Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay inanamadım canım ya ne güzel bir mutluluk bu gözlerim doldu mutluluğunu düşünürken. umudum arttı. allah ikizlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin ve oğluna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. sana bi soru sorabilirmiyim oğluna hamile kalmak için ne kadar bekledin canım . bende ilk bebğimi kaybettim 5 ay oldu hala bekliyorum sabırsızlıkla ...

arkadaşlar hepinize merhaba, uzun zaman oldu burda yazmayalı biz allaha sukur 28 hafta olduk (mtfr 677, 1298 heterezigotum). Bizde kan uyuşmazlığı var, aranızda indirek coombs testi yaptıran var mı? acil cevap veren olursa sevinirim[/QUOTE]

arkadaşlar şükür dün keseyi gördük. ben öğretmenim acaba çalışmamın gebeliğim üzerinde olumsuz etkisi olur mu rapor alıp evde yatamam

arkadaşlar şükür dün keseyi gördük. ben öğretmenim acaba çalışmamın gebeliğim üzerinde olumsuz etkisi olur mu rapor alıp evde yatamam
tebrik ederim canım ınsallah saglıkla alırsın bebegını kucagına.ben de öğretmenim lekelenmeler basladıgı zaman rapor almıstım 1-2hata yatmıstım ama ozamanlar pıhtılaşma sorunum oldugunu bılmıyordum ıgnede kullanmıyordum sadece progestan hap ve dusuk onleyıcı ıgnem vardı.ona ragmen kanamam artmıstı ve bebegımın kalbı durmustu.bence calısmaya devamet ıgnenıde ıhmaletme allah korusun lekelenmen olursa alırsın raporunu.umarım saglıklı stressız kanamasız bır gebelık gecırırsın tatlım.tabıı okuldada mumkunse kendını yorma bransını bılmıyorum ama :)

canım benim gittiğim doktorlardan biri yatmanın hiç bi etkisi olmadığını onu bizim içimizin rahat etmesi için söylediklerini söylemişti bence de haklılar çünkü olacak olan yatıncada oluyor onun için bencede tehlikeli bi durumun yoksa çalışmaya devam edebilirsin çünkü insan evde olunca daha çok kuruyor

hayırlı olsun canım rabbim ol dedikten sonra hiçbişey engel olmuyor ne güzel mutluluk allah bizlerede nasip etsin

aslında haklısın bizler hamile kaldığımız zaman hemen en kötüsünü düşünmeye başlıyoruz herkes hamile kaldığında şu kadarlığım bu kadarlı diyo bizler nasipse inşallah diyoruz aklına kötü düşünceler getirme kendini hep olumlu yönde telkin et ve bu sefer olacak de inşallah bizlerede diğier hemileler gibi hamileliğin tadını çıkarmak nasip olur ben bi daha hamile kaldığım andan itibaren kadın doğum doktoruna gitmeden önce psikoloğa gitmeyi düşünüyorum

Katılıyorum, Allah herkesin bebişini bağışlasın sağlıkla büyütsünler.Millet çift çizgiyi görünce havalara uçuyor benim mideme kramplar giriyor,ellerim titriyor,bizim için asıl mesele bundan sonra başlıyor.Elbet bizim de yüzümüz gülecek.Bizim gibi olan arkadaşlar şimdi bebişleriyle oynuyor Allah herkese nasip etsin İnşallah

[SUB][/SUB]

çok teşekkür ederim arkadaşlar keseyi görmek benim için güzel bir gelişme ama 0,4 clexane gündebir kullanıyorum acaba yeterli olur mu ?

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Bence olumsuz bir etkisi olmaz zaten bedenini yoracak ağır bir iş yapmıyorsun sonuçta.Arada oturursun bazen yürürsün hareket olur bence.Gebelikte hareket iyiymiş drlar öyle söylüyor.Tabi doktorun aksini söylerse tabi dinlen.

sağolasın canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum. bakalım bundan sonrası ne olacak hamile kalmakla bitmiyor sorunlar

canım gözün aydın, bak değerlerin boşa yülselmemiş, yuvasınıda yapmaya başlamış inşallah bebişinide, pıt pıtlarınıda tez zamanda duyarsın

ben daha fazla beklemek istemiyorum artık.bıktım beklemekten,hamilelere iç geçirerek bakmaktan,çocuklu ailelere özenmekten,gizli gizli ağlamaktan,başkalarının çocuklarını sevmekten bıktım artık.en son bir arkadaşım doğum yapmıştı,ziyaretine gittim.bebeğini kucağıma verirken gayet iyi kulağıma eğilip sana uğur getirir inşallah,senin de böyle oğlun olur dedi.gözlerim doldu.ağlamamak için mutfağa kaçtım.artık iyi niyetli cümleler bile ağır geliyor bana.adetime 2 gün var ve hiçbir belirtim.yine adet olacağımdan eminim yani.bu aydan sonra aşılama yaptırmayı planlıyorum.aşılama konsunda tecrübesi olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?işlem öncesinde neler yapılıyor?ne zaman dr a gitmeliyimçadetin kaçıncı günü yani?ona göre randevu ayarlayacağım.bir de maliyeti nedir devlette yada özelde?sağlık güvencem var çok şükür ama ona göre hazırlıklı olmak anlamında soruyorum

ben de öğretmenim :) benim de lekelenmelerim başlamıştı 6. haftadaydım kalp atışı yoktu henüz.progestan kullandığım halde kanamaya kadar gitti.hatırlamak bile istemiyorum.neden progestan hapı kesmedi bi fikriniz var mı?hatta çok kötü kanamam oldu kullandıktan sonra.

lekelenmelere progestan hapının bi faydası olmuyo canım. vajinal fitil ya da kalçadan iğne olarak kullanılması gerekiyo.
tabi sebeb progesteron hormonunun eksikliği de olmayabilir. başka sebepten kanaman olmuştur, bilemeyiz ki

canım hepimiz bebişimiz olsun istiyoruz inş. allahım bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bize.
aşılamaya gelince ben devlet hastanesinde yaptırdım. adetinin 3. veye 5. günü yumurtanın gelişmesi için hap veya iğne veriyorlar senin durumuna ve doktora bağlı. sonra adetinin yaklaşık 12. gününde yumurtanın durumuna bakıyorlar istenilen duruma geldiğinde yani 18mm ve üstü çatlatma iğnesi veriyorlar iğneden 36 saat sonra eşinin yıkanan spermleri sana bir kanül yardımıyla enjekte ediliyor. spermi dışarıda yıkattık biz 150 tl. çatlatma iğnesi 80 tl. haplar falanda vardı. ama malesef benim sonuç negatif. benimde 2 düşüğüm var pıhtılaşma için test verdim 2 hafta içinde sonuçlar çıkacak ondan sonra tekrar aşılama denerim belki bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…