Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım iyişeyler duyarsın kalbini ferah tut stres yama dşcem ama elimizde değil ebnim ilk bebeğimde hep geriden geldi malesef....ama ALLAHTAN ümit kesilmez

canım seni üzmek istemem ama umarım bir mucize gerçekleşir.benimde 2 . bebeğime kontrole gittiğimde 12 haftalık hamileydim ama bebğimin 8 haftalık kalp atışları durmuştu.benim doktorum iğnelere gebe kalır kalmaz başlanması gerekiyor dedi.inş. yarınki kontrolde doktorundan güzel haberler gelir

canım benimde kesem hiç büyümemişti 9 haftalık hamile olmam gerekirken 5 haftada kalmıştı doktorumun tıpta hiç bişey 100/100 değildir demesi üzerine bekledim ama malesef sonunda psikolojim iyice bozulmuştu artık doktorumda alalım dediğinde aldırmıştım ama doktora her gittiğimde ne olur bebeğimi göreyim kalp atışını dıyayım diye yalvardığımı hatırlıyorum umarım senin ki güzel sonuçlanır allah ol dedikten sonra hiç bişey engel değil canım ama iğneler için erken başlamalısın çünkü bizim gibi problemi olanlarda iğne erken başlanmalı allah yardımcın olsun

ben hiç duyamadım o kalp atışlarını.çok zor elde edilmiş bir bebekti.içim acıyor.olacakların farkındayım ama kabullenmek istemiyorum.doktor binde bir ihtimal var dedi.o bir ihtimale bile sarılmak istiyorum.benim için dua edermisiniz?

canım benim şuan seni okadar iyi anlıyorum ki inan bana gözlerim doldu umarım bebğin yaşar ve sağ salim kucağına alırsın bunun acısı anlatılmaz ki ALLAH kimseye yaşatmasın

kızlar ya acyip stres yaptım yarın rıza madazlıya randevum var neler söyleyecek çok heyecan yaptım umarım diğer doktorlardan farklı konuşurda rahatlarm:18:

canım benim bende 7 kez bebek kaybetmiş biri olarak seni ve tadirginliğini çok iyi anlıyorum..ama inşallah mucize olur ve bebeğin gelişir hem belkide yada inşallah geç döllenmedir ondan küçük görünüyodur..umarım haftaya görürsünüz kalp atışını..

benim tek hatam doktorlara gereğinden fazla güvenmek oldu.bu konunun ilk 75 sayfasını okudum.yanlış doktor yanlış uygulama kurbanı oldum yine.peki biz bu doktorlara güvenemeyecekmiyiz.sırtımızı dayayamayacakmıyız.hep acaba doğru mu yapıyor diye mi düşüneceğiz.kime gideyim ne yapayım bilemiyorum.neden diye sormaktan kendimi alamıyorum.kayınvalidem de üzerine tuz biber oldu zaten.benim oğlum aslan gibi ,sendeki kanpıhtılaşmasından oluyo bunlar dedi.inanılmaz derecede yıkıldım.benim desteğe ihtiyacım olan şu dönemde bunları duymak acı veriyo bana.

arkadaşlar bana önerebileceğiniz.bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor varmı?en azından bundan sonrası için tedbir alayım.

arkadaşım çok geçmiş olsun.sorunun neydi ve doktor nasıl vermez pıhtılaşma varsa?üzülme canım elden malesef bir şey gelmiyor

arkadaşlar bana önerebileceğiniz.bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor varmı?en azından bundan sonrası için tedbir alayım.

aykara2 nerde oturuyorsun ben bursa mustafakemalpaşadyım ve doktorumdan çok memnunum çok güzel ilgileniyor genelde söylediği herşey çıkıyor..ben mesut polata gidiyorum harika bir doktor fakat şubatta istanbula gidicek kara kara düşünceler aldı şimdiden

ben ankarada oturuyorum.buradaki doktorlardan 2 tanesinin ismini okuudm bu forumdan.s.beksacve lütfü bey.bunların dışında varmı acaba önerbileceğiniz doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…