- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım rabbım yardımcın olsun ınsallah saglıklı ve kolay bır sekılde bebısıne kavusursun...sezeryanı sen mı tercıh ettın.bıde ıgneyı ne zaman keseceksın onu merak ettım.dogum yapan arkadaslar buraya pek ugrayamıyorlar umarım sen ara ara gelır bızlere destek ve yardımcı olursun allaha emanet olunn..arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm
canım ya 1.20 mı 120 mi???.yanı gebelık yoksa 0 sıfır cıkması gerekmezmı.ne kadardır korunuyorsun kı vucutta önceki gebelikten kalmıs olması mumkunmu acaba yeterı kadar zaman gectımı tatlım.:26::26:kafam karıştı hannem yaa...umarım guzel bır haberdır bu deger..KIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda (((((((((((affff affffff
arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm
Canim gebelik nasil gidiyor? Hersey yolunda mi?
Coraspin igne ve folbiol'e devammi?
canım benım allahıma bınlerce şükürler olsun bir sorun yok.her gunum şaşkınlıkla ve şükürle geciyor.ıkıkez kanamalı gebelık ve dusuk yasadıgım ıcın korku ve stres var malesef.ıkılı test yaptırdık onun sonucunu beklıyorum.aspirin iğne folik asit ve b12 alıyorum canım gecen hafta gıttıgımde progestanı kestı doktorum dıgerlerıne devam.sen nasılsın mujdeli haberler istiyoruz artık
arkadaşlar ben 37+4 günlük hamileyim ilk aydan beri pıhtılaşma için iğne vurulan hamilelelerdenim çok vesveseli bir hamilelilik geçirdim hep birşey olacak korkusuyla yaşadım ama çok şükürki herşey normal ilerledi haftaya bugüne 38+4 e sezeryan günü verdi doktor çok heyecanlıyım hepininzin duasını bekliyorum umarım size müjdeli haberimide veririm
haklısın canım ınsanlar meraklı gozlerle bırseyler soruyor beklıyor....hayırlısıyla olur ınsallah.doktorum 2.dusukten sonra benden de hısteroskopı ıstedı ama ben cok korktugum ıcın bırde randevumu kacırdıgım ıcın yaptıramadım.ınsallah onuda kolaylıkla atlatırsın tatlım.omega 3 kullanmıyorum.ne doktorum soyledı ne de ben sordum acıkcası.balık yıyebılıyorum oyuzden gerek duymadım.dıyet falanda vermedi canımcanim mujdeli haberleri kim istemiyoki :))))))))
Insallah hayirlisiyla tez zamanda olsun :)
Gerci bu ay korunuyorum cunku bi dahaki ay histeroskopi yapilacak. Rahime bakacaklar.Ondan sonra calismalara devam Allahin izniyle :)
Senin icin herseyin yolunda gitmesine cok sevindim...Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhh...Guzel seyler dusunmek lazim herzaman bu cok onemli, insallah ikili testin sonucuda iyi cikacak canim....
Buarada Omega 3 kullanmiyormusun?
canım ben ılk kolla basladım sonra buradakı arkadaslar gobek fazla acıtmıyor dıyınce gobege gectım kendım yapıyorum.gobek delıgınden 5cm saga ve sola dık acıyla yapıyorum.benım kanama ve morarma cok nadir oluyor sanırım damara denk gelıyormus ozaman.yapacagım yerı bas ve ısaret parmağımla sıkıstırıp iğne ucunu sonuna kadar ıtıyorum.bende nette clexanın prospektüsünden okudum canımslm
canım benim ne kadar güzel allah kolay doğum nasip etsin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 5+5 günlük hamileyim. İğneyi göbeğe mi yapıyorsun sadece. valla benim göbek mosmor oldu şimdiden. Kola da 45 derece açı ile vuruyorum. Sen nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim. ,
iyiyim canim sen nasilsin? hamilelik nasil gidiyor? :)))
ii cnm nası olsun yuvarlanıp gidiorus işte) zaman yaklaştıkça heyecan sarıor.korku panik.Allah yardımcmz olsn ne diimm..30.haftam bitio 2 gün sonra.buralara kadar nasıl geldk bilmem.çoooookk şükür rabbime.hepinize nasip etsn inşallaaahh....
Amin insallah hayirlisiyla..
Tahmin edebiliyorum o heyecan ve korkuyu AMA az kalmis Rabbim tamamina erdirsin insallah.
meraba kızlar bırsey sorma ıstıyorum sımdı ben 15 subatta doktoruma gıtmıstım vajınal muayne ıle 7+2 gunluk oldugunu soyledı ve son adet tarıhımle uyumluydu bana tahlıller yazdı ben onları sıgortada yaptırmak ıcın sıgortaya rendevu aldım ve gıttım 21 subatta bana karından utrasyon ıle baktı ve 6 +6 gunluk oldugumu soyledı nabzıda ıyı dedı onemsemedım ama o gunden berı kafam cok karısık bu nasıl oluyo baa bı fıkır verır mısınız
ii cnm nası olsun yuvarlanıp gidiorus işte) zaman yaklaştıkça heyecan sarıor.korku panik.Allah yardımcmz olsn ne diimm..30.haftam bitio 2 gün sonra.buralara kadar nasıl geldk bilmem.çoooookk şükür rabbime.hepinize nasip etsn inşallaaahh....
canım ultrason cihazlarında farklılık olabiliyormuş kendi doktoruna tekrar ne zaman gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?