Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı olsun canım rabbim ol dedikten sonra hiçbişey engel olmuyor ne güzel mutluluk allah bizlerede nasip etsin

saolun kızlar allahım tüm isteyenlere sağlıklı gebelik,doğum ve bebek nasip etsin

ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra hergün bebe aspirini kullandım hamile kalana kadar
5 ,6 ay sonra tekrar hamile kaldım clexane 0,4 kullandım
vallahi mutasyonlarımı hatırlamıyorum bir bakıp bulunca yazarım bir ara
3 değerim heterezigottu..
çok sağlıklı bir gebelik ve doğum oldu oğluma kavuştum şimdi 2 yaşında çokta akıllı

bence kan sulandırıcı iğne kullananların bebekleri hep zeki ben onu gördüm
bebeklere rahat rahat bol bol kan gidiyor ya ondanmıdır nedir :)

neyse şimdi ikizler ehamileyim ama kızlar inanın ilkinden daha çok korkuyorum
şimdi ikiz gebelik normal gebelikten çok daha riskli durumlar taşıyor
birde ben kan sulandırıcı kullanıyorum ya şimdi bilmiyorum rabbimizin verir de kavuşurum inşallah bebeklerime

küçük bir not: ben clexane 0,4 kullanıyorum şimdi iğne yerlerim inanılmaz derecede anormal görüntüde morarıyordu
birde bebe aspirini kullanıyordum doktorum bu orlukları görünce aspirini bıraktırdı şimdi hi morarmıyo

canım çok sevindim RABBİM in hikmeti ne güzel inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebeklerini..

canım çok geçmiş olsun inan çom üzüldüm bende yaşadım çünkü ama sakın ümitsizliğe kapılma RABBİm büyüktür sağsalim hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alıp büyütücez inşallah....

bugün kkontrolum var ve ben yine çok stresliyim bakalım bebeğim iyimi büyümüş mü yaşıyomu? çok endişeleniyorum her doktora giderkende olur mu bu ya kalbim duruacak sanki elimizden gelen bişey yok herşey ALLAH tan ama yinede endişeleniyorum işte..:18::18::18::18::18:

İnşallah iyi haberlerini alırız. Kaç hafta oldu şimdi?
Bu arada seni listede göremedim, yok musun ben mi göremedim yoksa?

Bir de listede 2*0,4 clexane kullanıyorum diye kalmış doktor arttırmayınca bir adetten devam ediyorum. Liste güncellendiğinde onu da düzeltelim mi?

canım o stresi çok iyi biliyorum..inşallah hayırlı,güzel haberlerle dönersin..

merhaba benide ekler misiniz?
1 düşük
sorun:mthfrc677t heterozigot
gebelikten önce:folbiol
gebelikle birlikte:folbiol,elevit,coraspin,ferro,progestan,clexan 04
gebelik durumu:15+4

ateş ölçme yönteminin konuşması geçmiş ben de hep bu yöntemle hamile kaldım ateşimi hergün sabah 7 de düzenli olarak ölçtüm adetlerim düzenli olduğu için biliyordum ki 12-14 arası ateşim düşüyordu düşünce yumurtamın çatladığını anlıyordum tabi düştükten sonraki 3 gün yükselmeye devam ediyordu düzensiz devam ederse ya da adetime bi kaç gün kala düşerse anlıyodum adet olacağımı o yüzden bu yöntemi tavsiye ederi arkadaşlar

canım hiç endişelenme .sanki elimizden ne geliyor ki.ilacını iğneni kullan.önce tedbir.sonra tevekkül.stres sana da bebeğe de zararlı

insan stres yapınca hamile kalamıyor onun için bu çatlatma iğnelerinde doktor saat verince insan huzursuz oluyor benim doktor 36 saat sonra ilişki diyodu koşa koşa eve geliyoduk eşimle aman saat geçmesin diye sonuç olarak ben 3 ay klomen çatlatma iğnesi denedim ama başaramadım çünkü kafam rahat olmuyodu araya ramazan girdi ramazan dan sonra doktora giderim dedim ara verdim tedaviye o ay hamile kaldım ama yine kısmet olmadı

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..evet listede yokum çünkü sizde olduğu gibi bana test yapılmadı benim 5 aylıkken kordon kan akışımda sorun çıktı doktorum ordan anladı ondan sonra iğneye başladık ama o bebekte yaramadı umarın bunda yarar..yoksa listede olmayı çok istiyorum

meryemcim gebeliklerin hep sürprizlerle dolu önce korunmana rağmen hamile kaldın sonrada ikiz olduğun öğrendin allahım ol deyince oluyor bak ne güzel sağlıklı bir gebelik geçirmeni diliyorum

kontrol günleri hep öyle oluyoruz canım ne kadarlık oldun stres hiç bitmeyecek doğurana kadar aklına kötü şeyler getirme hedefimiz sağlıklı gebelik sağlıklı doğum olsun

benimde unuttuğum oluyordu ertesi gün yapıyordum bişii olmuyor hergün yaptığın için panik yapmaya gerek yok.. ama ertesi gün mutlaka yapıyordum iğneyi..

aynı endişiye iki hamileliğimde de yaşadım. dr.a her gidişimde tansiyonumu ölçüyordu hemşire 17 çıkıyordu bebek yaşıyormu düşüncesi mahvediyordu kalbim çarpıyordu.. ultrasonda bebeği kalbi atar durumda görünce yaşadığım rahatlığı anlatamam allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar.daha önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum.faktör 5 heterozigotum.ilk düşüğü 5 haftalıkken yaptım.4 yıl sonra hiç beklemediğim bir anda onca aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile oldumu öğrendim.ancak 2 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalp atışını göremedi küçük olduğu için.geçen hafta tekrar gittik.hala 6 haftalıktı sadece 1 günlük ilerleme olmuş.kalp atışı yok ölmüş ama yinede haftaya kadar bekleyelim dedi.yarın başka bir doktora gidicez.biliyorum mucize işstiyorum ama,kalbinin attığını görmek istiyorum.sizce mümkün mü.bu arada iğnelere kanama başladıktan 10 gün sonra başladım.kanama kesildi ancak lekelenmeler devam etti.sizce geç başladığım içinmi yaşıyorum bunu.şimdi 11 haftalığız normalde.ona çok bağlandım.yarın doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum.çok tedirginim.çok karışık duygular içerisindeyim.

13 hafta 2 günlük oldum bugün gerçekten hiç stres bitmiyor ALLAH hepimze sağlıklı bebekler nasipm etsin inş.

arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var.olumsuz da olsa yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…