Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım rabbım yardımcın olsun ınsallah saglıklı ve kolay bır sekılde bebısıne kavusursun...sezeryanı sen mı tercıh ettın.bıde ıgneyı ne zaman keseceksın onu merak ettım.dogum yapan arkadaslar buraya pek ugrayamıyorlar umarım sen ara ara gelır bızlere destek ve yardımcı olursun allaha emanet olunn..
canım ya 1.20 mı 120 mi???.yanı gebelık yoksa 0 sıfır cıkması gerekmezmı.ne kadardır korunuyorsun kı vucutta önceki gebelikten kalmıs olması mumkunmu acaba yeterı kadar zaman gectımı tatlım.:26::26:kafam karıştı hannem yaa...umarım guzel bır haberdır bu deger..

Insallah kolay bir dogum olur ve saglikla hayirlisiyla kavusursun bebegine.
Allah bizlerede o gunleri gormeyi o mutlulugu tatmayi nasip etsin insallah.

Buarada mutasyonlarin neydi?

Igneyi ne zaman kestin?

Baska ek ilaclar kullandinmi?

Canim gebelik nasil gidiyor? Hersey yolunda mi?

Coraspin igne ve folbiol'e devammi?

canım benım allahıma bınlerce şükürler olsun bir sorun yok.her gunum şaşkınlıkla ve şükürle geciyor.ıkıkez kanamalı gebelık ve dusuk yasadıgım ıcın korku ve stres var malesef.ıkılı test yaptırdık onun sonucunu beklıyorum.aspirin iğne folik asit ve b12 alıyorum canım gecen hafta gıttıgımde progestanı kestı doktorum dıgerlerıne devam.sen nasılsın mujdeli haberler istiyoruz artık

canim mujdeli haberleri kim istemiyoki :))))))))

Insallah hayirlisiyla tez zamanda olsun :)

Gerci bu ay korunuyorum cunku bi dahaki ay histeroskopi yapilacak. Rahime bakacaklar.Ondan sonra calismalara devam Allahin izniyle :)

Senin icin herseyin yolunda gitmesine cok sevindim...Rabbim tamamina erdirsin insallahhhhhh...Guzel seyler dusunmek lazim herzaman bu cok onemli, insallah ikili testin sonucuda iyi cikacak canim....

Buarada Omega 3 kullanmiyormusun?

slm

canım benim ne kadar güzel allah kolay doğum nasip etsin. Bende kan sulandırıcı kullanıyorum. 5+5 günlük hamileyim. İğneyi göbeğe mi yapıyorsun sadece. valla benim göbek mosmor oldu şimdiden. Kola da 45 derece açı ile vuruyorum. Sen nasıl yaptın bilgi verirsen sevinirim. ,

haklısın canım ınsanlar meraklı gozlerle bırseyler soruyor beklıyor....hayırlısıyla olur ınsallah.doktorum 2.dusukten sonra benden de hısteroskopı ıstedı ama ben cok korktugum ıcın bırde randevumu kacırdıgım ıcın yaptıramadım.ınsallah onuda kolaylıkla atlatırsın tatlım.omega 3 kullanmıyorum.ne doktorum soyledı ne de ben sordum acıkcası.balık yıyebılıyorum oyuzden gerek duymadım.dıyet falanda vermedi canım
canım ben ılk kolla basladım sonra buradakı arkadaslar gobek fazla acıtmıyor dıyınce gobege gectım kendım yapıyorum.gobek delıgınden 5cm saga ve sola dık acıyla yapıyorum.benım kanama ve morarma cok nadir oluyor sanırım damara denk gelıyormus ozaman.yapacagım yerı bas ve ısaret parmağımla sıkıstırıp iğne ucunu sonuna kadar ıtıyorum.bende nette clexanın prospektüsünden okudum canım

iyiyim canim sen nasilsin? hamilelik nasil gidiyor? :)))

ii cnm nası olsun yuvarlanıp gidiorus işte) zaman yaklaştıkça heyecan sarıor.korku panik.Allah yardımcmz olsn ne diimm..30.haftam bitio 2 gün sonra.buralara kadar nasıl geldk bilmem.çoooookk şükür rabbime.hepinize nasip etsn inşallaaahh....

Son düzenleme:

Amin insallah hayirlisiyla..
Tahmin edebiliyorum o heyecan ve korkuyu AMA az kalmis Rabbim tamamina erdirsin insallah.

canım Allah bir solukta kurtarsın..hayırlısıyla sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz birbirinize..dualarımız hep seninle..Rabbim yardımcın olsun inşallah..senin bu yazdıklarını okuyunca içime umut doldu..eminim diğer arkadaşlarımın da öyledir..inşallah bizlerde birgün sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza alanlardan oluruz..sende doğum zamanında bize dua et..inşallah seninde duaların kabul olur canım..hayırlı haberlerini beklicez :)))

meraba kızlar bırsey sorma ıstıyorum sımdı ben 15 subatta doktoruma gıtmıstım vajınal muayne ıle 7+2 gunluk oldugunu soyledı ve son adet tarıhımle uyumluydu bana tahlıller yazdı ben onları sıgortada yaptırmak ıcın sıgortaya rendevu aldım ve gıttım 21 subatta bana karından utrasyon ıle baktı ve 6 +6 gunluk oldugumu soyledı nabzıda ıyı dedı onemsemedım ama o gunden berı kafam cok karısık bu nasıl oluyo baa bı fıkır verır mısınız

canım ultrason cihazlarında farklılık olabiliyormuş kendi doktoruna tekrar ne zaman gideceksin

sevgi canım benim ne güzel az kalmış ya.dua et bizede RABBİM bizede nasip etsin inşallah:)ne mutlu sana inş sağsağlim kucağınada alırsın.

ALLAHA EMANET KALIN:)

Konuyu 11 ziyaretçi okuyor ama tek ben çevrimiçiyim

Heyyy millet nasılsınız yahu özlettiriyorsunuz kendinizi:)hadi gelin canlansın topic öpüyorum allaha emanet kalın inşallah:=)

KIZLAR YA BU ARADA BENİM ÇOK MİDE BULANTIM OLUYOR ACABA DİORUM ANTİBİYOTİK Mİ DOKUNUYOR.VALLA DAYANAMADIM BIRAKTIM YANİ SABAH İÇMEDİM AKŞAMADA İÇMİYCEM.KULAK ÇINLAMASI YAPIYO,UYKU HALSİZLİK YAPIYO,VALLA DERSE GİRERKEN NERDEYSE UYUYACAĞIM YANİ O DERECE.BAKTIM YAN ETKİLERİNDE HEPSİ VAR.HATTA DEDİM FARANJİTDE OLMUŞUM BOĞAZIM KURUYOR.HIRILTILI ÖKSÜRÜK DE YAPIYOR.BAKTIM BUDA YAN ETKİYMİŞ.BÖLE DURUMDA HEMEN BIRAKIN DİO.DR U ARAYACAKTIM OKULDA KARDAN SEBEBP GÜN BOYU TEL ÇEKMEDİ

ACABA HAMİLEMİYİM DİORUM AKLIMA GETİRMEDEN DUARAMIYORUM AMMA VELAKİN BEN HİÇBİR HAMİLELİĞİMDE MİDE BULANTISI YAŞAMADIM?????????????

AFFF AFFFFFFFFFFFF ŞU ADET TARİHİM Bİ GELSE DE AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLSA.AMA HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ GEÇ OLS GÜÇ OLMASIN.SAĞLICAKLA ALAYIMDA KUCAĞIMA GEÇ OLS ÖNEMLİ DEĞİL.RABBİM birdaha yaşatmasın evlatlarımızın acısın inş.

heterızıgot olanla r arkadaşlar ne zaman başladınız ıgneye bana da ıgne dedı doktor ama hamıle degılım bılgı verın

merhaba arkadaşlar bu bahsettiğiniz konu benim ve ablamında başına geldi ablam iki kez henüzbir aylıkken düşük yaptı ve doktoru ayrıntılı inceleme yaptı ve bu testleri istedi ardından bende düşük yapınca beni yönlndirdi hemen yaptırdım ve bendede cıktı babada olması tehlike değil. şimdi 5haftalık hamileyim ve ilik günden beri aspirin ve iğne kullanıyorum ablamda 4 aylık hamile ikimizinkide sağlıklı çok sağlıklı şükürtehlikesi olanlar mutlaka gebe kalmadan yaptırmalı yoksa aynı acılar tekrarlanıyor.
İSTENEN TETKİK: Trombofili paneli
. protrombin
.mthfr c677t
.mthfr a1298c
.faktör v leinden
.protrombin
.proteinS
.proteinC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…