merhaba arkadaşlar.daha önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum.faktör 5 heterozigotum.ilk düşüğü 5 haftalıkken yaptım.4 yıl sonra hiç beklemediğim bir anda onca aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile oldumu öğrendim.ancak 2 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalp atışını göremedi küçük olduğu için.geçen hafta tekrar gittik.hala 6 haftalıktı sadece 1 günlük ilerleme olmuş.kalp atışı yok ölmüş ama yinede haftaya kadar bekleyelim dedi.yarın başka bir doktora gidicez.biliyorum mucize işstiyorum ama,kalbinin attığını görmek istiyorum.sizce mümkün mü.bu arada iğnelere kanama başladıktan 10 gün sonra başladım.kanama kesildi ancak lekelenmeler devam etti.sizce geç başladığım içinmi yaşıyorum bunu.şimdi 11 haftalığız normalde.ona çok bağlandım.yarın doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum.çok tedirginim.çok karışık duygular içerisindeyim.
merhaba arkadaşlar.daha önce yazmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum.faktör 5 heterozigotum.ilk düşüğü 5 haftalıkken yaptım.4 yıl sonra hiç beklemediğim bir anda onca aşılama ve tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile oldumu öğrendim.ancak 2 hafta önce doktora gittiğimde 9 haftalık olması gereken bebek 6 haftalık görünüyordu ve kalp atışını göremedi küçük olduğu için.geçen hafta tekrar gittik.hala 6 haftalıktı sadece 1 günlük ilerleme olmuş.kalp atışı yok ölmüş ama yinede haftaya kadar bekleyelim dedi.yarın başka bir doktora gidicez.biliyorum mucize işstiyorum ama,kalbinin attığını görmek istiyorum.sizce mümkün mü.bu arada iğnelere kanama başladıktan 10 gün sonra başladım.kanama kesildi ancak lekelenmeler devam etti.sizce geç başladığım içinmi yaşıyorum bunu.şimdi 11 haftalığız normalde.ona çok bağlandım.yarın doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum.çok tedirginim.çok karışık duygular içerisindeyim.
canım benim ALLAH yar ve yardımcın olsun umarım iyişeyler duyarsın kalbini ferah tut stres yama dşcem ama elimizde değil ebnim ilk bebeğimde hep geriden geldi malesef....ama ALLAHTAN ümit kesilmez
canım ne kadarlıkken kaybettin bebeğini?
ben 7 aylıkken kaybettim bebeğimi malesef kızzım vardı ama hep geriden geliyordu normal doğum oldu
ben hiç duyamadım o kalp atışlarını.çok zor elde edilmiş bir bebekti.içim acıyor.olacakların farkındayım ama kabullenmek istemiyorum.doktor binde bir ihtimal var dedi.o bir ihtimale bile sarılmak istiyorum.benim için dua edermisiniz?
13 hafta 2 günlük oldum bugün gerçekten hiç stres bitmiyor ALLAH hepimze sağlıklı bebekler nasipm etsin inş.
kızlar bu arada bu ayda kırmızılar geldi inş. aralık ayı mucize ayı olur
CNM factör v leiden, mhtrf 1298, factör 13, factör vR2 heterozigot cnm. dört düşüğüm var. günde bir kere iğne yapıyorum.
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım malaesef bende kan pıhtılaşması sonucu 3 tane bebeğimi kaybettim 2. düşükte öğrendim pıhtılaşma sorunum olduğunu.son kaybımı 4 gün önce yaşadım dokturu uyarmama rağmen iğne vermedi 2 düşüğünde doktor hatası olduğunu düşünüyorum.ankarada bu hakkında önerebileceğiniz bir doktor varmı?
arkadaşlar bana önerebileceğiniz.bu konuda gerçekten çok iyi bir doktor varmı?en azından bundan sonrası için tedbir alayım.
kızlar bu arada bu ayda kırmızılar geldi inş. aralık ayı mucize ayı olur
aykara2 nerde oturuyorsun ben bursa mustafakemalpaşadyım ve doktorumdan çok memnunum çok güzel ilgileniyor genelde söylediği herşey çıkıyor..ben mesut polata gidiyorum harika bir doktor fakat şubatta istanbula gidicek kara kara düşünceler aldı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?