Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba bende 2 düşük yaşadım birde trisomy 18 teşhisi ile ikizlerimi doğumda kaybettim.araştırmayı bulunduğum şehirde yaptıdım.kesin pıhtılaşma dediler.mthfr 677 heterezigot çıktı.işte protein s ve c antitrombin falan normal değerin altında ve üstünde çıktı.hacettepede yaptırdığımda ise bütün değerlerim normal çoktı:/şaşırdım burası ilaç şart dedi hacettepe gerek yok dedi.napcağımı şaşırdım valla.3 aralıkta inşallah ist prof recep has dan randevu aldım bakalım o ne diyecek.RABBİM TEZ VAKİT SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH YAVRULARIMIZA

herkese merhaba bende aranıza katıldım 20+5haftalık hamileyim ve benimde kan pıhtılaşma sorunum var bu ilk gebeliğim hergün 1 tane clexane 0,6 ml kullanıyorum şimdilik karnımdan kullanıyorum. herkese geçmiş olsun

çok iyi canım ya kaybın olmadan teşhis konulmuş.nasıl düşündün bunu

çok iyi canım ya kaybın olmadan teşhis konulmuş.nasıl düşündün bunu
ben daha önce ameliyat olmak için kan tesi yaptırmıştım orada kanın pıhtılaşması sorunlu demişti doktor. daha sonra hmile kaldım geçen hafta kontrolde doktorum suyumun azaldığını fark edince bende kan sorunun dan bahsettım direk testler yapıldı. ve hemen iğneye başladım ama yindede korkuyorum sorun olurmu diye sonu

istanbul avrupa yakasında düşükler konusunda gittiğiniz ,tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı??

canım bende araştırıyorum rıza madazlı ve recep has ı önerdiler bende recep hasdan randevu aldım 3 aralık a.ama bunlar prof .muaynehaneleri biraz tuzludur. Ama sana tavsiyem normal dr larda vakit harcama.çünkü dr lar bana bişi yok araştırma bile yapma dediler ama tekrar düşük yaptım.o yüzden profa gitmeye karar verdim.

korkma inşallah bişi olmaz.iyi şeyler düşün.stres iyi gelmez hamileliklere.rabbim yardımcın olsun inşallah.bak önlemini almışsın ne güzel.normalde 3 düşükten önce test yapmıyolar.o yüzden rahat ol,mutlu ol tadını çıkar:)

amin canım...farklı hastanelere gıtmen mantıklı tabii.ilk testlerini unıverste hastanesındemı yaptrmıstın?boyle seylerle sık sık karsılasıyoruz rabbım yar ve yardımcın olsun.testlerde problem cıktıgına mı uzulsek yoksa problemımızın bulnup tedavısı olduguna mı sevınsek ınsan bılemıyor allak bullak oluyor.ben pıhtılasma cıktıgında sevınmıstım ıgne yaparak bu sefer bebısımı kucagıma alacagım dıye bakalım allahım o gunlerı gostersın bızlere
canım bu topıktekı en sanslı anne adayısın 20.haftaya kadar ıgnesız ve aspırınsız mı geldın?maaşallahve hiç kaybın yok cok sevındım ınsallah hamıslıgın sonuna kadar saglıklı devam eder bızlere de umut olursun

evet canım rıza beyin muanesi baya tuzlu ben bu hFta aradım 350 tl zaten bu uğurda harcadığımız paranın haddi hesabı yok sorunumuz hallolsun yeterki gözümüz görmez ama diğer doktorlarla aynı şeyleri söyleyecek diye gitmek istemiyorum

canım sen iğneye tam ne zaman başladın? ben test sonucundan hemen sonra başladım acaba daha önce öğrenip mi başlasaydım geç mi oldu diyorum

canım hayırlı olsun bence kafanı karıştırmaktan vazgeçmelisin sen tedbirini aldın gerisi allaha kalmış bak ben kaç ay önceden iğneye başlamıştım yinede nasip değilmiş olmdı onun için rahat ol lütfen

canım 16 haftalık.10. haftadan beri kanama problemim var.2 kez çok şiddetli kanamam oldu.2 haftadır kanama değil de lekelenme şeklinde ama devam ediyor.ne zaman bitecek bilmiyorum

benım den 3 düşük
2 si kürtaj biri kendiliğinden düştü
hamilelikte aspirin + igne daha belli değil
heterozigot mutasyon

Son düzenleme:

çok haklısın ben de senle aynı fikirdeyim.doktorlar özel hastaneye de gitsen normal gidişatı olan hastalarla ilgileniyolar ve düşükleri olan sorunu olan kişilerle ilgilenmiyorlar ya da ilgilenemiyolar.benim doktorumun 2. düşüğümden sonra yetersiz olduğunu daha iyi anladım.malesef

canım sen randevuyu hastaneden mi aldın yoksa özel yerinden mi?

kızlar aklım karışık yardım edin çarşamba geceden beri ara ara kesilen kahverengi akıntım var ama nasıl anlatayım. gün içinde 2-3 kere falan farkediyorum. geçen ayda böyle olmuştu cumartesi akıntı başladı pazartesi hasta olmuştum. çarşamba gece akıntıyı görünce bu ay içinde umudumu kaybettim. ama şimdiye regl olmalıydım diye düşünüyorum. hamilelik belirtim yok. reglide olmadım. sizce ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı aranızda .önceden olmazdı aspirin yüzünden mi oluyor şimdi merak ediyorum

kürtajlardan sonra benim de ilk 3 gün leke oluyo adet sonra sökülüyo
başka belirtin varsa belki hamilesindir ama normal yani. sinir bozucu regl ne zaman başladı bilemiyosun

Canım leke olması hamile olmadığın anlamına gelmez, madem hala adet olmadin biran önce kan tahlili yaptır, erken olduğu için idrarda bir şey çıkmayabilir. İlla belirti olmasına gerek yok. Bu arada ben sadece son 5 yıldır farklı şekilde adet görüyorum, önce lekelenme başlıyor 3. Günü ise normal kanamam başlıyor, doktor bir sorun yok bu da normal eskisi de normaldi demişti. Bazen zamanla degısebılıyormus.

Son düzenleme:

canım aspirin gebelik olmadığı zamanlarda lekelenme yapacak kadar etkili bir kan sulandırıcı değil yanılmıyorsam...hamile olabilirsin...kan testi yapmalısın bence.gebelik durumu varsa iğnelere başlamak lazım malum.geç kalma.

her ay erkenden kan testi yaptırıp negatifi görmek beni çok yıratıyo fazla takıyorum biliyorum ama üstesinden gelemedim kürtajdan sonra. bu ay da yaptırmadım inatla kan testi şimdide onun pişmanlığını yaşıyorum en azından hamile değilim adet olucam der onu beklerdim şimdi arada kalıyorum. allahım ne zor bu korkularla yaşamak

kürtajlardan sonra benim de ilk 3 gün leke oluyo adet sonra sökülüyo
başka belirtin varsa belki hamilesindir ama normal yani. sinir bozucu regl ne zaman başladı bilemiyosun

canım benimde kürtajdan sonra böyle olmaya başladı ama 2 gün lekelenme olurdu şimdi 4.gündeyim daha sökülmedi gerisi. ve çok hakısın hangi günü sayıp hesap yapsam bilemiyorum çook canım sıkılıyor

sabredeyim bu akşamıda atlatayım diyorum canım kan tahlili için ama keşke yaptırsaydımda diyorum . sevinsemmi üzülsem mi bilemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…