Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim 3 dusugum var... ikincisi kurtaj biri kimyasal gebelik....

Suanda gebe degilim. Coraspin ve folik asit kullaniyorum.

Anladım canim Allah yardımcın olsun Rabbim ins sana sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip eder peki senin dediğin bu pihtilasmada kac çeşit var farkları neler eğer bilgin varsa bana soyleyebilirmisin?

kızlar ii geceler ve hepinize şimdiden iyi bayramlar

size bir sorum olacak . gerçi farkındayım bu sorunun cevabını ancak allah bilir ama benim umuda yada umutlanmamaya çok ihtiiyacım var. bu ay ovulasyon testi kullanayım dedim. ama 2 gün önce idrar yolları enfeksiyonu oldum dolayısıyla ovulasayon testlerini kullandım ama öylesine. ama bugün az önce test yaptım çift çizgi yani yumurtladım sanırsam. utanarak soruyorum bugün akşam üstü ilişki olmuştu sonrasında 20 dk kadar yatabildim ve kalkıp yıkanıp çıktık bu gece ilişki olması mümkün değil. yan ben bugün yumurtladıysam tutmuş olabilir mi. yada yumurtam yarın akşama kadar yaşarmıı. utanıyorum bunlar sormya ama yüreğim sıkıştı bugün yumurtlamayı beklemiyordum

Son düzenleme:
Anladım canim Allah yardımcın olsun Rabbim ins sana sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat nasip eder peki senin dediğin bu pihtilasmada kac çeşit var farkları neler eğer bilgin varsa bana soyleyebilirmisin?

Canim ayni sekilde seninde hakkinda hayirlisi olsun. Insallah bi forumdaki tum anne olmak isteyenlere rabbim tez zamanda hayirli ve sorunsuz gebelikler ve pesinden saglikli bebekler verir.

Pihtilasma var dedi diyosun ya doktorun? hangisi varmis raporunda yazar senin. Ben thrombofili paneli testini yaptirdim bu icinde bir suru seyi kapsiyor; mthfr, factor V leiden, protein c ve s, gibi factorler... gerci gittigin hastane hangi faktorlere bakar, onlarin hastanedeki protokollerine bagli.

Senin dusugun varmiydi?

Kac yildir avusturyada yasiyorsun?

Canim benim 10 tane düşüğüm var eğer binada bisey olursa turkiyeye gideceğim ve 15 senedir avusturyadayim

canim senin son adetin ne zamandi?

ovulasyon testinde gordugun cift cizgi sana sonraki 2-3 gunun yumurtlama gunleri oldugunu soyluyor, Yani dun yaptin cift cizgi yokdu, bugun yaptin var, bu demekki onumuzdeki 2-3 gun senin yumurtlama gunlerin. yani 72 saat yaziyor benim aldigim testlerin arkasinda. yani tek bir gun degil, denemek icin sansin hala var. Arti sansin tutmus olabilir olmayabilirde bunu bilemeyiz ama yarin aksam tekrar iliski dene.

Bunun disinda duydumki; yumurtlamadan once de sonrada girdigin iliskilerde dollenme oluyormus, hani biz zannediyoruz ya sadece yumurtladigin gunlerde diye, aslinda yumurtlama gunlerinde olasilik fazla ama diger gunleride degerlendirmeni tavsiye eden kisilerin yazilarini okumustum. soruna cevap verebildimmi, umarim cok karisik anlatmadim tatlim.. :44:

Canim benim 10 tane düşüğüm var eğer binada bisey olursa turkiyeye gideceğim ve 15 senedir avusturyadayim

canim benim insallah turkiyeye gitmene gerek kalmadan yavrun tutunur sana. Sorunsuz bir gebelik gecirirsin.. dusuklerin kacinci haftalarda oluyor genelde? bir de kurtaj oldunmu yoksa kimyasal gebeliklermi?

muberek günde rabbim olduysa hayırlısını eylesin güsel şeyler düşün kim bilebilirki buda rabbimin bi işareti olmasın yumurta hücreleri saat spermlerde yaşıyo tatlım bildiğim kadarıyla tutmuşta olabilir bilemeyizki bunu

Son düzenleme:

sat: 22 ekim-24 ekim arası kararsızım.sağol canm gayet net anlatmışsın ilişkiye girdikten snra genelde yatmaya çalışıyorum 2 saat kadar ama bugün arife bayram telaşı bide beklemediğim bi gündü yumurtlama için. adetlerim kürtajdan önce 28 günde bridi ama kürtajdan beri değişiyor ilki 38 sonrsı 28-31-33 eklinde devam ediyor . o yüzden ovulasayon testini deneyim dedim ilk ay çift çizgiyi yakaladım ama bebek yok bu ayda bildiğin gibi işte. bu sabah çok ağladım . acıma bazen dayanamıyorum bebeğim dursa 7 aylık olacaktı dayanamadım. bide dün bir bebek gördüm annei sevdirtmedi çok gücüme gitti . neyse çok uzattım canım

teşekkür ederim desteğin için. dularınızı eksik etmeyin bbu güce bende dua ediyorum bebği olanlar sağ salim kavuşsun olmayanalr tez vaktte hamile kalsın inşallah ( amin)

Son düzenleme:

umudum31 de dediği gibi ben hamişliğimde yumurtlama günümde bile değildim ama tutmuştu hadi hayırısı bakalım

amin canım hayırlısı tabiki hepimiz için. dün bir bebek ördüm annesi yaklaştırtmadı. kızamıyorum mikrop falan kapmasın istemiştir. ama ben kıyıp öpemezdim zaten koklardım sadece. çok gücüme gitti bbu sabah da bir ağlama kriziyle uyandım. kötüydüm durum böyle oluca 15 dk yatmaktan pişman oldum keşke kalkmasaydım ayağa birzdaha. gerçi olacaksa rabbim izin verdiyse olur biliyorum ama umut işte

genelde oyle telasda ve kosturmacada olunca tutuyor. Benim kardesim tup bebek denedi. O kadar yogunduki misafirleri gelen gideni ama kizcagiz ilk denemede tutturdu. ustelik o kadar cok geziyorki, masallah suanda 4 aylik olacak kiz yerinde durmuyor, benden hareketli....demem o ki ....bence olacagi varsa oluyor, Rabbim ol dedikden sonra hic bir kuvvet on une gecebilirmi...

Rabbim hayirlisiyla sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana.... Baskalarinin cocugunu degilde kendi cocugumuzu severiz insallah. Benim en cok zoruma giden, esimin ufak cocuklari sevmesi, icim cok aciyor, onun cocuk ozlemini goruyorum, ve kendimi yetersiz goruyorum, o anda aglayasim geliyor...bazen esim cocuklari sevmemeye calisiyor bir ortama girdigimizde benden dolayi...

Ben artik bir ise girip calismak istiyorum, boyle gebeligi bekledikce kafayi yiyecegim cunku, malum bu kadar dusundukce, normalde cok cabuk gebe kalan birisi ben, olmaz iste boyle...ise girip kafami toparlamam lazim, baska carem yok sanirim benimde...

Dualarim seninle. Yumurtlama gununu tutturmussun, sanirim bir 10 gun sonra kanda cikmasi lazim gebeligin, oyle degilmi?

canim benim insallah turkiyeye gitmene gerek kalmadan yavrun tutunur sana. Sorunsuz bir gebelik gecirirsin.. dusuklerin kacinci haftalarda oluyor genelde? bir de kurtaj oldunmu yoksa kimyasal gebeliklermi?

Canim 1 tane kimyasal digerleri hep keseyi görür görmez kaybediyordum bu ve bundan önceki 6 haftalığa kadar geldi bundan öncekindede iğne vuruluyordum ama çok ağır olmamasına rağmen birşeyi kaldırmıştım ondan mı artık bilmiyorum kaybettim bundada ilk defa bu kadar büyüdü bebeğim ins birşeyi olmaz(

Hercal canim ozel mesaj attim sana msn adresimi...

Bundan oncekilerde coraspin kullanmismiydin peki gebeliklerinden once? yani diger dusuklerinden once tedavi sekillerin nasildi tatlim?

Son düzenleme:

canm bizi en iyi biz anlıyoruz zaten. eşimmin aklına çocuk fikrini sokan benim keşke bu kadar heveslendirmeseydim.şimdi benim stresim şimdi ikimizede yetiyor. çalışıyorum canım ben ama ne fayda eve dönünce herşey aynı başlıyor yine acabalar. ama en azından bütün gün düşünmekten kurtulursun.önceden çalışyormuydun canım ne iş yapıyordun .ayrıca kardeşinde ne güzel bir örnek. olacağı varsa oluyor işte rabbim o kapıyı açsa bizede sağlıkla nasip etse .

Son düzenleme:
Hercal canim ozel mesaj attim sana msn adresimi...

Bundan oncekilerde coraspin kullanmismiydin peki gebeliklerinden once? yani diger dusuklerinden once tedavi sekillerin nasildi tatlim?

Yok canim hic bisey kullanmadım sadece bu son 2 gebeliğimde kullandım

benim esimin aklina da ben soktum, simdide o benden cok istiyor, ben onun bu kadar istedigini gorunce daha da uzuluyorum..her girdigimiz ortamda insanlar soruyor. artik ben cok SIKILDIM bu sorulardan ama yapacak bisey yok. Esimin yaninda aglamak istemiyorum, o daha cok moralimi bozuyor bu sefer...olmayacak mi cocugumuz yoksa sen o yuzden mi agliyosun? doktorlar sana olmiycakmi dedi? vs vs.. gibi birsuru beni uzen sorularla karsi karsiya kaliyorum...sonrasi daha da uzucu oluyor..ben hastanede calisiyorum sen ne is yapiyosun canim?

Canim inşallah istediğin bebege kavuşursun yüzme kendini hamile kalmıssin daha önce demekti kalabiliyorsun uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…