasamda sizleri birbirimizden belkide klometrelerce uzaktada olsak biliyorumki ortak bi noktamız var nolursunuz bu bayramda dualarınızda benide unutmayın ilk sizin bayramınızı kutlamak istedim rabbim tekrarlarına eriştirsin inş edilen dualarımızı kabede edilen dualardan eylesin ve bebişsiz geçirdiğimiz son bayramımız olsun dilerim rabbim benim ve sizlerin dualarını duyar.edilen dualara tüm içtenliğimle aminnnnnnnnnn diyorum hayırlı bayramlar arkadaşlar
Canim bundan önceki hamileliğimde hamile kalmadan önce kansulandirici hap ve iğne vuruluyordum ayrıca kortizonda verdi doktor çok iyi gidiyordu hamilelik bu geçtiğimiz Haziran'da kaybettim bu bebekte hic planda yoktu çünkü doktor tüp bebek yapacağız demişti gecen ay normal kontrole gittiğimde doktor hamile olabileceğimi söyledi çok şaşırdık esimle kan testi 75 çıktı doktor hemen ilaçlara başlamamı söyledi birde söylemeyi unuttum ben de guatrda var 75 MG tyrex kullanıyorum neyse 2 gün sonra yine kan testi yapıldı hic yükselmemiş hcg 78 doktor yine ilaçlara devam et dedi 1 hafta sonra kontrole çağırdı ve ne kese ne bebek hic bisey görünmedi doktor bütün ilaçları bırak dedi adetin gelecek dedi dediğini yaptım ama adet falan yok 1 hafta sonra gittim yine doktor kanımı ölçtü 600 olmuş ultrasonla baktı bjiseyler oluşmaya başlamış yine bir hafta sonra gittim bir baktık hem kese hemde minnacik yavrum yeni oluşmaya başlamış doktorda bende sok olduk gecen perşembede yavrucum daha da büyümüş 2 mm olmuş doktor salı gunü kalp atmaya baslar dedi mucize gibiydi hic bir agrim yoktu bugün birden kan boşaldı çok şaşırdım ama bebeğim duruyormuş yarım santim daha büyümüş ama hastanedeki doktor o kadar aptal ki yarın bebeğimi almaktan bahsetti ben bu kadar mucize yasamisim nasıl hemen aldırırım yavrumu
niye tup bebek dedi daha once...sen kolay hamile kalabiliyosun...
Bu bebek bir mucize olmus...insallah devamida guzel gelir..pozitif dusun... Yarinmi belli olacak simdi? Bizi haberdar et..guzel haberlerle insallah.
arkadaşlar 8 haftalığim bebeğimin kalbi durdu. a 1298 heterzigot çıktı. şimdi yeniden hamileyim. gittiğim doktor değerlerinde bir sorun yok, sadece aspirin yeterli dedi. benim durumumda olup iğne kullanan var mı acaba?bana özelden mesaj atıp cevap verirseniz çoksevinirim. kolay hamile kalamıyorum. o yüzden çok endileşeliyim.
hepinizin bayramı kutlu olsun...
Rabbim hepinizin dualarini bu gece kabul etsin insallah...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN....
şuan 12 haftalığım tam olarak.5 6 haftalıkken öğrendim öle başladık iğnelere.benm gittiğim doktor prof değil ama ben izmit araştırmada da aynı tedavi önerisini almıştım.sakaryada bir doktora gidiorum.doktorum çok ii çok şükür.evet coraspininde yeteceği kanısında doktorlar ama benm 7 aylıkken bebeğim öldüğü için tedbir amaçlı yapıoruz iğneleri.ve ben ii geldiğini düşünüorum.doktorum duruma göre belki keseriz 6 aylıkken falan dedi ama ben kesmesini istemiorum.sonuçta bizde az da olsa kan pıhtılaşması var ve bu riski göze alamam.iğnelerin zaten bi zararı yok ne bebeğe nede bana..o yüsden bütün iğneli hamilelik geçirenlerin gönlü rahat olsun çünkü onların yaşaması için o iğneler çok değerli ve inşallah hepimiz buraya bi gün güsel haberlermizi yazarız arkadaşım..başka sormak istediğin bişiy varsa yanıtlayabilirm.özelden msj atamıorum yeterli msj sayım yok.istersen mail veya face adresi verebilirsin..görüşürss
şuan 12 haftalığım tam olarak.5 6 haftalıkken öğrendim öle başladık iğnelere.benm gittiğim doktor prof değil ama ben izmit araştırmada da aynı tedavi önerisini almıştım.sakaryada bir doktora gidiorum.doktorum çok ii çok şükür.evet coraspininde yeteceği kanısında doktorlar ama benm 7 aylıkken bebeğim öldüğü için tedbir amaçlı yapıoruz iğneleri.ve ben ii geldiğini düşünüorum.doktorum duruma göre belki keseriz 6 aylıkken falan dedi ama ben kesmesini istemiorum.sonuçta bizde az da olsa kan pıhtılaşması var ve bu riski göze alamam.iğnelerin zaten bi zararı yok ne bebeğe nede bana..o yüsden bütün iğneli hamilelik geçirenlerin gönlü rahat olsun çünkü onların yaşaması için o iğneler çok değerli ve inşallah hepimiz buraya bi gün güsel haberlermizi yazarız arkadaşım..başka sormak istediğin bişiy varsa yanıtlayabilirm.özelden msj atamıorum yeterli msj sayım yok.istersen mail veya face adresi verebilirsin..görüşürss[/QUOTE
canım kusura bakmassan bende kan pıhtıaşmanın hangidi olduğunu öğrenebilirmiyim
slm hanımlar bende sizin gibi maalesef 1 bebeğimi kaybettim ben 10+6 zannederken bebeğimin 7+3 de kalp atışları durmuş hiç bir belirtiside olmadı 8 martta kürtajla aldılar bende test yaptırdım sadece mthfr1298 heterozigot 3 farklı doktora gittim birisi bişey kullanmana gerek yok dedi birisi iğne kullancaksın dedi biride önlem amaçlı asprin kullanacaksın ben hangisine inanıcağımı bilemedim asprin kullan diyen doktor diğerlerine göre daha bilgili gibi geldi benimle aynı durumda olanlar neler yaptı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?