selam arkadaşlar uzundur yazdıklarınızı takip ediyorum bilgileniyorum sayenizde.bende de faktör 5 leiden heterozigot ,mthfr homozigot mutasyonu ve protein c oranı düşüklüğü var..bunları iki düşük yaptıktan sonra öğrendim..6 ay aradan sonra dün hamile olduğumu adetime iki gün kala idrar testinden öğrendim ve koştum doktora..bhcg de 478 çıktı yani çok erken kese falan görünmedi zaten.kısaca hikayem böyle,yalnız doktorum 0.2 clexan iğne ve folbiol verdi..aspirin kullanma dedi.bende yoğun pıhtılaşma problemi var şen arkadaşıma benziyor biraz kaygılanıyorum bu doz yeterlimidir..korkuyorum evhamlanıyorum..doktorumdan kerpetenle laf alıyorum ..sormayınca cevaplamıyor..burdan takip edince daha çok tatmin oluyorum inanın.benimle aynı durumda olupta sağlıklı ilerleyen arkadaşlar neler yapıyor ne kullanıyor palaşırsanız çok sevinirim:))Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün.AMİN
Canım , teşekkür ederim ... Doktordan döndüm , çok şükür bebişin kalp atımları vardı , doktor bi sorun görünmüyor dedi...:Leke konusunda da bir daha olursa dinlen ve progestan al dedi...Bugün öğlene kadar yorucu bi gün geçirdim , vücudumun bi uyarısı mıydı acaba ? Allahım bi daha kendimi yormayacağıma söz veriyorum lütfen bebeğime bişey olmasın...:Saruboceq:
Bu arada her hafta gittiğim için doktor kızdı banasenağlama 1 haftada gelişim göstermez ki 15 günde bir gel dedi , ben de gelişimi için değil iyi olduğunu görmek istiyorum dedim...O zaman gel napalım dedi...
Neyse biraz rahatladım , şimdi evdeyim , dinleniyorum...Hepinize teşekkür ederim canlarım...a.s.
Belizcim , senden haber aldığıma çok sevindim canım..İnan hep aklımdasın , samimi söylüyorum...Sonuçlarının iyi olmasına da çok sevindim , herşey yoluna girecek inşallah...Bu arada bağışıklıkla ilgili iğneyi araştırabildin mi ? Hamile kalmadan düşük doz iğne önermiş sanırım doktorun...Burada gelgit vardı , hamilelik öncesi başlayan...O zaman iğnelerine başla canım , bi de çinko al istersen .. . Mastıra başlamıştın nasıl gidiyor ? Hayatında herşey iyi gider inşallah...İyi dileklerin için çok sağol... Ben de kısa zamanda senin için aynı şeyleri dilerim inşallah...Çok öpüyorum canım....Çok tebrik ederim canım, Allahın izniyle bu sefer olucak inşallah:ecrin_bebek:, kendini fazla yormamaya çalış gerekirse 12.hafta dolana kadar rapor al istersen ..... Benimde kromozom analizi sonuçlarım normal çıktı çok mutlu oldum şuan sebepsiz görünüyor ama doktorum bundan sonra birde günde 0,25 * 3 fragmin'e çıkaralım demişti, en son 0,25 * 2 uygulanmıştı, ama bana vücudum bebeği kabul etmiyor yani yine bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor gibi geliyor, neyse hakkımızda herşeyin hayırlısı, kendine ve minik bebeişine çok iyi bak canım a.s.
Belizcim , senden haber aldığıma çok sevindim canım..İnan hep aklımdasın , samimi söylüyorum...Sonuçlarının iyi olmasına da çok sevindim , herşey yoluna girecek inşallah...Bu arada bağışıklıkla ilgili iğneyi araştırabildin mi ? Hamile kalmadan düşük doz iğne önermiş sanırım doktorun...Burada gelgit vardı , hamilelik öncesi başlayan...O zaman iğnelerine başla canım , bi de çinko al istersen .. . Mastıra başlamıştın nasıl gidiyor ? Hayatında herşey iyi gider inşallah...İyi dileklerin için çok sağol... Ben de kısa zamanda senin için aynı şeyleri dilerim inşallah...Çok öpüyorum canım....
Merhaba sevda , öncelikle tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin inşallah...Sana fikir olması açısından , ben MTHFR de homozigot mutasyona sahibim , pıhtılaşmada asıl etkili faktör , Faktör 5 ve Faktör 5 leiden mış..Benim faktör 5 lerim normal...Ona rağmen 100 lük coraspin ve 0,6 lık fraksiparin kullanıyorum...Bu doz bana iyi geliyor diye düşünüyorum...Sen de benim gibi MTHFR de homozigotmuşsun , artı faktör 5 de mutasyonun varmış , ona rağmen 0,2 önermiş doktorun , aspirin de vermemiş...Bilemiyorum ama 0,2 düşük doz gibi geldi bana...Ben 3. gebelik kaybımdan sonra hematoloğa gitmiştim , 0,6 lık dozu hematolog verdi , aspirin konusunu özellikle görüştüm pek almak istemiyordum , ama ısrarla hem hematolog hem kadın-doğumcu aspirin alınacak dediler...Burada MTHFR de homozigot olan arkadaşların çoğu 0,3*2 iğne + 100 lük coraspin kullanıyorlar...Bu örneklere göre doktorunla bi daha görüş , bi hematoloğa git istersen...İğnenin dozunun yetersiz olması gebelik kaybına neden oluyor Allah korusun...Bir de iğneye hemen başlaman gerekiyor canım , kalp atımını ya da keseyi beklemene gerek yok , bir an önce başla...Herşey gönlünce olsun , sevgiler...selam arkadaşlar uzundur yazdıklarınızı takip ediyorum bilgileniyorum sayenizde.bende de faktör 5 leiden heterozigot ,mthfr homozigot mutasyonu ve protein c oranı düşüklüğü var..bunları iki düşük yaptıktan sonra öğrendim..6 ay aradan sonra dün hamile olduğumu adetime iki gün kala idrar testinden öğrendim ve koştum doktora..bhcg de 478 çıktı yani çok erken kese falan görünmedi zaten.kısaca hikayem böyle,yalnız doktorum 0.2 clexan iğne ve folbiol verdi..aspirin kullanma dedi.bende yoğun pıhtılaşma problemi var şen arkadaşıma benziyor biraz kaygılanıyorum bu doz yeterlimidir..korkuyorum evhamlanıyorum..doktorumdan kerpetenle laf alıyorum ..sormayınca cevaplamıyor..burdan takip edince daha çok tatmin oluyorum inanın.benimle aynı durumda olupta sağlıklı ilerleyen arkadaşlar neler yapıyor ne kullanıyor palaşırsanız çok sevinirim:))Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?