Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bunlardan sadece faktör ve mthfr a12 li olanı yaptırdım homozigot çıktı ikincide.acaba diğerlerini yaptırmama gerek varmıdır?. yani zaten iğne kullanıcam o belli ...

mrb herkese,2.5 yıllık evliyim ilk gebeliğim biokimyasal gebelikdi kendiliğinden düşdü,ikincisi 10 haftalıkken kalp atışı olmadığı içinkürtaj oldum,şimdiyine hamileyim ama değerim düşük düşme ihtimali yüksek sanırım yani buda olursa 3.düşüğüm olucak,bu ay pıhtılaşma testini yapdırcakdım ama hamile kaldım,dr.bekle ozaman dedi ama ya bendede bu varsa bu bebeğimde düşecek,ne yapmam lazım aspirin kullansam işe yararmı,yardımcı olun ne olur,artık çok bunaldım...

inşallah hamilesindirde bulantıların bu sefer erkencikten başlamıştır canım :)

mart 21 canım ıkılı test zamanında gıdecegım vajınal utrasyon ıle karındakı utrasyn fark eder mı

bilmiyorum ama rahat değilsen yakında olan doktoruna tekrar muane olsan en azından rahatlamış olursun

heterızıgot olanla r arkadaşlar ne zaman başladınız ıgneye bana da ıgne dedı doktor ama hamıle degılım bılgı verın

ben mthfr677 heterezigot hamilelik öncesi iğne ve aspirin kullanıyorum

hangi iğne ve kaçlık kullanıyorsun

canım zaten doktorlara artık daha önce düşüğün olduğunu söylediğnde hemen iğne veriyor bazıları test yapmadan keşke sende doktoruna bi danışsaydın bizim için her kayıp yıkım oluyor çünkü doktorlara göre kolay söylemesi allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninle kalır

sanırım artık hepimiz çok yorulduk tekrar hamile kalmaya korkmaya başladık artık buralarada uğramaz olduk ben ve diğer arkadaşlarım dertlerimiz paylaştıkça azalıcak inşallah

bunlardan sadece faktör ve mthfr a12 li olanı yaptırdım homozigot çıktı ikincide.acaba diğerlerini yaptırmama gerek varmıdır?. yani zaten iğne kullanıcam o belli ...

gerek yok bence bendede aynı mthfr olanlar tespit edildi diğerleri temiz şuanda claxane 4000 0,4mllik iğne kullanıyorum..

canım riske atma sakın bi an önce yaptır daha önce yazdığım yazılarımda var testlerin isimleri var özel labaratuarlar acil dediğin zaman 3 gün içinde cevap veriyolar.. aspirin kullan hiçbiryan etkisi ve zararı yok sadece gebelerde kan cıvıklastırıyor.kanaman olursada claxane diye düşük önleyici iğne var hemen onu kullan sonuçlar cıkana kadar ilk ayda bebege hiç bir zararı yok iğnenin..

Son düzenleme:

hamılelıkte proteın c ve s bakılıyormulş canım ben de senın gıbı oldum doktorum aspırın verdı ama malesef sonuc husran sen başka doktora gıt ve bu proteın c ve s yı yaptır mutlaka hamılelıkte yapılıyormuş bu test bunda bıle cıkıyormuş

sevgi canım benim ne güzel az kalmış ya.dua et bizede RABBİM bizede nasip etsin inşallah:)ne mutlu sana inş sağsağlim kucağınada alırsın.

ALLAHA EMANET KALIN:)

hep ediorum zaten canım dualarım hep burdaki arkadaşlarımla.... inşallahh şurda hepimize nasip etçek ALLAH '''bebeğim oldu''' die yazmayı....zaman azaldıkça heyecan artıor ..offf hayırlısıyla biter inşallah.. öpüorum hepiniziii..

şu proteinlerde pıhtılaşma için bakılıyo dimi? yani iğne dozunu ayarlamak için gerekmez bunlarada baktırmak??

iğne dozu proteinle ilgilideğil ama ne olur ne olmaz ya dr. run istediğine göre vardır bişey. kimde bu problem varsa diğerleri temiz çıkıyor..

iğne dozu proteinle ilgilideğil ama ne olur ne olmaz ya dr. run istediğine göre vardır bişey. kimde bu problem varsa diğerleri temiz çıkıyor..

anladım cnm teşekkürler birde yaptıracak hast. bulabilsem..nereye gitsem çalışmıyoruz bunları dediler.....

canım bende de mthfr 1298 heterozigot ve factor 5 heterozigot var.sinan hocaya ocak sonu gibi gittim.aynı şeyleri bana da verdi.pazartesi cuma becozym,çarşamba folbiol ve hergün coraspin kullanıyorum.bu diyetide söylediği gün başladım.ama çok zor.hamile kalınca da 0.2 clexan başlayacaksın dedi.bana da 3 ay korunma verdi.ben martta bırakıcam tam 3 ay olmuyor ama yine de bırakmayı düşünüyorum.hemen olacağı da meçhul zaten.şansımızın 3 te 2 olduğunu söyledi.tek başına değilsin.isteren özel mesajla da görüşebiliriz.

şu proteinlerde pıhtılaşma için bakılıyo dimi? yani iğne dozunu ayarlamak için gerekmez bunlarada baktırmak??

hamılelıkte c ve s bakılıyormuş dıyerlerıne bakılmıyormuş canım ondan dedım ben en azından belkı bıseyler cıkar ben de de mtfr ve faktor 5 mutasyon var faktor 5 mutasyon tetıklıyormuş edındıgım bılgıye gore proteın cyı en azından baktırabılecegı asama dakı tahlıl bu yanı yınede başka doktorlarla da gorus mutlaka ben ınandım tek doktora bakılmadı bana dustu bebek meyerse bakılabılırmış bakılsaydı ben de cıkardı ornegın ben aspırın kullndım aynı dıyer 1 cı dsum gıbı oldu 2 cısıde dustu aynı zmanlarda aspırın kar etmıyor tek başina

homozigot iki gende bozukluk yani hem anneden hemde babadan alınan gende heterizigot tek gende bozukluk demek

evet hem anne hem babadan alınmış gen heterızıgot ıse tek gen ya anneden ya da babadan alınan gen arkadaslar bana doktor dedıkı ben heterızıgotum senın cocugun da a olacak cocugunun cocugunda da bu gen sızlere dıyen doktor oldumu boyle

slm herkese,değerim artmış hatta ikiz olabilir dedi dr. tahlillerimi bugün ama sonuç çıkmıo hemenben coraspirin 100 kullansammı acaba yada bebe aspirini dr.bebeği görmeden bişi kullandırtmıo ozamanda iş işden geçmiş noluyor,nolur yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…