Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım neden kalp atışlarını bekledin?gebe olduğunu öğrenince başlaman gerekmiyor mu?
canım doktor öyle uygun gördü. düşük tehlikem vardı, daha kese çok küçük ve aşağıdaydı o zaman.şimdi başlamamaız anlamsız dedi. kalp atışlarını görürsek başlarız dedi. çok şükür gördük ve bşaladık o zaman.

peki daha önceki düşüklerinde görmüş müydün kalp atışlarını.dua et inşallah biz de bu mutluluğu yaşarız kucamıza alırız bebeklerimizi :)

arkadaşlar hepinize merhaba, uzun zaman oldu burda yazmayalı biz allaha sukur 28 hafta olduk (mtfr 677, 1298 heterezigotum). Bizde kan uyuşmazlığı var, aranızda indirek coombs testi yaptıran var mı? acil cevap veren olursa sevinirim

tebrik ederim canım cok güzel bir haber allah sonuna kadar saglık sıhhat versın bebeğine ve sana... ben bu testi ilk defa duydum canım umarım onemli bir şey degildir

selam herkesee eskiler tanır beni ama yinede kısa hatırlatma yapayım
ilk bebeğimi kaybettim kan pıh. yüzünden
ikinci gebeliğimde clexane 0,4 kullandım çok şükür oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında
sonra korunmama rağmen hamile kaldım neyse dedik hadi şimdi 3.ayımız bitti
yine clexane 0,4 kullanıyorum.herey yolunda gidiyor ama bir süpriz oldu
dün akşam kontole gittim,cinsiyetini belki öğreniriz diye düşünürken bir de ne görelim
iki bebek vardı çok olduk ikizlermiş(doğal yolla hamile kaldım,akrabalarda hiç çoğul gebelik yok)
hala şoktayım inanın
rabbim isterse neler veriyor demekki
allahım her isteyene nasip etsin

Elbette sağlıklı bir kadının hamıleyken kullanmaması gerekir, kan fazla sulanırsa düşük riski olabilir, bizler bu ilacı kullandığımız sürece düşersek veya bir kaza gecırırsek iç kanama gecırma ıhtımalımız fazla, aslında bir sürü istenmeyen etkisi olabilir ilacın. Ama tıpta ilacın kullanılması durumunda hastaya sağlayacağı yarar ve olası zararları karsılastırılır. Bizim durumumuzda ise en iyi çözüm su an için clexane.

slm arkadaşlar aspirin kullanıpta midesinde problem çıkan varmı bende mide ağrısı oldu 3 güündür kullanmıyorum böyle devam ederse kulanamamaktan korkuyorum

Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim ol deyince oluyor işte.senin gibi arkadaşları görünce umutla doluyorum.allah bizlere de nasip eder inşallah.mutasyonların neydi,hangi gelerde problem vardı senin?bilgi verirsen sevinirim.

ayyyy ne kadar güzelll RABBİM tamamına erdirsin inşallah.benimkilerin de ikiz olduğunu 10.haftamızda öğrenmiştik ne sürpriz olmuştuuuu:)ama kaybettim o ayrı ewet yeterki RABBİM istesin ONA zor olan bişi yokki

başka topiklere takıldım da biraz..kızlar ne kadar çabuk moda giriyorlar...ne kadar endişelerden arınmışlar...bizim yaşadıklarımız bizi ne hale getirdi..özendim onlara.ve şunu da farkettim...yine en bilgili,en farkındalılığı yüksek topik de biziz....rahatsızlığımız bizi prof.lara benzetti.

Aynen. Ne güzel henuz hiçbiri bizim sahıp olduğumuz korkulara sahip değiller ve de çok büyük bir kısmı olmayacaklar. Hamılelıgımı ogrendıgımden beri arada temmuz anneleri diye bı forum var ona bakıyorum. Daha girip yazamadım, emin olamıyo kı insan temmuza mı yoksa başka bahara mı diye.

bence inan canım..bu sefer olucak die...seni anlıorum çok zor bende yaşıorum bunları hatta bebeğime hiçbi hazırlık yapamıorum..bu ne kadar acı aslında.hep canım istior ona bişiler yapim hazılayım die ama korkuo insan işte.yine hayal kırıklığı olursa die.sana diorum inan die ama galiba bende öle senin gibyim yoksa başka bahara mı?

canım inşalllah sende kısa sürede bi bebişe kavuşursun...

35 kişi olmuşuz yaa çoğalmışız iki haftada.... 12 tane hamilemiz var bence buda diğer bekleyen arkadaşlar için çok moral veriodur

Aslına inanıyorum ama biliyosun işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Diğer kızlar daha ilk günden kıyafetler almaya başlıyorlar, ben şimdilik dükkanların önünden başımı çevirip gecıyorum. Aıleme 7 aydan önce hıcbırsey almayın dedim.

Selam arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz?Sonuçlarımı 3-4 gün önce aldım.Mevcut durumum hakkında bilgi sahibi değilim sadece yazdıklarınız sayesinde bişeyler öğreniyorum.

2 düşük
sorun:mthfrc677t homozigot
gebelikten önce:folbiol,elevit,coraspin
gebelikle birlikte:belirsiz
gebelik durumu beklemede

Pazartesi kendi doktoruma görüneceğim ilaçlar değişebilir.Yine yazarım.Hepimize sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebişler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…