her ay erkenden kan testi yaptırıp negatifi görmek beni çok yıratıyo fazla takıyorum biliyorum ama üstesinden gelemedim kürtajdan sonra. bu ay da yaptırmadım inatla kan testi şimdide onun pişmanlığını yaşıyorum en azından hamile değilim adet olucam der onu beklerdim şimdi arada kalıyorum. allahım ne zor bu korkularla yaşamak
canım benimde kürtajdan sonra böyle olmaya başladı ama 2 gün lekelenme olurdu şimdi 4.gündeyim daha sökülmedi gerisi. ve çok hakısın hangi günü sayıp hesap yapsam bilemiyorum çook canım sıkılıyor
sabredeyim bu akşamıda atlatayım diyorum canım kan tahlili için ama keşke yaptırsaydımda diyorum . sevinsemmi üzülsem mi bilemiyorum .
hoşgeldin elendil protein s değerin kaç çıktıliste çok iyi olmuş.yapan arkadaşın ellerine sağlık.benim de 2 düşüğüm oldu.2.daha çok yenibende pıhtılaşma testleri yapıldı ve sonuç normal olarak çıktı.fakat protein s değerim düşük çıktı...kromozom testlerimiz de haftaya çıkacak hayırlısıyla.bu durumda nasıl bir tedavi izlemem lazım??bilen lütfen yanıtlasın
canım hakkında hayırlısı olsun moralini bozma bu ay olmazsa öbür ay sadece biraz sabır birde kafana fazla takma stresde etkiliyorcanım dün adet olmam gerekıodu olmadı.dayanamadım bu sabah test yaptım tabıkı negatıf cıktı bır yarım saat gozlerimi şaşı yaparak baktım belkı bı sılık cızgı gorurum dıye ama yok.sonra bıraz lekelenmelerım oldu ama hala adet olmadım.moralım cok bozuldu doktorada gıtmedım hayırlısı olsun...sankı bu vucut bana ait degıl ısrarla sabrımı zorluyor ne hamıleym dıyebılıyorum nede adet oluyorum artık pazartesi kantestı yaptırcam kırmızılar gelmezse
merhaba bende 2 düşük yaşadım birde trisomy 18 teşhisi ile ikizlerimi doğumda kaybettim.araştırmayı bulunduğum şehirde yaptıdım.kesin pıhtılaşma dediler.mthfr 677 heterezigot çıktı.işte protein s ve c antitrombin falan normal değerin altında ve üstünde çıktı.hacettepede yaptırdığımda ise bütün değerlerim normal çoktı:/şaşırdım burası ilaç şart dedi hacettepe gerek yok dedi.napcağımı şaşırdım valla.3 aralıkta inşallah ist prof recep has dan randevu aldım bakalım o ne diyecek.RABBİM TEZ VAKİT SAĞLICAKLA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH YAVRULARIMIZA
canım sen randevuyu hastaneden mi aldın yoksa özel yerinden mi?
canim benim doktorum pzartesi ve cuma becozm-c forte verdi
Canim demek istedigim B12'yi kac miligram olarak aliyorsunuz..? Yani recetesinde yada kutusunun arkasinda yaziyordur..
Kizlarrr bu sorum herkese...B12'yi kac mg aliyorsunuz? benimkisi 15mg diye yaziyor...
kızlar bu liste çok güzel olmuş
eline sağlık umudum_31
beni de eklersen sevinirim,
2 tane 8.haftalık kürtaj
mrhfr677 homozigot, pai-1 homozigot, B12 düşük
hamilelik öncesi folbiol, nerox-B12, coraspin
hamilelikte 0,4 clexan ( bu dozdan emin değilim yine giderim dr.a
benimki nerox-B12
250mg B1, 250mg B6 ve 1 mg B12 içeriyomuş her tablet. günde 2 tane alıyorum.
ben de öyleyim...her ay dayanamayıp test yapıyorum sonuç hüsran.o iğrenç tek çizgiyi görmekten bıktım.bu ay ovulasyon testi yaptım.ovulasyon testinde çift çizgiyi görünce sanki hamileymişim gibi sevindim..sonra kendime geldim,gebelik testi olmadığı aklıma geldi...sıyırdım iyice anlayacağıntakma kafana...kendimle dalga geçiyorum artık...olacağı varsa oluyor..biz ne yapsak boşş...yarın yaptırırsın bi test olur biter...normalde adetin kaç gün geçti.
mltm2602...canim MORALINI bozma...ama nasil dayandin gidip bir kan testi yaptirmadin... yaa ben bu kadar dayanamazdim...ama malesef benim yasadigim yerde oyle gidip istedigim zaman kan testi yaptiramiyorum...senin bebis de nazli olacak galiba...forumdaki diger arkadaslarinda burdaki herkesin bebisleri nazli...annelerine simdiden cile cektiriyorlar ama olsun gelsinlerde biz raziyiz o cileye...
B12 benim miligram degil..simdi baktim yine... yani 20 microgram yaziyor bu da sanirim 0.02 miligram yani bayagi dusuk...
ama digerleri b1=8mg , b2=5mg, b3=20mg, b6=10mg,
buarada cinko=15mg aliyorum
vitamin C= 90 mg aliyorum
Tabi ben bunlari kafama gore gittim aldim, sonra doktoruma gosterdim, alabilirsin bi sakincasi yok dedi... oysa bizim gibi pihtilasma problemi olanlarin belli bir duzey b12 almasi gerekiyor..doktorum bana bu konuda hicbisey demedi...
bende bu aya ovulasyon test kullandım canım. çift çizgiyi göreli 16 gün oldu yani adetim 2 gün gecikti.
canım azıcık bi umudum olsa yine dayanamaz yaptırrıdım ama çarşamba akıntıyı görünce dedim geliyor kırmızılar. ama gelmedi 4 gündür. keşke bebğim olsada nazlı olsa. çok şanslı olacak bizim bebeklerimiz. kıymetini bilen saçının teline zarar gelse içi yanan anneleri olacak. ama bi gelseler bi bisemki benimle . ufff canım ya kötüyüm yine
benim B12 testte düşük çıkınca dr yazdı bunu, günde 2 tane dedi
hiç bilmiyorum miligram mı microgram mı, mg diye kısaltmış kağıdında.
vitaminler depolanmıyo dozu önemli değildir bence, önemli olan düzenli kullanmak olsa gerek
ben 5-6 aydır kullanıyorum.
umudunu kaybetme..bilemiyoruz belkide suanda seninle...belkide bidahaki ay gelecek...sen yarin git bir kan testi yaptir tatlim..Icin rahat etsin...
Ben bir arkadasimdan duydum dediki sadece ovulasyon gunu iliskiye girmek yeterli, ondan sonraki gunler denemeyi birakip beklemek lazim dedi,...sence dogrumu
ama kimiside diyorki,, gec dollenme de olabiliyor, sadece yumurtlama gunleri denemek yetmiyor diyorlar... benimde kafam karisik valla...
umudunu kaybetme..bilemiyoruz belkide suanda seninle...belkide bidahaki ay gelecek...sen yarin git bir kan testi yaptir tatlim..Icin rahat etsin...
Ben bir arkadasimdan duydum dediki sadece ovulasyon gunu iliskiye girmek yeterli, ondan sonraki gunler denemeyi birakip beklemek lazim dedi,...sence dogrumu
ama kimiside diyorki,, gec dollenme de olabiliyor, sadece yumurtlama gunleri denemek yetmiyor diyorlar... benimde kafam karisik valla...
kızlar aklım karışık yardım edin çarşamba geceden beri ara ara kesilen kahverengi akıntım var ama nasıl anlatayım. gün içinde 2-3 kere falan farkediyorum. geçen ayda böyle olmuştu cumartesi akıntı başladı pazartesi hasta olmuştum. çarşamba gece akıntıyı görünce bu ay içinde umudumu kaybettim. ama şimdiye regl olmalıydım diye düşünüyorum. hamilelik belirtim yok. reglide olmadım. sizce ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı aranızda .önceden olmazdı aspirin yüzünden mi oluyor şimdi merak ediyorum
hoşgeldin elendil protein s değerin kaç çıktı
koagulasyon adı altında yapılan kan testimde
protein s :45,8 referans aralığı(60-123)
evet cnm arkadaşın doğru demiş.sadece ovulasyon günü ilişkiye girmek biz bayanlar için yeterli.ama erkekler için ovulasyondan 4-5 gün önce başlayıp,2 günde bir ilişkiye girilirse,sperm hareketi artıyor.bu yüzden dr gün aşırı ilişki verir.28 günde adet görüyorsan 14.günü ovulasyon günü demektir.
bende bu aya ovulasyon test kullandım canım. çift çizgiyi göreli 16 gün oldu yani adetim 2 gün gecikti.
canım azıcık bi umudum olsa yine dayanamaz yaptırrıdım ama çarşamba akıntıyı görünce dedim geliyor kırmızılar. ama gelmedi 4 gündür. keşke bebğim olsada nazlı olsa. çok şanslı olacak bizim bebeklerimiz. kıymetini bilen saçının teline zarar gelse içi yanan anneleri olacak. ama bi gelseler bi bisemki benimle . ufff canım ya kötüyüm yine
kızlar aklım karışık yardım edin çarşamba geceden beri ara ara kesilen kahverengi akıntım var ama nasıl anlatayım. gün içinde 2-3 kere falan farkediyorum. geçen ayda böyle olmuştu cumartesi akıntı başladı pazartesi hasta olmuştum. çarşamba gece akıntıyı görünce bu ay içinde umudumu kaybettim. ama şimdiye regl olmalıydım diye düşünüyorum. hamilelik belirtim yok. reglide olmadım. sizce ne yapmalıyım. bunu yaşayan var mı aranızda .önceden olmazdı aspirin yüzünden mi oluyor şimdi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?