Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benım bundan oncekı gebelığım hep kanamalı gectı okaar cok kanamam agrım oldukı doktora gıttım kese duruyor bısey yapamam dedı eve gıttım dınlendım ara ara devam ettı.sonra oyle buyuk bır et parcası dustukı ınceledım yanı kan pıhtısı degıldı hatta bırseye koyup ıncelettırmeye gondercektım bebegım dustu dedım.doktora gıttım muayne ıcın degıl kurtaj olmak ıcın gıttım doktor bebek duruyor dedı cok sasırdık.1hafta sonra kalp aatısını duyduk hatta kalp atım hızı 130 du doktorum %8 dusuk rıskın var dedı ama lekelenmelerım hep devam ettı 1hafta sonra gıttıgımızde kalbı durmustu malesef.yanı onemlı olan neyden kaynaklanıyor olması senın pıhtılasma problemın varmı ıgne kullanıyomusun.benım bu 3.hamıslığım rabbıme bınlerce sukurler olsun ılkkez bu haftaya kadar gelebıldım ınsallah sonuna kadar boyle devam eder hepimizin yuzunu guldursun guzel ALLAHIM
kızlar adetimin 2. günündeyim, 2 gündür corasprin almıyorum, yanlış yapmıyorum değil mi?içmeye devam mı etseydim acaba?

ben ıçmıstım canım bı sıkıntı olmadı acıkcası

ayyyy canım inan sevinçten aglıcam içim öle ferahladıki şuan zor yazıyorum ümidimi yitirmiştim çok sagol canım..........hergün igne oluyorum bende progestron...hemde iki tane progestron hap alıyorum..

çok sagol canım inşallah

canım sen nıye hap kullanıyorsun sımdıden acıklarmısın

canım öyle olımsız düşünme umudunu hiç yitirme rabbimin bi sınavı elbetteki verecek ama bi sınavdan geçirecek ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ
ayyyy canım inan sevinçten aglıcam içim öle ferahladıki şuan zor yazıyorum ümidimi yitirmiştim çok sagol canım..........hergün igne oluyorum bende progestron...hemde iki tane progestron hap alıyorum..

seni rahatlattıysam ne mutlu inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini bol bol dinlen ve kendini üzme

Canim benimde 3 tane dusugum oldu bende sonuncu dusukte Igne ve aspirin kullanmistim simdi doctor arastiriyorum birde bitkisel iliac ne kullandin cevaplarsan sevinirim

Günaydın, Uzun zamandır bakamıyorum inşallah herkes iyidir. Benim moralim çok bozuk klomen kullanmama rağmen 1yılı geçti hala hamile kalamıyorum eskiden tekrardüşük yapmak korkusuyla hamile kalmaktan korkardım şimdi de bu çıktı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun ama bazen yorulduğumu tükendiğimi hissediyorum ya hiç olmazsa demekten kendimi alamıyorum sonra yine Allaha şükrediyorum dualarımda hepiniz varsınız inşallah hamile arkadaşlarımız sorunsuz bir şekilde kucaklarına alsınlar bebeklerini benim gibi bekleyenlerde inşallah tez zamnda hamile kalıp sorunsuz bir hamilelikle devam ederler . Şimdi hasta olduğum için Meryem suresişni okuyamıyorum ama biter bitmez tekrar dualarımıza başlayacağım inşallah herkes kendine iyi baksın ben kafam dağılsın diye tatilde İstanbula gitmeyi düşünüyorum inşallah güzel günler bizleri bekler.

Arkadaşlar haklısınız, yaşadıklarımız çok zor ve yıpratıcı. Ben ilk başta 1,5 yıl hamile kalamadım, sonra 1 yıl içerisinde 3 kere hamile kaldım, sonra yine 8-9 ay hamile kalamadım. En son zaten aşılama yaptırmıştım biliyorsunuz. Şimdi bu ay tekrar aynı sancılı süreç başlayacak, korunma vermedi doktor ve ben hemen olsun istiyorum, 2-3 ay olmazsa kendimi çok yıpratmadan yine aşılama yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü her olmayan ay daha bir strese giriyoruz, bu sefer bir sonraki ay olma şansını da azaltıyoruz. Bi bakmışsınız kısır döngü içine girip kaybolmuşuz. Kendini kaybetmeyen, işleri oluruna bırakabilenler var elbet ama ben başaramamıştım, bana zararı oldugunu bilsemde insanız işte olmuyor, moralimiz bozuluyor, ümidimizi kaybediyoruz...Yapmamak lazım...biliyorum...Neyse umarım kendinizi toplarsınız, isterseniz 1 ay korunun, bu ay yapmamaya karar verdim, gezicem tozucam diyin, bi mola verin. Sonra kaldığınız yerden tekrar başlarsınız. En azından kafanız bir ay rahat etsin.
Bu arada eşlerinizin sperm sayılarına ve kalitelerine de baktırın, onlar stresten bizden çok etkileniyorlar (herşeyde olduğu gibi). Biz 2,5 sene önce yaptırmıştık gayet iyi çıkmıştı tüm değerler, sonra Eylül'de yeni doktoruma gittiğimde o bir kere daha istedi testi ve hiç de iyi gelmedi değerleri, kalite, sayı, hız hepsi ciddi bir şekilde düşmüştü. Dedi ki zaten bu sonuçlarla kendi kendine hamile kalman çok zormuş. O yüzden eskiden yaptırmışsanız bile çok zaman geçtiyse üzerinden tekrarlamakta fayda var. Hadi bakalım herkes toparlansın artık. Topiğin enerjisi iyice düştü valla

merhaba arkadaşlar
ben eskilerdenim belki bilenler vardır.2bebeğimi kaybettikten sonra topiktente herşeydende kendimi çekmiştim...ben bir sıkıntı olmamasına rağmen stresten hamile kalamıyorum...2.kaybımddan sonra aşılama bile denememe rağmen hamile kalamamıştım...sonra hamille kaldım..derken yine kaybettim...ve artık yeter dedim..yine aylarca hamilelik için uğraşıcam derken hemen hamile kaldım...bir sürü sorun oldu...diş etim şişti...kıvranıyordum...mecburen antibiyotikli ağrı kesicilerle iğneler yedim derken beklenen oldu kanama başladı...tamam dedim yine gitti..kürtaj için doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını dinletti doktorum...şoklardayız tabi eşimle...ama allah biliyor buda hep gidicek diye beklerken....allahıma çok şükür 6.ayımı bitirdim....insanların beni her gördüğünde kötü bir şey yok dimi...her şey yolunda dimi...gibi gıcık ötesi sorularına maruz kalsamda...herşeye değer bebeğim için diyorum....o beni bırakmadı bende artık olumsuz düşünmicem dedim...cinsiyetini öğrenince....10 günde bir telaşlı doktor kontrolleri..dünyanın en güzel duygusu olan o tekmelerini duyunca dünya bir yana oğlum bir yana oldu....artık sadece özlediğim için doktora gidiyorum...çünkü oğlum ben burdayım dercesine her gün tekmeliyor annesini...hemde insanlar 20-22.haftalarda duyarken...oğlum bana 17.haftada tekmelerini duyurmuştu....
herşeyi hazır çok şükür oğlumu bekliyorum dört gözle...dualarala......
bunları neden yazıyorum...sizlere umut olsun diye....hamile kalamayan arkadaşlarım ne yazıkki stresten...sakın artık senin için kolay konuşması demeyin...emin olun aynılarını yaşadım....bazen uzaklaşmak iyi gelir....başka şeylerle ilgilenmek....ben neler yaptım o stresi yenmek için....her gün inananın sizler için dua ediyorum....dua etmeyede devam edicem....rabbim hiçbirinizin kucağını boş bırakmasın....gereksiz ayrıntılara takılıp kalmayn....emin olun size tutunacak bebekleriniz gelicek...sizi bırakmıcak...sizde onları inş....umarım bir gün bu topik....sadece bebeklerimize neler alıyoruz....gazımı var...ne bez kullansak yazılarına şahit olur sadece....hepinizi öpüyorum....

merhaba arkadaşlar. ben ve kızım çok istememize rağmen eşim istemiyor bebek. 3,5 ay oldu kürtaj olalı. eşim yine düşük yaparsın bişey olur diye korkuyorum diyor. bende çok istiyorum ama eşim 1 senede 3 düşük olmasınımı istiyorsun diyor. benide korkutuyor. kızım hergün yatarken dua ediyor bana bir kardeş ver allahım diyor. of ben çok kararsız kaldım.hem çok istiyorum hem korkuyorum kürtajdan sonra çok zor toparladım kendimi. birde iğne vurulduğu halde düşük yapan arkadaşların yazılarını okuyunca iyice korkmaya başladım.

canım gerçekten umut oldun bize. sende ne sorunu vardı şimdi nasıl tedavi uygulanıyor?

burcu çok iyi yazmışsın topiğin enerjisi iyice düştü bir karamsarlık havası var stres yok zaman sadece biraz zaman ihtiyaç var 2012 tüm bebek isteyenlerin yılı olsun hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar
tsma seni hatırlıyorum epeydir uğramıyorsun çok sevindim hamileymişsin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

10 gun gecikmeli olsada regl oldum sonunda...

Diger arkadaslarin soyledikleri simdi benimde basima geldi "kan pihtilasmasindan dert yanarken, simdi hamile kalamamak gibi bir sorunda karsimiza cikti" evet suanda ben de niye hamile kalamiyorum diye dusunuyorum muhtemelen tek neden "stress" gibi gozukuyor. Allah yardimcimiz olsun, Tez zamanda hayirli evlatlar versin insallah.

Canim benimde 3 tane dusugum oldu bende sonuncu dusukte Igne ve aspirin kullanmistim simdi doctor arastiriyorum birde bitkisel iliac ne kullandin cevaplarsan sevinirim

cnm çok geçmiş olsun. inşallah tekrar yaşamazsın. ben kan pıhtılaşması için proanthocyanidin kullanıyorum. hamilelik önceside kullanmıştım bir de hamilelikk öncesi bağışıklık sistemi için mn formula kullanmıştım.

Tesekkurler ederim Canim sen ankaradamisin

canım haklısın ama elimde olsa keşke..ben de kafamı rahatlatmayı başaramıyorum maalesef.olmamasına mı üzüleyim yoksa olanların da düşmesine mi bilmiyorum.biz de 1,5 yıl önce yaptırmıştık spermiyorgramı tekrarlayacağız bu hafta bakalım.ikinci klomen denemesine başladım yine.bir kaç ay daha deneyip olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum.

canım aynı şeyleri yaşıyoruz. ama dik durmaktan başka şansımız yok ki...ben de her ay adet olunca salıyorum kendimi sonra yeniden toparlanıyorum.Allah sabır versin canım bizlere.insanların bana acımasından bıktım

ben de okuyorum her zaman canım Allahım dualarımızı inşallah kabul ederr.sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…