Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaaa bu kadar uzme kendını bu stres ınsaanı mahvedıyor bak benimde dısetı ıltıhabından kaynaklı boynumda kıtle cıktı daha doktora gıtmedım ama ya kanserse dıye ya bebegıme bır sey olursa dıye gunlerdır kafayı yıyorum dun gun boyunca bas agrısı goz yanması mıde bulantısı dusuk tansıyon....yataktan kalkamadım doktora bıle gıdemedım bıraz ıyı olunca dun aksam acıle gıttım bı dunya test yaptı doktor allaha sukur bır problem cıkmadı kanıma pıhtılasma zamanına da bakıldı ama gel gör ki stres uzuntu ınsanı ne hale getırıyor umudunu yıtırme dualarını eksık etme olurmu ben ınanıyorum bebişin hayırlı bır zamanda gelecek ve bu uzuntulerını hıc hatırlamayacaksın onun varlığı hayatını degıstırecek evınızı şenlendirecek güzel şeyler düşün rabbim seni her an sınamakta, basın dardayken neler dıyecegını sınamakta unutma tatlım...allaha emanet ol hoşça kal

kızlar adetimin 2. günündeyim, 2 gündür corasprin almıyorum, yanlış yapmıyorum değil mi?içmeye devam mı etseydim acaba?

canım cevap verdiğin için çok sağol benimde 677 heterezigot.bende gidecem inş tıp fak ve iğne aspirin isteyeceğim.en azından içim rahat eder sanırım:)

canım benim inan hepimiz aynı durumda ve psikolojideyiz.bende bu aralar hep eşime sarıyorum onu çok mutsuz ediyorumbunun da farkındayım yani.hayırlısı ols be gülüm.geç olsunda güç olmasın bak bende hamd ols ilk ay hamile kalıyorum ama kucağıma aldığım yok.

belkide bebişin geç gelecek ama RABBİMİN izniyle güçlü sağlam gelecek seni bırakmayacak.bide biliyorum bizim psikolojimizde olan insanlar için bunu söylemek ve uygulamak zor ama.sakınan göze çöp mü batıyor dersin.hayatını normal akışına bırak düşündükçe hormonlar etkili olmuyor sanıyorum.hadi sen ben bunu uygulamaya çalışalım.uygularsak bu zor durumda aferin bize:)

canım benim okuyup okumaman sana kalmış tabiki.ama biz de zaten RABBİMİZDEN istiyoruz ondan bekliyoruz.bir ayette diorki RABBİMİZ dualarınız olmasa ne ehemmiyetiniz var.bizim burda yapmak istediğimiz meryem suresinde geçen kıssalaradan yola çıkarak RABBİMİZE dua etmek.ve hepimizin okuyup birbirimize dua etme sebebi ise hani ağızdan çıkan duanın kabul olacağı bilinmez.bu yüzden burda dua eden bi kardeşimizin duası kabul olacak belki ve hepimiz bu nimetten faydalanacağız.inşallah.

sabırla inançla okumaya devam etmeliyiz die düşünüyorum.umutsuzluğa kapılacak bişi yok RABBİMİZİN gönlünü yapmak için (teşbihte hata olmasın)ONA ONUN kelamıyla dua ediyoruz ve yine ondan bekliyoruz.meryem suresinden beklemiyoruz zaten.

kızlar meryem suresini okudum allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hoşça kalın allaha emanet olun
RABBİM razı olsun inşallah canım.sende ALLAHA emanet kal.

ağzına sağlık,dualarımız kaul ve makbul olsun.ALLAHA razı ols.

canım bende meryem suresiniokudum hepimiz için dua ettim allahım kabul etsin...

sanada teşekkürler canım.ALLAH razı ols inş.dularımız kabul ols inş:)

ümmü sübyanı bende duydum.sebebpsiz yere düşük yapan kişilere hocalar söylüyor.hatta bana da denildi.ama kurbanı bilmiyorum.

canım bende öle biliyorum hurafe değil yani.eminim.oazarlık gibi oluyomuş.hamile kalınca vermekde vermeden önce de
sadaka vermek doğru olur die düşünüyorum.hani bir sadaka bin vbelayı deffeder hesabı.sadaka niyetiyle verelim bol bol kendimize evladımıza inş:)

Mrb arkadaşlar 2 düşük yaşadım ve bazı genetik tetsler verdi doktorum faktör v h1299r (r2) heterozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor.bunun açılımını bişlen varsa yardımcı olursa sevinirim

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn......

cnm benim kese vardı kan yoktu ama kese içerde parçalanmıştı ona rağmen kanama olmadı bi türlü umarım kanama düşükle ilgili değildir.ama kese görünüosa büyük bi ihtimal düşük değil içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun.

Mrb arkadaşlar 2 düşük yaşadım ve bazı genetik tetsler verdi doktorum faktör v h1299r (r2) heterozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor.bunun açılımını bişlen varsa yardımcı olursa sevinirim

öncelikle geçmiş olsun. cnm factör v heterozigot mutasyonun var. yani kanın pıhtılaşıyor. aynı mutasyon bende de var. benim de dört düşüğüm var. şu an beşinciye hamileyim. iğne ve aspirin kullanıyorum.

cnm geçmiş olsun. senin et parçası zannettiklerin kan pıhtısı olabilir. üzülme kese duruyormuş. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin.

kaç haftalık hamilesin cnm.daha önceki düşüklerinde de kullandınmı iğne ve aspirini yoksa yenimi başladın çok panikliorummm açıkçasıı

sagol canım inşallah öledir doktor düşmemiş dedi ama kanadan bir gün önce idrarla parça gördüm neydi o

canım bendede oldu aynı dediğin gibi iplik gibi uzun parca şeklinde adet kanaması gibi kanamada oldu kapkara akıntıda geldi bende çok korkmuştum ama çok şükür bi sorun olmadı 8. haftaya gircem devam ediyo hamileliğim doktor lekelenmelerin ilaçlardan oldugunu söyledi progestan kullanıyomusun inşalah rabbim korktuğuna uğraztmaz içini ferah tut stres yapmamaya çalış

kesenin durması çok güzel, size yaşanan bir olay anlatayım; arkadaşımın 5. haftasında bir avuç dolusu kan ve parça geldi, doktor keseyi gördü fakat bebeği göremedi, 2 gün beklediler bu arada kanama devam etti, sonra tekrar dok. gitti bebek duruyor dedi, 3 ay progesteron hapı aldı ve 3 ay kanaması oldu, şimdi çok tatlı bir kızı var maşallah, size de aynısı olur inşallah rabbim acısını yaşatmasın, benim acım taze, Allah sana sağlıklı ve hayırlı evlat versin

kaç haftalık hamilesin cnm.daha önceki düşüklerinde de kullandınmı iğne ve aspirini yoksa yenimi başladın çok panikliorummm açıkçasıı

cnm 19. haftatı bitirdim. üçüncü ve dördüncü düşükte iğne ve aspirin kullandım ama yine de kaybettim bebeklerimi. bu hamileliğimden önce rahim içini kanlandırmak ve bebeğin iyi tutunabilmesi için dr.um histeroskopi yaptı. iki ay bitkisel ilaç kullandım. sonrasında dr.um hamile kalmamı söyledi ve bu günlere geldik. umudunu yitirme. darısı senin ve bebek isteyen arkadaşlarımın başına olur inşallah.

canım nasıl gidiyor hamileliğin. hala 0,4 e devam değil mi bir defa?

çok teşekkür ederim yardımınız içinorda herhangi bir ücret alınıyomu giriş yada tahliller için birde bana tavsiye edebileceyiniz bir doktor varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…