Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben orda yaptırdım hatta gecen bi arkadaşımı da yönelndrıdım o da yaptırdı.kartal eğitmden randevu al gece 12 de sistem güncellenyıor nette.kadın doğuma al.durumu anlat hemen yazıyorlar bi sıkıntı olmuyorr.kolay gelsın

canım hiç belli olmaz önemli olan2 gün sonra tekrar bi b hcg yaptırman gerekecek eğer değerlerin 2 katı yükselmişse gebelik devam ediyodur benim bi kimyasak gebeliğim olmuştu onda 53 çıktı 2 gün sonra 40 düştü yükselmedi şimdiki hamileliğimde değer 27 çıktı kesin buda kimyasal dedim ama 2 gün snra 100 ün üzerine çıktı değerim geç yumurtlama geç döllenme olmuş inşallah değerlerin yükselir içini ferah tut

merhaba canım sende ağustos annesi olcaksin değilmi senin ultrasonda bebiş sat la uyumlumu benimki 1 hafta geriden geliyo doktor geç döllenme olmuş bebek ana rahmine geç düşmüş bunda endişe edecek bişey yok dedi ama yinede kafama takılıyo mesele şuanda 8 haftalık ama ben hep 7 den hesap yapıyorum

hayırlısı canım, korunma vermemesi durumun iyi olduğunu gösteriyor sanırım. inşallah Allah çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla versin bebeğini.

canım sen günde kaç tane iğne vuruyosun.bide mutasyonun neydi bende tolga hocanın hastasıyım da...
iki kez kullanıyorum canım.0,4 cc clexane. mutasyonum mthfr 677 heterozigot. diyet yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. çok kilo aldığım için (7 ay 10 kilo :26:) tolga bey metionin diyetini biraz esnetip karbonhidratı azaltmamı istedi. artık daha fazla süt yoğurt tüketiyorum. senin mutasyonun neydi canım? kızlar bizler öncekiler ve sonrakilere faydalı olması amacıyla tolga hocanın pıhtıdaş hastaları adıyla bir topik açmayı düşünüyorum ne dersiniz? birbirimizden öğrenecek şeylerimiz olur, yeni arkadaşlara da belki bir fikir olur.

canımçok iyi düşünmüşsün valla,birbirimizden bir sürü şeyler öğreniyoruz.ben mthfr 1298 heterozigotum.gebeik öncesi iğneye başladık bizde bakalım hayırlısı.

Canım bende 677 heterezigotum sen neden 2 kez iğne oluyosun aklım karıştı.Doktorum bana iğneye bile gerek olmadığını söyledi halbuki.Doğuma kaç gün kala bırakıcaksın..

canımçok iyi düşünmüşsün valla,birbirimizden bir sürü şeyler öğreniyoruz.ben mthfr 1298 heterozigotum.gebeik öncesi iğneye başladık bizde bakalım hayırlısı.
hayırlısı canım. inşallah sağlıkla kavuşursun sen de bebeğine :) burada burcugentr, tugbesr ve birkaç arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam tolgabeyin hastası. arkadaşlar iletişimde kalabilmek için topik açıyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/497240-pihtidas-arkadaslardan-tolga-hocanin-hastalari.html

Canım bende 677 heterezigotum sen neden 2 kez iğne oluyosun aklım karıştı.Doktorum bana iğneye bile gerek olmadığını söyledi halbuki.Doğuma kaç gün kala bırakıcaksın..

pıhtılaşma bozukluğunda doktorların çok farklı yaklaşımları olabiliyor canım.kimisi hiç iğne vermiyor, kimisi aspirin veriyor. kimisi diyet de veriyor. benim doktorum hem iğne hem de metionin diyeti veriyor. daha önce düşüklerim olmuştu ve şimdi doktorumun tedavisine güvenmek zorundayım. iğne dozu için aylık kan tahlili yaptırıyorum. kullandığım doz benim için şuan uygun görünüyor. bu arada doğuma iki gün kala bırakacağım inşallah.

Son düzenleme:

Anladım canım kaç haftalıkken kaybetmiştin?İğne dozu için yaptırdığın testin adı nedir?Birde bu son 2 günde bir şey olmaz inşl bende çarşamba son iğnemi yapıcam cumartesi sabah sezeryana giricem..

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yarın dr kont. var bakalım hormon testleri falan yaptırıcam kaç yumurta oluştu falan hepsine bakalım neler çıkacak sizlerde ne ler var neler yok yeni hamişler tebrik ederim bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin hamile kalmak isteyenlerde bol şans çok çalışalım çokkkkk

hannem
clexane iğne kullanıyorum 0,4 cc günde iki kez canım . folik asit kullandım, progestan kullandım, inşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla, hepiniz dualarımdasınız, siz de dualarınızı eksik etmeyin.
ddilek canım ben de de bir süredir ağrılar başladı, en çok belimde. bazen karnımda da oluyor ama bel ağrısından ağladım dün gece. adet zamanı olan ağrı gibi bir ağrı. bacaklarımda kramp yoktu bir iki gündür o da başladı. inşallah normal zamanında olacaktır canım, içini ferah tut. ben bel ağrısını kiloya bağlıyorum. 10 kilo almışım toplam. senin kilon nasıl?
gamzeli24 canım Tolga beyin hastaları için sayfamıza bekleriz.

6-7 haftalıktı biri, biri için kimyasal dendi. iğne dozu için aptt idi sanırım testin adı. canım sen gönlünü ferah tut, inşallah herşey yolunda gidecek. ne güzel bu haftalara kadar gelebilmişsin sağlıkla hayırlısıyla sağlıkla gelecek bebeğin inşallah genel anestezi mi epidural mi olacaksın?

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. kocaman kocaman sağlıklı bir sürü yumurtalar olsun inşallah

Saol canım inşl.Ben genel anesteezi olcam:2:

filizim genel anestezi senin tercihin mi doktorun mu öyle yönlendirdi? ben epidural sezeryan olucam inşallah astım olduğum için genel anestezi vermiyorlar

hamile kalamadığıma mı yanayım yoksa pıhtılaşmadan dolayı zorla elde ettiğim gebeliklerin düşükle sonuçlanmasına mı...daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalan ben 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.hatta geçen ay tedaviye rağmen yine olmadı....mutsuzum,üzgünüm....yorgunum.....

canım benim lütfen olumsuzluğa kapılma.allah yeri ve zamanı gelince verecek inşallah.bir çoğumuz seninle aynı durumdayız...bende çok istiyorum,özlüyorum ama tek şey allaha inanarak bebeğimizin gelmesini beklemek.bende zaman zaman umutsuzluğa kapılıyorum ama allah herşeyin hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…