Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
oyle herseye sebep aramamiz lazim aslinda Rabbimin gucune butun kuvvetimizle inanmamiz lazim, belkide bizim sinavimiz bu ama kul olarakda aciziz ne yapalim. Rabbim bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin kimseye...dogru soyluyorsun ben uzaktayim zaten ama esim burda ailesi akrabalari buurda :) soyle yeni zellanda'ya falan mi gitsek dunyanin diger ucu, ya da kutuplara :)gerçekten bende merak ettim..ya aslında biz herşeye sebep arıyoruz RABBİM verecekse herşekilde veriyor...grip falan sanmıyorum,ha birde iğnelere rağmen defalarca düşük yaşayanlar benim gibi mesela immünoloji testlerini muhakkak yaptırsınlar benim onlarda sorun var onun içinde olmuyor..
bende senin gibi çok uzaklara beni kimsenin tanımadığı yerlere gitmek istiyorum,ama bişey dicem sen zaten uzaklardasın..
cok etkilendim esin cok guzel soylemis... sen de bundan sonra mutlu olmaya ve onu mutlu etmeye bak tatlim...ah canım bende aynı şeyleri düşünüp durdum eşime bunu kaç kerede teklif ettim o hep geçiştirdi dedim ki demekki o da istiyor ayrılmayı teklifi benden bekliyorum
buyüzden evliliğide hayatıda hem ona hem kendime zehir ettim
son dış gebelikte ben hastanede yatarken
annem demiş ki oğlum üzülme rabbimin bi bildiği vardır
eşim anneme demişki
ama anne ben bebek falan istemiyorum ki ben sadece onu istiyorum yüzü gülsün istiyorum mutlu olsun istiyorum
ne desem yanlış anlıyo bende susuyorum artık
o hayatı kendine zehir ettikçe ben hayatı kendime zehir ediyorum
demiş o kadar mutlu oldum ki
inanırmısın 2 haftadır bizden m utlusu yok
çünkü artık bizi birbirimize bağlıycak şeyin bebek olmadığını biliyorum
emin ol eşin bebeği değil seni tercih eder
Alla alla bende yurt disinda yasiyorum hic oyle bir igne duymadim tatlim, acaba bizim bu kullandigimiz igneleri kastediyor olmasin canim...doktoru kimmis, hangi ulkeden...? sen teyzenin hafizasini biraz zorla tatlim..kuzucum şuan nasıl bilmiyorum ama
eşimin teyzesi defalarca bebek kaybetmiş onunda sorunu seninkinden di
18 sene falan evvel bir kızı oldu
sordum ki teyze naptınızda oldu
bana testleri falan gösterdi aynı senin problem
o zamanlar yurtdışından bi iğne getirttirmişler onu kullanmış sonra olmuş bebeği
ama ne iğnenin adını hatırlıyor ne şuan burda kullanıpğ kullanılmadığğını
ondan 3 sene sonra kendiliğinden bi tane daha olmuş
yani umut hep var kuzucum sıkma canını
cok etkilendim esin cok guzel soylemis... sen de bundan sonra mutlu olmaya ve onu mutlu etmeye bak tatlim...
Alla alla bende yurt disinda yasiyorum hic oyle bir igne duymadim tatlim, acaba bizim bu kullandigimiz igneleri kastediyor olmasin canim...doktoru kimmis, hangi ulkeden...? sen teyzenin hafizasini biraz zorla tatlim..
oyle herseye sebep aramamiz lazim aslinda Rabbimin gucune butun kuvvetimizle inanmamiz lazim, belkide bizim sinavimiz bu ama kul olarakda aciziz ne yapalim. Rabbim bu acilarimizi unutturacak daha buyuk acilar vermesin kimseye...dogru soyluyorsun ben uzaktayim zaten ama esim burda ailesi akrabalari buurda :) soyle yeni zellanda'ya falan mi gitsek dunyanin diger ucu, ya da kutuplara :)
cok etkilendim esin cok guzel soylemis... sen de bundan sonra mutlu olmaya ve onu mutlu etmeye bak tatlim...
Alla alla bende yurt disinda yasiyorum hic oyle bir igne duymadim tatlim, acaba bizim bu kullandigimiz igneleri kastediyor olmasin canim...doktoru kimmis, hangi ulkeden...? sen teyzenin hafizasini biraz zorla tatlim..
çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??
ewet canım öyle gerçekten ama,dayanması zor işte..annemide yarın tekrar hastaneye götürecekler filmden sonra anlaşılır bakalım bileğindeki çatlak iyileşmişmi..
sen nasılsın ?? canım..
bende senin gibiyim malesef toparlanmaya çalışıyorum bu son hamileliğimi bi türlü atamıyorum kafamdan çünkü ilk defa kalp atışı duymuştum ve hep o kalbin atışı kulaklarımda stres yaptıkça mide krampları geçiriyorum böyle devam ederse psikolojik destek almayı düşünüyorum birde doktorlar hiçbi problem yok deneyeceksiniz dediklerinde hepten geliyorlar
çok sağol canım evet aynen öyle oluyor..sen nasılsın ??
bende senin gibiyim malesef toparlanmaya çalışıyorum bu son hamileliğimi bi türlü atamıyorum kafamdan çünkü ilk defa kalp atışı duymuştum ve hep o kalbin atışı kulaklarımda stres yaptıkça mide krampları geçiriyorum böyle devam ederse psikolojik destek almayı düşünüyorum birde doktorlar hiçbi problem yok deneyeceksiniz dediklerinde hepten geliyorlar
ewet canım çok doğru söylüyosun doktorlara göre hava hoş zaten..banada doktor 2 ay sonra dene diyor,demesi kolay tabi..gerçekten insanı çok yıpratıyor ve yaşamayan anlamıyor canım ..
benim esimde aynisini diyor sanirim bircok erkek boyle dusunuyor, esimde cocuk olmadan bir yuva oldugunu anlamazsin her ne kadar esini sevsende cocukla gercek bir aile oluyorsun der...normal hamile kalıp normal gebelik geçirip bir de şikayet ediyorlar ya deli oluyorum yemin ederim.sürekli ağlıyorum.benim eşim evlenmeden önce daha nişanlıyken hemen cocuk istediğini söylemişti...hem de defalarca...evliliği perçinleyen en önemli şeyin cocuk olduğunu,ancak cocukla gerçek bir aile olunabileceğini söylemişti.çünkü ben o zamanlar hemen olsun istemiyordum...büyük konuşmuşum sanırım.Allahım şimdi beni evlat hasretiyle sınıyor sanırım.eşimin ne kadar çokistediğini bildiğim için ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum hep....bir keresinde uğraşıp her yolu denerim yine olmazsa boşanırım senden dedim.demek ki sorun bende olsaydı beni terkedecektin sen dedi bana...tabiki alakası yok..ama hep kendimi suçlu hissediyorum
ya ogrensen ben burda doktoruma sorardim, birde hangi ulkeden getirtmis, ben Ingiltere'de yasiyorum burdan sorabilirdim... ama Turkiye'deki doktorlarda muhakkkak bilen vardir bence cunku butun doktorlarin WHO yani Dunya Saglik Orgutu'nden haberi var...o yuzden eminim arastirmaci doktorlar biliyordur Turkiye'de.. Ama bir gercekde su biz ne kadar cirpinirsak cirpinalim, Rabbim zamanini uygun gormedikden sonra olmaz...yok kuzu doktoru türkiyede
kan sulandırıcı iğne falan değilmiş
pahalı bir iğneymiş
yurtdışından getittirmişler bir ya da iki kere vurdurmuş
benim aklıma lenfosit aşısı geldi acaba o mudur diye
ama bundan 18 sene önce falan varmıydı acaba lenfosit aşısı bilemedim ki
şüphesiz hep O na inanıyorum..ay ALLAH iyiliğini versin yeni zellanda hı.doğru sen uzaktasın ama eşinin bütün sülalesi orda kuzum ALLAH yardımcın olsun..
şu listeyi son gelişmelere göre yeniden düzenleyebilirmisin
kizlar listede degisiklik yapmak isteyen varsa yapabilir.. benim icin bir sakincasi yok
yapamayanlar icinde ben yaparim soylerlerse
bazi hamislerin haftasi yanlis olabilir ne olur kusura bakmayin, malum kimse soylemeyince bazi karisikliklar olmus olabilir.
insallah canim insallahemeğine sağlık canım inş. listedeki herkesi hamiş yazıcaz
canım çok üzüldüm ne desek boş allahım yar ve yardımcın olsunDoktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
herkese selamlar ne zamandır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir...benim belim ilerledei ve sonunda pes edip doktora gittim emardan sonra karar verecek,ne olduğuna..
eğilmem ,fazla ayakta kalmam,ağır kaldırmam vs,vs.. yasak..
stresten bedenim o kadar kasılmıştıki dünkü doktor vücudumun bu kadar sert olduğuna şaşırdı sırtım taş gibi olmuş,çok ağrı çekiyorum ..
bir yandan da annemle ilgilendim..
ooooffff kızlar varya gerçekten stres insana herşey yapıyor,bunada şükürler olsun ne diyeyim ..
ama bu 7 inci kürtajdan sonra ben bir türlü toparlanamadım,ve hayatımda her şey ters gidiyo sanki bilmiyorum..işte bende ki haberlerin özeti böyle..
hepinizi öpüyorum..
canım çok üzüldüm ne desek boş allahım yar ve yardımcın olsun
beydağlı hoşgeldin bizde seni merak ediyorduk insanın başına ne dert gelirse hepsi stresden geliyor kendine dikkat et canım annenede geçmiş olsun
canım çok haklı demiş dr.bende yaşadıklarım sonucunda inş karnım büyüünceye kendini belli edinceye kadar söylemicem kimseye bide doğum yapıp kucağıma alıncaya kadar inanmıyacağım.canım malesef herşey yolunda giderken olabiliyor böyle şeyler
doktorum demişti ki bana
çocugunu kucagına alana kadar ben hamileyim anne olucam deme
malesef rabbim kimseyi evlat acısıyla denemesin
canım en son hatırladığım kadarı ile bebeği bir hafta geriden gidiyordu.gripten falan olacağını sanmıyorum ben.ah bir bilsek gerçek nedenlerin ne olduğunu...bazen eşimden boşanmayı düşünüyorum biliyor musunuz?ona bunları yaşatmaya hakkımın olmadığını düşünüyorum.o benim yüzümden çocuk hasretiyle geçirmek zorunda değil yıllarını..aynen senin gibi alıp başımı gitmek istiyorum
kesinlikle katılıyorum bizi seviyor RABBİMİZ.yok hayır imrenme sakın
anne var annecik var
rabbim bizi seviyor o yüzden bize sıradan evlatlar göndermiycek
en hayırlılarını en sağlıklılarını gönderecek eminol buna
bizim ve eşlerimizin evlatlarımıza bakışı normal annelerin evlatlarına bakışı gibi olmayacak
çok şükür bebeğimiz olabiliyor
çokkkk geçmiş olsDoktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...
maşallah sana maşallah aminnnnnnnnCanım ben dün gece okudum. Şimdi birazdan okula gitmeden önce yine okuyacağım. Allah kabul etsin dualarımızı
günaydın canım allah kabul etsin dualarımızı bende akşam okuyacağım
canım ben pendikteyım.ama dediğin doktorun adını duydum.doktor konusunda kararsızım.bi kaç isim araştırdım.lemi ibrahimoğlunu ve atıl yükseli tavsıye ettıler.lemi beye randevu aldım.ama kararsızım.recep has hakkında ne düşünüyorsunn??ne kadar sürediir ona takıp ettirıyorsun?bi de burda marmara üniversitesıne bağlı eğitim araştırma hastanesi acıldı.cok iyi diyolar.marmara üniversitesnın profları falan var.yarına randevu aldım.bakalım ne dicekler.ona göre lemı beye veya recep hasa gidebilirim.tabii senın tavisyelrıni de detaylıca almak isterım
gerçekten bende merak ettim..ya aslında biz herşeye sebep arıyoruz RABBİM verecekse herşekilde veriyor...grip falan sanmıyorum,ha birde iğnelere rağmen defalarca düşük yaşayanlar benim gibi mesela immünoloji testlerini muhakkak yaptırsınlar benim onlarda sorun var onun içinde olmuyor..
bende senin gibi çok uzaklara beni kimsenin tanımadığı yerlere gitmek istiyorum,ama bişey dicem sen zaten uzaklardasın..
canım sen hangi immünüloji testlerini yaptırdın.yazar mısın bende gidicem yarın.alerji bölümünden aldım ben sen hangi bölümde yaptırdun umarım doğru yerden randevu almışımdır
canım,benim kadın doğumcum istemişti,bende direk bir üniversite hastanesinin labaratuvarına gidip yaptırmıştım o zaman sigortamız yoktu zaten ücretle bu şekilde yaptırmıştık..
sen önce kadın doğumcun la görüşsen gerekli testlerin adını onlar yazıp seni yönlendiriyolar zaten..isimleri şu an aklımda yok ama mesela Anti_Kardiopilin_M ve Anti_Kardiopilin_G bu testlerin içindeydi ve bunlarda sorun vardı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?