Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana bakıldı bu testler bişey çıkmadı.zaten enfeksiyon bölümü bakıyormuş şimdi araştıdım.:)

sevindim canım o testlerde sorun olmadığına..ya ben iyi bir doktora düşemedim mi acaba gittiğim hiç bir doktor bana bu aşılardan bahsetmedi üstelik son gittiğimde sormama rağmen geçiştirdi gerek yok dedi..

canımmmmm...
ya oyle sevinmiştimki sürpriz hamişliğine inan içim yandı .rabbim önce senin saglıgını iyiliğini versin sabır versin hayırlıısyla atlatıp umutlu başlangışlar bebişli sonlar nasip etsin...keşke hep birlikte toplaşıp ağlayabilsek dertleşebilsek yüzyüze çok isterdim bunu...

sevindim canım o testlerde sorun olmadığına..ya ben iyi bir doktora düşemedim mi acaba gittiğim hiç bir doktor bana bu aşılardan bahsetmedi üstelik son gittiğimde sormama rağmen geçiştirdi gerek yok dedi..

canım bana yapıldı ama yine fayda etmedi herşeyde bi sebep vardır dedim yaptırdım ama sonuç yine değişmedi

canım ne yapmaya karar verdin sanada iğneye gerek yok demişti ne olacak sonumumz merak ediyorum

canım bana yapıldı ama yine fayda etmedi herşeyde bi sebep vardır dedim yaptırdım ama sonuç yine değişmedi

ewet canım olmayınca olmuyor işte ama eğer olacaksada hiçbir kuvvet önünde duramıyor yeterki RABBİM istesin..

Kizlarrr $u a$i olayini biraz daha anlatirmisiniz..bu bahsettiginiz lenfosit a$isimi?

birde bir turlu cozemedigim antithrombin lll yuksekligi ne demek...? :44:

kime düştü ki?burda hepimiz doktorun gözünün içine bakıyoruz.onlarda ya bilmiyolar ya da yanlış uygulamalarla bize yardımcı olamıyorlar.ben de iyi bir doktor arıyorum.kürtaj yapmaya gelince tamam hemen yapalım tehlikeli falan diye gözü parlamayan doktor

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...

canım allah sabır versin çok geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun bel ağrısını bilirim bazı disklerimde fıtık başlangıcı vardı 2 sene falan çektim sonra omurgama iğneler yaptılar ağrım geçti şükür rabbim kimseye vermesin kendine iyi davran seni ayakta tutan sırtın.

Merhaba. Ben de faktör 5 heterozigotum, iki kez düşük yaptım. İzmir'de bu alanda iyi bir doktor bilen var mı?

canım bende izmirdeyim ama doktor konusunda pek kapı kapı gezmedim ilk doktorum külal çukurova idi. ilk kürtajımdan hemen sonra sağolsun hemen pıhtılaşma testlerimi yaptırdı. doktorluğundan şüphem yok. ama çok pinpirikli bende öyleyim o yüzden vazgeçtim. sonra kadomer diye bir merkez var hüsnü çağlar var prof çok eski bir tanıdığımız oda iyi bir doktor. ama daha hamile kalamadığım için bilmiyorum sonrası ne olur. buarada ikiside özelde ama testlerimi devlette bir tanıdıklarıyla yaptırıyolar. birde sermet sağolu duydum çok övdüler. hüseyin ceyberide son duyduğum ama son ikisine gitmedim.istersen araştır canım. başka sorun olursa seve seve cevaplarım.

canım iyi bir doktor bulursun haber ver banada olur mu.

Doktordan geldim. Ne yazık ki 2-3 gün önce kalbi durmuş, yarın sabah alacaklar. Çok üzgünüm...

ne desem bilmiyorum. çok üzüldüm. allahım sana sabır versin güzelim.

hoşgeldin canım . çok merak ettik seni. annen için çok korktum şükür ki iyiymiş allah abşından eksik etmesin . tez vakitte sanada onada sğlık versin. sonuçlarından haberdar et bizi böyle merakta bırakma

canım bende zaman zaman eşimden ayrılmayı düşünüyorum sonrada diyorum ki en küçük bir umut bile varsa vazgeçmemek lazım. anne olmak istediğim kadar eşimden evlat sahibi olmak istiyorum. vazgeçiyorum. alıp başını gitmek yok. hep birlikte üzüldüğümüz gibi hep birlikte sevinecz burada allahımın izniyle

Burcu arkadasım çok gecmis olsunallah yardımcın olsun...bende sizler gibi ovulasyon kullanmaya başladım ama hicbirsey anlamadı
Cok moralim bozuk anliycaniz

canım ne yapmaya karar verdin sanada iğneye gerek yok demişti ne olacak sonumumz merak ediyorum

canım benim vala en son hacettepede bi profa mail attım ama cvp gelmedi.olmadı bide hacettepede bi profa giderim yada hematolog prof una.ne yapam.ama bide bucu c.tesi bi bayanla görüşcem.bana dua edicek.hayırlısı bakam.

işte onun için bende bazen kendime diyorum oluruna bırak hamile kal doktora bile gitme diyorum ama dayanamıyorum çünkü korkular başlıyor

valla bende bebiş düşündüğümde çok uğraşmasam diorum yani korunmayı bırakayı RABBİM ne zaman ol derse.normal bir cinsellik ols.diorum şimdilik ama bakalım.bide dr a da 8.haftaya kadar gitmeyim diorum.tabi şu profla bi görüşeyim.oda bişin yok derse artık yapacak bişi yok.bi ark iğne aspirin kullandı oda düşük yaptıyani yaşanacaksa önüne geçilmiyo be bucu:)

bazen buraya hiç girmek istemiyorum kızlar ya...birden sevince boguluyorum sizlerin güzel haberleriyle ama kaybedişleri okuyuncada icim yanıyorr birkaç gün etkisinden kurtulamıyorum..beydağlı, aykara2, bucu2, kvrck ve en son burcu gen yüreklerinizin yangını inanın bizim yüreklerimizde neler hissettiğinizi çok iyi anlıyoruz...Rabbim hepimizin isteğine en kısa zamanda hayırlısı ile cevap verir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…