Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ben birşey soracagım ben aspırınle folık asıtı adet oldugum gunlerde de alıyorum sızler alyor musunuz??doktoruma somayı unuttum hıc aklıma gelmedı

Adet öncesi kahverengi kanamların nedeni çikolata kisti olabileceği gibi hormonal değişikliklerden de kaynaklanabilir.Ben de yaşadım ve tsh hormonumun bozulmasından dolayı olduğunu öğrendik.Aynı şekilde hamilelik öncesi de olabilir.Sebebi ne olursa olsun beklemek en son şey olmalı heleki biz hemen iğneye başlayacağımız için erkenden öğrenmemiz lazım illa hamilelik belirtisi yaşamayı beklememeliyiz hamile ol ya da olma tahlil yaptırmalısın bence.Asprinin neden olacağını sanmıyorum.Ayrıca umutsuz olursan mazallah kimyasal gebelik bile yaşayabilirsin eminim benimde bekleme aşamasında korkularım olacak bu nedenle kendimi hazırlamaya çalışıyorum sende sakin ol canım benim ve muhakkak yarın yaptır testini.İnşallah güzel haberler verirsin bize yeni haftaya :)

kızlar ben birşey soracagım ben aspırınle folık asıtı adet oldugum gunlerde de alıyorum sızler alyor musunuz??doktoruma somayı unuttum hıc aklıma gelmedı

Canım ben asprin kullanmıyorum ama folik asiti regl günlerimde de alıyorum doktora sormuştum.Sadece mesela grip oldum antibiyotik kullandım alıp almamam gerektiğini bilmediğim için kullanmadım.Ya da tsh için bir ay ilaç kullandım o zaman almadım soramadımda ama ciddi ciddi bir tedaviye başladığımda soracağım doktora.

canım arkadaşın bahsettiği durum bende de var. reglin huyu değişiyo önce lekelenme oluyo bikaç gün sonra regl geliyo.
kist fln olduğundan değil, hormonlarım da normal. dr.lar normal diyo anlatınca.
bende bu lekeler geldiyse hamile değilim demek.
her ay her ay test yapmak da stres yapıp hamile kalmayı zorlaştırıyo, allah yardımcımız olsun

sagol canım ben alıyorum umarım sıkıntı olmaz.senın sıkıntın neydı canım tam olarak.neden tsh için ilaç aldın düşük mü çıktı testlerde??

kimi dr sayıyo kimisi saymıyo canım. en kötü tarafı bu belirsizlik oluyo işte

doktorunuz nasıl bi tedavi belirledi,şuan hamile misin??napıcaz yaa biz

yok değilim canım.bende 4 düşük.en son temmuzda bebeğimin kalbi dudu.sonra araştırma vs. vs. bir de korkuyorum tekrar denemeye.
doktorlarda adam gibi yardımcı olmuyorlar.
ben mthfr gen testi dışında hemen hemen her şeyi yaptım sadece doğru değerlendirecek doktor arıyorum.
bu ara tekrar hastahane ve doktor peşindeyim bakalım.

ben çıkıyorum yazarsan sabah bakarım.iyi geceler canım

iyi geceler ...bende kromozom testimizi bekliyorum ondan sonra doktor bulmaya çalışıcam.evet doğru düzgün ilgilenmiyorlar.onlar bilmezse biz ne yapabiliriz ki.ben de şuan eğer tedavim bulunursa bana bi yol gösterirlerse hemen denemek istiyorum tabi nasipse.çünkü 2ci gebeliğim daha düzgün ilerliyodu,ama olmadı.inşallah hakkımızda hayırlısı...

canım ben alıyorum alınmaması gerekseydı doktorumm söylerdi tabı kanama bır gun daha fazla uzayabılıyor ama yinede bırakmadan kullanıyorum

MTHFR C677T Heterozigot mutasyon benım durumun ilaç konusunda biraz karışık kendi doktorum keselik görüneseye kadar ilaç alma dedi ama kromozom testi için gittiğimiz genetik doktoru bebe aspirine başla gebeliği öğrenince aspirin + heparin iğnesi vurulmam gerekiyor çok tesekkür ederim bu listeyi hazırlaman baya iyi oldu en azından ne tür tedaviler gerekiyor bilgilenmiş oluyoruz doktorlar pek ilgisiz özel muayenelerde kalkınca daha da ilgisiz olmaya başladılar

INR tayini de yapıldı sonucum çıkmış kan pıhtılaşması ile alakalı genetik doktoru istedi haftaya pazartesi kromozom sonuçları ile birlikte götürecem bir sey anlamadım sonuctan bilgi verirseniz sevinirim
PROTROMBIN ZAMANI 11 sn 9.4 - 12.5
PT % 104 -
PT INR 0,96 -
APTT 32,9 s 25.1 - 36.5

Son düzenleme:

canım hormon testlerim yeni yapıldı çok şükür normal tiroit sorunumda var tsh ım normalden yüksekti ama kontrol altında ilk gebeliğimdede biliyordum. yani o anormal düzenli ilaç ve kontrolle. kist olabilirmi bilmiyroum. en son 2 ay önce giridm ultrosona 2 geçen ay normaldi adetim bu ay böyle işte. yarına gelmezse içim rahatlasın diye gidicem kan testine. çok isterim güzel haberleride paylaşmayı ama umudum hiç yok canım

Canım ben bulunduğum şehirdeki tıp fak gttm.şu sonuçlar çıktı:

Anti thrombin 3 aktivitesi : 27 aralığı: 80-120
protein s :54 aralığı:60-140
protein c:158 aralığı:70-130

daha sonra burda yapılmayan testler için hacettepeye gönderdiler.hacettepe hepsine yeniden bakalım dedi.
Anti throbin:103 aralık:80-120
protein s:74 aralık:60-130
protein c:98 aralık:70-130

yani şaşırdım çünkü bunlar hormon testi değilki değişir deen.bunlar genetik ya nasıl böle oynar hemde 3-5 değil bayağı bayağı değişik çıkmış.biri kesin kullan dedi biri gerek yok dedi işte böle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…