canım sana özelden yazdım mesajlarına bakar mısın
tşk ederim canım.iyi bayramlar
saol canım sanada..
kızlar geçenlerde burdan bi arkadaş kim olduğunu hatırlayamadım anadolu yakasından doktor saormuştu dün bi arkadaş bana o taraftan doktor tavsiye etti pro dr özay oral daha önce zeynep kamilin başhekimiymiş bu konularda acayip rahatlatıcı bi doktormuş kısırlık konusundada çok iyi olduğunu söylediler sizlerde bi araştırın isterseniz bana çok uzak olduğu için şu an tereddütteyim sizlerde paylaşmak istedim
canım iyimisin?
Canim cok uzuldum Yaaa
ultrasound'a girdinmi peki canim?
Canim en son pazar gunü girdim doktor o gün kürtaj etmek istedi ben de narkoz yememek için bebek kendisi düşsün kontrole gelirim dedim şimdi bebegin düşmesini bekliyorum yarında düşmezse yeniden hastaneye gidecegim
Canim nerelerdesin? yumurtladin bakiyorum gelmiyosun artikk :26: saka saka biraz neselendireyim dedim ortami...havamiz degissin...malum cogumuz bunalim takiliyoruz su siralar...
Canim en son pazar gunü girdim doktor o gün kürtaj etmek istedi ben de narkoz yememek için bebek kendisi düşsün kontrole gelirim dedim şimdi bebegin düşmesini bekliyorum yarında düşmezse yeniden hastaneye gidecegim
millet herkesin bayramı kutlus olsun 4.gun gecmeden kutlayayım dedım...
bu arada bazı arkadaslar mthfr a1298c heterozigot oldugunu yazmıs doktorlarda pek onemlı omadıgını ılac ıgne kullanmalarına gerek olmadıgını yazmıslar
CEVAP:arkadaslar bendede mthfr c677t , a1298cheterozigot var bende cok doktor gezdım su ankı doktoruma dert yandım.hepiniz farklı farklı tedavı uyguluyosunuz bı butunluk yok bız ne yapacagmızı sasrdık dedım..doktorum bır oncekı doktorumun haklı oldugunu aslında benım pek onemlı bır pıhtılasma sorunum olmadıgını ancaaaaaak 2 düşüğüm oldugu ıcın aspirin ve iğne kullanmam gerektıgını belırttı rıske atamayız dedı.bakalım bu da kesın bır cozum degıl ya tutarsa....gibi birsey rabbim bırdaha yastmasın beterınden de azından da korusun
Bugun zor bi gundu, cunku bayramdi.....
Her bayram, yil basi aksami yani toplandigimiz ozel gunler benim icin gelmesini istemedigim gunler oluyor malesef sirf icine girecegim ortam yuzunden..bugun bayramdi evet...sabrimin sinandigi bir gundu. Yine bir suru insan bir suru bebek vardi kayinvalidemlerde...eltiler, gorumceler, esimin kuzenleri...herkes bebegiyle ugrasirken ben bos bos oturdum, yine imali, anlamli bakislarin altinda ezildim, buzuldum...yine gerildim, yine huzunlendim. Herkes cocugunun guzel yonlerini konusmaya calisiyor, sevimliliklerini on plana atiyor..gulusler...kahkahalar....cokda tatlilardi masallah....beni sevmeyen eltilerim ozellikle benim ve esimin gozunun icine sokarak yapiyorlardi...
Rabbim affetsin beni... Rabbime sukrediyorum diyorum yaa. aslinda o insanlarla karsilasmasam ben aslinda yine mutluyum..ama yarama tuz basanlar varya...onlar iste beni mahvediyor..Bugunlerime sukur daha kotude olabilirdim diyorum kendimi teselli ediyorum. Ama aslinda benimde cok sansim kalmadi isin asli sevgili arkadaslarim...Cocugum olmazsa esim beni birakacak (simdi diyeceksinizki cocuk icinmi seni seviyor hayir ama daha oncede yazmistim yaa onun aklina cocuk fikrini ben koydum daha onceden hic boyle bir istegi yokdu, ama artik cevre ve aile baskisini yogun sekilde hissediyoruz)
8 yillik evlilik......... ve cocuk yok ortada, kardeslerinin ucer tane cocuklari var, bizden sonra evlendiler ustelik... yani ilk basta cok zoruma gitmisti esimin dolayli olarak bana soylediginde.."cocugumuz olmazsa yurumez karicigim" dediginde...ama aslinda bencede en dogrusu bu olsa gerek...bende artik bu yuku kaldiramiyorum...evet bize ayrilik gozukuyor sanirim kizlar...cok da severek evlendik...ama esimide mutsuz etmek istemiyorum. onda bir sorun olsaydi ben onu birakmazdim diye dusunuyorum....evlatlik alirdim ama yine birakmazdim...ama o bu sekilde yurumeyecegini dolayli sekillerde bana ifade ettii...
Hayat zor canim arkadaslarim benim. Sizleri cok seviyorum...beni bir tek sizler anladiniz...esleriniz sizi destekliyorsa, bu ciktiginiz yolda sizin elinizi birakmiyorsa cok sanslisiniz....
benim cok vaktim kalmadi...cocuk olayinda...Rabbimden bir mucize bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?