Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar şükür dün keseyi gördük. ben öğretmenim acaba çalışmamın gebeliğim üzerinde olumsuz etkisi olur mu rapor alıp evde yatamam

canım çok sevindim gözünaydın inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

arkadaşlar şükür dün keseyi gördük. ben öğretmenim acaba çalışmamın gebeliğim üzerinde olumsuz etkisi olur mu rapor alıp evde yatamam

cnm tebrik ederim. bende 12. haftama girdim. bende öğretmenim. clexan 0.4 , coraspirin, folbiol, progesatan kullanıyorum. dr.um 40 dakikadan fazla ayakta kalma bol su iç ve her fırsatta dinlen demişti. 9. haftada kanama yaşadım. 1 aydır raporluyum. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

merhaba kızlar doktorlara gidip geliyorum kafamı karıştırıp duruyorlar valla.son gittiğim doktor tüp bebek dedi .fsh 17 diye .ben de şaşırdım kaldım.abim geldi yanıma onunla konuştuk oda doktor arkadaşımı arıyayım kadın doğumcu olarak çok iyidir dedi.her neyse aradı oda fsh yeterli olmayabiliyor AMH diye tahlil var asıl yumurtalık rezervlerini o gösteriyor onu yapsın sonra konuşalım dedi.bu arada ben 2 yıl da 4 kezde kendiliğinden hamile kalmıştım ve fsh genellikle bu sırada yüksekti.abimde bu test sonucuna bakalım düşük ise kendiliğinden hamileliği deneme o da düşük yapar dedi .bakalım ne yapacağız.sizde belki yararlanırsnız diye yazdım.bu yeni olduğu için bir çok doktor bilmiyor olabilirmiş.

canım bu konuda aynı duyguları paylaşıyoruz. annemin bile başka birinin bebeği hakkında söylediği en ufak şey batıyor bana. ama sabretmekten başka çaremiz yok sanırsam . belki biliyorumdur ama unutmuşumdur. kaç aydır bekliyorsun canım

tebrikler canım allahım kucağına almayı nasip etsin bu sefer. hepbirlikte mutlu olalım. bende öğretmenim canım ne çok meslektaşım varmış burada. ilkinde doktorum işin çok ağır değilse çalışabilirsin demişti. derslerde hiç oturmazdım ama oturmaya başlamıştım en azından bu 5 dk 10 dk falan arada. gerçi pıhtılaşmayı bilmiyorduk ama neyse önemli olan sensin ve bebğin bu dönemde meslek sevgini biraz kenara bırak kendine dikkat et senin sağlıklı olman daha değerli . umarım sorunsuz devam eder. allah bizede nasip eder

canım iğneyi bir defa mı yapıyorsun mutasyonların neydi listede göremedim seni

canım çok sevindim gözünaydın inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

inşallah Allah kucanıza almayı da nasip eder arkadaşım.darısı da bizlere olsun inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar hamile kaldığıma sevinemiyorum bile. daha kalp aatışını duymadım. 5 haftalık gebeyim hayırlısı artık

çok teşekkür ederim arkadaşlar hamile kaldığıma sevinemiyorum bile. daha kalp aatışını duymadım. 5 haftalık gebeyim hayırlısı artık

Hayırlı olsun canım.Sanırım bat 20 ekim,gebeliğini ne zaman öğrendin canım?İdrarda ikinci çizgi çıktı mı?

canım doktorlar progestan hapınında iğnenınde hıc bır ıse yaramadıgını soyluyor.bızlerın ıcı rahat etsın dıye verılıyormus.yanı gebelık saglıklıysa saglıklı devam edermiş.ama bır problem varsa onu engelleyemezmıs sadece dusuk zamanını gecıktırırmıs.yanı sen bugun dusuk yapacaksın aslında, ama progestan kullandıgın ıcın 3-4gun sonra dusuk yapıyorsun.ben prespektüsü okumustum ordada bu tarz bırsey yazıyordu

arkadaslar bı topıkte okudumda yumurtlama gunuyle alakalı soyle yazılmıs.sabah yataktan kalktıgınızda atesınızı olcup hergun bı yere yazcaz.ovulasyon gunu atesımız bırden dusuyormus ertesı gun belırgın bır artıs oluyormus.daha sonra olcumlere devam edıcez adet gunune kadar atesımız sabıtse ya da artıs varsa hamış olma ihtimali cok yuksekmıs.ancak bırden dussmeye basladıysa kırmızlar gelıyormus...eger dogruysa ben yanlıs bılıyormusum bazı seylerı???sızde mi bu şekilde biliyordunuz???

canım bende bir ara inceledim bu konuyu aynen dediğin gibi oluyor bir ay ölçünce bir sonraki ay tahmin edebiliyormuşsun zaten vücut ısının gidişatına göre . ama her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmek gerekiyomuş o kısmı bana uymadı .canım o yüzden denemedim bide çok sağlıklı gelmedi mesela kış ve dolayısıyla nezle grip olduğmuzda vücut ısımızda etkileniyor .

canım nasıl gidiyor bebek denemeleri...benim bat 30 kasım.sen ne durumdasın

canım sabah yazdım sana okumuşsundur belki bende hala beklemedeyim çok üzgünüm ve seninle aynı duyguları yaşıyorum . çok sabırsızlanıyorum bebk konusunda. sen ne kadardır bekliyorsun canım. aşılama düşünüyorum demişsin ya ondan soruyorum

sabah yazdığını görmedim canım.ben kendimi bildim bileli beklemedeyim:):) son düşüğümü haziranda yaptım.temmuz korunduk.ağustostan beri korunmuyoruz.bu ay 4.ay yani...bıktım beklemekten.aşılama yaptırmayı düşünüyorum.eşim aralık ayını da geçirelim yeni yılda dr a gidelim diyor.ben hemen gitmek istiyorum aslında.senin bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…