şimdi sen hem asprin hem iğne kullanmaya devam mı ediyosun ?eğer düşük riski yoksa bu ikisi fazla gelmiş olabilir.kanda aptt ye mi bakıcak ordan belli olur zaten .bence dinlenmen iyi olmuş boşver öğrencileri arkadaşları:)yaşadıklarımız yeterince zor riske atma..alttan bakmanın pek zararı yok üzülme cnm.progestan iğne mi ilaçmı kullanıyosun inş. iğnedir çünkü onun etkisi daha fazla.inş. bişey olmaz cnm yat dinlen.Allah sana bağışlasın yavrunu....
canım benim çok geçmiş olsun alttan baktırmanın zararı olduğunu düşünmüyorum rahat ol bu konuda benim doktorda hep alttan bakıyodu inşallah bu sefer herşey yolunda gider allaha emanet ol canım
benim doktorum ipne ve aspirininde lekelenme yapabileceğini söylemişti canım kesen normalse rahat ol bebek göründümü
canım korkulacak bır durum degıl ıstırahat et rapor alaman ıyı olmus bol su ıcmeyı de unutma.aynı seylerı kızkardesımde yasadı su an 7 haftalık hamıle fazla ayakta kaldıgında veya yurudugunde hemen lekelenmesı baslıyor dınlenınce gecıyor.progestanı fııtıl olarak alıyor gunde 3kez.ıcını rahat tut dualarımızdasın ınsallah
arkadaslar daha önce de yazmıstım ama sanırım kocaeli'den kimse girmedi bu sürecte.. varsa bildiginiz iyi bi hematolog kocaeli'de bana ismini yazabilir misiniz?
ayrıca hannem; dualarım seninle umarım bu sıkıntılı süreci bi an önce atlatır bebegine saglıkla kavusursun.. tabi diger hamile olanlar ve hamilelik bekleyenler icin de...
Hannem, nasil oldun kuzucugum? dunde bu sabahda dua ettim senin icin..Allah yardimcin olsun, bebisini sana bagislasin diye.
bir kimyasal bir de düşük yaptım.kan pıhtılaşması teşhisi koyuldu. şuan 5 haftalık hamileyim doktorum iğneye başladı. 2 gün önce kanamam oldu doktora gittim iğneyi kesti ve serum ve progestan hap verdi beta değerleri akşam 18170, sabah 23190 tekrar akşam ise 20196 ya düştü.önce kürtaj önerdi sonra iki gün bekleyelim dedi.Bu arada kanamam yok. iğneye tekrar başladım. benim merak ettiğin değerleri düşük çıkan beta daha sonra yükselir mi
lüfen yardımcı olun arkadaşlar çok acil
arkadaşlar neden hiçkimse cevap vermiyor gerçekten çok zor durumdayım değer yükselmezse 2ci kürtaşım olacak sizce yükselme olasılığı varmı ACİL CEVAP LÜTFEN .......................
canım dualarımız seninle beta hcg yede çok takılma herkesin farklıdır kese boyutun haftanla uyumlumu
ALLAH razı ols canım ya .beni çok mutlu ettiniz.eşime söledim oda ALLAH razı ols diyor umudum31 e ve sana:)tabiki tüm edenlere.inş iyi olacağız.valla dr kalp atışlarını duyalım ona göre gircem son adet tarihini dedi.ama ilk bthcg haftamla uyumluydu.yani dr utrsaona sona adet tarihimi girmeden bakıyor ama ben karşılaştırdım.ilkinde g2:4.46 iken ikincisinde ise 9 larda yani.inşallah iyi olur bekelyip görcez işte.
RABBİM binlerce kez razı olsun inşallah:)ALLAHIM sana da tez vakit hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.hamd ols lekelenme bitti.akıntılar sarıya döndü.ama bthcg 10000 lerde çıkması gerekirken 7000 lerde çıktı o kafamı karıştırdı.ama dr kötü düşünme büyümüş yine dedi bakalım haftaya cuma dr a gdcem..hayırlısı sürekli dua ediyorum tesbih çekiyorum.RABBİM neyi uygun gördüyse o.elimizden gelen bişi yok.valla bende tam seni düşünüyodum.msj atayım die:)duana devam et inşallah.inş bu ettiğiniz dularla iyi olcağız sonumuz güel olcak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öptüm canım benim.
Normal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar. hCG'nin kan düzeyinin iki katına çıkması için geçen süre "ikiye katlanma süresi" (doubling time) olarak adlandırılır. Bu süre erken hamilelikte 2-3 gün iken daha ileri dönemlerde artış yavaşlar ve süre 4 güne kadar uzayabilir.
HCG düzeyi İkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000 >96 saat
Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
dr.alper mumcu
bende 5.haftadayım inşallah.
Aminnnn Canim insallahhhh...
Rabbim sendende razi olsun.. guzel pozitif dusun devamli, bak lekelenmelerinde gecmis. bhcg degerine takilma sakin cunku o kesin bir belirti degildir yani devamli dusme sozkonusu ise o iyi degil..Biliyorum elde degil dusunmemek ama Insallah bebisimiz annesine tutunacak hayirlisiyla. tesbih cekmen iyi olmus..bir ben tesbih alamadim yaa
Buarada kalp kalbe karsiymis :))
son adet tarihin ne tatlım senin sen bu beta hcg ye fena takmışsın ne güzel işte 5.haftadaysan olması gerektiği gibi maşallah
zikirmatik diyolar ya parmağa takılıyor.ondan var bende sürekli tık tık çekiyom sanada dua edicem inşallah.valla elimden gelse göndermek isterim sana.istersen adresini yaz özele bi deneyelim göndermeyi:)bide arkadaşlar ben bu yıl ilk defa cevşen okuyorum.hep duyardım ark ama hiç okumamıştım.üniversitede bi ark hediye ettiydi.aldım bu neymiş dedim geçen.ALLAHIM içinde bu kadar mı güzel dualar olur.esmaül hüsna da var.yazan kişinin ettiği dualarda harka valla 2 kez bitirdim 3.deyim sıra hepsi aynı değil sanırsam bendeki türkçe meallli.hep dualar var.tavsiye ederim yani.5 yıldır evimdeysi okumuyordum.bir merakla açtım ve bayıldım:)
canım öncelikle geçmiş olsun benimde aynısı olmuştu değerim düşmüştü sonra tekrar yükseldi ama kesee bi türlü büyümedi ve sonunda kürtaj olmuştumama tabi bu benim yaşadığım herkesin aynısı olacak diye bir durum yok rabbim yardımcın olsun
slm hanımlar,benimde biir kimyasal gebeliğim ,bir bebek gelişemediği için kürtajım var,şimdi hamileyim,pıhtılaşma sorununu bende düşündüm bu bebeğimde, dr.a söledim daha sonuçlarım çıkmadı ama içime şüphe düşdü olabilirmi die,kan sulandırıcı iğne yazdı dr.hergün yapıyorum,sonuçlarda bi olumsuzluk çıkarsa dozunu artırcaklar,çıkmasada 3 ay devam edelim dedi dr.um,en azından bu sefer içim rahat,acabamı die düşünmüyorum,gerisi Rabbime kalmış artık..banada en az 2 düşük den sonra araşdırıyoruz demişdi diğer dr.ya nie kaybedeyim bu nedenle bebeğimi,o acıyı ne biliolarki,sanki parasını onlar veriyorlar,sakın ihmal etmeyin sizlerde en gerekli testlerin başında gelmeli bu testler...
merhaba kızlar,
2 kimyasal gebelikten sonra genetik test yapıldı. Sonucumu bugün aldım.
MTHFR heterozigot ve anti trombin III düşük çıktı(69) referans aralığı 75-125
ilk kez gittim bugünkü dr.a. durumumu çok önemsemedi. kafana çok takıyorsun falan dedi. tabi ona hava hoş
kendi dr.unla görüş. eşimin işi nedeniyle doğunun ücra bi ilçesindeyim il merkezine 2 saat uzaktayım. dr.a gitmek şu an için hayal.
bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız. çok mutsuzum((((
2 aydır korunmuyorum ama bebiş de yok
canım rıza madazlıya gideceğini okudum haftada 1 gün salı günü acıbademe geliyor bana yakın olduğu için orayı tercih ettim benim mthfr 677 heterezigot bana dediğini sana aktarayım bu değerde iğneye bile gerek yok denemelisin ve hamile kalınca hemen bana gel dedi onun için ben rıza beyi çok yoğun olduğu için ve iğne ve aspirine gerek duymadığı için eledim her ne kadar riskli gebelik doktoru olsada ben zaten iğnesiz hiç bişey göremiyorum o zaman ona gitmemim bi anlamı yok diye düşündüm bana yapman gereken bütün tahlilleri yaptırmışsın tekrar hemen hamile kal bekleme dedi rahimde hiç bi problem yok dedi muane etti zaten muane etmezse ücret almıyor kolaydı sanki 4 düşükten sonra hamile kalmak ama şunu söyleyebilirim çok rahatlatıcı ve çok tatlı bi doktor inşallah senden tahlil vs. ister aklında olsun allah yardımcın olsun canım
kızlar apc-r 76,9 refarans agırlıgı (120-300)
proteın c 101 refans agırlıgı (70-130)
proteın s 79 refarans agırlıgı (80-120)
at 3 111 refarans agırlıgı (80-120) nedır bılen varmı bu arada onceden proteın c ve s yaptırmıştım yanı proteın c de dusukluk vardı anlamadım bılgı verınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?