- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım yaaa bu kadar uzme kendını bu stres ınsaanı mahvedıyor bak benimde dısetı ıltıhabından kaynaklı boynumda kıtle cıktı daha doktora gıtmedım ama ya kanserse dıye ya bebegıme bır sey olursa dıye gunlerdır kafayı yıyorum dun gun boyunca bas agrısı goz yanması mıde bulantısı dusuk tansıyon....yataktan kalkamadım doktora bıle gıdemedım bıraz ıyı olunca dun aksam acıle gıttım bı dunya test yaptı doktor allaha sukur bır problem cıkmadı kanıma pıhtılasma zamanına da bakıldı ama gel gör ki stres uzuntu ınsanı ne hale getırıyor umudunu yıtırme dualarını eksık etme olurmu ben ınanıyorum bebişin hayırlı bır zamanda gelecek ve bu uzuntulerını hıc hatırlamayacaksın onun varlığı hayatını degıstırecek evınızı şenlendirecek güzel şeyler düşün rabbim seni her an sınamakta, basın dardayken neler dıyecegını sınamakta unutma tatlım...allaha emanet ol hoşça kalhamile kalamadığıma mı yanayım yoksa pıhtılaşmadan dolayı zorla elde ettiğim gebeliklerin düşükle sonuçlanmasına mı...daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalan ben 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.hatta geçen ay tedaviye rağmen yine olmadı....mutsuzum,üzgünüm....yorgunum.....
canım yaaa bu kadar uzme kendını bu stres ınsaanı mahvedıyor bak benimde dısetı ıltıhabından kaynaklı boynumda kıtle cıktı daha doktora gıtmedım ama ya kanserse dıye ya bebegıme bır sey olursa dıye gunlerdır kafayı yıyorum dun gun boyunca bas agrısı goz yanması mıde bulantısı dusuk tansıyon....yataktan kalkamadım doktora bıle gıdemedım bıraz ıyı olunca dun aksam acıle gıttım bı dunya test yaptı doktor allaha sukur bır problem cıkmadı kanıma pıhtılasma zamanına da bakıldı ama gel gör ki stres uzuntu ınsanı ne hale getırıyor umudunu yıtırme dualarını eksık etme olurmu ben ınanıyorum bebişin hayırlı bır zamanda gelecek ve bu uzuntulerını hıc hatırlamayacaksın onun varlığı hayatını degıstırecek evınızı şenlendirecek güzel şeyler düşün rabbim seni her an sınamakta, basın dardayken neler dıyecegını sınamakta unutma tatlım...allaha emanet ol hoşça kal
Valla ben birakmiyorum hic, doktor bana birak demedi.kızlar adetimin 2. günündeyim, 2 gündür corasprin almıyorum, yanlış yapmıyorum değil mi?içmeye devam mı etseydim acaba?
hannem
clexane iğne kullanıyorum 0,4 cc günde iki kez canım . folik asit kullandım, progestan kullandım, inşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla, hepiniz dualarımdasınız, siz de dualarınızı eksik etmeyin.
ddilek canım ben de de bir süredir ağrılar başladı, en çok belimde. bazen karnımda da oluyor ama bel ağrısından ağladım dün gece. adet zamanı olan ağrı gibi bir ağrı. bacaklarımda kramp yoktu bir iki gündür o da başladı. inşallah normal zamanında olacaktır canım, içini ferah tut. ben bel ağrısını kiloya bağlıyorum. 10 kilo almışım toplam. senin kilon nasıl?
gamzeli24 canım Tolga beyin hastaları için sayfamıza bekleriz.
hamile kalamadığıma mı yanayım yoksa pıhtılaşmadan dolayı zorla elde ettiğim gebeliklerin düşükle sonuçlanmasına mı...daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalan ben 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.hatta geçen ay tedaviye rağmen yine olmadı....mutsuzum,üzgünüm....yorgunum.....
hamile kalamadığıma mı yanayım yoksa pıhtılaşmadan dolayı zorla elde ettiğim gebeliklerin düşükle sonuçlanmasına mı...daha önce iki kez kendiliğinden hamile kalan ben 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum.hatta geçen ay tedaviye rağmen yine olmadı....mutsuzum,üzgünüm....yorgunum.....
yazın yalan söyleyerek genetik bölümünde testleri yaptırmak istedik ne trombofili ne de kromozom testleri yapıldı aylar sonraya kromozom için aradılar va trombofili testleri halen çıkmadı sebebi ödenek olmamasıymış.cerrahpaşaya gitmeyin derim.sonuç olarak ben özelde yaptırdım ve o zaman gebe kalmıştım tekrar.her şey normal çıktığı halde yine düşük yaptım.her şeyin hayırlısı...
kızlar bu arada ben dua okumayı bıraktım meryem suresini. bilmiyorum bi umutsuzluğa kapıldım belki de .her şeyin Allah tan gelmesini bekliyorum.beklicem de.eğer okumak istemezseniz adımı söylemeyin size bırakıyorum.lütfen yanlış anlamayın.
RABBİM razı olsun inşallah canım.sende ALLAHA emanet kal.kızlar meryem suresini okudum allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah hoşça kalın allaha emanet olun
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24
20-elendil85
21-caco
22-btl17
23-mutlucan123
24-leyla21
25-hülyaemrah
26-ddilek
27-kvrck
yasin ve Meryem Suresini okudum.inşallah Allah dualarımızı kabul eder. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
canım bende meryem suresiniokudum hepimiz için dua ettim allahım kabul etsin...
kızlar ben birde hocaya gittim bana kefaret kurbanı kesmemi söledi kan akıt dedi bide ümmü sübyan olduğunu söledi kafam karıştı birde bana muska yaptı..aranızda çocuğum olsun diye kurban kesen varmı acaba..
cocugum olursa dıye nıyet edersen allahla pazarlık yapmıs gıbı oluyormus ( tabı bu benım duydugum hurafede olabılır)ben hamıleyken kestırmıstım sagsalım dogsun dıye.ama tabı hocalarada pek guvenmemek gerek malum para ıcın herseyı soyluyolarlar.ama ummu subyan olayı varmıs sanırım eltımde yaptırmıstı o muskadan hamıleyken hep tasıdı sagsalım bebegı oldu.ınsan herseyden umut edıyor en guzelı allaha sıgınıp tevekkulu bırakmamak.allahım evını cocuklarla doldursun ıns.işe yarar
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn......
Mrb arkadaşlar 2 düşük yaşadım ve bazı genetik tetsler verdi doktorum faktör v h1299r (r2) heterozigot mutasyon saptanmıştır yazıyor.bunun açılımını bişlen varsa yardımcı olursa sevinirim
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn......
öncelikle geçmiş olsun. Cnm factör v heterozigot mutasyonun var. Yani kanın pıhtılaşıyor. Aynı mutasyon bende de var. Benim de dört düşüğüm var. şu an beşinciye hamileyim. Iğne ve aspirin kullanıyorum.
sagol canım inşallah öledir doktor düşmemiş dedi ama kanadan bir gün önce idrarla parça gördüm neydi ocnm benim kese vardı kan yoktu ama kese içerde parçalanmıştı ona rağmen kanama olmadı bi türlü umarım kanama düşükle ilgili değildir.ama kese görünüosa büyük bi ihtimal düşük değil içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun.
kesenin durması çok güzel, size yaşanan bir olay anlatayım; arkadaşımın 5. haftasında bir avuç dolusu kan ve parça geldi, doktor keseyi gördü fakat bebeği göremedi, 2 gün beklediler bu arada kanama devam etti, sonra tekrar dok. gitti bebek duruyor dedi, 3 ay progesteron hapı aldı ve 3 ay kanaması oldu, şimdi çok tatlı bir kızı var maşallah, size de aynısı olur inşallah rabbim acısını yaşatmasın, benim acım taze, Allah sana sağlıklı ve hayırlı evlat versinacillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn......
kaç haftalık hamilesin cnm.daha önceki düşüklerinde de kullandınmı iğne ve aspirini yoksa yenimi başladın çok panikliorummm açıkçasıı
cnm 19. haftatı bitirdim. üçüncü ve dördüncü düşükte iğne ve aspirin kullandım ama yine de kaybettim bebeklerimi. bu hamileliğimden önce rahim içini kanlandırmak ve bebeğin iyi tutunabilmesi için dr.um histeroskopi yaptı. iki ay bitkisel ilaç kullandım. sonrasında dr.um hamile kalmamı söyledi ve bu günlere geldik. umudunu yitirme. darısı senin ve bebek isteyen arkadaşlarımın başına olur inşallah.
canım ben orda yaptırdım hatta gecen bi arkadaşımı da yönelndrıdım o da yaptırdı.kartal eğitmden randevu al gece 12 de sistem güncellenyıor nette.kadın doğuma al.durumu anlat hemen yazıyorlar bi sıkıntı olmuyorr.kolay gelsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?