burcu_gen bana özelden msj atmışsın canm ama ben sana gönderemedim 100 msj olmadığı için. sakın kendini üzme rutin bişey olabilir çünkü bazı bebeklerde sık görülen birşey bu birden büyüyormuş çünkü ama benim malesef 3lü tarama testinde aptt hormonum yüksek çıkmıştı bütün kabuslarım onunla başladı..uzul kemiklerinde gerileme vardı ayak ve eelleri beklenilen haftada değildi doktorum cücelşk olabilir dedifakat 2 haftalık aralığı korursa siz bile anlamazsınız bu farkı dedi ama malesef fark gitgide açıldı sonra 5 haftaya çıktı büyümesi durdu 5.5 aylıkken kordon kan akışında sorun çıktı 7 aylıkken karnında kaybedebilir dedi ve dediği gibide oldu sakın üzülme herkesin bir olucak diye birşey yok umarım bebeiğin bu farkı kapatır veya korur...stres yapma ben başaramadım sürekli stresliydim bebeğede yansıdı.
kendi muayenehanesi dısında okmeydanında özel bi polikilinikte calışıo bana cok yakın bende görümcemin met etmesi sayesinde onunla tanıştım dedği kdar varmış tabiki iletirimcanım ben bi ark alıntı yaptım.bu yazılanları okuyunca kafam karıştı o yüzden bu smilasyonu yaptım:)
canım benim çrş günü eklerim inş.her hafta adını bende okuyacağım die yazdıranlara okuyoruz.isimleri toplu halde söylüyoruz.
canım benim valla protein s birinde düşük birinde yksek çıkmıştı.ama dr sanırım hacettepeye güvendi hiç bişi yok dedi.çünkü hacetepede herşey normal çıkmıştı:)
aaaaa çok sevindim memnun kalmana.muaynehanesini kapatmış mı yani sen nerde oturuyorsun.lütfen selamımı ilet.:)
Mrb kızlar, ben sitenin eski üyelerindenim, uzun zamandır siteye girmiyordum. Benimde mthfr heterozigot, protrombin homozigot teşhisim var.2007 yılında doğum kontrol hapı kullanmam sonucu vena cava trombozu(böbrekde ana damarlardan biri tıkanmışdı) geçirdim. Ama teşhisim bir sene sonra konuldu. tabi çocuk isteği git gel hematologlar, kadındoğumcular hastane hastane gezdik, 2 kere polikistik over teşhis edildi ona da etkili ilaçlar veremedikleri için soğan kürünü yaptım geçti şükür.4 yıllık evliyim, kadındoğum doktorunun artık beklemeyelim yumurtlama tedavisine başlayalım dediği ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. tabiki 3 ay öncesinde sayın ibrahım saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm bana çaylar gönderdi ve sonundada incir kürünü önermişti. çayları içtim ve incir kürüne yeni başlamıştığımda öğrendim. Tabi o kadar sene beklerken hiç beklemediğimiz bir zamanda olunca haftalarca inanamadık, bugün 24. haftayı bitiriyoruz. İnş. rabbimin izniyle bir kızımız olacak. şuanda bulunduğumuz ilde hematolog yok, kadın doğum doktorlarıda uzman doktor, clexane 0,6lık ve çocuk aspirini kullanıyorum. Uzun yazdım ama okuduğumda gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım onun için belki içinize bir umut olur yazdıklarım diye. Bana da dua edin ve hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.
Mrb kızlar, ben sitenin eski üyelerindenim, uzun zamandır siteye girmiyordum. Benimde mthfr heterozigot, protrombin homozigot teşhisim var.2007 yılında doğum kontrol hapı kullanmam sonucu vena cava trombozu(böbrekde ana damarlardan biri tıkanmışdı) geçirdim. Ama teşhisim bir sene sonra konuldu. tabi çocuk isteği git gel hematologlar, kadındoğumcular hastane hastane gezdik, 2 kere polikistik over teşhis edildi ona da etkili ilaçlar veremedikleri için soğan kürünü yaptım geçti şükür.4 yıllık evliyim, kadındoğum doktorunun artık beklemeyelim yumurtlama tedavisine başlayalım dediği ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. tabiki 3 ay öncesinde sayın ibrahım saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm bana çaylar gönderdi ve sonundada incir kürünü önermişti. çayları içtim ve incir kürüne yeni başlamıştığımda öğrendim. Tabi o kadar sene beklerken hiç beklemediğimiz bir zamanda olunca haftalarca inanamadık, bugün 24. haftayı bitiriyoruz. İnş. rabbimin izniyle bir kızımız olacak. şuanda bulunduğumuz ilde hematolog yok, kadın doğum doktorlarıda uzman doktor, clexane 0,6lık ve çocuk aspirini kullanıyorum. Uzun yazdım ama okuduğumda gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım onun için belki içinize bir umut olur yazdıklarım diye. Bana da dua edin ve hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.
arkadaşlar ınohoep ilaci ıle bebek sahibi olan varmı
ben çok üzgünüm göbekten iğne vuruluyorum
bun konuyu bilen varmı
her sabah aynı saatte dijital ateş ölçerle ölçüyorum canım daha öncede bu şekilde hamile kaldığım için tavsiye ederim:)tek kötü tarafı ateşin düştüğündee herifi elinden kaçırmamak:18:
ewet sogan kuru cok işe yarıyor kistlerin erimesinde.kızkardesımde vardı cok buyumustu ameliyat olması gerekiyordu 2ay sogan suyu içti 15 gun arayla sanırım.doktoru cok sasırmıstı ne yaptında bu kadar kuculmus bu demıstı.etrafımdan da cok dyuyorumsenin yumurtan oluşmuyorsa evet etkisi olumlu. ama düzenli yumurtlayan kadınlarda olumsuz oluyor etkisi. birde önceden oluşmuş kist varsa mutlaka soğan kürü yapmak gerekiyor. eğer ultrasonda ve hormon testlerinde bir sorun yoksa kürlerle doğal metabolizmayı bozmamak lazım diye düşünüyorum.
hoşgeldin tulun eski yazılarınızdan hatırlıyorum seni allahım vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsinMrb kızlar, ben sitenin eski üyelerindenim, uzun zamandır siteye girmiyordum. Benimde mthfr heterozigot, protrombin homozigot teşhisim var.2007 yılında doğum kontrol hapı kullanmam sonucu vena cava trombozu(böbrekde ana damarlardan biri tıkanmışdı) geçirdim. Ama teşhisim bir sene sonra konuldu. tabi çocuk isteği git gel hematologlar, kadındoğumcular hastane hastane gezdik, 2 kere polikistik over teşhis edildi ona da etkili ilaçlar veremedikleri için soğan kürünü yaptım geçti şükür.4 yıllık evliyim, kadındoğum doktorunun artık beklemeyelim yumurtlama tedavisine başlayalım dediği ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. tabiki 3 ay öncesinde sayın ibrahım saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm bana çaylar gönderdi ve sonundada incir kürünü önermişti. çayları içtim ve incir kürüne yeni başlamıştığımda öğrendim. Tabi o kadar sene beklerken hiç beklemediğimiz bir zamanda olunca haftalarca inanamadık, bugün 24. haftayı bitiriyoruz. İnş. rabbimin izniyle bir kızımız olacak. şuanda bulunduğumuz ilde hematolog yok, kadın doğum doktorlarıda uzman doktor, clexane 0,6lık ve çocuk aspirini kullanıyorum. Uzun yazdım ama okuduğumda gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım onun için belki içinize bir umut olur yazdıklarım diye. Bana da dua edin ve hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.
muco hamilemisin çok sevindim zeki bey kayseride bugün aradım 23üne kadar doluymuşnigar 50 bende nevşehirliyim bahsettiğin zeki bey nevşehirdemi ben aksarayda oturuyorum ama genede gelebilirim
merhaba arkadaşlar.
3 gün önce bebeğim alındı.doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı.cuma kontrole gidiyoruz kısmetse.sizce ne kadar korunma verir.
merhaba arkadaşlar.
3 gün önce bebeğim alındı.doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı.cuma kontrole gidiyoruz kısmetse.sizce ne kadar korunma verir.
hoşgeldin tulun eski yazılarınızdan hatırlıyorum seni allahım vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin
muco hamilemisin çok sevindim zeki bey kayseride bugün aradım 23üne kadar doluymuş
canım çok üzüldüm allahım tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin bana doktorum kürtajdan sonra 3 ay korunma vermişti
merhaba arkadaşlar.
canım daha çok yeni ve düşüklerim hep erken dönemde olduğu için korkoyorum lütfü hocaya gidiyorum da yol beni biraz sarstı
kızlar kesenin içinde yolk saç gördüğü halde düşük yapan var mı çok önemli??
dün bir doktor ile görüştüm.düşük materyali inlelenmiş ve sonuç iyi çıkmıştı 46xx olarak çıktı.ama ben sadece kese gördüm yolk saç ya da bebek görmedim.zaten 6 +1 de düşük yaptım.kafam karıştı.böyle bi durum yaşayanınız var mı?
Ayrıca PS düşüklüğü içingebeliği öğrenir öğrenmez koruma dozunda yani düşük doz heparin iğne (kesin tedavi yolu değil ama dedi) ve aspirin önerdi.
kızlar kesenin içinde yolk saç gördüğü halde düşük yapan var mı çok önemli??
dün bir doktor ile görüştüm.düşük materyali inlelenmiş ve sonuç iyi çıkmıştı 46xx olarak çıktı.ama ben sadece kese gördüm yolk saç ya da bebek görmedim.zaten 6 +1 de düşük yaptım.kafam karıştı.böyle bi durum yaşayanınız var mı?
Ayrıca PS düşüklüğü içingebeliği öğrenir öğrenmez koruma dozunda yani düşük doz heparin iğne (kesin tedavi yolu değil ama dedi) ve aspirin önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?