canım normal bende de aynı şekilde oldu.doktor rahimin toparlanması için bu şekilde olur, yapışıklık yok dedi.
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ben iki ay arayla iki düşük yaptım bana doktorum trombofili paneli diye bir test verdi ama bu testi birtürlü yaptıramadım özelde oldukça pahalı yapıyolar araştırma hastanelerine baş vurdum onlarda yapmadıklarını söylediler şimdide umudum kartal araştırma hastanesi orda yapıyolarmı aceba aranızda bu testi yaptıran varmı ne için ve nasıl yapıyolar ben kan pıhtılaşması diye biliyorum aranızda bana yardım edebilecek biri varmı lütfen yardımcı olun
merhaba kızlar beta hcg sı dusuk cıkan varmı benım 3tane dusugum vardı yıne gunun gectı beta hcg yaptırdım 48.43 cıktı dr bana bıyo kımyasal gebelık olabılır dedı benım bıde kan pırtılasması var sımdı ıgne vaptırıyorum bu konuyla ılgılı cevaplarınızı beklıyorum lutfen acıl
kızlar ankarada lapa lapa kar yağıyor manzara çok güzel.....
evet benım adetıme 3 gun kala beta hgc degerım 11.97 cıkmıstı bende iğneye baslamak için dr gitmiştim oda hemen iğnemı verdı ve cok sukur suan 9+5 olduk ınsallah 12. hafataya kdr gelırde tehlıkelı haftaları atlatmıs oluruz ınsallah senınde benım gibi bebek gec döllenme olmustur
hayırlısı canım, korunma vermemesi durumun iyi olduğunu gösteriyor sanırım. inşallah Allah çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla versin bebeğini.Iyiyim canim, toparlandim. Sen de iyisindir umarim. Genetik sonucu tahmin ettigimiz gibi temiz cikti. Igne kullanmaya basladim tekrar, korunma vermedi doktor. Bakalim bir sonraki heyecan ne zaman baslayacak? Tekrar strese girmeden hemen olsun istiyorum, hayirlisi.
iki kez kullanıyorum canım.0,4 cc clexane. mutasyonum mthfr 677 heterozigot. diyet yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. çok kilo aldığım için (7 ay 10 kilo :26:) tolga bey metionin diyetini biraz esnetip karbonhidratı azaltmamı istedi. artık daha fazla süt yoğurt tüketiyorum. senin mutasyonun neydi canım? kızlar bizler öncekiler ve sonrakilere faydalı olması amacıyla tolga hocanın pıhtıdaş hastalarıcanım sen günde kaç tane iğne vuruyosun.bide mutasyonun neydi bende tolga hocanın hastasıyım da...
hayırlısı canım, korunma vermemesi durumun iyi olduğunu gösteriyor sanırım. inşallah Allah çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla versin bebeğini.
iki kez kullanıyorum canım.0,4 cc clexane. mutasyonum mthfr 677 heterozigot. diyet yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. çok kilo aldığım için (7 ay 10 kilo :26:) tolga bey metionin diyetini biraz esnetip karbonhidratı azaltmamı istedi. artık daha fazla süt yoğurt tüketiyorum. senin mutasyonun neydi canım? kızlar bizler öncekiler ve sonrakilere faydalı olması amacıyla tolga hocanın pıhtıdaş hastalarıadıyla bir topik açmayı düşünüyorum ne dersiniz? birbirimizden öğrenecek şeylerimiz olur, yeni arkadaşlara da belki bir fikir olur.
hayırlısı canım, korunma vermemesi durumun iyi olduğunu gösteriyor sanırım. inşallah Allah çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla versin bebeğini.
iki kez kullanıyorum canım.0,4 cc clexane. mutasyonum mthfr 677 heterozigot. diyet yapıyorum, daha doğrusu yapıyordum. çok kilo aldığım için (7 ay 10 kilo :26:) tolga bey metionin diyetini biraz esnetip karbonhidratı azaltmamı istedi. artık daha fazla süt yoğurt tüketiyorum. senin mutasyonun neydi canım? kızlar bizler öncekiler ve sonrakilere faydalı olması amacıyla tolga hocanın pıhtıdaş hastalarıadıyla bir topik açmayı düşünüyorum ne dersiniz? birbirimizden öğrenecek şeylerimiz olur, yeni arkadaşlara da belki bir fikir olur.
hayırlısı canım. inşallah sağlıkla kavuşursun sen de bebeğine :) burada burcugentr, tugbesr ve birkaç arkadaş daha vardı yanlış hatırlamıyorsam tolgabeyin hastası. arkadaşlar iletişimde kalabilmek için topik açıyorum: http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/497240-pihtidas-arkadaslardan-tolga-hocanin-hastalari.htmlcanımçok iyi düşünmüşsün valla,birbirimizden bir sürü şeyler öğreniyoruz.ben mthfr 1298 heterozigotum.gebeik öncesi iğneye başladık bizde bakalım hayırlısı.
Canım bende 677 heterezigotum sen neden 2 kez iğne oluyosun aklım karıştı.Doktorum bana iğneye bile gerek olmadığını söyledi halbuki.Doğuma kaç gün kala bırakıcaksın..
pıhtılaşma bozukluğunda doktorların çok farklı yaklaşımları olabiliyor canım.kimisi hiç iğne vermiyor, kimisi aspirin veriyor. kimisi diyet de veriyor. benim doktorum hem iğne hem de metionin diyeti veriyor. daha önce düşüklerim olmuştu ve şimdi doktorumun tedavisine güvenmek zorundayım. iğne dozu için aylık kan tahlili yaptırıyorum. kullandığım doz benim için şuan uygun görünüyor. bu arada doğuma iki gün kala bırakacağım inşallah.
[/COLOR]
Anladım canım kaç haftalıkken kaybetmiştin?İğne dozu için yaptırdığın testin adı nedir?Birde bu son 2 günde bir şey olmaz inşl bende çarşamba son iğnemi yapıcam cumartesi sabah sezeryana giricem..
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür yarın dr kont. var bakalım hormon testleri falan yaptırıcam kaç yumurta oluştu falan hepsine bakalım neler çıkacak sizlerde ne ler var neler yok yeni hamişler tebrik ederim bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin hamile kalmak isteyenlerde bol şans çok çalışalım çokkkkk
6-7 haftalıktı biri, biri için kimyasal dendi. iğne dozu için aptt idi sanırım testin adı. canım sen gönlünü ferah tut, inşallah herşey yolunda gidecek. ne güzel bu haftalara kadar gelebilmişsin sağlıklahayırlısıyla sağlıkla gelecek bebeğin inşallah genel anestezi mi epidural mi olacaksın?
filizim genel anestezi senin tercihin mi doktorun mu öyle yönlendirdi? ben epidural sezeryan olucam inşallah astım olduğum için genel anestezi vermiyorlar
hamile kalamadığıma mı yanayım yoksa pıhtılaşmadan dolayı zorla elde ettiğim gebeliklerin düşükle sonuçlanmasına mı...daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalan ben 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.hatta geçen ay tedaviye rağmen yine olmadı....mutsuzum,üzgünüm....yorgunum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?