istanbuldayım cnm bahçelievlerdeyim..çapaya bile gittim kitleri yokmuş çalışmıyolarmış.
Insallah kolay bir dogum olur ve saglikla hayirlisiyla kavusursun bebegine.
Allah bizlerede o gunleri gormeyi o mutlulugu tatmayi nasip etsin insallah.
Buarada mutasyonlarin neydi?
Igneyi ne zaman kestin?
Baska ek ilaclar kullandinmi?
canım dualarımız seninle,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.peki canım geçirdiğin süreç hakkında bizi bilgilendirir misin.hangi iğneyi kullandın,coraspin kullandın mı son ana kadar ve herhangi bir diyet listesi falan uyguladın mı,neler yedin neler yemedin mesela...bize önerilerin var mı??sevgiyle,sağlıkla ve bebişinle kal canım[/QUO
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım innohep 0.45 kullandım aynı zamanda coraspinde kullandım coraspini 32. haftamdaorum bıraktırdı doktor iğneye hala devam ediyorum 6 haftalıkken iğne kullanmaya başladım hastanenin diyetisyenine gittim bu iğneyle birlikte fazla tüketilmemesi gereken besinler var bunlara dikkat ettim bizim kullandığımız iğne kanı sulandırdığı için K vitamini açısından zengin olan besinleri aşı tüketmememiz gerekiyor çok tüketirsek iğneyle birlikte alındığında iğnenin etkisini azaltabilir demişti doktor
K VİTAMİNİNDEN ZENGİN BESİNLER
brüksel lahanası
brokoli
ıspanak
lahana
maydonoz
pazı (yaprak)
asma yaprağı
dere otu
roka
tere
şimdi arkadaşlar ben bunların tüketimini tamamen kesmedim doktorda zaten tamamen kesmiceksin azaltacaksın dedi mesale koca bir tabak zeytin yağlı yaprak esarması yemedim yada lahana sarması salatada maydonozu rokayı tereyi çok severim ama aşırı değil tadımlık yedim
iğne kullanan arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken şey hergün aynı saatte vurmaya özen göstermesi ben ilk günden beri kendime uygun bir saat seçip hergün aynı saatte vurdum asla birgün bile geçirmedim haftaya salı doğumum var iğneyi en son pazar gününe kadar vurmamı söyledi doktor hepsini karnımdan vurdum şimdilik aklıma gelen bunlar merak ettiklerininzi sorarsanız yardımcı olurum
mutasyonun neydı hamılelık oncesı ne kullandın canım
canım ben gecen gun gıttım bana verdı tahlıl ve persembe gunu yaptıracam bugundu aslında kar yuzunden erteledım persembe kısmetse gıdecem sen bır daha gıt sadece rahım fılmı ıcın cekemezler dıye olumsuz yant gldı oda arızalıymış ama kanlara bısey demedı bana sen ne zaman gıttın canım ben ınfertıte bolumuyle gorustum pazartesı gunu persembe calışıorlarmış onlarda artık dıyer persembeye akldı benım 10 gun beklıyebılıyormussn tahlıl ıcın
slm
canım benim ne kadar güzel allah kolay doğum nasip etsin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 5+5 günlük hamileyim. İğneyi göbeğe mi yapıyorsun sadece. valla benim göbek mosmor oldu şimdiden. Kola da 45 derece açı ile vuruyorum. Sen nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim. ,
MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
yukarda ayrıntılı yazdım
hamilelik öncesi sace folik asit kullandım bu hastalığı hamile kaldıktan sonra öğrendim 6+5 te doktora önce gitmiş olsaydım aspirin verecekmiş geç başladım ama sorun olmadı çok şükür ama ilk zamanlar bebeğim hep iki hafta geriden gidiyordu yaklaşık 20 hafta olduktan sonra sat uyumlu oldu hatta geçti
istanbuldayım cnm bahçelievlerdeyim..çapaya bile gittim kitleri yokmuş çalışmıyolarmış.
MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR
Xyukarda ayrıntılı yazdım
hamilelik öncesi sace folik asit kullandım bu hastalığı hamile kaldıktan sonra öğrendim 6+5 te doktora önce gitmiş olsaydım aspirin verecekmiş geç başladım ama sorun olmadı çok şükür ama ilk zamanlar bebeğim hep iki hafta geriden gidiyordu yaklaşık X20 hafta olduktan sonra sat uyumlu oldu hatta geçti
canım ben merterde burç genetik tanı merkezinde yaptırdım sanada yakın
slm herkese,değerim artmış hatta ikiz olabilir dedi dr. tahlillerimi bugün ama sonuç çıkmıo hemenben coraspirin 100 kullansammı acaba yada bebe aspirini dr.bebeği görmeden bişi kullandırtmıo ozamanda iş işden geçmiş noluyor,nolur yardımcı olun
canım bende de mthfr 1298 heterozigot ve factor 5 heterozigot var.sinan hocaya ocak sonu gibi gittim.aynı şeyleri bana da verdi.pazartesi cuma becozym,çarşamba folbiol ve hergün coraspin kullanıyorum.bu diyetide söylediği gün başladım.ama çok zor.hamile kalınca da 0.2 clexan başlayacaksın dedi.bana da 3 ay korunma verdi.ben martta bırakıcam tam 3 ay olmuyor ama yine de bırakmayı düşünüyorum.hemen olacağı da meçhul zaten.şansımızın 3 te 2 olduğunu söyledi.tek başına değilsin.isteren özel mesajla da görüşebiliriz.
evet cnm biliyorum ben kromozom testlerini yaptırdım orda ama şimdi elimdeki testleri mail attım 1000 lira gibi bir fiyat çıkardılar . brn tüp bebek yaptırıcam zaten yeterince harcama yapıyoruz fakülte hastanelerinde yaptırayım dedim ..sen toplam kaça yaptırdın?
ben kromozom tahlilleride dahil 1000 küsür tuttu ama yaptıralı 2 sene olmuştur bide bakırköy yenimahalle kadın doğum evinde genetik bölümü vardı orda da yapıyolardı ben 2.kez yaptırdığımda orda yaptırmıştım ordan randevu falan almamıştım salı günüydü yanılmıyosam bitek o gün yapıyorlardı o gün gidip direk genetik bölüme gidip yaptırmıştık sen nerde tüp bebek yaptırmayı düşünüyosun bende 1-2 ay bekleyip olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yer araştırıyorum şu anda aslında daha önde gittiğim doktorunda tüp bebek merkezinde tedavi görüyodum ama tekrar oraya gitmek istemiyorum malum tedavi olumlu olmayıca insan doktor değiştirmek istiyor
arkadaslar benım ıkı dusugum oldu kesenın ıcı kan doluydu saglıklı bı gebelık deıldı bebek gelısımını tamamlıyamadı doktor sende kan pıhtılasması var dedı bende haftaya gıtcem nasıp olursa unıversıteye tedavı olmaya aklıma bısey takıldı ben bebek sımdı bı sene kadar dusunmuyorum sorum su ne gıbı tedavı yapılıyo ve gebe tedavıden sonra hemen mı kalınıyo ben sımdı bebek ıstedıgım zaman mı gıtsem hastaneye yoksa lutfen yardımcı olunnnnn
canım bende 6+5 te başladım iğneye hep göbek çevresinden 45 derece açıyla yaptım ilk zamanlar benimkide morarıyordu iğnenin havasını almadan yapıcaksın birde kendini sıkma iğne geç dağılır karnın morarır
iğnenin havasını almadan mı yapıcaz...bana hemşireler hep havasını alarak yaptılar ve kendin yaparken de havasını alarak yap dediler,ben de hep bu şekilde uyguladım.peki canım neden havasını almıyoruz,gerekçesi ne??
canım öncelikle geçmiş olsun.RABBİM birdaha yaşatmasın.bence sen git gerekli tahlillerini yaptır.yani biz gebelik düşünmeden 2-3 ay önce aspirinle başlıyoruz+folic asit sonra kalp atışını duyuncada iğne başlıyacağız dedi dr.yani sen hamilelik düşünmeden 3 ay önce tedavine başlarsın.ama önce şimdiden bi öğren tüm tahlillerini yaptır.ALLAHA EMANET KAL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?