Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok geçmiş olsun alttan baktırmanın zararı olduğunu düşünmüyorum rahat ol bu konuda benim doktorda hep alttan bakıyodu inşallah bu sefer herşey yolunda gider allaha emanet ol canım

benim doktorum ipne ve aspirininde lekelenme yapabileceğini söylemişti canım kesen normalse rahat ol bebek göründümü

ALLAH razı ols arkadaşlar.dün utrsaonda dr kese büyümeye devam ediyor dedi.kızlar dün bthcg 10.000 lerde olması gerekirken 7000 lerde çıkmışdr beklicez dedi.dünden beri de yatıyorumm.hamd ols akıntı sarıya dönd.26 snda görüşcektik dr la.23 üne gel dedi.inş güzel olur.dualarınıza ihtiyacım var.ALLAHA EMANET OLUN.

RABBİM yardımcın ols.arkadaşım ben daha önce böle bişiyle karşılaşmadım karşılaşanıda duymadım ama kanaman olmuyorsa umut var die düşünüyorum.hatta kanama olsa bile var da...

inşallah güzel olur.RABBİMDEN umudumuzu kesmeyelim duadan başka elimizden gelen bişi yok.dua edelim inş.

Hannem, nasil oldun kuzucugum? dunde bu sabahda dua ettim senin icin..Allah yardimcin olsun, bebisini sana bagislasin diye.

RABBİM binlerce kez razı olsun inşallah:)ALLAHIM sana da tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.hamd ols lekelenme bitti.akıntılar sarıya döndü.ama bthcg 10000 lerde çıkması gerekirken 7000 lerde çıktı o kafamı karıştırdı.ama dr kötü düşünme büyümüş yine dedi bakalım haftaya cuma dr a gdcem..hayırlısı sürekli dua ediyorum tesbih çekiyorum.RABBİM neyi uygun gördüyse o.elimizden gelen bişi yok.valla bende tam seni düşünüyodum.msj atayım die:)duana devam et inşallah.inş bu ettiğiniz dularla iyi olcağız sonumuz güel olcak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öptüm canım benim.

canım öncelikle geçmiş olsun benimde aynısı olmuştu değerim düşmüştü sonra tekrar yükseldi ama kesee bi türlü büyümedi ve sonunda kürtaj olmuştum ama tabi bu benim yaşadığım herkesin aynısı olacak diye bir durum yok rabbim yardımcın olsun

canım dualarımız seninle beta hcg yede çok takılma herkesin farklıdır kese boyutun haftanla uyumlumu

ALLAH razı ols canım ya .beni çok mutlu ettiniz.eşime söledim oda ALLAH razı ols diyor umudum31 e ve sana:)tabiki tüm edenlere.inş iyi olacağız.valla dr kalp atışlarını duyalım ona göre gircem son adet tarihini dedi.ama ilk bthcg haftamla uyumluydu.yani dr utrsaona sona adet tarihimi girmeden bakıyor ama ben karşılaştırdım.ilkinde g2:4.46 iken ikincisinde ise 9 larda yani.inşallah iyi olur bekelyip görcez işte.

inşallah canım allah yardımcımız olsun umutsuzluk ve olumsuzluk yok bizler olumsuz düşündükçe olumsuzluklar bizleri buluyor onun için pozitif düşünce pembe hayaller:)

Aminnnn Canim insallahhhh...
Rabbim sendende razi olsun.. guzel pozitif dusun devamli, bak lekelenmelerinde gecmis. bhcg degerine takilma sakin cunku o kesin bir belirti degildir yani devamli dusme sozkonusu ise o iyi degil..Biliyorum elde degil dusunmemek ama Insallah bebisimiz annesine tutunacak hayirlisiyla. tesbih cekmen iyi olmus..bir ben tesbih alamadim yaa

Buarada kalp kalbe karsiymis :))

Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.

HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

dr.alper mumcu

bende 5.haftadayım inşallah.

son adet tarihin ne tatlım senin sen bu beta hcg ye fena takmışsın ne güzel işte 5.haftadaysan olması gerektiği gibi maşallah

zikirmatik diyolar ya parmağa takılıyor.ondan var bende sürekli tık tık çekiyom sanada dua edicem inşallah.valla elimden gelse göndermek isterim sana.istersen adresini yaz özele bi deneyelim göndermeyi:)bide arkadaşlar ben bu yıl ilk defa cevşen okuyorum.hep duyardım ark ama hiç okumamıştım.üniversitede bi ark hediye ettiydi.aldım bu neymiş dedim geçen.ALLAHIM içinde bu kadar mı güzel dualar olur.esmaül hüsna da var.yazan kişinin ettiği dualarda harka valla 2 kez bitirdim 3.deyim sıra hepsi aynı değil sanırsam bendeki türkçe meallli.hep dualar var.tavsiye ederim yani.5 yıldır evimdeysi okumuyordum.bir merakla açtım ve bayıldım:)

son adet tarihin ne tatlım senin sen bu beta hcg ye fena takmışsın ne güzel işte 5.haftadaysan olması gerektiği gibi maşallah

9 şubat canım.evet ya ama İNANANA korku yok inşallah.RABBİM büyüktür.ALİYY DİR.MUKTEDİRDİR.HALIK dır yoktan var eder.RAUFTÜR merhametlideir.HAFİZ DİR korur.MÜCİB DİR duaya icabet eder.elhamdülillah müslümanı.hamd ols:))

UMUTLUYUM MUTLUYUM HAMD OLS RABBİM SANAAAAA.YARATTIKLARININ ZERRESİNECE HAMD OLS:)

Allah razi olsun canim, Rabbim Dualarini tez zamanda hayirlisiyla kabul etsin insallah.

Sagol canim... Ben annemlere soyliycem gonderirler onlar zaten folbiol siparisi vermistim...onu da soyleyeyim , birlikde gonderirler :)

Buarada gonderdigin yazidan anlasiliyorki senin bhcg normal canim ... :)))) rahat ol, rahat bir uyku cek...:)

teşekürler cevap yazdığın için benim aslında her şey normaldi biraz kanama olunca iğneyide aspirinide kullanmadım şimdi keşkeler başladı bende. malesef ama doktorların dedikleri birbiriyle çok farklı biri bir süre bırakalım dedi diğer gittiğim asla iğneyi vurmayı bırakmıyacaksın öyle işte şimdide mücize bekliyom sadece(((((

meraba kızlar bana bırsey soyleyın ya takmım takmım dıyorum ama takılıp kalıyo kafama
sıze herseyı ayrıntılı bastan anlatım sızde ona gore bana akıl verın
sımdı ben ozel bı doktora gıdıyorum ve ılk gıttıgımde adet tarıhıme gore 7+2 gunluk hamıleydım ve doktorum vajınal utrasyon ıle baktı 7+2 cıktı bana yaptırmam gereken testlerı verdı bende sıgortada yaptırmak ıcın gıttım tam 5 gun sonra yanı 8+0 da ordada doktor karından baktı 6+6 gunluk dedı takıntı yapmadım kendıme aman bosver dedım gectı arada bıraz gectı gene kendı doktoruma gıttım gıttıgımde bu sefer karından baktı ama 10+2 olmam gerekırken 10+0 cıktı cok az fark var dıye takmadım ıkılı test ıstedı benden bunu yaptırmak ıcın dun sıgorta hastanesıne gttım 11+4 olmam lazımken bana 10+4 dedıler kalp atısları sukur cok guzel bunu sordugum zaman dogru duzgun cevap bıle vermeden cocuk kendını toplamıstır falan dedı ama canım cok sıkıldı bu nasıl oluyo

merhaba canım benımde senın gıbı bır kımyasal gebelıgım bırde bebek geleşemedı dıye kurtajım var bende romaztızmal hastalıga bagladı doktor kan pıhtılaşma varmı yokmu bılmıyorum doktor bakmadı bu testlere sen suanda ıgne oluyomussun ve sonuçlar cıkmamış kan pıhtılaşması olmasa bıle bu ığnelerın bır zararı varmı acaba bı bılgın varmı cunku doktorum bana tekrar hamıle kalana kadar coraspin100 hamıle kaldıktan sonrada iğneye başlıcam dedı kan pıhtılaşması yoksa bıle b iğnelerı olmanın bır zararı yok sanırım eger öyle olsa doktorun vermezdı sanırım sana inşallah sorunsuz bıe sekılde alırsın bebegını kucagına

bende doğunun ücra bir köşesindeyim merkazdeyim dr var ama pıhtılaşmayla ilgili bilgisi yok Allah yardımcımız olsun

selam arkadaşlar.ben 2 tane düşük yaptım.doktor bu gebeliğimde bebek aspirini ve clexane iğne kullanmamı söyledi ama ben de kan pıhtılasması olup olmadığı belli değil .kan pıhtılaşması testi ne zaman yapılıyor cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler

canım ucretı ne kadar dı ogrenebılırmıyım sıgorta gecıyormu

arkadaşlar bu 4 kez soruyorum bılgısı olan yazsın lutfen kafam cokk karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…