Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb kızlar, ben sitenin eski üyelerindenim, uzun zamandır siteye girmiyordum. Benimde mthfr heterozigot, protrombin homozigot teşhisim var.2007 yılında doğum kontrol hapı kullanmam sonucu vena cava trombozu(böbrekde ana damarlardan biri tıkanmışdı) geçirdim. Ama teşhisim bir sene sonra konuldu. tabi çocuk isteği git gel hematologlar, kadındoğumcular hastane hastane gezdik, 2 kere polikistik over teşhis edildi ona da etkili ilaçlar veremedikleri için soğan kürünü yaptım geçti şükür.4 yıllık evliyim, kadındoğum doktorunun artık beklemeyelim yumurtlama tedavisine başlayalım dediği ay adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. tabiki 3 ay öncesinde sayın ibrahım saraçoğlu hocamla telefonda görüşmüştüm bana çaylar gönderdi ve sonundada incir kürünü önermişti. çayları içtim ve incir kürüne yeni başlamıştığımda öğrendim. Tabi o kadar sene beklerken hiç beklemediğimiz bir zamanda olunca haftalarca inanamadık, bugün 24. haftayı bitiriyoruz. İnş. rabbimin izniyle bir kızımız olacak. şuanda bulunduğumuz ilde hematolog yok, kadın doğum doktorlarıda uzman doktor, clexane 0,6lık ve çocuk aspirini kullanıyorum. Uzun yazdım ama okuduğumda gerçekten aynı şeyleri bende yaşadım onun için belki içinize bir umut olur yazdıklarım diye. Bana da dua edin ve hayırlısıyla sağlıklı birşekilde bebeğimizi kucağımıza alalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.

Sagol cevabin icin. Su an icin endiselenecek birsey olsa doktor soylerdi zaten ama ben yine de merak ettim o yuzden sordum sana.
Senin icin cok zor bir surec olmustur eminim.

kendi muayenehanesi dısında okmeydanında özel bi polikilinikte calışıo bana cok yakın bende görümcemin met etmesi sayesinde onunla tanıştım dedği kdar varmış tabiki iletirim

çok sevindim ya inşallah sağsalim bebeklerimiiz kucağımıza alırız ALLAHım iisteyen herkese nasip etsin inşallah.. bende 15. haftadayım clexane 0.6 kullanıyorum umarım bişey olmadan alırız bebklerimizi..RABBİM isteyince herşey olurr...yeterki sabırlı olalım..

geçmiş olsun dualarım seinle bende 2 ölü doğum yaptım şim 9 haftalık hamileyim bende pko hastası ve faktör v hastasıyım ben en önemlisişim ınnohep ilacı kullanıyorumz inşallah bebeğimi kucağımıza alırız.

arkadaşlar ınohoep ilaci ıle bebek sahibi olan varmı
ben çok üzgünüm göbekten iğne vuruluyorum
bun konuyu bilen varmı

bende kullanıroum innohep 0,45lik göbekten yapıorum bende.test sonucun nedir acaba? genetik test sonucun? ve kaybın var mı?

Maşallah canım sanada bebeğinede. iyikide uzun yazmışsın. böyle güzel haberler almaya ihtiyacımız var.

cok komiksin canım yaaa...
ewet sogan kuru cok işe yarıyor kistlerin erimesinde.kızkardesımde vardı cok buyumustu ameliyat olması gerekiyordu 2ay sogan suyu içti 15 gun arayla sanırım.doktoru cok sasırmıstı ne yaptında bu kadar kuculmus bu demıstı.etrafımdan da cok dyuyorum

canım ne guzel oluyor böyle şeyler duymak canımıza can katıyor rabbim saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin allaha emanet olun...

merhaba arkadaşlar.
3 gün önce bebeğim alındı.doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı.cuma kontrole gidiyoruz kısmetse.sizce ne kadar korunma verir.

hoşgeldin tulun eski yazılarınızdan hatırlıyorum seni allahım vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin

nigar 50 bende nevşehirliyim bahsettiğin zeki bey nevşehirdemi ben aksarayda oturuyorum ama genede gelebilirim
muco hamilemisin çok sevindim zeki bey kayseride bugün aradım 23üne kadar doluymuş

merhaba arkadaşlar.
3 gün önce bebeğim alındı.doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı.cuma kontrole gidiyoruz kısmetse.sizce ne kadar korunma verir.

canım çok üzüldüm allahım tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin bana doktorum kürtajdan sonra 3 ay korunma vermişti

merhaba arkadaşlar.

canım çok çok geçmiş olsun. bana ilk kürtajımda 3 ay 2. de sadece 1 ay korunma verdi dr. ama ben hala korunuyorum 6 ay kadar da korunmayı düşünüyorum. ilk kürtajımdan sonra 4. ayda hemen hamile kalmıştım ve kimyasal gebelik yaşadım sanki rahmim yeterince toparlanamadı gibi gelmişti. birde piskolojik olarakta hazır olmak önemli sen inşallah daha çabuk toparlanırsın.

canım daha çok yeni ve düşüklerim hep erken dönemde olduğu için korkoyorum lütfü hocaya gidiyorum da yol beni biraz sarstı

merhaba arkadaşlar.

çok geçmiş olsun canım.umarım yakın zamanda toparlanırsın.abortuz materyalini genetiğe yolladınız mı peki?
bana 2 ay dedi.

Son düzenleme:
kızlar kesenin içinde yolk saç gördüğü halde düşük yapan var mı çok önemli??

dün bir doktor ile görüştüm.düşük materyali inlelenmiş ve sonuç iyi çıkmıştı 46xx olarak çıktı.ama ben sadece kese gördüm yolk saç ya da bebek görmedim.zaten 6 +1 de düşük yaptım.kafam karıştı.böyle bi durum yaşayanınız var mı?
Ayrıca PS düşüklüğü içingebeliği öğrenir öğrenmez koruma dozunda yani düşük doz heparin iğne (kesin tedavi yolu değil ama dedi) ve aspirin önerdi.

protein s eksikliğinde aspirini pek önermiyorlar gila77 ve gülay 30 ikiside kullanmamış gülayın tedavisi gebelikten önce iğneye başlamıştı benim kayserideki doktorumda aspirin vermemişti ama ben kullandım lütfü beyin isteği üzerine hangisine inanacağımız şaşırdık valla

yolk saçın görünmesi tabiki iyi birşey ama ben kaybettiğim bebeklerimde görmüştüm. yolk saç görmek henüz bebek görünmediği zaman boş gebelik ihtimalini düşürür. çoğumuz bebeklerini gördü kalp atışlarını duydu ama sonuçta kaybettik bebeklerimizi. benimde son bebeğim kızdı seninki gibi ve kromozom sayısıda normaldi. Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize. keşke şunu gördükten sonra korkma bir sorun çıkmıycak diyebilselerdi dr lar ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…