Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

istanbuldayım cnm bahçelievlerdeyim..çapaya bile gittim kitleri yokmuş çalışmıyolarmış.

canım ben gecen gun gıttım bana verdı tahlıl ve persembe gunu yaptıracam bugundu aslında kar yuzunden erteledım persembe kısmetse gıdecem sen bır daha gıt sadece rahım fılmı ıcın cekemezler dıye olumsuz yant gldı oda arızalıymış ama kanlara bısey demedı bana sen ne zaman gıttın canım ben ınfertıte bolumuyle gorustum pazartesı gunu persembe calışıorlarmış onlarda artık dıyer persembeye akldı benım 10 gun beklıyebılıyormussn tahlıl ıcın

Insallah kolay bir dogum olur ve saglikla hayirlisiyla kavusursun bebegine.
Allah bizlerede o gunleri gormeyi o mutlulugu tatmayi nasip etsin insallah.

Buarada mutasyonlarin neydi?

Igneyi ne zaman kestin?

Baska ek ilaclar kullandinmi?

amin inş canım tşk ederim

TARANILAN BÖLGELER

PROTROMBİN : G20210A

MTHFR : C677T

MTHFR : A1298C

FAKTÖR V LEİDEN : G1691A

KULLANILAN YÖNTEM : REVERSE HİBRİDİZASYON

SONUÇ : MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR

raporum bu şekilde geldi ayrıca coraspin kullandım 32. haftada doktor aspirini bırakmamı söyledi iğneyide doğumdan bir gün önce vurmicam bunun dışındaki ilaçlar herkese verilen türden ilaçlardı elevit ve maltofer kullandım birde ilk üç ay progestan kullanmıştım fitil

Son düzenleyen: Moderatör:

dün gittim cnm amh vardı birtek onu yapabildim diğerlerinde kit yok dediler ben jinekoloji ve menepoz bölümüne aldım dr. hiçbiri çalışılmıyo varsada ben bilmiyorum dedi. lab.da sordurdum yok dediler..senin proteinleri felan yaptırdılar yani e bana niye yok dediler bende infertiliteyemi gitsem??ama lab.aynı...

canım bende 6+5 te başladım iğneye hep göbek çevresinden 45 derece açıyla yaptım ilk zamanlar benimkide morarıyordu iğnenin havasını almadan yapıcaksın birde kendini sıkma iğne geç dağılır karnın morarır

canım ben merterde burç genetik tanı merkezinde yaptırdım sanada yakın

evet cnm biliyorum ben kromozom testlerini yaptırdım orda ama şimdi elimdeki testleri mail attım 1000 lira gibi bir fiyat çıkardılar . brn tüp bebek yaptırıcam zaten yeterince harcama yapıyoruz fakülte hastanelerinde yaptırayım dedim ..sen toplam kaça yaptırdın?

bebek aspirinin bi zararı yok canım nettende bulabılırsın butun doktorlar tavsiye ediyormuş ama pıhtılaşma sorunun varsa aspirin yeterli değil doktorun karar vermesi gerek...

selam arkadaşım, özel mesaj hakkım yok ondan buraya yazıyorum
bana da aynı şeyleri dedi doktor ..6 hafta oldu diyete başlayalı ben de mart sonunda bırakmayı düşünüyorum
diyet çok zor onu söyleyim öncelikle elini neye atsan yasak bişey içeriyo mutlaka
bir de o gün tüm yediklerin ve yiyeceklerini düşünmen gerekiyor.taviz veremezsin dedi bana diyetisyen
ne kadar uyarsan o kadar iyi senin için dedi bugün tel . den sordum bunlar metionin içerdiğinden ne kaadar
yersen o kadar vücudun homo sistein biriktirir, bu da pıhtılaşma yapar dedi
çok zor...ekmek hiç yemiyorsan ekmek sayılacak şeyleri artırabilirsin dedi

senin düşük yada kaybın oldu mu hiç,
bir de sinan hocaya ne zamandır gidiyosun benim biraz da kafam karışık, hamile olunca yakın takip yapıyor mu acaba ?

merhaba arkadaşlar..nasılsınız?? forumdan takip ediyorum sizleri..sizlerin yazdıkları bana umut oluyor..bazen korkutuyo ama yine umut doluyorum..hele hele bizim gibi durumu olup hamile olanlara çok imreniyorum..keşke bende hamile olsam diyorum..bu arada hamile arkadaşlarıma nazar değmesin inşallah bende ve burada hamilelik isteyen tüm arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda bebeklerimize bizlerde kavuşuruz..ben birşey sormak istiyorum kızlar, psikolojik tedavi görürken hamile kalanınız var mı? ben şuan antidepresan kullanıyorum da korunuyorum ama olurda hamile kalırsam bu oluşacak hamileliği ne derece etkiler?

ben kromozom tahlilleride dahil 1000 küsür tuttu ama yaptıralı 2 sene olmuştur bide bakırköy yenimahalle kadın doğum evinde genetik bölümü vardı orda da yapıyolardı ben 2.kez yaptırdığımda orda yaptırmıştım ordan randevu falan almamıştım salı günüydü yanılmıyosam bitek o gün yapıyorlardı o gün gidip direk genetik bölüme gidip yaptırmıştık sen nerde tüp bebek yaptırmayı düşünüyosun bende 1-2 ay bekleyip olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yer araştırıyorum şu anda aslında daha önde gittiğim doktorunda tüp bebek merkezinde tedavi görüyodum ama tekrar oraya gitmek istemiyorum malum tedavi olumlu olmayıca insan doktor değiştirmek istiyor

arkadaslar benım ıkı dusugum oldu kesenın ıcı kan doluydu saglıklı bı gebelık deıldı bebek gelısımını tamamlıyamadı doktor sende kan pıhtılasması var dedı bende haftaya gıtcem nasıp olursa unıversıteye tedavı olmaya aklıma bısey takıldı ben bebek sımdı bı sene kadar dusunmuyorum sorum su ne gıbı tedavı yapılıyo ve gebe tedavıden sonra hemen mı kalınıyo ben sımdı bebek ıstedıgım zaman mı gıtsem hastaneye yoksa lutfen yardımcı olunnnnn

aa bak orada olduğunu bilmiyodum.çapada olmazsa oraya giderim..ben merkeze karar vermedim cnm ama brüksel e görüşmeye gidicem şimdiye kadar birçok dr.la görüştüm içime sinen olmadı .şimdi buraya bakıcam memnun olmayanı pek duymadım yani negatifi alan bile orda devam ediyo ...

canım öncelikle geçmiş olsun.RABBİM birdaha yaşatmasın.bence sen git gerekli tahlillerini yaptır.yani biz gebelik düşünmeden 2-3 ay önce aspirinle başlıyoruz+folic asit sonra kalp atışını duyuncada iğne başlıyacağız dedi dr.yani sen hamilelik düşünmeden 3 ay önce tedavine başlarsın.ama önce şimdiden bi öğren tüm tahlillerini yaptır.ALLAHA EMANET KAL.

iğnenin havasını almadan mı yapıcaz...bana hemşireler hep havasını alarak yaptılar ve kendin yaparken de havasını alarak yap dediler,ben de hep bu şekilde uyguladım.peki canım neden havasını almıyoruz,gerekçesi ne??

cok saoll canım yardımın ıcın allah kımseye dusurmesın yasatmasın ınsallah senın tedavın olumlu olur guzel haberlerını alırız kendıne cok ıyı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…