Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

vala çok güzel bir fikir canım başkası için edilen dualar toplu dualar kabul olurmuş. ben varım önümüzdeki hafta deneyelim olmazmı pek anlamam ama. KATILMAK İSTEYENLER YOK MUUUU??

bende öle düşündüm canım.toplu edilen dualar geri çevrilmezmiş.hemde hangi ağzın ettiği duanın kabul olacağı bilinmez.perş cuma dinimizde de mübarek günlerden hem.içime ne doğdu biliyormusunuz bu edilen dualarla hamişler artacak ve sağlıklı evlatlarımız olacak inşallah:)

canım ne var ne yok?neler yapıyorsun?durumlar ne?görüşemiyorz

canım ben sana yazdım bir kaç gün önce ama sanırım geçmiş sayfaların içinde kaynadı gitti iyiyim şükür bayram için memlekete gittim onbeş gün kaldım o yüzden yazma imkanım olmadı...kromozom analizleri temiz çıktı şükür...ankarada kan verdim antikorlar, homosistein, protein C ve S ve birçok şey için onların sonuçlarını bekliyorum. Nasipse yarında Diyete ve ilaçlara başlayacağım üç ay kullanıp öyle deneyeceğim hamileliği...sen neler yaptın? Sabırsızlıkla bekledğini biliyorum umarım Gönlüne göre olur canım benim moralini yüksek tut...

amiiiiiin canım inşallah diğeer topiklere örnek oluruz valla hepimizin ihtiyacı olan şey degilmi???duadan başka ehemmiyetimiz mi var
4.aranıyor yokmu arttıran????

benide ekleyin minik0606

ayrıca bir arkadasım bana bir hafta yada on günü geçirmeden fetih süresini 70 kere okumamı tavsiye etti sizinle paylaşayım isteyenler okusun ben okumayı düşünüyorum...sadece bebek için değil olmasını istediğiniz herşey için okuyabilirsiniz...

ekledim bile:)canım inşallah :)sağol paylaşımın için.dua her derde deva...

canım merhaba...sana sormak istediğim birşey var...takip ettiğim kadarı ile hamilelikten önce sen iğnelere başlamışsın...ne kadar önce başladın hangi dozla ve doktorun mu önerdi?

ben idrar testi yaptım hayalet gibi olsa da 2.çizgi bile çıkmadı.:) demek ki hamile değilim...benim eşim perhiz olayına uymuyor işte...hergün hergün olunca hamile kalacağımı zannediyor.

kesinlikle uyun biz de her gün yapmıştık.deniyoruz ya nasıl olucak bilmiyoruz ilk başlarda.olmuyor öle.eğer yumurtlama günü kesinleşirse doktor takibiyle 1 ya da 2 gün yapmamış olmak çok etkili.

inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…