Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatyacığım bebeğinin sağlıklı olmasına herşeyin güzel olmasına çok sevindim allah sonuna kadar hep böyle güzel haberler duyarsın sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah... imkanın varsa rapor al bir hafta on gün yat istirat et bebeklerimiz çok kıymetli papatyacığım onları kaybetmek hamileliliği düşünmek için beklemek hamile kalmak için beklemek sonra doğum için beklemek çok uzun yorucu yıpratıcı bir süreç inşallah bu yolu en güzel şekilde sorunsuz geçiririz allah kucağımızada almayı nasip etsin inşallah kendine çok dikkat et mümkün olduğu kadar ayakta kalma ikinizde allaha emanet olun sevgilera.s.

sevgili sevda öncelikle tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah benim cuma günü rahimde kanama olduğu tespit edildi 10 gün rapor verdi doktorum bende kanım fazla sulandı diye aspirini kesmiştim ama doktorum kesmeyeceksin aspirin trombositler için dedi hamileler için gerekliymiş istersen sende başla çünkü burdaki arkadaşların yüzde doksanı kullanıyor 100 mg coraspin yada bebe aspirini bu benim fikrim yinede sen bilirsin
umarım herşey güzel gider küçük meleğini kucağına alırsın allah kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

umut sevgi çok saol teşekkürler benide eklemişsin listeye inş emeklerimiz boşa çıkmaz allah herkesin dileğini versin kucağını boş bırakmasın...

Çok tebrik ederim canım, Allahın izniyle bu sefer olucak inşallah:ecrin_bebek:, kendini fazla yormamaya çalış gerekirse 12.hafta dolana kadar rapor al istersen ..... Benimde kromozom analizi sonuçlarım normal çıktı çok mutlu oldum şuan sebepsiz görünüyor ama doktorum bundan sonra birde günde 0,25 * 3 fragmin'e çıkaralım demişti, en son 0,25 * 2 uygulanmıştı, ama bana vücudum bebeği kabul etmiyor yani yine bağışıklık sisteminden kaynaklanıyor gibi geliyor, neyse hakkımızda herşeyin hayırlısı, kendine ve minik bebeişine çok iyi bak canım a.s.

kızlar günaydın benim anlamadığım benim gibi mthfr677 hetorozigotlara da bazen 0,2lik iğne veriyolar ve artı aspirin tabi bu arada. homozigotlarada aynı değerde iğne veriyolar ve birde aspirin de kullandırmayabiliyolar siz bunu anlayabildinizmi

bu liste harika oldu. teşekkür ederim... meğer ne çok anne adayımız varmış...inş hepsi sağlıkla alacaklar bebeklerini kucaklarına...daularımız onlarla...
bence bu listeyi birde mutasyon değerlerimiz için yapmalıyız.her şey birbirine karışıyor...

bu arada herkese günaydın..
bir taraftan tost yiyorum bir taraftan yazmaya çalışıyorum. işin kötüsü derse gitmeme sadece 3 dak kaldı.. napıyım bağımlılık yapıyorsunuz....
gününüz güzel geçsin...sevgiyle..

Merhaba kahvelokum, iyiyim canım sizleri dışardan takip etmeye çalışıyorum, bende şuan için pek bir gelişme yok 3 hocadan 2 sine göre hiçbirşey çıkmamamsına rağmen yinede iğne uygulanıcak , mayısdan itibaren tekrar gebelik düşünücez bakalım , yarın tekrar doktorumla görüşmeye gitmeyi düşünüyorum, son kararı ne olucak bakalım ,

kızlar hepinize günaydın:)) nasılsınız. şencim ve celencim ya nerelerdesiniz( özledik yahuu.

arkadaşlar bende pek anlamıyorum bu iğne konusunu açıkça. bazılarımızdaha az pıhtılaşma düzeyine sahip olsakta hem coraspin hem iğne oluyoruz bazılarımız ise sadece iğne. benim heterozigot mesela ama iğne ve coraspin alıyorum. eğer yanlış anlamadıysam doğumdan bir iki gün öncesine kadar iğneye devam edicem. coraspin ise yine yanılmıyorsam 36. haftada kesilecek. doktorlara güvenemkten başka şansımız yok. ama bence bizim gibi hastaları daha önce olan doktorları tercih etmek lazım. her kadın doğumcu bu konuyu pek anlamıyor gibi geliyor bana. yani doğum öncesi tanı yöntemleri ve riskli gebelik uzmanı olan birisi olması daha mantıklı sanki. genelde üniversitedeki proflar ya da bu alanda çalışan uzmanları bulmak lazım. gerisi Allaha kalmış tabi..ben diyet konusunu sorduğumda gerek yok dedi. abartmadan ye istediğinden dedi. folbiol için doğuma kadar devam eden arkdaşlarımız var onu da sordum ilk 12 hafta yeter dedi. kısaca önemli olan iğneler ve bebeğe giden kan akışının hızı. inşallah iki hafta sonra kontrole gidince işler yolunda der doktorum.Allah hepimize yardım etsin ve sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. kusura bakmayın çenem düştüüüüüüüüüüüü..

bu arada Lal cim nasılsın... heycan tavan dimi.. Allahım senden şu güzel haberi alsak hayırlısıyla:)))

ecesem burdasın sanırım gördüm seni topiği okuyorsun sana bir sorum olacak sende de protein s yüksek çıkmıştı sanırım ne kadar yüksekti ve bu nelere sebep oluyor düşürmek için neler yaptın canım tşk

LAL şafak1 kaldı senin doğuma. ALLAH sağlıcakla ikinizide kurtarsın. bende seninle heyecanlanıyorum.benimde 15 gün kaldı. 30 nisan bakalım. günler sanki geçmiyor.senin iyi haberlerini alırız en yakın zamanda inşallah.hastanede 2 günmü kalacaksın aksilik olmazsa. doktorda özel oda için eşime 20 sinde çağırdı .bende kaç gün kalınıyor sormadım doktora.ya 2 yada 3 tür.öptüm

MARGUARİTA senin tarih belli oldumu aramızda 1 hafta vardı sanırsam.sezeryanmıydı.sanki benim çok geç olacakmış gibi geliyor. bizim durumumuzdaki hamileleri erken alabilirlermiş beni 39 da alacak. moralim bozuk o zamana kadar bir şey olursa çokmu riske attı doktor beni acaba..

Belizcim , senden haber aldığıma çok sevindim canım..İnan hep aklımdasın , samimi söylüyorum...Sonuçlarının iyi olmasına da çok sevindim , herşey yoluna girecek inşallah...Bu arada bağışıklıkla ilgili iğneyi araştırabildin mi ? Hamile kalmadan düşük doz iğne önermiş sanırım doktorun...Burada gelgit vardı , hamilelik öncesi başlayan...O zaman iğnelerine başla canım , bi de çinko al istersen .. . Mastıra başlamıştın nasıl gidiyor ? Hayatında herşey iyi gider inşallah...İyi dileklerin için çok sağol... Ben de kısa zamanda senin için aynı şeyleri dilerim inşallah...Çok öpüyorum canım....

lalciğim nasılsın canım heyecan dorukta:sm_cool: cuma günü büyük gün küçük oğlun kollarında olacak gamyoncuiremsu allah sorunsuz doğumlar nasip etsin lalciğim doğuma kaçta gireceğin bellimi senin için dua ediyorum :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:

İçtenliğin için çok teşekkür ederim canım, bende sizler içinde dua ediyorum hep, inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim... doktor önce kullanıp kullanmıycam hakkında birşey söylemedi, gebelik için o dozda kullanmayı düşünüyor ama yarın gidip görüşücem, öncesinde kullanımı da sorucam bakalım ne diycek, aslında problem yoksa bu doz çok yüksek değilmi:uhm:Lenfosit aşısını araştırdım ve doktorumda sordum, kanıtlanmış bir başarısı olmadığı için biraz uzak duruyor kendi doktorum , birde biyerde okuduğuma göre ilerde Allah korusun lösemi riski oluşturabileceğine dair bir şüphesi varmış bir doktorun. Mastıra devam ediyorum, dersler bu dönem bitiyor inşallah, duruma götre tezi askıya alabilirim belki bir süre....

Merhaba sevda , öncelikle tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin inşallah...Sana fikir olması açısından , ben MTHFR de homozigot mutasyona sahibim , pıhtılaşmada asıl etkili faktör , Faktör 5 ve Faktör 5 leiden mış..Benim faktör 5 lerim normal...Ona rağmen 100 lük coraspin ve 0,6 lık fraksiparin kullanıyorum...Bu doz bana iyi geliyor diye düşünüyorum...Sen de benim gibi MTHFR de homozigotmuşsun , artı faktör 5 de mutasyonun varmış , ona rağmen 0,2 önermiş doktorun , aspirin de vermemiş...Bilemiyorum ama 0,2 düşük doz gibi geldi bana...Ben 3. gebelik kaybımdan sonra hematoloğa gitmiştim , 0,6 lık dozu hematolog verdi , aspirin konusunu özellikle görüştüm pek almak istemiyordum , ama ısrarla hem hematolog hem kadın-doğumcu aspirin alınacak dediler...Burada MTHFR de homozigot olan arkadaşların çoğu 0,3*2 iğne + 100 lük coraspin kullanıyorlar...Bu örneklere göre doktorunla bi daha görüş , bi hematoloğa git istersen...İğnenin dozunun yetersiz olması gebelik kaybına neden oluyor Allah korusun...Bir de iğneye hemen başlaman gerekiyor canım , kalp atımını ya da keseyi beklemene gerek yok , bir an önce başla...Herşey gönlünce olsun , sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…